Gość: kejbi IP: 62.233.182.* 26.02.02, 08:58 może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: może by tak coś o piłce? :) 26.02.02, 20:57 Gość portalu: kejbi napisał(a): > może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim chyba na forum nie ma zbyt wielu osob do takiej konwersacji... odkad wisla wysprzedala kilku dobrych zaowdnikow do pogoni ze dwa lata temu przestalem sie w ogole interesowac tym klubem. zauwazylem tylko, ze cos frankowski slabiej gra i nie ma juz kulawika, sarnata i kogos jeszcze. beznadziejna polityka transferowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: może by tak coś o piłce? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:08 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: kejbi napisał(a): > > > może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim > > chyba na forum nie ma zbyt wielu osob do takiej > konwersacji... odkad wisla wysprzedala kilku dobrych > zaowdnikow do pogoni ze dwa lata temu przestalem sie w > ogole interesowac tym klubem. zauwazylem tylko, ze cos > frankowski slabiej gra i nie ma juz kulawika, sarnata i > kogos jeszcze. beznadziejna polityka transferowa. wow, mikolaj! nie pamietam zebys kiedykolwiek interesowal sie pilka nozna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: może by tak coś o piłce? :) 02.03.02, 20:32 Gość portalu: mtq napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: kejbi napisał(a): > > > > > może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim > > > > chyba na forum nie ma zbyt wielu osob do takiej > > konwersacji... odkad wisla wysprzedala kilku dobrych > > zaowdnikow do pogoni ze dwa lata temu przestalem sie w > > ogole interesowac tym klubem. zauwazylem tylko, ze cos > > frankowski slabiej gra i nie ma juz kulawika, sarnata i > > kogos jeszcze. beznadziejna polityka transferowa. > > wow, mikolaj! nie pamietam zebys kiedykolwiek interesowal sie pilka nozna!!! zenujacy poziom wiadomosci o wlasnym krewnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIR Tylko Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.03.02, 10:51 TYLKO CRAXA !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Tylko Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.02, 16:48 Gość portalu: SIR napisał(a): > TYLKO CRAXA !!!!!!!!!!!!!!!!! Mimo,ze jestem od niepamietnych,dla Ciebie Sir,(swiadczy "ksywka" o Twoim wieku)czasow sympatykiem Cracovii musze zgodzic sie co do tresci twojej notki.Nieswiadomie a jednak uzyles terminu ktory fonetycznie brzmi "kraksa" a wiadomo, przynajmniej dla wielu, jakie jest znaczenie tego slowa w jezyku polskim i z czyms takim mamy do czynienia w tym wielce zasluzonym dla polskiej pilki klubie.Chwalebnym jest,ze mimo tych zawirowan(kraks)Klub ten istnieje nadal i ma wielu oddanych sympatykow.Ja czesto widuje sie z Andrzejem Tureckim Zbyszkiem Maczugowskim(znasz z boiska?)i oni tez nie wiedza czym zostalo to spowodowane.Ja osobiscie twierdze,ze Cracovia nie miala zaplecza politycznego w czasach wiadomych i po transformacji doszlo do tego do czego dojsc musialo. To samo stalo by sie z Wisla gdyby nie ludzie spoza Krakowa ktorzy zaryzykowali i na razie wygrywaja jakies pieniadze.W Krakowie moze jest ktos "przy Kasie" ale natura centusiowska nie pozwala na dawanie.Raczej brac i patrzyc komus do kieszeni niz zaryzykowac,nawet dla ukochanej Cracovii.Ilu bylo takich ktorzy w gebie mocni i bogaci a jak co do czego to ogon pod siebie i cichutko:"to nie ja to kolega"!(Nikt wom tyle nie do co jo wom obiecom-znasz to,czysto centusiowskie powiedzenie?)A, ze jest tak jak twierdze popatrz na Hutnika, Garbarnie czy Wawel.Ciesze sie,ze jest ktos taki jak Ty, ale na przyszlosc: nie pisz, na Boga,"Tylko CRAXA", pisz:"TYLKO PASY".BO MY W PASY DAMY PODRZEC SIE ZA NASZE PASY!! Tadeusz z Kazmirza,teraz Szikagowie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pas Re: Tylko Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.182.* 09.03.02, 20:24 magazyn1 napisał(a): > Gość portalu: SIR napisał(a): > > > TYLKO CRAXA !!!!!!!!!!!!!!!!! > Mimo,ze jestem od niepamietnych,dla Ciebie Sir,(swiadczy "ksywka" o Twoim Slusznie przyjacielu prawisz... i zarazem nie slusznie. Mnie tez razi slowo "Craxa" (co znaczy razi - wkurza a raczej wnerwia) ale zapytaj Bialo-Czerwonych w wieku 60-70 lat ich tak samo wnerwial skrot PASY . Jeszcze nie tak dawno jeden z legendarnych sportowcow tlumaczyl mi ,ze Cracovia to Bialo-Czerwoni a nie zadne Pasy. Kazde jednak pokolenia ma prawo do własnego"języka". Ważne jest co innego , lata nędzy , wychodowana na podatkowych umozeniach potega po drugiej stronie blon a dalej setki i tysiace mlodych krakowian chodza z sercami w bialo-czerwone barwy Cracovii, Pasów , Craxy i po staremu pol Krakowa jest wysmarowana napisami Cracovia Pany. Tylko Pasy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: może by tak coś o piłce? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 22:01 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: mtq napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: kejbi napisał(a): > > > > > > > może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim > > > > > > chyba na forum nie ma zbyt wielu osob do takiej > > > konwersacji... odkad wisla wysprzedala kilku dobrych > > > zaowdnikow do pogoni ze dwa lata temu przestalem sie w > > > ogole interesowac tym klubem. zauwazylem tylko, ze cos > > > frankowski slabiej gra i nie ma juz kulawika, sarnata i > > > kogos jeszcze. beznadziejna polityka transferowa. > > > > wow, mikolaj! nie pamietam zebys kiedykolwiek interesowal sie pilka nozna! > !! > > zenujacy poziom wiadomosci o wlasnym krewnym. hihihihihihihihihihihihihihaaahahahahahahahahahahahahhihihihihihihihheheheheheheheheheheheeeeee..... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) buuuhahahahahahahaaaaahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QBA cze krakusy :)) IP: 212.69.68.* 20.03.02, 13:48 no czesc krakusy. no i macie problem. Dostac w dupe od dwóch warszawskich zespołów w ciagu tygodnia - tego chyba najczarniejszy scenariusz nie przewidział. Jednego chyba mozecie byc pewni - tytuł wraca do prawdziwej stolicy, kasperczak jak przystało na gracza Legii zrobi co do niego nalezy. Moze w przyszłym sezonie. A tak nawiasem mówiac graczom wisły mocno odj...ło tak jak kiedys legionistom i dali dupy z widzewem. Czyżby pieniadze zle działały na naszych piłkarzy? WARSZAWKA GÓRĄ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 20.03.02, 20:53 > A tak nawiasem mówiac graczom wisły mocno odj...ło tak jak kiedys legionistom i > > dali dupy z widzewem. z widzewem? co ty nie powiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 00:01 Kasperczak był graczem Stali Mielec tak, jak Gadocha wywodził się z Garbarni, a już byś pewnie chciał o nim mysleć jak o warszawiaku słowem - poczekaj do końca rozgrywek aha, a kiedy to Legia ostatnio była mistrzem i co zwojowała w Europie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: cze krakusy :)) IP: 212.69.68.* 21.03.02, 09:20 widac ze chyba nie znasz historii henia. A kiedy legia cos zwojowała? a no w latach 90 tych , dupku. półfinał pucharu zdobywców i ćwierćfinał LM, a wisła ostatnio...to chyba na arenie miedzynarodowej daje dupy. chyba ostatnio w latach 70 tych cos tam pokazała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 17:00 wiesz, w inwektywach też nie miałbyś szans, więc wyluzuj, bajoku o prawdziwej wartości legii świadczył jej dwumecz z Valencią i ocknij się, bo mamy już następny wiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: cze krakusy :)) IP: 212.69.68.* 25.03.02, 08:52 nadal myslisz kto bedzie mistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 13:58 jakiś ty kurde nerwowy, poczekajżesz do końca rozgrywek, jak Legia pyknie Wisełkę na Reymonta, to ci osobiście złożę gratulacje na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 25.03.02, 17:18 Gość portalu: peteen napisał(a): > jakiś ty kurde nerwowy, poczekajżesz do końca rozgrywek, jak Legia pyknie > Wisełkę na Reymonta, to ci osobiście złożę gratulacje na tym forum ja bym nie mial nic przeciwko, zeby legia popykala troche zespolow, bo mam duzo pilkarzy z legii w druzynach 'wygraj lige' w wersji internetowej... no jeszcze zurawski moglby sie rozstrzelac, pomocnicy legii tez i bedzie okej... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 26.03.02, 13:55 Hehehe ja też mam Zurawskiego ale ja mam najwięcej piłkarzy z RKS radomsko bo są najlepszą drużyną w grupie spadkowej a mają bardzo dobry zespół... A z Legii nie mam nikogo tak dla zasady :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 26.03.02, 19:58 bonzaj1 napisał(a): > Hehehe ja też mam Zurawskiego ale ja mam najwięcej piłkarzy z RKS radomsko bo > są najlepszą drużyną w grupie spadkowej a mają bardzo dobry zespół... > A z Legii nie mam nikogo tak dla zasady :) > Pozdrawiam radomsko? omijalem wszystkich z drugiej grupy. poza zaglebiem. jedna druzyne mam taka... no rowna, bez jakichs gwiazd. za to druga. pelny hardcore - karwan, zurawski, sosin, nicinski i jeszcze kilku takich, a miedzy nich wepchnieci CI, ktorzy nie grali jeszcze ani razu :-))) jakis Carvahlo, Hubik i inni... moze raz wejda, strzela cos i bedzie te 5 punktow ;-))) chce skuter!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj1 Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.pl 27.03.02, 14:09 w tej zabawie to trzeba stosowac inna taktyke..Nic nie da ze bedziesz mial samych najlepszych ,jak załużmy ich drużyna przegra mecz... Tu trzeba co kolejke zmieniac pół składu na takich piłkarzy z takiego zespoły który ma najwieksza szanse wygrac...Ja np.jak był mecz LEgia -Wisła to nie dalem nikogo z tych druzyn ,nie no mialem zurawskiego ale to byl jeden... No a tak wogole to ja tez bym chcial skuter ale nie mam czasu siedziec nad tymi skladami ,bo to zajmuje za duzo czasu,a zeby cos wygrac to trzeba na bierzaco sledzic sklady,forme ,pogode i inne takie pierdoly... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 27.03.02, 14:35 Gość portalu: bonzaj1 napisał(a): > w tej zabawie to trzeba stosowac inna taktyke..Nic nie da ze bedziesz mial > samych najlepszych ,jak załużmy ich drużyna przegra mecz... > Tu trzeba co kolejke zmieniac pół składu na takich piłkarzy z takiego zespoły > który ma najwieksza szanse wygrac...Ja np.jak był mecz LEgia -Wisła to nie > dalem nikogo z tych druzyn ,nie no mialem zurawskiego ale to byl jeden... > No a tak wogole to ja tez bym chcial skuter ale nie mam czasu siedziec nad tymi > > skladami ,bo to zajmuje za duzo czasu,a zeby cos wygrac to trzeba na bierzaco > sledzic sklady,forme ,pogode i inne takie pierdoly... > pozdrawiam ale zmieniac pol skladu w sensie, ze zmieniasz podstawowa jedenstake, czy takim, ze wymieniasz w ogole zawodnikow z 18? poza tym ja mam dwie drzuyny. jedna jest dosc rown, moze jakies zmiany by sie przydaly, ale nie wiem na co, a druga jest dla jaj, ale moze wygrywac wg mnie. kluczem do zwyciestwa jest postawic na takich tanich zawodnikow, ktorzy moge sie rozstrzelac niedlugo... np. cantoro, tylko 0,7mln, a wg mnie bedzie punktowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj1 Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.pl 27.03.02, 22:19 Tak masz racjie trzeba kupować tanich piłkarzy którzy grająw podsawowej 11 i najlepiej żeby strzelai gole ach...marzenia.No ale tak na poważnie to trzeba wymieniac zawodników z 18 bo załużmy że gra Legia z GKS no to faworytem jest legia .I wtedy najlepiej wstawiś kilky obrońców legi i napastników bo wiadomo ze moga nie stracic gola a moga duzo strzelic .A tak wogóle najlepiej wstawic pomocników którzy graja bardzo ofensywnie i zdobywaja duzo goli,tak samo z obrońcami...Zreszta jakby byla jakas metoda to juz robilbym prawko na motocykle pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 28.03.02, 17:39 a Twoja druzyna juz grala? ktory jestes? bo ja kurcze spoznilem sie na ostatnia kolejke pare godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 29.03.02, 14:23 hehehhe no lepiej nie mowic ja tu taki znawca tematu a moja slabizna chyba na 700 miejscu :)))Ale sie nie przejmuje bo wiem ze i tak nie wygram .Zreszta ja jak juz mowilem ustawile sobie jednma druzyne i nia gram a tak sie nie wygra tu ciagle tzreba zmieniac skład a ja nie mam za duzo czasu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 30.03.02, 19:45 jak Ci poszlo w tej kolejce? zaraz chyba beda punkty... moze mam jednak szanse na ten skuter? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 01.04.02, 20:35 A który ty jesteś ??Ja gram jeszcze w piłkarskiej ruletce na Interii i w typowanie na www.sport4.pl jak chcesz to tam zagladnij ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 02.04.02, 16:20 bonzaj1 napisał(a): > A który ty jesteś ??Ja gram jeszcze w piłkarskiej ruletce na Interii i w > typowanie na www.sport4.pl jak chcesz to tam zagladnij ... ja jestem w szostym tysiacu (z ta druzyna z zurawskim i kilkoma drogimi pilkarzami) - 21pkt, a z druga to hoho - 8pkt! a zurawskim dali k... w dupe - mial nie grac, a k... gral i 4pkt poszly sie j..., bo go nie dalem do skladu. k... a Ty? zerkne na ten sport4. na interie raczej nie - tamta zabawa jest jakas niedorobiona (brzmi to debilnie, ale jakos wole gazete). Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 03.04.02, 15:48 Heheh ja właśnie sprawdziłem i...no jestem zadowolony wpraedzie spadłem na 1800 miesce ale zdobyłem w tej kolejce 36 pkt wiec moja taktyka skutkuje :)Chyba wezme sie poważnie za tą zabawe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 03.04.02, 16:40 bonzaj1 napisał(a): > Heheh ja właśnie sprawdziłem i...no jestem zadowolony wpraedzie spadłem na 1800 > > miesce ale zdobyłem w tej kolejce 36 pkt wiec moja taktyka skutkuje :)Chyba > wezme sie poważnie za tą zabawe:)) ja tez, ja tez posiedze chyba wiecej niz te kilka minut... zobaczymy jak to bedzie. bylem na sport4.pl - calkiem fajne, szkoda, ze nagrod nie ma ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 03.04.02, 22:04 Wiesz co nagrody jakieś są ,pisali o tym na samym początku ale teraz o tym coś przycichło :))Ale coś jest napewno do wygrania,może nie skuter ale zawsze coś.A tak wogóle to tamten serwis jest całkiem przyjemny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: cze krakusy :)) IP: 212.69.68.* 29.03.02, 14:12 ciesze sie ze tak myslisz. legia zdobedzie mistrza. a wam ptaki zycze zdobycia....4 miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
szczycik99 Re: może by tak coś o piłce? :) 08.04.02, 15:52 chcesz o pilce no to cool.co was tak malo bylo w Szczecinie CYKORY,CYKORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac Re: może by tak coś o piłce? :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 22:41 Ja chetnie o pileczce pogadam! Co sadzisz o poczatku sezonu dla Wisly?Niby wygrywaja, ale jak na 100% kandydata do trzech koron to cos w kiepskim stylu.Ciekawe co pokaza z Polonia albo z Legia i to na wyjezdzie?!Cantoro rozstrzelal sie w sparingach a teraz jakos kiepsko mu idzie,natomiast Zurawski to jest gosc!Wydaje mi sie jeszcze ze Sypniewski tez sie moze rozrusza.W kazdym razie na Wisle w STS-ie jeszcze sie nie przejechalem! Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: może by tak coś o piłce? :) 10.03.02, 05:53 Szanowanie p.Kac,do dzisiaj tzn.do soboty 9-ego marca.Ile Cie dzisiejszy "przejazd" kosztowal? Wycieli nie zly noomerek,co?Ale teraz sie dopiero zacznie liga.Oby ich tylko Legia nie "okukala".Cos mi mowi,ze w meczu z Legia zagra bez nerwow(spetane nogi checia przestraszna zdobycia gola) kolezka Sypniewski. Ja w kazdym razie stawiam dolarka na Wiselke. Jak Wam sie podoba pomysl ze zmniejszeniem extraklasy?Mnie osobiscie sie podoba.A trzesa portkami Ci ktorym skonczy sie "eldorado".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: może by tak coś o piłce? :) 25.03.02, 02:18 koledzy nie spijcie jasna mac, Wisla ma tyly na to nikt z nas nie po- radzi.Teraz skupi sie wszystko na Kapce,alisci musialo chlopisko tak grac jak "mafia" kazala.Kupujemy,dajemy grac temu kto jest koopiony,a ze niewiele potrafi, no coz!? Czy jest gdziess powiedziane,ze wybitny zawodnik moze byc extra trenerem? A co z "cracovia".? Szikago czeka,na odzew 100-ki. Moze trzeba pomyslec o wspolpracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj1 Polska-Japonia IP: *.krakow.pl 27.03.02, 22:22 No to nasi pokazali skośnookim wschodnio europejski football na wysokim poziomie...Po prostu żenada ludzie zacznijcie lepiej biegać... Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Polska-Japonia 29.03.02, 19:19 Nie ma co rozrywac szat.Nie bedzie zle. Teraz znacznie ciekawsze sa poczynania "zarzadcow" Wisly.Faktycznie nie jest dobrze kiedy odpowiedzia na madre slowa krytyki jest reakcja swiadczaca o pry- mitywizmie umyslowym.Moim zdaniem wszyscy zasluzeni pilkarze DAWNEJ Wisly powinni olac krzeselko na trybunie honorowej.Towarzystwo tam nie jest honorowe,niestety. Satysfakcje p.Krzysztofie bedzie mial i wielu ludzi ktorzy podzielaja panskie zdanie gdy Telefonika poplynie.(watpliwa to satysfakcja jak niewatpliwa odleglosc panskiej Wisly od Telefoniki p.Kapki)Pozdrowienia z Szikagowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Liga Mistrzów 04.04.02, 20:45 Jak myślicie kto wygra lige mistrzów ja po ćwierćfinałach obstawiam na MU lub Bayern...(choć chciałbym aby wygrał Liverpool z Dudkiem) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Liga Mistrzów 04.04.02, 21:53 bonzaj1 napisał(a): > Jak myślicie kto wygra lige mistrzów ja po ćwierćfinałach obstawiam na MU lub > Bayern...(choć chciałbym aby wygrał Liverpool z Dudkiem) > :))) heh. kto wygral ciwercifinaly? bayern, manchester, a reszte kto? ja jestem za liverpoolem i mu, najlepiej, zeby zagrali w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 04.04.02, 22:00 Ja jestem też za Liverpoolem ale raczej mają małe szanse ... Na pewno wygrają te niemieckie świnie z Bayernu Efenberg i Kahn ,ja tak ogólnie to do niemców nic nie mam ale czasami lubie sobie pobluzgać na szfabów... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Liga Mistrzów 04.04.02, 22:10 bonzaj1 napisał(a): > Ja jestem też za Liverpoolem ale raczej mają małe szanse ... > Na pewno wygrają te niemieckie świnie z Bayernu Efenberg i Kahn ,ja tak ogólnie > > to do niemców nic nie mam ale czasami lubie sobie pobluzgać na szfabów... heh :-))) ja tez nic do nich nie mam, ale... moze nie tyle bluzgam, po prostunigdy nie moge sie przekonac do kibicowania im. teraz to raczej nikomu nie kibicuje, moje zainteresowanie pilka w ogole skonczylo sie praktycznie, kiedy Schmeichel odszedl z mu, ajax i repra holandii zaczeli grac do dupy, a lige mistrzow przeniesiono do polsatu (i komentuje ten kretyn borek, wole szpakowskiego, chociaz tez jest debilem, ale sie przyzwyczailem do niego). potem juz nie ogladalem ligi mistrzow i w ogole sie opuscilem... btw. kiedy sa te cwiercfinaly ligi mistrzow? tzn. te z liverpoolem (nie z wtorku). Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 04.04.02, 22:28 Hheeh ja tam wole Borka bo szpakowski to komentuje każdy mecz tak samo :dennie,zresztą Borek jara się znowu każdą akcja jakby byla akcja tysiąclecia..A ja też kibicowałem wielkiemu Ajaksowi z połowy lat 90 jak grał tam klaivert i wogołe pełno gwiazd... A Liverpool gra w środe tą co bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: Liga Mistrzów IP: *.rasserver.net 05.04.02, 04:23 Zeszedlszy koleka "watek" na LM,moze i dobrze. Po pierwszych meczach 1/4 do 1/2 awansuja:Real(bez problemu Bawarczykow odesle do domu,wystarczy im przeciez 1:0), Manchester(jest ktos w tym przypadku na "nie"?),Barcelona (Pananatinatinanaanan...qerwa pomiszalo mi sie,sam sie zdziwil,ze wygral),czwarty, niestety, bedzie Bayer, lykna Dudka jak aspiryne! W meczach polfinalowych jezeli wejda ci ktorych typuje rzucam MONETE!!! Do poczytania w przyszly "cwiartek". Ps.A ile Wisla Pogoni wrzuci noziami Zurawskiego w niedziele? Legia wygra,Amica tez.Poczekamy do 13-ego kwietnia.(Amica-Legia). W kazdym badz razie ja stawiam na Wisle(gloopi czy co?)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 05.04.02, 14:38 Gość portalu: Bombel napisał(a): > awansuja:Real(bez problemu Bawarczykow > odesle do domu,wystarczy im przeciez 1:0) Tak wystarczy im 1:0 ale nawet to może się okazać za trudne, chociaż jak Kahn puści znów taką szmate to na Santiago Bernabeu będzie święto i dobrze :) >Manchester(jest ktos w tym przypadku na "nie"?) Chyba NIE ma nikogo na NIE :) >Barcelona (Pananatinatinanaanan...qerwa pomiszalo mi sie,sam sie zdziwil,ze wygral) Tak tu się całkowicie z tobą zgadzam Wszechateńskie Koniczynki zostaną tylko wszechateńskimi ...(chyba że Oli szczeli Barcy ze dwie bramki...)nieeee to niemożliwe :) >czwarty, niestety, bedzie Bayer, lykna Dudka jak aspiryne! O tak łykną ale 3 gole heheh a Dudek się nie da ... > Ps.A ile Wisla Pogoni wrzuci noziami Zurawskiego w niedziele? Ja bym chciał żeby jak najwięcej i niekoniecznie nogami Zurawskiego,może Igor się obudzi i strzeli w końcu jakąś bramke... >Legia wygra Oby nie ,najlepiej remis... >Amica tez. Tu też remis... ze wskazaniem na Odre... Pozdrawiam :) ---> W kazdym badz razie ja stawiam na Wisle(gloopi czy co?)!!!! Ja też chyba jestem głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Liga Mistrzów 05.04.02, 18:29 w lidze ma wygrac wisla (tak z 4:0), legia ma zremisowac z polonia po 4 (a gole maja walic obroncy polonii, bo mam ich niebezpiecznie duzo w druzynie w 'pilkarzykach'... dla legii ma strzelac kucharski i pomoc), no i niech kukielka strzeli pare bramek (on gra w ogole?) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Mam 100 post w tym działe HURA !!!!! 05.04.02, 20:05 Tak Wisła ma wygrać a Legia zremisować ,amica zreszta też wtedy wisła nadrobi do legi 2 pkt... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mam 100 post w tym działe HURA !!!!! 05.04.02, 21:15 bonzaj1 napisał(a): > Tak Wisła ma wygrać a Legia zremisować ,amica zreszta też wtedy wisła nadrobi > do legi 2 pkt... juz chyba grali? btw. gratuluje 100 postu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Mam 100 post w tym działe HURA !!!!! 05.04.02, 21:28 Dzięki ...Grają cały czas ale nie sprawdzam wyniku bo za dużo od niego zależy i się boje... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 10.04.02, 15:41 No i znamy już pierwsze roztrzygnięcia w LM .Barca tak jak przewidywałem nie pozostawiła zadnych złudzeń Grekom.Pieprzony Bayer faktycznie łykną Dudka jak aspiryne i wielka szkoda,ale mecz był naprawdę świetny.W Polskiej lidze trafiłem remis Amici z Odrą no ale niedoceniłem Legii ... Zobaczymy jak dzisiaj Real i MU .Ja u bukmachera postawiłem na real :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 11.04.02, 20:57 no i tak jak przewidywałem....MU i REAL na szczeście pokonali szwabów,ale i tak najbardziej mi szkoda Liverpoolu Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Liga Mistrzów i puchar UEFA 13.04.02, 12:07 bonzaj1 napisał(a): > no i tak jak przewidywałem....MU i REAL na szczeście pokonali szwabów,ale i tak > > najbardziej mi szkoda Liverpoolu mnie tez. teraz czekam na mecz barcy z realem (i pomyslec, ze wisla byla kiedys tak blisko wyeliminowania barcy...) ale chyba wieksze jaja sa w pucharze UEFA - Milan i inter odpadly... a Feyenoord gra final u siebie :) chore to troche. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Liga Mistrzów i puchar UEFA 13.04.02, 13:33 Tak ..puchar Uefa był dla mnie totalnym zaskoczeniem.O ile dobra postawa Borussi była do przewidzenia o tyle Feyenord to chyba sam się nie spodziewał że wygra... No cóż trzeba poczekać..może za rok Wisła powalczy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Legia 3 -polonia 0 05.04.02, 23:06 Porażka ...qurde najgorszy wynik z możliwych...To już lepiej żeby polonia wygrała chociaż najlepszy byłby remis. No nic teraz wisła musi się przełamać i wygrać proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Pogoń - wisła 1-2 07.04.02, 21:38 No wreszcie sie przełamali... No to zabawa zaczyna sie do nowa.Legia przegrywa we Wronkach,póżniej w Krakowie,a następnie w Chorzowie .Wisła wygrywa Wszystko do końca i tytuł MP zostaje w Krakowie,bo Amica nie wytrzyma presji... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 bonzaj! jak pilkarzyki? 08.04.02, 18:21 no? ktory byles a w sport4.pl? ja tam dalem chyba w dupe... nie patrzylem jeszcze, ale juz wiem, ze kilkanascie punktow poszlo w las (dalem 9 na wygrana milanu, a byl remis :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 wielki syf.... 08.04.02, 19:42 w soprt4.pl jestem... no zobacz sam, cieniutko, ale na pocztake moglo byc gorzej. a w pilkarzykach... jedna druzyna 20pkt, druga 13, w obu stracilem ok. 10pkt, bo wywalilem obroncow widzewa z jednestki, bylem swiecie przekonany, ze dostana w dupe od zaglebia, a oni dostali po 5pkt :(((((( btw. nie wiesz, co z kukielka? on zwykle gral, a teraz cisza, caly czas go trzymam w podstawowej jedneastce, ale moze niepotrzebnie? ma jakas kontuzje? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Nie tak żle... 10.04.02, 15:35 hehe ja w sport4 mialem dobra passe 16 miejsce w kolejce i jestem na 34 w generalce :) W piłkarzykach bieda...20 punktów i spadłem na 1980 bodajże mjejsce no ale ja miałem za to obrońców Wisły i RKS u no i tu straciłem troche punktów . Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Nie tak żle... 13.04.02, 12:08 daelm w dupe na calej linii - w pilkarzykach graja moje sklady z poprzedniej kolejki, bo nie zdazylem ustawic, a w sport4.pl zapomnialem wytypowac. wstyd :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Nie tak żle... 15.04.02, 15:22 No spoko ja w sport4 w tej kolejce zajołem 12 miejsce i jestem na 6 miejscu po dwoch kolejkach kwietnia...W Piłkarzykach mi sie coś zrypało albo jeszcze nie podliczyli punktów...a Piłkarskiej ruletce 3003 miejsce ...Jazda nie?? A Wisła mnie nie zawiodła... Dopóki piłka w grze!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 jednak fatalnie :( 20.04.02, 21:25 bonzaj1 napisał(a): > No spoko ja w sport4 w tej kolejce zajołem 12 miejsce i jestem na 6 miejscu po > dwoch kolejkach kwietnia...W Piłkarzykach mi sie coś zrypało albo jeszcze nie > podliczyli punktów...a Piłkarskiej ruletce 3003 miejsce ...Jazda nie?? > > A Wisła mnie nie zawiodła... > Dopóki piłka w grze!!! > :) to widze, ze mam przed soba nowego miszcza... ja dalem dupy i w pilkarzykach i w sport4 :( w pilkarzykach od 3 kolejek graja te same sklady i az sie dziwie, ze jedna z druzyn zdobywa po 20punktow ciagle - druga to masakra - 5pkt... w sport4 nic nie postawilem. zenada. zaraz tam lece sie bawic - moze kiedys Cie dojde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: jednak fatalnie :( IP: *.krakow.pl 20.04.02, 21:38 spoko...Mi w sport4 nieżle idzie i w tej kolejce mam szanse zdobyć około 50-60 punktów a już zdobyłem 49 :) A w piłkarzykach to to co mi nadrobił Żuraw starcą obrońcy i pomocnicy RKSu...no ale jestem dobrej myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jednak fatalnie :( 20.04.02, 23:20 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > spoko...Mi w sport4 nieżle idzie i w tej kolejce mam szanse zdobyć około 50-60 > punktów a już zdobyłem 49 :) > A w piłkarzykach to to co mi nadrobił Żuraw starcą obrońcy i pomocnicy > RKSu...no ale jestem dobrej myśli :) heh, ja tez mam zurawsiego... i obroncow widzewa :) jak punktowali to ich nie mailemw skladzie, teraz ich wrzuce to beda miec minusy na pewno. a wlasnie - kiedy gra wisla z polonia? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Amica -Legia 0:0 12.04.02, 20:56 Nie wiem czy to dobry wynik ,ale na pewno lepszy niż gdyby wygrała Legia ,a tak to wszystko jeszcze możliwe.Legia w Krakowie polegnie a Wisła będzie MP... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Amica -Legia 0:0 13.04.02, 12:08 bonzaj1 napisał(a): > Nie wiem czy to dobry wynik ,ale na pewno lepszy niż gdyby wygrała Legia ,a tak > > to wszystko jeszcze możliwe.Legia w Krakowie polegnie a Wisła będzie MP... > :) teraz wlasciwie wisla ma przerabane. nie beda mistrzami. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Amica -Legia 0:0 13.04.02, 13:37 Czemu?? Jak teraz Wisła wygra z Ruchem będzie miała 5 pkt straty...Wygrywa u siebie z Legia strata topnieje do 2 pkt wystarczy że wisła już kosi wszystkich do końca a legia traci jeszcze 2 pkt . Jak widzisz szanse nie są wcale jeszcze takie iluzoryczne...Dopóki piłka w grze jak mawiał pan Kazimierz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woltron Re: Amica -Legia 0:0 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 00:38 Ano.. pilka w grze. Ja tam ciesze sie ze narescie zobacze dwie druzyny ktore nie kopia bezsensownie pilki byle przed siebie, maja jakies zalozenia taktyczne i nie nastawiaja sie na obrone wlasnej bramki [zwykle cala jedenastka]. To jeden z tych nie licznych spotkan ktore warto zobaczyc w polskiej lidze. No i jestem ciekaw jak bedzie wygladal stadion Wisly przy sztucznym oswietleniu :) Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Amica -Legia 0:0 IP: *.krakow.pl 18.04.02, 21:31 Witam w końcu normalnego