Gość: 7 Re: do dwóch ?bówmasterów!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 14:40 chodz do kurnika /jestem na kierkach/, przeciez nie bede tu pisal Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: do dwóch łbówmasterów!! 15.04.04, 14:45 no i łbamastera ni ma:(( a byłem w kurniku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: do dwóch ?bówmasterów!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 14:47 wez mnie dopisz do przyjaciol, przeciez starym nickiem jestem kierki > ksiaznik > rofellos Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A skuś się który 15.04.04, 15:14 na literaki :)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: A skus´ sie˛ który IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 15:19 wole gry, gdzie jestem pomaranczowy;) a w literaki ledwo zielony, hue hue:))) a jaki masz nick to moze czasem bym wpadl na te szkrable? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: A skus´ sie˛ który 15.04.04, 15:24 garg albo tydraniu_ A gram w pierwszych trzech rankingowych. Rzadko gdzie indziej. A poza tym kolor nie ma przecież takiego znaczenia ;PP Ja tam przynajmniej rasistą nie jestem :)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: A skus´ sie˛ który IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 15:27 moze i nie ma znaczenia, ale pomaranczowy jakos ladniejszy od innych;)) Odpowiedz Link Zgłoś