Dodaj do ulubionych

Co ja widzę. O etyce w polityce

IP: *.182.67.30.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.10.10, 12:21
Stasiu, wynajmiesz Auditorium Maximum? Robimy kongres poparcia Mancewicza - Nowoczesny Kraków! :-) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ket Co ja widzę. O etyce w polityce IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 12:28
      Oj jakby się przydało żeby dziennikarze mieli czas i chęci wszystkim takim dziwnym personom tego miasta się przyglądać. Panie Stanisławie zachęcam do poświęcenia również uwagi szefowi Pana Misztala - Panu Barczykowi. To dopiero wdzięczny temat.
    • Gość: lady e Co ja widzę. O etyce w polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 13:14
      kobiet trzeba! gdzie te nasze mądre Krakowianki??
      gdzie pani Jantos, gdzie Róża Thun?
      dlaczego w Platformie rządzą sami wiecznie kłócący się faceci??
      Miastem kultury powinna porządzić w końcu kobieta!
    • Gość: Babcia Stasek jak zwykle czujny i pryncypialny IP: 77.236.26.* 06.10.10, 13:52
      W dodatku popracował nad formą i nawet mniej więcej da się zrozumieć, o co chodzi w tekście, z czym ostatnio różnie bywało. Brawo!
    • Gość: Groblin Re: Co ja widzę zielna wyspę gandzi IP: *.2.20.195.pp.com.pl 06.10.10, 14:15
      To szmalec i to już coraz bardziej sypiący się. Nowoczesna wyspa zielona od dopalaczy PEŁO a to drogowskaz dla plantatorów Gandzi! Lekko śmiesznie i po dziadowsku cały czas do tyłu!
      Gwiazdorzy na klocach ze sny Mojżesza z Wermachtu!
    • Gość: Przybyl Co ja widzę. O etyce w polityce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 14:32
      Oczywiście. Pana Misztala należało nie tylko nie wyciągać z politycznego niebytu, ale i spalić na stosie. W imię tolerancji i polityki miłości, hojnie wspieranej przez Pana Redaktora Mancewicza. W końcu bycie w LPR obciąża na całe życie, zupełnie inaczej niż członkostwo w PZPR, jako partii cywilizowanej i europejskiej.

"Straszny Misztal" dostał OSTATNIE miejsce na liście. Pan Redaktor nie zauważył również, że dzięki przeciągnięciu "Strasznych Ludzi" na dobrą stronę mocy, PO utrzymała władzę w województwie. Czy może powinna oddać ją w ręce "Strasznego PiS-u"? Co na to powie szkoła etyki politycznej Gazety Wyborczej, wyrzucająca PiS poza nawias moralnej debaty publicznej?
    • Gość: Goti Czy to nie ten, co sikał pod Magistratem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 07:26
    • Gość: robert Co ja widzę. O etyce w polityce IP: *.ghnet.pl 08.10.10, 06:51
      Oj nie są szczerzy nie są. Polecam jedynego szczerego kandydata na prezydenta. Historyka, p. Piotra Boronia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka