Gość: *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 19:46 KŁAMSTWO, KŁAMSTWO, KŁAMSTWO!!!!!!!!!!!!By być przyjętym do LO w Mszanie Dolnej trzeba uzyskać 90 punktów, a nie tak jak podali 60..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZOSIA Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.eu.org 28.04.04, 20:19 A 144 do XXVIII LO? Czy to prawda? Nie sądzę. Np. IV LO stoi wyżej w rankingach niż XXVIII, a podany próg punktowy jest sporo niuższy! 144 to chyba GORNA granica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancek Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.04.04, 08:53 Myślę ze na progi ma także wpływ ilość otwieranych klas W XXVIIItylko 4, a w IV chyba 9 czy 10. 0k. 120 w XXVIII do 320 w IV/ tyle było w ubiegłym roku/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika =) Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.kim.pl / *.kim.pl 29.04.04, 13:26 W zeszłym roku skończyłam gimnazjum i bardzo chciałam dostać się do VII LO. Wszystkich punktów z testów i świadectwa uzyskałam 134/200. Niestety nie znalazło się tam dla mnie miejsce gdyż podobno miałam zbyt mało punktów, pomijając to że zakończyłam gimnazjum ze wzorowym zachowaniem i biało czerwonym paskiem na świadectwie. Wydaje mi się więc, że podawanie najniższego progu jako 126 pkt jest nonsensem i największą bzdurą jaką słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 11:47 no niestety nie masz racji ja mialem 130/200 i zostalem przjety do VII LO !!! Wiec to nie jest bzdura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VII Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:09 a ja skonczylam VII LO i z mila chcecia powtorzylabym te 3 wspaniale lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.04.04, 16:23 Nie wiem czy szkoły nie dobrze policzyły podając takie progi/ niskie/.Moim zdaniem jeśli testy będą łatwe to przy mniejszych różnicach punktowych między ocenami w tym roku, uczniów z wysoką ilością punktów może być więcej niż w ubiegłym roku.Chyba, że jest to ilość punktów od której szkoły przyjmują podania i wcale nie jest jednoznaczna z minimalnym progiem przyjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatum Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 14.05.04, 21:46 Różnie bywa... Szkoła mówi, że będzie przyjmować od 60 punktów, bo skąd ludzie mogą wiedzieć ile punktów uda się zdobyć uczniom zainteresowanym danym liceum. U mnie próg był niby 70, ale osoba mająca najmniej punktów która złożyła tam papiery miała ich 120 i próg podskoczył do 120. Zdarza się. Trzeba się po prostu uczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:05 do III LO w krk trzeba było mieć 140 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:25 mój kumpel w 2 rekrutacji w tamtym roku dostał się do III Lo w Krakowie a miał tylko 90 ptk!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chanson_de_geste Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.kv.net.pl 28.04.05, 15:01 I bardzo dobrze, że 140 :> Poza tym i tak na początku lipca zostało chyba 26 miejsc wolnych, to przyjmowali pierwszych lepszych [boshee...nawet totalnych tłuków] ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawido Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.238.117.230.adsl.inetia.pl 27.09.04, 12:33 mogliby dać adresy stron obok wymaganej ilości punktów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quba Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:10 Kłamstwa jak HUJ przecierz w Pierkarach wystarczy 120pkt. a nie 165!!! Co wy sobie robicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn 16.03.05, 19:53 hehe do Nowodworka najwięcej ale że do VI więcej niż do V to mnie wgięło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manushka Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 16:12 to prawda... chyba pomylili vi lo z 1lo... bo do vi lo.. trzebabyło mieć 158 a do 1lo.. wystarczyło 134! