Dodaj do ulubionych

Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gdzie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 10:59
co leszcze ?! na Karaiby Was nie stać ??? hahahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: zc nieważne że tam giną ludzie IP: 01.02.11, 11:58
      ważne by wygrzać sadło przy basenie i ożłopać się drinkami all inclusive
    • Gość: asiula Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gdzie? IP: *.tktelekom.pl 01.02.11, 12:22
      Czy ktokolwiek pomyślał , o ludziach którzy walcza o poprawę warunków , wyzwolenie spod totalitarnej władzy , polepszenie warunków życia , o wolność...?!!!!!! Turystów obchodzi tylko ,żę wakacje się im popsują !!! Co za znieczulica , co za egoizm !!!! Ale wtedy ,gdyby w Naszym kraju trzeba by walczyć o wolność , to co ??? pomyślicie o innych czy tylko o swoich potrzebach ?? Tam giną ludzie !!!! Biedni w dodatku !!Ja jestem sercem z nimi . Niech Stary i żądny władzy Mubarak wreszcie idzie w cholerę , na emeryturę - despota !!! Ja też miałam zarezerwowaną wycieczkę do Egiotu , i co ??? Zmienię na coś innego , gdzie indziej , i finito . Niech Egipcjanie wyzwolą się w końcu spod reżimu !!!! Bo biedni są i wyzyskiwani . Pod płaszczykiem bogactwa z turystyki , tam jest głód i bieda !!! Popierać Ich trzeba anie złorzeczyć , że43 nie pojedzie się na wycieczkę . Niech biura podróży poniosą koszty , w końcu zarabiają na turystach , i tak za dużo .
      • Gość: SzczepionkiToRak Re: Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gd IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.02.11, 16:28
        wszystkie te kolorowe rewolucje to sponsorowana gra CIA/Mossad, Mubarak to tez brytyjski MI6 agent jednak ktory slabo sie da kontrolowac wiec jak zwykle chodzi o zainstalowanie nowego poslusznego pieska
        • Gość: ff Re: Dylematy turystów: je¶li nie do Egiptu, to gd IP: 01.02.11, 16:59
          rodaku wracaj na zmywak a nie wypowiadaj sie zwłaszcza ze nie masz pojecia o tym
    • swinton Tylko nie nabierzcie się na Gambię. 01.02.11, 12:22
      A na Karaiby mnie stać.
      Grudzień, 2010

tinypic.com/player.php?v=2cghi03&s=7
      • pax_rex super 01.02.11, 13:50
        wibracje
    • Gość: Tatu Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gdzie? IP: *.tktelekom.pl 01.02.11, 12:26
      Popieram definicję , myślę ,że biura podróży muszą zawsze się liczyć z tak niespodziewanymi sytuacjami . Więc niech mają takie zdarzenia n a uwadze . Więc zamiana na inne terminy i w tej samej cenie , to sprawiedliwe i demokratyczne rozwiązanie. W przeciwnym razie Polacy będą latać z zachodnimi biurami podróży ,,, i nawet taniej .Nasze i tak są za drogie .
      • dokto Re: Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gd 01.02.11, 12:45
        Gość portalu: Tatu napisał(a):

> .... W przeciwnym razie Polacy będą latać z zachodnimi biurami podróży ,,,
        > i nawet taniej .Nasze i tak są za drogie .

Skoro taniej to dlaczego jeszcze tego nie robią?
        • voyager747 Re: Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gd 01.02.11, 13:06
          Poza Egiptem jest mnóstwo innych fajnych miejsc, więc nie widzę problemu. Nigdy nie byłem w Egipcie i jakoś nie tęsknię za bardzo.
          • swinton Czy to przez skromność nie podałeś 01.02.11, 13:55
            tych innych fajnych miejsc?
            Bo w zimie to dużego wybory ciepłych miejsc nie ma.
            Z tch tańszych to:
            Meksyk, Kuba, Dominikana, Tajlandia, Kenia (jak ktoś nie boi się malari).
            Wyspy Zielonego Przylądka robią się drogie.
            Facet z pracy ma dom koło od Casablanki, w zimie tam nie jedzi bo mówi że zimno. Np na dzisiaj Google podaje 16 w dzien i 7 w nocy.
            Ale zawsze można też spróbować do Erytrei, Etiopi lub Somaili.
            • voyager747 Re: Czy to przez skromność nie podałeś 02.02.11, 00:55
              Dokładnie przez skromność, nie trzeba wymieniać jeśli ktoś ma jako takie pojęcie, to sam wie.
              Z danych wynika, że rocznie z Polski do Egiptu lata 600 tys. ludzi rocznie, a zimą 100 tys. Dużo ludzi latało tam też w lipcu, sierpniu, a wtedy to jest dużo fajnych, ciepłych miejsc blisko.
    • Gość: Rabaer Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gdzie? IP: *.centertel.pl 01.02.11, 14:42
      Polecam Dominikanę. Zgoda - dalej i drożej ale ... spokojniej. Można leżeć na plaży albo zwiedzać. Zresztą co tu pisać. Zobaczcie krotki film na portalu dominikana.com.pl
      Gdzie jeszcze sa takie klimaty, woda, ludzie? :-)
    • Gość: ajw dobre ceny to Irak, Afganistan IP: *.vc.shawcable.net 01.02.11, 15:09
    • jakubdiduch Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gdzie? 01.02.11, 16:03
      do Ciechocinka. do wód.
    • Gość: SzczepionkiToRak Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gdzie? IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.02.11, 16:30
      moze baltyckie juz nie dobre ? chcecie sie napromieniowac uranem z pociskow amerykanskich uzywanych w Iraku i Palestynie gdzie sie rodza dzieci potworki
      • Gość: Max Re: Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gd IP: 173.180.162.* 01.02.11, 16:57
        A ja do Arabusow nigdy nie jezdze.
        Niech te brudasy sie sami miedzy soba powyzynaja a ja za tydzien jade odpoczywac na Hawaje
    • Gość: blizz Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gdzie? IP: *.ghnet.pl 01.02.11, 16:58
      W zimie to się jeździ na narty. Od kilkunastu lat jestem 5-6 razy w Alpach w sezonie. Akurat od listopada do kwietnia raz na miesiąc. To jest prawdziwy wypoczynek. Na myśl by mi nawet nie przyszło jechać gdzież nad morze i tracić czas na leżenie plackiem na plaży / a tak właśnie robi 95 % polskich "turystów"/. Szkoda pieniędzy.
    • mowiono.mi.ze.to.on Gabon ! 01.02.11, 17:08
      Prezes się z Gabonu podśmiewał, a Egipt zachwalał. Więc w myśl logiki białe jest czarne, w Gabonie będzie ok.
    • Gość: zenek Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 18:49
      Najbezpieczniej na Syberii.
    • sselrats Najpierw nauczcie sie jezyka polskiego 01.02.11, 20:47
      "jeśli nie do Egiptu, to gdzie?" nie jest dylematem. Dylemat to wybor powiedzy dwiema i tylko dwiema specyficznymi opcjami.
    • Gość: <<<<<<<<<<<<<<< zostaje Balaton lub Morze Czarne IP: *.ver.abpl.pl 01.02.11, 21:22
    • Gość: bel Re: Dylematy turystów: jeśli nie do Egiptu, to gd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 22:44
      DO Tunezji po karabin, bo może się przydać !!!
    • Gość: @ Cudze chwalicie swego nie znacie IP: *.cdma.centertel.pl 02.02.11, 08:50
      Na Mazury :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka