rita100 28.03.11, 20:32 Isia odprawiła Kirilenko i jest w ćwierćfinale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Co tam Panie w Miami ? 28.03.11, 21:34 szto_tawariszczi napisał: > murzynów biją... Nie, Policjanci z Miami zatrzymali wielki przerzut narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co tam Panie w Miami ? 28.03.11, 21:52 Policjanci z Miami? To oni jeszcze żyją? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co tam Panie w Miami ? 29.03.11, 09:37 Co tam Policjanci, tu chodzi o Isię, która rozgromiła w w Miami czwartą rakietę świata, Francescę Schiavone 6:0, 6:2. Teraz będzie walczyć ze z Rosjanką Wierą Zwonariewą, która jest trzecia w rankingu. No, no , no..... już gratulacje dla Isi. A Karolina Wozniacka odpadła wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co tam Panie w Miami ? 29.03.11, 11:26 Nie lubię damskiego tenisa, ale kibicujcie, kibicujcie, ktoś powinien ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co tam Panie w Miami ? 30.03.11, 20:52 Cie choroba, właśnie przegrała Isia walkę o półfinał z Rosjanką Wierą Zwonariewą. Trudno, do następnego spotkania. Gdy nie ma Małysza została nam Isia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co tam Panie w Miami ? 30.03.11, 21:10 Eee tam, jest jeszcze Justysia, a i Kamil zaczął wygrywać. Czy ta cała Isia wygrała choć jakiś turniej? Pęta się w okolicach czołówki, ale spektakularnych triumfów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Co tam Panie w Miami ? 31.03.11, 02:46 W Majami juz "po ptokach".Normalka znaczy sie... "Mama Kim" tez w pupe dostala od Azarenkowej w dwoch szybkich setach. Nic to! My czekamy na "Francuskie Otwarcie" i Dobrodzieju "Dracullo" Isia wygra jakis turniej!! To taki zenujacy zart,niestety. Gdyby nie Isia,jednak,czym zylibysmy w lecie? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co tam Panie w Miami ? 01.04.11, 19:53 "Dracullo" ;))))) jak na dzisiejszy dzień dobre miano dla Wampira ;))) Nie wyszło Isi w Miami, ale za to piękna Szarapowa jest w finale. Przybędzie widzów płci męskiej na widowni. > Gdyby nie Isia,jednak,czym żylibyśmy w lecie? Trafne spostrzeżenie Bombullusie. Składam pepetki. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co tam Panie w Miami ? 01.04.11, 22:05 No jak to czym? Pedałującą Majką. Zgrabna dziewczyna z sympatyczną buzią i sport uprawia taki w dodatku, że każdy może swych sił popróbować, starczą wertepy wśród drzew i góral. Ja tam wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Co tam Panie w Miami ? 02.04.11, 02:12 Czy Draculla-Draculla wyklikujac imie Majki w domysle ma nazwisko Wloszczowska? Wiem kto zacz.Nie wnikam,ze zadaje sie z pedalami,to w koncu prywatna sprawa jej jest ale musi cos z nimfomanki telepie sie w jej ustrojstwie skoro taka stymulacje lubi tyz! W tej chwili w Majami Nadal znowu doluje Federerka w 1/2 finalu. Pierwszego wygral w ciagu 34 minut do 3.A w drugim juz prowadzi 3:0. Skaranie boskie Roger ma z tym Iberem. Marusia jest piekna i piekny w jej wykonaniu tenis jest ale to jeczenie... Potencjometr na "O" w "Toshibie" bo moglbym zgrzeszyc energicznie nawet nie wiedzac o tym Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co tam Panie w Miami ? 02.04.11, 10:00 Pewnie jest podwójna, jak ja. Ja też się lubię tak postymulować, a i Wam polecam. Wiosna przyszła, popedałujcie. www.youtube.com/watch?v=0lYUrZdHx10 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co tam Panie w Miami ? 03.04.11, 10:46 Hej sportowcy, mamy finał w deblu. Isia ze Słowaczką w finale. To już coś. Jestem zaskoczona, że Szarapowa doszła do finału. To chba niespodzianka. A wśród panów jak widzisz Bombullliusie, że Nadal nadal gra i zaliczył finał z Diokowicem. Wydaje mi się, że to będzie rok Serba. A teraz popedałujemy przed siebie ku słońcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Co tam Panie w Miami ? 