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszekszeaaaa Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:57 ;f do nowodorka do klasy z jezykie wykladowym angielski gdzies od 140 a do reszty 155 < V to sami olimpiczycy VI 150 < II 155 < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.08.07, 22:01 nieprawda w V tylko jedna klasa to sami olimpijzycy :P (i to doslownie bo nie ma ani jednego bez tytulu laureata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.244.144.243.ip.tnp.pl 28.04.05, 14:49 do zsp1 w brzesku potrzeba 75pkt a nie 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia rrrrrrrr Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.05.05, 17:09 No rzeczywiście niektóre z tych liczb są naprawdę daleko od prawdy, część progów jest zawyżona cześć zaniżona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1axlo Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:50 a tymi punktami to jest tak zeby sie mniej wiecej rozeznać. najczęsciej jest tak że podaje się punkty w ucznia który miał najmniej ptk i został przyjęty do szkoły ale różnie to bywa i wtedy robią się jaja .podchodzmy jednak o tego rozważnie aa i zawsze troche różnią sie ptk osób w róznych rocznikach:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:00 to jest tak ze szkoła zyczy sobie np 90pkt minimum i np jezeli jest 30 miejsc w klasie to odcinaja przy najgorszej osobie z 30 i czasami ta osoba ma 140 pkt na nie 90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 lo rulez skąd wy macie te dane???!!! IP: *.gw.ip.pl 12.10.05, 10:20 do klasy niemieckiej w 1 wystarczyło miec 123 punkty takze te dane wo jeden wielki bull shit do 8 bylo 145 do niemieckiej. heh. wybiórcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniab7 blee IP: *.chello.pl 26.06.06, 21:06 co roku progi są inne!!! progi przeciez zależą od kandydatów któzy złożyli podania, a ich ptk od tego jak trudny był test... w tym roku mam 132 ptk... (i podobno mat. przyr. na poziomie matury;/;/)i chciałaym do x lo ale niby pisze (nawet na ich stornie) że trzeba 120 ptk. a tak naprawde to przyjmują od największej ilosci ptk. do wyczerpania miejsc... czyli ja nawet mając te swoje 132 ptk. mogę zostać nie przyjęta;(;(;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrt Re: blee IP: *.chello.pl 30.06.06, 17:23 w 10 LO przyjmowali od 145punktow, tyle było chetnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:53 Może mi ktoś powiedzieć jak jest w 3 Lo w krakowie... jaki poziom i wgóle????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: ?? IP: *.centertel.pl 22.07.08, 19:50 Ja powiem tyle na temat 3 LO...Lepiej tam nie iść...No chyba że lubisz klimaty typu: Drech, różowe barbie itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:14 XV LO ZE 115 PUNKTAMI KPINA W KLASIE Z FRANCUSKIM TO CHYBA GÓRNA GRANICA TAM PRZYJMOWALI WSZYSTKICH NAWET TYCH CO MIELI 90 PUNKTÓW.W INNYCH KLASACH TEŻ SĄ OSOBY KTÓRE MIAŁY PONIŻEJ 100 CHOĆ W 2 REKRUTACJI PRÓG WYNOSIŁ 110. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.zetosa.krakow.pl 26.08.07, 14:29 Tez uwazam ze ta szkola zchodzi na psy. do niedawna minimalny prog punktowy wynosil 130 pkt a ja dostalam sie w ubieglym roku majac zaledwie 120. z jednej strony to sie ciesze bo bylo w moim przypadku szkola pierwszego wyboru, natomiast z drugiej chcialabym skonczyc jaknajlepsze liceum co na pewno zaprocentuje w moim dalszym ksztalceniu...Nie wiem czy jest spowodowane brakiem chetnych, bo szkola tez chyba chcec zabac o dobra opinie szkoly i przyjmowac najlepszych, ale tacy ida doleppszy ch liceow typu V, II-tak przyjmniej sie mowi ze to sa jedne z z najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.zetosa.krakow.pl 26.08.07, 14:32 tak. klasa z francuskim (f bodajze wtedy) jest klasa o ktora ubiega sie najmniej osob dlatedo takie wysokie sa ilosci punktow. Ta klasa jest rowniez ratunkiem dla osob, ktore nie dostana sie do innych klas, wtedy zawsze maja wieksze szanse wlasnie w tej z rozszerzonym francuskim i historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:16 XV LO ZE 115 PUNKTAMI KPINA W KLASIE Z FRANCUSKIM TO CHYBA GÓRNA GRANICA TAM PRZYJMOWALI WSZYSTKICH NAWET TYCH CO MIELI 90 PUNKTÓW.W INNYCH KLASACH TEŻ SĄ OSOBY KTÓRE MIAŁY PONIŻEJ 100 CHOĆ W 2 REKRUTACJI PRÓG WYNOSIŁ 110. SAMA CHODZE DO C I MIAŁAM PONIŻEJ 110 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Raczej nie! IP: *.centertel.pl 22.07.08, 19:48 No cóż ta lista jest conajmniej zła...Do V był prób ponad 180 a do Salezjan w Krk był 143...To "mała" różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom raport z 2004 IP: *.chello.pl 22.07.08, 23:19 dane są już mocno nieaktualne,więc nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasky czy... IP: *.chello.pl 23.04.09, 19:47 czy jest już szanowna pani dyrektor I liceum w chrzanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol27 Re: czy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.09, 22:02 haha to jest dobra 'w piątek będzie dyrektorka" :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś