Dodaj do ulubionych

Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimnaz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 19:46
KŁAMSTWO, KŁAMSTWO, KŁAMSTWO!!!!!!!!!!!!By być przyjętym do LO w Mszanie
Dolnej trzeba uzyskać 90 punktów, a nie tak jak podali 60.....
Obserwuj wątek
    • Gość: ZOSIA Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.eu.org 28.04.04, 20:19
      A 144 do XXVIII LO? Czy to prawda? Nie sądzę. Np. IV LO stoi wyżej w rankingach
      niż XXVIII, a podany próg punktowy jest sporo niuższy! 144 to chyba GORNA granica.
      • Gość: ancek Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.04.04, 08:53
        Myślę ze na progi ma także wpływ ilość otwieranych klas W XXVIIItylko 4, a w IV
        chyba 9 czy 10. 0k. 120 w XXVIII do 320 w IV/ tyle było w ubiegłym roku/
    • Gość: Angelika =) Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.kim.pl / *.kim.pl 29.04.04, 13:26
      W zeszłym roku skończyłam gimnazjum i bardzo chciałam dostać się do VII LO.
      Wszystkich punktów z testów i świadectwa uzyskałam 134/200. Niestety nie
      znalazło się tam dla mnie miejsce gdyż podobno miałam zbyt mało punktów,
      pomijając to że zakończyłam gimnazjum ze wzorowym zachowaniem i biało czerwonym
      paskiem na świadectwie. Wydaje mi się więc, że podawanie najniższego progu jako
      126 pkt jest nonsensem i największą bzdurą jaką słyszałam...
      • Gość: luk Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 11:47
        no niestety nie masz racji ja mialem 130/200 i zostalem przjety do VII LO !!!
        Wiec to nie jest bzdura!!!
        • Gość: VII Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:09
          a ja skonczylam VII LO i z mila chcecia powtorzylabym te 3 wspaniale lata...
    • Gość: monika Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.04.04, 16:23
      Nie wiem czy szkoły nie dobrze policzyły podając takie progi/ niskie/.Moim
      zdaniem jeśli testy będą łatwe to przy mniejszych różnicach punktowych między
      ocenami w tym roku, uczniów z wysoką ilością punktów może być więcej niż w
      ubiegłym roku.Chyba, że jest to ilość punktów od której szkoły przyjmują
      podania i wcale nie jest jednoznaczna z minimalnym progiem przyjęć.
    • Gość: fatum Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 14.05.04, 21:46
      Różnie bywa... Szkoła mówi, że będzie przyjmować od 60 punktów, bo skąd ludzie mogą wiedzieć ile punktów uda się zdobyć uczniom zainteresowanym danym liceum. U mnie próg był niby 70, ale osoba mająca najmniej punktów która złożyła tam papiery miała ich 120 i próg podskoczył do 120. Zdarza się. Trzeba się po prostu uczyć :)
    • Gość: daro Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:05
      do III LO w krk trzeba było mieć 140
      • Gość: bleee Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:25
        mój kumpel w 2 rekrutacji w tamtym roku dostał się do III Lo w Krakowie a miał
        tylko 90 ptk!!!!!
      • Gość: chanson_de_geste Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.kv.net.pl 28.04.05, 15:01
        I bardzo dobrze, że 140 :>
        Poza tym i tak na początku lipca zostało chyba 26 miejsc wolnych, to
        przyjmowali pierwszych lepszych [boshee...nawet totalnych tłuków] ;p
    • Gość: dawido Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.238.117.230.adsl.inetia.pl 27.09.04, 12:33
      mogliby dać adresy stron obok wymaganej ilości punktów!!!!
    • Gość: Quba Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:10
      Kłamstwa jak HUJ przecierz w Pierkarach wystarczy 120pkt. a nie 165!!!
      Co wy sobie robicie ???
    • quille Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn 16.03.05, 19:53
      hehe do Nowodworka najwięcej

ale że do VI więcej niż do V to mnie wgięło...
      • Gość: Manushka Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 16:12
        to prawda... chyba pomylili vi lo z 1lo... bo do vi lo.. trzebabyło mieć 158 a
        do 1lo.. wystarczyło 134!
        • Gość: kszekszeaaaa Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:57
          ;f
          do nowodorka do klasy z jezykie wykladowym angielski gdzies od 140
          a do reszty 155 <
          V to sami olimpiczycy
          VI 150 <
          II 155 <
          • Gość: xxxxxx Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.08.07, 22:01
            nieprawda w V tylko jedna klasa to sami olimpijzycy :P (i to
            doslownie bo nie ma ani jednego bez tytulu laureata)
    • Gość: ja Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.244.144.243.ip.tnp.pl 28.04.05, 14:49
      do zsp1 w brzesku potrzeba 75pkt a nie 80
    • Gość: asia rrrrrrrr Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.05.05, 17:09
      No rzeczywiście niektóre z tych liczb są naprawdę daleko od prawdy, część
      progów jest zawyżona cześć zaniżona.