kibica z Warszawy.Tak mam nadzieje że to sztuczne światło im pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woltron Po sezonie - osłabienia/wzmocnienia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:28 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Witam w końcu normalnego kibica z Warszawy. Dzięki :) >Tak mam nadzieje że to sztuczne światło im pomoże :) Nie pomogło, moja ukochana drużyna zdobyła mistrza :)))) Szkoda tylko że obie drużyny po sezonie będą [jak zwykle]osłabione i to w momencie gdy piłkarze obu klubów zaczeli "coś" grać... nie wierzę że w Legii uda się szybko zastąpić odchodzących: Karwana i Czerewszewskiego [oby tylko... ale nie sadze zeby udalo sie zatrzymac Vukovica, a byc moze i paru innych], a w Wisle Zurawskiego [przepuszczalnie] i Kosowskiego [chociaż ten drugi miał jedną wypowiedz po której gdybym był trenrem Wisły sprzedałbym od razu]. W ten sposób nigdy nie podbijemy Europy i nie ma co się dziwić... ale będę trzymał kciuki za WSZYSTKIE kluby :) Mam pytanie o kim się mówi że ma wzmocnić Wisłę (bo wiem kto ją najprawdopodobniej opuści, a nic nie wiem o tym kto ma ją wzmocnić :() ??? Pozdrawiam Wszystkich P.S: mam nadzieje ze finał Pucharu Ligi będzie między Wisłą, a Legią :) Kolejne arcyciekawe spotkanie (no i obu drużynom będzie zależeć by udowodnić pewne rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Po sezonie - osłabienia/wzmocnienia IP: *.krakow.pl 06.05.02, 15:58 Tak to już jest u nas w Polsce że kluby po udanym sezonie wyprzedają co lepszych zawodnikjów ale co się im dziwić skorow byle klubie bundesligi 1 czy 2 będą zarabiać o niebo lepsze pieniądze... W wiśle jeszcze nic nie słychać o nowych zakupach ale moim zdaniem nie potrzebnie wisła pozbyła się juniorów Brożka i Nowotczyńskiego gdyż potrzebni są młodzi zdolni gracze... No ale cóż Wisła ma sp[oro kasy żeby kupić kogo chcą przynajmniej w Polskiej lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woltron Re: Po sezonie - osłabienia/wzmocnienia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 18:21 > Tak to już jest u nas w Polsce że kluby po udanym sezonie wyprzedają co > lepszych zawodnikjów ale co się im dziwić skorow byle klubie bundesligi 1 czy 2 > > będą zarabiać o niebo lepsze pieniądze... Ano...tylko że zawsze mi sie wydawalo ze zamiast kupowac nowych graczy, mozna by te pieniadze przeznaczyc na premie itd. i zatrzymac tych najlepszych, chociaz moze roznica jest rzeczywiscie niewyobrazalna... > W wiśle jeszcze nic nie słychać o nowych zakupach ale moim zdaniem nie > potrzebnie wisła pozbyła się juniorów Brożka i Nowotczyńskiego gdyż potrzebni > są młodzi zdolni gracze... Wisła pozbyła Brożka (ale którego) ??? Przecież ten facet za rok-dwa będzie pierwszoplanową [oby] postacią ligi polskiej.... Ale w sumie Legia też odała jedengo z lepszych swoich młodych graczy, Mazurkiewicza jakiemuś "średniakowi" z ligi duńskiej.Chociaż to może dobrze, przynajmniej się nauczy czegoś [co wcale nie jest pewne w Polsce, gdzie talenty marnują się seryjnie] i może za parę lat Polska reprezentacja będzie miała w końcu prawdziwego rozgrywającego [ bo to środkowy pomocnik, dobrze grający obiema nogami]. Swoją drogą to śmieszne ze w większości klubów zachodnich jest zawsze dwóch- trzech piłkarzy którzy są wychowankami, zwykle pełniącymi ważna rolę w tych drużynach i gotowych dać się pokroić za bawry które reprezentują... > No ale cóż Wisła ma sp[oro kasy żeby kupić kogo chcą przynajmniej w Polskiej > lidze... No tak... ale nikt nie zagwarantuje że przychodzący piłkarz szybko dostroj się do zespołu, poza tym nie wielu jest takich piłkarzy w Polsce którzy byliby prawdziwymi wzmocnieniami dla Legii, czy Wisły. A na gwiazdy lig zagranicznych nas nie stac, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 haha! bylem 3!!! 06.05.02, 19:19 tak wlasnie, Bonzaj widzialem Twoje wyniki w sport4, niezle, ale ja mialem 3 miejsce! ekstra, zwwazywszy, ze dotad nie bylem chyba nawet w pierwszej 50 ;))) wyniki obstawialem tradycyjnie - po 9 i 10 ;))) max moglem zdobyc 99pkt... przejechalem sie najbardziej na interze, bo w ligach zagranicznych typowal systemem 10- 0-0 :D Odpowiedz Link Zgłoś