03.04.11, 20:31 Debel?kto sie przejmuje deblem?Popatrzmy ile widzow sledzi finaly deblow?No chyba,ze graja Brajanowie albo Hindusi. Azarenka zmiotla jeczaca Marusie z kortu dosyc energicznie. Final "Kawalerow" bardzo ciekawy. Rafaello wydawalo sie rozpirzy Novaczka w try miga,bylo juz w pierwszym secie 5:1 ale po zazartej wymianie zakonczyl sie ten set tylko 6:4. "Kapitulny pojedynek" jakby powiedzial Telesfor-pamietacie bzika?- ten rok rzeczywiscie moze byc "rokiem Serba" ale tez moze byc i pewnie bedzie pojedynkiem 3 Kroli o panowanie nad tenisowym Swiatem.Z kurtuazji i sympatii dolozylem Rodzerka ktory usuwany pomalutku jest w cien. Chyba zdaje sobie ON sprawe z tego,ze czas nie jest po jego stronie.Ma godnych nastepcow wsrod ktorych nie ma Amerykanow i Polakow!W pysk!!!! >>>2:O dla Novaczka w drugim secie.Bedzie 3 setowa? O w morde!Byloby 3:O jest rownowaznia.Przewaga Nadala.Novaczek dupnal rakietka o glebe! znowu = ^ Novaczek.Rafa z piachy potraktowal rakietke! 3:O!!!Bedzie 3 setowa...chyba. Na razie spierniczam zrobic se mejkap. Zal,ze Cracovia wdupila... Zaraz wracam... A moze ogladacie? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Co tam Panie w Miami ? 03.04.11, 21:14 Jestem...zrobilem se podklad.Po 3 secie zakoncze upiekszanie swojego fejsa i korpusu. Drugi set dominacja Novaczka wychodzi mu prawie wszystko lub wiekszosc zagran. Teraz jest 5:2 dla Serbka i 40:30 dla Nadala przy jego serwie. 5:3. Djoko o set zaczyna serwy. 15...30...(Nadal przygaszony jakis)...40...asisko 6:3 Czekamy na 3.Cos mi sie po uzwojeniu przewija,ze Novaczek odprawi "pokito burrito" z malutka kasa do la casa! -rita jak wspolpraca z pedalkami pod slonce sie ukladala?Nie wjechalas do jakiej krzypopy i nie stuklas se jednego miejsca ktore... no wlasnie.Apage satana! 30:30...40...= alez wymiana!!...^Nadal...=...^Nadal...1:ONadal Kukne na inny kanal bo jakies koszykowki czy hokeje nadawaja. na ra Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Co tam Panie w Miami ? 03.04.11, 22:35 Wrocilzem do Majami.Po innych kanalach wszystkiego od groma.Koszykowka(Lakers-Nuggets), Hokej AHL i NHL,gimanstyka,palant,Wyscig Pokoju,wyscigi Nascara i golf a na dokladke Juventus -Roma.(62 minuta 1:O) A Majami chopaki ida jak dwa Araby pelne krwi w derby na Bloniach...czyli leb w leb albo czacha w czache. 5:4 dla Nadala i serwuje teraz Novak. 40:15...5:5 Moze byc ynteresujaca koncowka. Nadal>15...30... 6:5 Djoko>15...15:15...15:30,niedobrze...lepi30:30...30:15...6:6 tie-break 1:1 Pincha Majami,wszyscy za tym lacinnikiem.Wiadomo,popularnych Kukaracias od zajebania w tym ciudad jest! 2:2 bardzo widowiskowa walka.Petardy z obu stron siatki az gwizdaja. 3:2 Djoko i jego serw teraz. 4:2... 5:2... 6:2...Koniec bliski > Nadalinski do podawania pileczek gotowy? 6:3...teraz?Djoko serwuje 6:4...w morde... Po ptokach!!Djoko jest Grande Gigante!!! To w koncu prawie nasz,nno nie? Byl to kawalek super tenisa.Nawet Fibak w najlepszych leciech jegomosci tak nie gral! na ra! O!Serbiucha z krzyzykiem na sznureczku na popiersiu!Owlosiony energicznie tyz jest.. co swiadczy o czym Wielomzna Dobrodziejko rito100! papatki i pozdrowaski Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co tam Panie w Miami ? 04.04.11, 19:24 Dobrze, że trzymasz rękę na pulsie. Nic nie wiem co się dzieje wokoło. Ból, ból , ból okropny kolan po rowerze. Ta niedziele była taka rowerowa, że niestety zakwasy mięśni się odezwały zamiast świergotów słowika. Oj, oj oj. Pardon. Doszło do mnie, że Aga ze swoją partnerką zwyciężyły turniej w Miami. Jest radość. Odpowiedz Link Zgłoś