    • Gość: 1axlo Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:50
      a tymi punktami to jest tak zeby sie mniej wiecej rozeznać. najczęsciej jest tak
      że podaje się punkty w ucznia który miał najmniej ptk i został przyjęty do
      szkoły ale różnie to bywa i wtedy robią się jaja .podchodzmy jednak o tego
      rozważnie
      aa i zawsze troche różnią sie ptk osób w róznych rocznikach:]
      • Gość: sad Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:00
        to jest tak ze szkoła zyczy sobie np 90pkt minimum
        i np jezeli jest 30 miejsc w klasie to odcinaja przy najgorszej osobie z 30
        i czasami ta osoba ma 140 pkt na nie 90
    • Gość: 8 lo rulez skąd wy macie te dane???!!! IP: *.gw.ip.pl 12.10.05, 10:20
      do klasy niemieckiej w 1 wystarczyło miec 123 punkty takze te dane wo jeden
      wielki bull shit do 8 bylo 145 do niemieckiej. heh. wybiórcza
      • Gość: moniab7 blee IP: *.chello.pl 26.06.06, 21:06
        co roku progi są inne!!! progi przeciez zależą od kandydatów któzy złożyli
        podania, a ich ptk od tego jak trudny był test... w tym roku mam 132 ptk... (i
        podobno mat. przyr. na poziomie matury;/;/)i chciałaym do x lo ale niby pisze
        (nawet na ich stornie) że trzeba 120 ptk. a tak naprawde to przyjmują od
        największej ilosci ptk. do wyczerpania miejsc... czyli ja nawet mając te swoje
        132 ptk. mogę zostać nie przyjęta;(;(;(;(
        • Gość: Mrt Re: blee IP: *.chello.pl 30.06.06, 17:23
          w 10 LO przyjmowali od 145punktow, tyle było chetnych...
    • Gość: :) ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:53
      Może mi ktoś powiedzieć jak jest w 3 Lo w krakowie... jaki poziom i wgóle?????????
      • Gość: Justa Re: ?? IP: *.centertel.pl 22.07.08, 19:50
        Ja powiem tyle na temat 3 LO...Lepiej tam nie iść...No chyba że
        lubisz klimaty typu: Drech, różowe barbie itp
    • Gość: aga Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:14
      XV LO ZE 115 PUNKTAMI KPINA W KLASIE Z FRANCUSKIM TO CHYBA GÓRNA GRANICA TAM
      PRZYJMOWALI WSZYSTKICH NAWET TYCH CO MIELI 90 PUNKTÓW.W INNYCH KLASACH TEŻ SĄ
      OSOBY KTÓRE MIAŁY PONIŻEJ 100 CHOĆ W 2 REKRUTACJI PRÓG WYNOSIŁ 110.
      • Gość: xyz Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.zetosa.krakow.pl 26.08.07, 14:29
        Tez uwazam ze ta szkola zchodzi na psy. do niedawna minimalny prog punktowy
        wynosil 130 pkt a ja dostalam sie w ubieglym roku majac zaledwie 120. z jednej
        strony to sie ciesze bo bylo w moim przypadku szkola pierwszego wyboru,
        natomiast z drugiej chcialabym skonczyc jaknajlepsze liceum co na pewno
        zaprocentuje w moim dalszym ksztalceniu...Nie wiem czy jest spowodowane brakiem
        chetnych, bo szkola tez chyba chcec zabac o dobra opinie szkoly i przyjmowac
        najlepszych, ale tacy ida doleppszy ch liceow typu V, II-tak przyjmniej sie mowi
        ze to sa jedne z z najlepszych.
      • Gość: asd Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.zetosa.krakow.pl 26.08.07, 14:32
        tak. klasa z francuskim (f bodajze wtedy) jest klasa o ktora ubiega sie
        najmniej osob dlatedo takie wysokie sa ilosci punktow. Ta klasa jest rowniez
        ratunkiem dla osob, ktore nie dostana sie do innych klas, wtedy zawsze maja
        wieksze szanse wlasnie w tej z rozszerzonym francuskim i historia.
    • Gość: AGA Re: Minimalne progi punktowe podczas przyjęć gimn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:16
      XV LO ZE 115 PUNKTAMI KPINA W KLASIE Z FRANCUSKIM TO CHYBA GÓRNA GRANICA TAM
      PRZYJMOWALI WSZYSTKICH NAWET TYCH CO MIELI 90 PUNKTÓW.W INNYCH KLASACH TEŻ SĄ
      OSOBY KTÓRE MIAŁY PONIŻEJ 100 CHOĆ W 2 REKRUTACJI PRÓG WYNOSIŁ 110.
      SAMA CHODZE DO C I MIAŁAM PONIŻEJ 110
    • Gość: Justa Raczej nie! IP: *.centertel.pl 22.07.08, 19:48
      No cóż ta lista jest conajmniej zła...Do V był prób ponad 180 a do
      Salezjan w Krk był 143...To "mała" różnica
      • Gość: tom raport z 2004 IP: *.chello.pl 22.07.08, 23:19
        dane są już mocno nieaktualne,więc nie ma co komentować
    • Gość: Hasky czy... IP: *.chello.pl 23.04.09, 19:47
      czy jest już szanowna pani dyrektor I liceum w chrzanowie?
      • Gość: lol27 Re: czy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.09, 22:02
        haha to jest dobra 'w piątek będzie dyrektorka" :D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka