Dodaj do ulubionych

może by tak coś o piłce? :)

IP: 62.233.182.* 26.02.02, 08:58
może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: może by tak coś o piłce? :) 26.02.02, 20:57
      Gość portalu: kejbi napisał(a):

> może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim

chyba na forum nie ma zbyt wielu osob do takiej
      konwersacji... odkad wisla wysprzedala kilku dobrych
      zaowdnikow do pogoni ze dwa lata temu przestalem sie w
      ogole interesowac tym klubem. zauwazylem tylko, ze cos
      frankowski slabiej gra i nie ma juz kulawika, sarnata i
      kogos jeszcze. beznadziejna polityka transferowa.
      • Gość: mtq Re: może by tak coś o piłce? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:08
        mikolaj7 napisał(a):

> Gość portalu: kejbi napisał(a):
        >
        > > może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim
        >
        > chyba na forum nie ma zbyt wielu osob do takiej
        > konwersacji... odkad wisla wysprzedala kilku dobrych
        > zaowdnikow do pogoni ze dwa lata temu przestalem sie w
        > ogole interesowac tym klubem. zauwazylem tylko, ze cos
        > frankowski slabiej gra i nie ma juz kulawika, sarnata i
        > kogos jeszcze. beznadziejna polityka transferowa.

wow, mikolaj! nie pamietam zebys kiedykolwiek interesowal sie pilka nozna!!!
        • mikolaj7 Re: może by tak coś o piłce? :) 02.03.02, 20:32
          Gość portalu: mtq napisał(a):

> mikolaj7 napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: kejbi napisał(a):
          > >
          > > > może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim
          > >
          > > chyba na forum nie ma zbyt wielu osob do takiej
          > > konwersacji... odkad wisla wysprzedala kilku dobrych
          > > zaowdnikow do pogoni ze dwa lata temu przestalem sie w
          > > ogole interesowac tym klubem. zauwazylem tylko, ze cos
          > > frankowski slabiej gra i nie ma juz kulawika, sarnata i
          > > kogos jeszcze. beznadziejna polityka transferowa.
          >
          > wow, mikolaj! nie pamietam zebys kiedykolwiek interesowal sie pilka nozna!!!

zenujacy poziom wiadomosci o wlasnym krewnym.
          • Gość: SIR Tylko Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.03.02, 10:51
            TYLKO CRAXA !!!!!!!!!!!!!!!!!
            • magazyn1 Re: Tylko Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.02, 16:48
              Gość portalu: SIR napisał(a):

> TYLKO CRAXA !!!!!!!!!!!!!!!!!
              Mimo,ze jestem od niepamietnych,dla Ciebie Sir,(swiadczy "ksywka" o Twoim
              wieku)czasow sympatykiem Cracovii musze zgodzic sie co do tresci twojej
              notki.Nieswiadomie a jednak uzyles terminu ktory fonetycznie brzmi "kraksa"
              a wiadomo, przynajmniej dla wielu, jakie jest znaczenie tego slowa w jezyku
              polskim i z czyms takim mamy do czynienia w tym wielce zasluzonym dla polskiej
              pilki klubie.Chwalebnym jest,ze mimo tych zawirowan(kraks)Klub ten istnieje
              nadal i ma wielu oddanych sympatykow.Ja czesto widuje sie z Andrzejem Tureckim
              Zbyszkiem Maczugowskim(znasz z boiska?)i oni tez nie wiedza czym zostalo to
              spowodowane.Ja osobiscie twierdze,ze Cracovia nie miala zaplecza politycznego
              w czasach wiadomych i po transformacji doszlo do tego do czego dojsc musialo.
              To samo stalo by sie z Wisla gdyby nie ludzie spoza Krakowa ktorzy zaryzykowali i
              na razie wygrywaja jakies pieniadze.W Krakowie moze jest ktos "przy Kasie" ale
              natura centusiowska nie pozwala na dawanie.Raczej brac i patrzyc komus do
              kieszeni niz zaryzykowac,nawet dla ukochanej Cracovii.Ilu bylo takich ktorzy
              w gebie mocni i bogaci a jak co do czego to ogon pod siebie i cichutko:"to nie ja
              to kolega"!(Nikt wom tyle nie do co jo wom obiecom-znasz to,czysto centusiowskie
              powiedzenie?)A, ze jest tak jak twierdze popatrz na Hutnika, Garbarnie czy
              Wawel.Ciesze sie,ze jest ktos taki jak Ty, ale na przyszlosc: nie pisz, na
              Boga,"Tylko CRAXA", pisz:"TYLKO PASY".BO MY W PASY DAMY PODRZEC SIE ZA NASZE
              PASY!! Tadeusz z Kazmirza,teraz Szikagowie.Pozdrawiam.

• Gość: Pas Re: Tylko Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.182.* 09.03.02, 20:24
                magazyn1 napisał(a):

> Gość portalu: SIR napisał(a):
                >
                > > TYLKO CRAXA !!!!!!!!!!!!!!!!!
                > Mimo,ze jestem od niepamietnych,dla Ciebie Sir,(swiadczy "ksywka" o Twoim
                Slusznie przyjacielu prawisz... i zarazem nie slusznie.
                Mnie tez razi slowo "Craxa" (co znaczy razi - wkurza a raczej wnerwia)
                ale zapytaj Bialo-Czerwonych w wieku 60-70 lat ich tak samo wnerwial
                skrot PASY . Jeszcze nie tak dawno jeden z legendarnych sportowcow
                tlumaczyl mi ,ze Cracovia to Bialo-Czerwoni a nie zadne Pasy.
                Kazde jednak pokolenia ma prawo do własnego"języka". Ważne jest co innego
                , lata nędzy , wychodowana na podatkowych umozeniach potega po drugiej stronie
                blon a dalej setki i tysiace mlodych krakowian chodza z sercami w bialo-czerwone
                barwy Cracovii, Pasów , Craxy i po staremu pol Krakowa jest wysmarowana napisami
                Cracovia Pany.
                Tylko Pasy:-)))
          • Gość: mtq Re: może by tak coś o piłce? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 22:01
            mikolaj7 napisał(a):

> Gość portalu: mtq napisał(a):
            >
            > > mikolaj7 napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: kejbi napisał(a):
            > > >
            > > > > może porozmawiamy o Wiśle lub innym klubie piłkarskim
            > > >
            > > > chyba na forum nie ma zbyt wielu osob do takiej
            > > > konwersacji... odkad wisla wysprzedala kilku dobrych
            > > > zaowdnikow do pogoni ze dwa lata temu przestalem sie w
            > > > ogole interesowac tym klubem. zauwazylem tylko, ze cos
            > > > frankowski slabiej gra i nie ma juz kulawika, sarnata i
            > > > kogos jeszcze. beznadziejna polityka transferowa.
            > >
            > > wow, mikolaj! nie pamietam zebys kiedykolwiek interesowal sie pilka nozna!
            > !!
            >
            > zenujacy poziom wiadomosci o wlasnym krewnym.

hihihihihihihihihihihihihihaaahahahahahahahahahahahahhihihihihihihihheheheheheheheheheheheeeeee.....
            :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) buuuhahahahahahahaaaaahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: QBA cze krakusy :)) IP: 212.69.68.* 20.03.02, 13:48
            no czesc krakusy. no i macie problem. Dostac w dupe od dwóch warszawskich
            zespołów w ciagu tygodnia - tego chyba najczarniejszy scenariusz nie
            przewidział.
            Jednego chyba mozecie byc pewni - tytuł wraca do prawdziwej stolicy, kasperczak
            jak przystało na gracza Legii zrobi co do niego nalezy. Moze w przyszłym
            sezonie.
            A tak nawiasem mówiac graczom wisły mocno odj...ło tak jak kiedys legionistom i
            dali dupy z widzewem. Czyżby pieniadze zle działały na naszych piłkarzy?
            WARSZAWKA GÓRĄ
            • mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 20.03.02, 20:53

> A tak nawiasem mówiac graczom wisły mocno odj...ło tak jak kiedys legionistom i
              >
              > dali dupy z widzewem.

z widzewem? co ty nie powiesz...
            • Gość: peteen Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 00:01
              Kasperczak był graczem Stali Mielec
              tak, jak Gadocha wywodził się z Garbarni, a już byś pewnie chciał o nim mysleć
              jak o warszawiaku
              słowem - poczekaj do końca rozgrywek
              aha, a kiedy to Legia ostatnio była mistrzem i co zwojowała w Europie ?
              • Gość: kuba Re: cze krakusy :)) IP: 212.69.68.* 21.03.02, 09:20
                widac ze chyba nie znasz historii henia.
                A kiedy legia cos zwojowała? a no w latach 90 tych , dupku.
                półfinał pucharu zdobywców i ćwierćfinał LM, a wisła ostatnio...to chyba na
                arenie miedzynarodowej daje dupy. chyba ostatnio w latach 70 tych cos tam
                pokazała
                • Gość: peteen Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 17:00
                  wiesz, w inwektywach też nie miałbyś szans, więc wyluzuj, bajoku
                  o prawdziwej wartości legii świadczył jej dwumecz z Valencią
                  i ocknij się, bo mamy już następny wiek!
                  • Gość: kuba Re: cze krakusy :)) IP: 212.69.68.* 25.03.02, 08:52
                    nadal myslisz kto bedzie mistrzem?
                    • Gość: peteen Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 13:58
                      jakiś ty kurde nerwowy, poczekajżesz do końca rozgrywek, jak Legia pyknie
                      Wisełkę na Reymonta, to ci osobiście złożę gratulacje na tym forum
                      • mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 25.03.02, 17:18
                        Gość portalu: peteen napisał(a):

> jakiś ty kurde nerwowy, poczekajżesz do końca rozgrywek, jak Legia pyknie
                        > Wisełkę na Reymonta, to ci osobiście złożę gratulacje na tym forum

ja bym nie mial nic przeciwko, zeby legia popykala troche
                        zespolow, bo mam duzo pilkarzy z legii w druzynach 'wygraj
                        lige' w wersji internetowej... no jeszcze zurawski moglby
                        sie rozstrzelac, pomocnicy legii tez i bedzie okej...

• bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 26.03.02, 13:55
                          Hehehe ja też mam Zurawskiego ale ja mam najwięcej piłkarzy z RKS radomsko bo
                          są najlepszą drużyną w grupie spadkowej a mają bardzo dobry zespół...
                          A z Legii nie mam nikogo tak dla zasady :)
                          Pozdrawiam
                          • mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 26.03.02, 19:58
                            bonzaj1 napisał(a):

> Hehehe ja też mam Zurawskiego ale ja mam najwięcej piłkarzy z RKS radomsko bo
                            > są najlepszą drużyną w grupie spadkowej a mają bardzo dobry zespół...
                            > A z Legii nie mam nikogo tak dla zasady :)
                            > Pozdrawiam

radomsko? omijalem wszystkich z drugiej grupy. poza
                            zaglebiem.

jedna druzyne mam taka... no rowna, bez jakichs gwiazd. za
                            to druga. pelny hardcore - karwan, zurawski, sosin, nicinski
                            i jeszcze kilku takich, a miedzy nich wepchnieci CI, ktorzy
                            nie grali jeszcze ani razu :-))) jakis Carvahlo, Hubik i inni...
                            moze raz wejda, strzela cos i bedzie te 5 punktow ;-)))

chce skuter!!!
                            • Gość: bonzaj1 Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.pl 27.03.02, 14:09
                              w tej zabawie to trzeba stosowac inna taktyke..Nic nie da ze bedziesz mial
                              samych najlepszych ,jak załużmy ich drużyna przegra mecz...
                              Tu trzeba co kolejke zmieniac pół składu na takich piłkarzy z takiego zespoły
                              który ma najwieksza szanse wygrac...Ja np.jak był mecz LEgia -Wisła to nie
                              dalem nikogo z tych druzyn ,nie no mialem zurawskiego ale to byl jeden...
                              No a tak wogole to ja tez bym chcial skuter ale nie mam czasu siedziec nad tymi
                              skladami ,bo to zajmuje za duzo czasu,a zeby cos wygrac to trzeba na bierzaco
                              sledzic sklady,forme ,pogode i inne takie pierdoly...
                              pozdrawiam
                              • mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 27.03.02, 14:35
                                Gość portalu: bonzaj1 napisał(a):

> w tej zabawie to trzeba stosowac inna taktyke..Nic nie da ze bedziesz mial
                                > samych najlepszych ,jak załużmy ich drużyna przegra mecz...
                                > Tu trzeba co kolejke zmieniac pół składu na takich piłkarzy z takiego zespoły
                                > który ma najwieksza szanse wygrac...Ja np.jak był mecz LEgia -Wisła to nie
                                > dalem nikogo z tych druzyn ,nie no mialem zurawskiego ale to byl jeden...
                                > No a tak wogole to ja tez bym chcial skuter ale nie mam czasu siedziec nad tymi
                                >
                                > skladami ,bo to zajmuje za duzo czasu,a zeby cos wygrac to trzeba na bierzaco
                                > sledzic sklady,forme ,pogode i inne takie pierdoly...
                                > pozdrawiam

ale zmieniac pol skladu w sensie, ze zmieniasz podstawowa
                                jedenstake, czy takim, ze wymieniasz w ogole zawodnikow
                                z 18? poza tym ja mam dwie drzuyny. jedna jest dosc rown,
                                moze jakies zmiany by sie przydaly, ale nie wiem na co, a
                                druga jest dla jaj, ale moze wygrywac wg mnie. kluczem do
                                zwyciestwa jest postawic na takich tanich zawodnikow,
                                ktorzy moge sie rozstrzelac niedlugo... np. cantoro, tylko
                                0,7mln, a wg mnie bedzie punktowal.
                                • Gość: bonzaj1 Re: cze krakusy :)) IP: *.krakow.pl 27.03.02, 22:19
                                  Tak masz racjie trzeba kupować tanich piłkarzy którzy grająw podsawowej 11 i
                                  najlepiej żeby strzelai gole ach...marzenia.No ale tak na poważnie to trzeba
                                  wymieniac zawodników z 18 bo załużmy że gra Legia z GKS no to faworytem jest
                                  legia .I wtedy najlepiej wstawiś kilky obrońców legi i napastników bo wiadomo
                                  ze moga nie stracic gola a moga duzo strzelic .A tak wogóle najlepiej wstawic
                                  pomocników którzy graja bardzo ofensywnie i zdobywaja duzo goli,tak samo z
                                  obrońcami...Zreszta jakby byla jakas metoda to juz robilbym prawko na motocykle
                                  pozdrowienia:)
                                  • mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 28.03.02, 17:39
                                    a Twoja druzyna juz grala? ktory jestes? bo ja kurcze
                                    spoznilem sie na ostatnia kolejke pare godzin...
                                    • bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 29.03.02, 14:23
                                      hehehhe no lepiej nie mowic ja tu taki znawca tematu a moja slabizna chyba na
                                      700 miejscu :)))Ale sie nie przejmuje bo wiem ze i tak nie wygram .Zreszta ja
                                      jak juz mowilem ustawile sobie jednma druzyne i nia gram a tak sie nie wygra tu
                                      ciagle tzreba zmieniac skład a ja nie mam za duzo czasu...:)))
                                      • mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 30.03.02, 19:45
                                        jak Ci poszlo w tej kolejce? zaraz chyba beda punkty...
                                        moze mam jednak szanse na ten skuter? :-)))
                                        • bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 01.04.02, 20:35
                                          A który ty jesteś ??Ja gram jeszcze w piłkarskiej ruletce na Interii i w
                                          typowanie na www.sport4.pl jak chcesz to tam zagladnij ...
                                          • mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 02.04.02, 16:20
                                            bonzaj1 napisał(a):

> A który ty jesteś ??Ja gram jeszcze w piłkarskiej ruletce na Interii i w
                                            > typowanie na www.sport4.pl jak chcesz to tam zagladnij ...

ja jestem w szostym tysiacu (z ta druzyna z zurawskim i
                                            kilkoma drogimi pilkarzami) - 21pkt, a z druga to hoho -
                                            8pkt!

a zurawskim dali k... w dupe - mial nie grac, a k... gral i 4pkt
                                            poszly sie j..., bo go nie dalem do skladu. k...

a Ty?

zerkne na ten sport4. na interie raczej nie - tamta zabawa
                                            jest jakas niedorobiona (brzmi to debilnie, ale jakos wole
                                            gazete).
                                            • bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 03.04.02, 15:48
                                              Heheh ja właśnie sprawdziłem i...no jestem zadowolony wpraedzie spadłem na 1800
                                              miesce ale zdobyłem w tej kolejce 36 pkt wiec moja taktyka skutkuje :)Chyba
                                              wezme sie poważnie za tą zabawe:))
                                              • mikolaj7 Re: cze krakusy :)) 03.04.02, 16:40
                                                bonzaj1 napisał(a):

> Heheh ja właśnie sprawdziłem i...no jestem zadowolony wpraedzie spadłem na 1800
                                                >
                                                > miesce ale zdobyłem w tej kolejce 36 pkt wiec moja taktyka skutkuje :)Chyba
                                                > wezme sie poważnie za tą zabawe:))

ja tez, ja tez posiedze chyba wiecej niz te kilka minut...
                                                zobaczymy jak to bedzie. bylem na sport4.pl - calkiem
                                                fajne, szkoda, ze nagrod nie ma ;-)))
                                                • bonzaj1 Re: cze krakusy :)) 03.04.02, 22:04
                                                  Wiesz co nagrody jakieś są ,pisali o tym na samym początku ale teraz o tym coś
                                                  przycichło :))Ale coś jest napewno do wygrania,może nie skuter ale zawsze coś.A
                                                  tak wogóle to tamten serwis jest całkiem przyjemny :)))
                        • Gość: kuba Re: cze krakusy :)) IP: 212.69.68.* 29.03.02, 14:12
                          ciesze sie ze tak myslisz. legia zdobedzie mistrza. a wam ptaki zycze
                          zdobycia....4 miejsca.
      • szczycik99 Re: może by tak coś o piłce? :) 08.04.02, 15:52
        chcesz o pilce no to cool.co was tak malo bylo w Szczecinie
        CYKORY,CYKORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kac Re: może by tak coś o piłce? :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 22:41
      Ja chetnie o pileczce pogadam!
      Co sadzisz o poczatku sezonu dla Wisly?Niby wygrywaja,
      ale jak na 100% kandydata do trzech koron to cos w
      kiepskim stylu.Ciekawe co pokaza z Polonia albo z Legia
      i to na wyjezdzie?!Cantoro rozstrzelal sie w
      sparingach a teraz jakos kiepsko mu idzie,natomiast
      Zurawski to jest gosc!Wydaje mi sie jeszcze ze
      Sypniewski tez sie moze rozrusza.W kazdym razie na
      Wisle w STS-ie jeszcze sie nie przejechalem!
      • magazyn1 Re: może by tak coś o piłce? :) 10.03.02, 05:53
        Szanowanie p.Kac,do dzisiaj tzn.do soboty 9-ego marca.Ile Cie dzisiejszy
        "przejazd" kosztowal? Wycieli nie zly noomerek,co?Ale teraz sie dopiero zacznie
        liga.Oby ich tylko Legia nie "okukala".Cos mi mowi,ze w meczu z Legia zagra
        bez nerwow(spetane nogi checia przestraszna zdobycia gola) kolezka Sypniewski.
        Ja w kazdym razie stawiam dolarka na Wiselke.
        Jak Wam sie podoba pomysl ze zmniejszeniem extraklasy?Mnie osobiscie sie
        podoba.A trzesa portkami Ci ktorym skonczy sie "eldorado".Pozdrawiam.
        • magazyn1 Re: może by tak coś o piłce? :) 25.03.02, 02:18
          koledzy nie spijcie jasna mac, Wisla ma tyly na to nikt z nas nie po-
          radzi.Teraz skupi sie wszystko na Kapce,alisci musialo chlopisko tak grac
          jak "mafia" kazala.Kupujemy,dajemy grac temu kto jest koopiony,a ze niewiele
          potrafi, no coz!?
          Czy jest gdziess powiedziane,ze wybitny zawodnik moze byc extra trenerem?
          A co z "cracovia".?
          Szikago czeka,na odzew 100-ki. Moze trzeba pomyslec o wspolpracy?
    • Gość: bonzaj1 Polska-Japonia IP: *.krakow.pl 27.03.02, 22:22
      No to nasi pokazali skośnookim wschodnio europejski football na wysokim
      poziomie...Po prostu żenada ludzie zacznijcie lepiej biegać...
      • magazyn1 Re: Polska-Japonia 29.03.02, 19:19
        Nie ma co rozrywac szat.Nie bedzie zle.
        Teraz znacznie ciekawsze sa poczynania "zarzadcow" Wisly.Faktycznie nie jest
        dobrze kiedy odpowiedzia na madre slowa krytyki jest reakcja swiadczaca o pry-
        mitywizmie umyslowym.Moim zdaniem wszyscy zasluzeni pilkarze DAWNEJ Wisly
        powinni olac krzeselko na trybunie honorowej.Towarzystwo tam nie jest
        honorowe,niestety.
        Satysfakcje p.Krzysztofie bedzie mial i wielu ludzi ktorzy podzielaja panskie
        zdanie gdy Telefonika poplynie.(watpliwa to satysfakcja jak niewatpliwa
        odleglosc panskiej Wisly od Telefoniki p.Kapki)Pozdrowienia z Szikagowa.
    • bonzaj1 Liga Mistrzów 04.04.02, 20:45
      Jak myślicie kto wygra lige mistrzów ja po ćwierćfinałach obstawiam na MU lub
      Bayern...(choć chciałbym aby wygrał Liverpool z Dudkiem)
      :)))
      • mikolaj7 Re: Liga Mistrzów 04.04.02, 21:53
        bonzaj1 napisał(a):

> Jak myślicie kto wygra lige mistrzów ja po ćwierćfinałach obstawiam na MU lub
        > Bayern...(choć chciałbym aby wygrał Liverpool z Dudkiem)
        > :)))

heh. kto wygral ciwercifinaly? bayern, manchester, a reszte
        kto?

ja jestem za liverpoolem i mu, najlepiej, zeby zagrali w
        finale.
        • bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 04.04.02, 22:00
          Ja jestem też za Liverpoolem ale raczej mają małe szanse ...
          Na pewno wygrają te niemieckie świnie z Bayernu Efenberg i Kahn ,ja tak ogólnie
          to do niemców nic nie mam ale czasami lubie sobie pobluzgać na szfabów...
          • mikolaj7 Re: Liga Mistrzów 04.04.02, 22:10
            bonzaj1 napisał(a):

> Ja jestem też za Liverpoolem ale raczej mają małe szanse ...
            > Na pewno wygrają te niemieckie świnie z Bayernu Efenberg i Kahn ,ja tak ogólnie
            >
            > to do niemców nic nie mam ale czasami lubie sobie pobluzgać na szfabów...

heh :-))) ja tez nic do nich nie mam, ale... moze nie tyle
            bluzgam, po prostunigdy nie moge sie przekonac do
            kibicowania im.

teraz to raczej nikomu nie kibicuje, moje zainteresowanie
            pilka w ogole skonczylo sie praktycznie, kiedy Schmeichel
            odszedl z mu, ajax i repra holandii zaczeli grac do dupy, a
            lige mistrzow przeniesiono do polsatu (i komentuje ten
            kretyn borek, wole szpakowskiego, chociaz tez jest
            debilem, ale sie przyzwyczailem do niego).

potem juz nie ogladalem ligi mistrzow i w ogole sie
            opuscilem...

btw. kiedy sa te cwiercfinaly ligi mistrzow? tzn. te z
            liverpoolem (nie z wtorku).
            • bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 04.04.02, 22:28
              Hheeh ja tam wole Borka bo szpakowski to komentuje każdy mecz tak
              samo :dennie,zresztą Borek jara się znowu każdą akcja jakby byla akcja
              tysiąclecia..A ja też kibicowałem wielkiemu Ajaksowi z połowy lat 90 jak grał
              tam klaivert i wogołe pełno gwiazd...
              A Liverpool gra w środe tą co bedzie...
              • Gość: Bombel Re: Liga Mistrzów IP: *.rasserver.net 05.04.02, 04:23
                Zeszedlszy koleka "watek" na LM,moze i dobrze.
                Po pierwszych meczach 1/4 do 1/2 awansuja:Real(bez problemu Bawarczykow
                odesle do domu,wystarczy im przeciez 1:0), Manchester(jest ktos w tym przypadku
                na "nie"?),Barcelona (Pananatinatinanaanan...qerwa pomiszalo mi sie,sam sie
                zdziwil,ze wygral),czwarty, niestety, bedzie Bayer, lykna Dudka jak aspiryne!
                W meczach polfinalowych jezeli wejda ci ktorych typuje rzucam MONETE!!!
                Do poczytania w przyszly "cwiartek".
                Ps.A ile Wisla Pogoni wrzuci noziami Zurawskiego w niedziele?
                Legia wygra,Amica tez.Poczekamy do 13-ego kwietnia.(Amica-Legia).
                W kazdym badz razie ja stawiam na Wisle(gloopi czy co?)!!!!
                • bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 05.04.02, 14:38
                  Gość portalu: Bombel napisał(a):

> awansuja:Real(bez problemu Bawarczykow
                  > odesle do domu,wystarczy im przeciez 1:0)

Tak wystarczy im 1:0 ale nawet to może się okazać za trudne, chociaż jak Kahn
                  puści znów taką szmate to na Santiago Bernabeu będzie święto i dobrze :)

>Manchester(jest ktos w tym przypadku na "nie"?)

Chyba NIE ma nikogo na NIE :)

>Barcelona (Pananatinatinanaanan...qerwa pomiszalo mi sie,sam sie zdziwil,ze
                  wygral)

Tak tu się całkowicie z tobą zgadzam Wszechateńskie Koniczynki zostaną tylko
                  wszechateńskimi ...(chyba że Oli szczeli Barcy ze dwie bramki...)nieeee to
                  niemożliwe :)
                  >czwarty, niestety, bedzie Bayer, lykna Dudka jak aspiryne!

O tak łykną ale 3 gole heheh a Dudek się nie da ...

> Ps.A ile Wisla Pogoni wrzuci noziami Zurawskiego w niedziele?

Ja bym chciał żeby jak najwięcej i niekoniecznie nogami Zurawskiego,może Igor się
                  obudzi i strzeli w końcu jakąś bramke...

>Legia wygra

Oby nie ,najlepiej remis...

>Amica tez.

Tu też remis... ze wskazaniem na Odre...

Pozdrawiam :) ---> W kazdym badz razie ja stawiam na Wisle(gloopi czy co?)!!!!

Ja też chyba jestem głupi...
                  • mikolaj7 Re: Liga Mistrzów 05.04.02, 18:29
                    w lidze ma wygrac wisla (tak z 4:0), legia ma zremisowac z
                    polonia po 4 (a gole maja walic obroncy polonii, bo mam ich
                    niebezpiecznie duzo w druzynie w 'pilkarzykach'... dla legii
                    ma strzelac kucharski i pomoc), no i niech kukielka strzeli
                    pare bramek (on gra w ogole?)
                    • bonzaj1 Mam 100 post w tym działe HURA !!!!! 05.04.02, 20:05
                      Tak Wisła ma wygrać a Legia zremisować ,amica zreszta też wtedy wisła nadrobi
                      do legi 2 pkt...
                      • mikolaj7 Re: Mam 100 post w tym działe HURA !!!!! 05.04.02, 21:15
                        bonzaj1 napisał(a):

> Tak Wisła ma wygrać a Legia zremisować ,amica zreszta też wtedy wisła nadrobi
                        > do legi 2 pkt...

juz chyba grali?

btw. gratuluje 100 postu :-)))
                        • bonzaj1 Re: Mam 100 post w tym działe HURA !!!!! 05.04.02, 21:28
                          Dzięki ...Grają cały czas ale nie sprawdzam wyniku bo za dużo od niego zależy i
                          się boje...
                  • bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 10.04.02, 15:41
                    No i znamy już pierwsze roztrzygnięcia w LM .Barca tak jak przewidywałem nie
                    pozostawiła zadnych złudzeń Grekom.Pieprzony Bayer faktycznie łykną Dudka jak
                    aspiryne i wielka szkoda,ale mecz był naprawdę świetny.W Polskiej lidze
                    trafiłem remis Amici z Odrą no ale niedoceniłem Legii ...
                    Zobaczymy jak dzisiaj Real i MU .Ja u bukmachera postawiłem na real :)
                    • bonzaj1 Re: Liga Mistrzów 11.04.02, 20:57
                      no i tak jak przewidywałem....MU i REAL na szczeście pokonali szwabów,ale i tak
                      najbardziej mi szkoda Liverpoolu
                      • mikolaj7 Re: Liga Mistrzów i puchar UEFA 13.04.02, 12:07
                        bonzaj1 napisał(a):

> no i tak jak przewidywałem....MU i REAL na szczeście pokonali szwabów,ale i tak
                        >
                        > najbardziej mi szkoda Liverpoolu

mnie tez.

teraz czekam na mecz barcy z realem (i pomyslec, ze wisla
                        byla kiedys tak blisko wyeliminowania barcy...)

ale chyba wieksze jaja sa w pucharze UEFA - Milan i inter
                        odpadly... a Feyenoord gra final u siebie :)

chore to troche.

• bonzaj1 Re: Liga Mistrzów i puchar UEFA 13.04.02, 13:33
                          Tak ..puchar Uefa był dla mnie totalnym zaskoczeniem.O ile dobra postawa
                          Borussi była do przewidzenia o tyle Feyenord to chyba sam się nie spodziewał że
                          wygra...

No cóż trzeba poczekać..może za rok Wisła powalczy...
                          :)
    • bonzaj1 Legia 3 -polonia 0 05.04.02, 23:06
      Porażka ...qurde najgorszy wynik z możliwych...To już lepiej żeby polonia
      wygrała chociaż najlepszy byłby remis.
      No nic teraz wisła musi się przełamać i wygrać proste :)
      • bonzaj1 Pogoń - wisła 1-2 07.04.02, 21:38
        No wreszcie sie przełamali...
        No to zabawa zaczyna sie do nowa.Legia przegrywa we Wronkach,póżniej w
        Krakowie,a następnie w Chorzowie .Wisła wygrywa Wszystko do końca i tytuł MP
        zostaje w Krakowie,bo Amica nie wytrzyma presji...
    • mikolaj7 bonzaj! jak pilkarzyki? 08.04.02, 18:21
      no? ktory byles a w sport4.pl? ja tam dalem chyba w
      dupe... nie patrzylem jeszcze, ale juz wiem, ze
      kilkanascie punktow poszlo w las (dalem 9 na wygrana
      milanu, a byl remis :)
      • mikolaj7 wielki syf.... 08.04.02, 19:42
        w soprt4.pl jestem... no zobacz sam, cieniutko, ale na
        pocztake moglo byc gorzej.

a w pilkarzykach... jedna druzyna 20pkt, druga 13, w obu
        stracilem ok. 10pkt, bo wywalilem obroncow widzewa z
        jednestki, bylem swiecie przekonany, ze dostana w dupe
        od zaglebia, a oni dostali po 5pkt :((((((

btw. nie wiesz, co z kukielka? on zwykle gral, a teraz
        cisza, caly czas go trzymam w podstawowej jedneastce,
        ale moze niepotrzebnie? ma jakas kontuzje?
        • bonzaj1 Nie tak żle... 10.04.02, 15:35
          hehe ja w sport4 mialem dobra passe 16 miejsce w kolejce i jestem na 34 w
          generalce :)
          W piłkarzykach bieda...20 punktów i spadłem na 1980 bodajże mjejsce no ale ja
          miałem za to obrońców Wisły i RKS u no i tu straciłem troche punktów .
          • mikolaj7 Re: Nie tak żle... 13.04.02, 12:08
            daelm w dupe na calej linii - w pilkarzykach graja moje
            sklady z poprzedniej kolejki, bo nie zdazylem ustawic, a
            w sport4.pl zapomnialem wytypowac. wstyd :)
            • bonzaj1 Re: Nie tak żle... 15.04.02, 15:22
              No spoko ja w sport4 w tej kolejce zajołem 12 miejsce i jestem na 6 miejscu po
              dwoch kolejkach kwietnia...W Piłkarzykach mi sie coś zrypało albo jeszcze nie
              podliczyli punktów...a Piłkarskiej ruletce 3003 miejsce ...Jazda nie??

A Wisła mnie nie zawiodła...
              Dopóki piłka w grze!!!
              • mikolaj7 jednak fatalnie :( 20.04.02, 21:25
                bonzaj1 napisał(a):

> No spoko ja w sport4 w tej kolejce zajołem 12 miejsce i jestem na 6 miejscu po
                > dwoch kolejkach kwietnia...W Piłkarzykach mi sie coś zrypało albo jeszcze nie
                > podliczyli punktów...a Piłkarskiej ruletce 3003 miejsce ...Jazda nie??
                >
                > A Wisła mnie nie zawiodła...
                > Dopóki piłka w grze!!!
                > :)

to widze, ze mam przed soba nowego miszcza... ja dalem
                dupy i w pilkarzykach i w sport4 :(

w pilkarzykach od 3 kolejek graja te same sklady i az sie
                dziwie, ze jedna z druzyn zdobywa po 20punktow ciagle -
                druga to masakra - 5pkt...

w sport4 nic nie postawilem. zenada. zaraz tam lece sie
                bawic - moze kiedys Cie dojde :)
                • Gość: bonzaj Re: jednak fatalnie :( IP: *.krakow.pl 20.04.02, 21:38
                  spoko...Mi w sport4 nieżle idzie i w tej kolejce mam szanse zdobyć około 50-60
                  punktów a już zdobyłem 49 :)
                  A w piłkarzykach to to co mi nadrobił Żuraw starcą obrońcy i pomocnicy
                  RKSu...no ale jestem dobrej myśli :)
                  • mikolaj7 Re: jednak fatalnie :( 20.04.02, 23:20
                    Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> spoko...Mi w sport4 nieżle idzie i w tej kolejce mam szanse zdobyć około 50-60
                    > punktów a już zdobyłem 49 :)
                    > A w piłkarzykach to to co mi nadrobił Żuraw starcą obrońcy i pomocnicy
                    > RKSu...no ale jestem dobrej myśli :)

heh, ja tez mam zurawsiego... i obroncow widzewa :) jak
                    punktowali to ich nie mailemw skladzie, teraz ich wrzuce to
                    beda miec minusy na pewno.

a wlasnie - kiedy gra wisla z polonia?
    • bonzaj1 Amica -Legia 0:0 12.04.02, 20:56
      Nie wiem czy to dobry wynik ,ale na pewno lepszy niż gdyby wygrała Legia ,a tak
      to wszystko jeszcze możliwe.Legia w Krakowie polegnie a Wisła będzie MP...
      • mikolaj7 Re: Amica -Legia 0:0 13.04.02, 12:08
        bonzaj1 napisał(a):

> Nie wiem czy to dobry wynik ,ale na pewno lepszy niż gdyby wygrała Legia ,a tak
        >
        > to wszystko jeszcze możliwe.Legia w Krakowie polegnie a Wisła będzie MP...
        > :)

teraz wlasciwie wisla ma przerabane. nie beda mistrzami.
        • bonzaj1 Re: Amica -Legia 0:0 13.04.02, 13:37
          Czemu?? Jak teraz Wisła wygra z Ruchem będzie miała 5 pkt straty...Wygrywa u
          siebie z Legia strata topnieje do 2 pkt wystarczy że wisła już kosi wszystkich
          do końca a legia traci jeszcze 2 pkt .
          Jak widzisz szanse nie są wcale jeszcze takie iluzoryczne...Dopóki piłka w grze
          jak mawiał pan Kazimierz....
          • Gość: woltron Re: Amica -Legia 0:0 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 00:38
            Ano.. pilka w grze. Ja tam ciesze sie ze narescie zobacze dwie druzyny ktore
            nie kopia bezsensownie pilki byle przed siebie, maja jakies zalozenia taktyczne
            i nie nastawiaja sie na obrone wlasnej bramki [zwykle cala jedenastka]. To
            jeden z tych nie licznych spotkan ktore warto zobaczyc w polskiej lidze.
            No i jestem ciekaw jak bedzie wygladal stadion Wisly przy sztucznym
            oswietleniu :)

Pozdrawiam Wszystkich
            • Gość: bonzaj Re: Amica -Legia 0:0 IP: *.krakow.pl 18.04.02, 21:31
              Witam w końcu normalnego kibica z Warszawy.Tak mam nadzieje że to sztuczne
              światło im pomoże :)
              • Gość: woltron Po sezonie - osłabienia/wzmocnienia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:28
                Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> Witam w końcu normalnego kibica z Warszawy.

Dzięki :)

>Tak mam nadzieje że to sztuczne światło im pomoże :)

Nie pomogło, moja ukochana drużyna zdobyła mistrza :)))) Szkoda tylko że obie
                drużyny po sezonie będą [jak zwykle]osłabione i to w momencie gdy piłkarze obu
                klubów zaczeli "coś" grać... nie wierzę że w Legii uda się szybko zastąpić
                odchodzących: Karwana i Czerewszewskiego [oby tylko... ale nie sadze zeby udalo
                sie zatrzymac Vukovica, a byc moze i paru innych], a w Wisle Zurawskiego
                [przepuszczalnie] i Kosowskiego [chociaż ten drugi miał jedną wypowiedz po której
                gdybym był trenrem Wisły sprzedałbym od razu]. W ten sposób nigdy nie podbijemy
                Europy i nie ma co się dziwić... ale będę trzymał kciuki za WSZYSTKIE kluby :)
                Mam pytanie o kim się mówi że ma wzmocnić Wisłę (bo wiem kto ją
                najprawdopodobniej opuści, a nic nie wiem o tym kto ma ją wzmocnić :() ???

Pozdrawiam Wszystkich

P.S: mam nadzieje ze finał Pucharu Ligi będzie między Wisłą, a Legią :) Kolejne
                arcyciekawe spotkanie (no i obu drużynom będzie zależeć by udowodnić pewne
                rzeczy:)
                • Gość: bonzaj Re: Po sezonie - osłabienia/wzmocnienia IP: *.krakow.pl 06.05.02, 15:58
                  Tak to już jest u nas w Polsce że kluby po udanym sezonie wyprzedają co
                  lepszych zawodnikjów ale co się im dziwić skorow byle klubie bundesligi 1 czy 2
                  będą zarabiać o niebo lepsze pieniądze...
                  W wiśle jeszcze nic nie słychać o nowych zakupach ale moim zdaniem nie
                  potrzebnie wisła pozbyła się juniorów Brożka i Nowotczyńskiego gdyż potrzebni
                  są młodzi zdolni gracze...
                  No ale cóż Wisła ma sp[oro kasy żeby kupić kogo chcą przynajmniej w Polskiej
                  lidze...
                  • Gość: woltron Re: Po sezonie - osłabienia/wzmocnienia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 18:21

> Tak to już jest u nas w Polsce że kluby po udanym sezonie wyprzedają co
                    > lepszych zawodnikjów ale co się im dziwić skorow byle klubie bundesligi 1 czy 2
                    >
                    > będą zarabiać o niebo lepsze pieniądze...

Ano...tylko że zawsze mi sie wydawalo ze zamiast kupowac nowych graczy, mozna by
                    te pieniadze przeznaczyc na premie itd. i zatrzymac tych najlepszych, chociaz
                    moze roznica jest rzeczywiscie niewyobrazalna...

> W wiśle jeszcze nic nie słychać o nowych zakupach ale moim zdaniem nie
                    > potrzebnie wisła pozbyła się juniorów Brożka i Nowotczyńskiego gdyż potrzebni
                    > są młodzi zdolni gracze...

Wisła pozbyła Brożka (ale którego) ??? Przecież ten facet za rok-dwa będzie
                    pierwszoplanową [oby] postacią ligi polskiej....
                    Ale w sumie Legia też odała jedengo z lepszych swoich młodych graczy,
                    Mazurkiewicza jakiemuś "średniakowi" z ligi duńskiej.Chociaż to może dobrze,
                    przynajmniej się nauczy czegoś [co wcale nie jest pewne w Polsce, gdzie talenty
                    marnują się seryjnie] i może za parę lat Polska reprezentacja będzie miała w
                    końcu prawdziwego rozgrywającego [ bo to środkowy pomocnik, dobrze grający obiema
                    nogami].
                    Swoją drogą to śmieszne ze w większości klubów zachodnich jest zawsze dwóch-
                    trzech piłkarzy którzy są wychowankami, zwykle pełniącymi ważna rolę w tych
                    drużynach i gotowych dać się pokroić za bawry które reprezentują...

> No ale cóż Wisła ma sp[oro kasy żeby kupić kogo chcą przynajmniej w Polskiej
                    > lidze...

No tak... ale nikt nie zagwarantuje że przychodzący piłkarz szybko dostroj się do
                    zespołu, poza tym nie wielu jest takich piłkarzy w Polsce którzy byliby
                    prawdziwymi wzmocnieniami dla Legii, czy Wisły. A na gwiazdy lig zagranicznych
                    nas nie stac, niestety...
    • mikolaj7 haha! bylem 3!!! 06.05.02, 19:19
      tak wlasnie, Bonzaj widzialem Twoje wyniki w sport4,
      niezle, ale ja mialem 3 miejsce! ekstra, zwwazywszy, ze
      dotad nie bylem chyba nawet w pierwszej 50 ;)))

wyniki obstawialem tradycyjnie - po 9 i 10 ;))) max
      moglem zdobyc 99pkt... przejechalem sie najbardziej na
      interze, bo w ligach zagranicznych typowal systemem 10-
      0-0 :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka