IP: 195.116.22.* 18.02.05, 14:32
gdzie w krakowie znajde dobrego (z rozsadnymi cenami) dentyste, dla osoby
szczegolnie wrazliwej na bol?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosik Re: dentysta IP: 195.116.22.* 18.02.05, 14:50
      czy nikogo nie ma na tym forum?
      a moze nikt nie chodzi do dentysty?
    • matt.j Re. odradzam Kowdent 18.02.05, 15:05
      Na pewno odradzam Kowdent (na ul.Dietla niedaleko skrzyżowania ze Starowiślną)
      maja całkiem niezłą renomę, świetny sprzęt i bardzo dużo klientów co w praktyce
      oznacza, ze zaczęli podchodzić do nich jak do przedmiotów zostawiających kasę
      (do tego są dość drodzy).
      Robili mi aparat korekcyjny. Ładnych parę tysięcy zostawiłem tam za zabiegi i
      kontrole z czego część była zbyteczna (np. dr Kownacki namówił mnie na
      założenie aparatu na oba łuki a wystarczyło tylko na górny). Przy zdejmowaniu
      aparatu dr porysował mi szkliwo przez co przez długi czas jeszcze miałem
      problem ze wszystkim co albo zimne, gorące czy słodkie, plus dodatkowe spore
      koszty lakierowanie i powlekania zębów – a część pęknięć szkliwa, powstałych
      podczas niedelikatnego zdejmowania aparatu (dr się spieszył!!) jest dalej
      widoczna.
      Zdecydowanie odradzam.

• Gość: gosik Re: Re. odradzam Kowdent IP: 195.116.22.* 18.02.05, 15:49
        dziekuje
        • Gość: Ada dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:47
          ja polecam na ul. Ditla 19 bodajze p. Tenerowicz, jestem bardzo zadowolona :)
          jesli chcesz podam Ci nr
          • Gość: efk@ Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:21
            a co z Centrum Dentystycznym w okloicy mostu między Koroną a Krakowską??
            Ktoś coś słyszał? Ja szukam dentysty w Podgórzu,
            • Gość: t Re: dobry dentysta IP: *.crowley.pl 20.02.05, 00:46
              Polecam „DENTA – MED”, ulica Na Zjeździe 13. te. 259 -80 - 00
              Dr. Szlosek ma niesamowite podejście do przerażonego pacjenta.
            • Gość: Zadowolona Re: dobry dentysta IP: 62.233.214.* 20.02.05, 19:05
              Zdecydowanie polecam wizytę u dr Długosza (Długosz & Długosz) przy ul.
              Limanowskiego 24 tel. 258 81 80. Jest zdecydowanie najlepszy. Wiem, bo
              chodziłam do dentysty w Kanadzie i w USA. Ma sprzęta najnowszej generacji,
              jest młody, supermiły (niestety żonaty)i jest fachowcem w tym co robi! Polecam
              z czystym sumieniem!!!
              • Gość: mia Re: dobry dentysta IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 22.02.05, 22:00
                Jak dla mnie trochę bufonowaty i ceny chyba jedne z wyzszych w Krakowie
              • Gość: czarnapanda Re: dobry dentysta IP: 83.16.129.* 22.03.05, 16:04
                haha..A jego zona jest moja klientka w fitnessie,bardzo miła babeczka!
    • mirellla Re: dentysta 23.02.05, 08:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=18632492&wv.x=2&a=20399449
      • Gość: piotrek Re: dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:46
        Ja polecam "dentist" na Placu Inwalidow. Zeby robia swietnie!!! Maja najnowszy
        i najlepszy sprzet, potrafia zdzialac cuda. Wiem bo paru osoba z mojej rodziny
        naprawili zeby ktore inni dentysci chcieli usunac. Najlepiej idz do Macieja
        Żarowa tylko zapisz sie odpowiednio wczesniej bo do niego jest kolejka na dwa
        lub trzy miesiace. Cena za jednego zeba zaczyna sie od 75zl (chyba) za "mikro
        wypelnienie" plus znieczulenie ok 20zl. Jest to jedyny dentysta do ktorego nie
        boje sie chodzic!!! Polecam bo naprawde warto!!! Plaby u nich zrobione trzymja
        kilka lat i chyba daja na nie nawet gwarancje.
        www.dentist.com.pl/menu.html
    • Gość: bzbz Re: dentysta IP: 62.121.129.* 23.02.05, 10:11
      kochani
      a znacie jakiegoś specjalistę od chorób przyzębia? paradontolog lub zwykły
      dentysta który leczy kompleksowo, zna sie na tym ima wyposazony gabinet?
      • Gość: piotrek Re: dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:23
        dentist- patrz wyzej
      • Gość: kamila Re: dentysta IP: *.net.autocom.pl 23.02.05, 22:55
        również dr Olszewska (patrz niżej)
    • Gość: kamila Re: dentysta IP: *.net.autocom.pl 23.02.05, 22:51
      Polecam dr Olszewska (Artdent, Opolska 37, tel. 415 86 69)Mają nowoczesny
      sprzęt. Pani dr bardzo miła, delikatna i kompetentna. Wszytko dokładnie bada i
      wyjaśnia. Pracuje tez na Klinice Uniwersyteckiej. Jestem bardzo zadowolona i
      już nie boję się dentysty :)
    • Gość: egi Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:25
      Naprawdę ci polecam jako osoba histeryczna i całe życie chodząca do dentysty
      wspaniały facet z AM nie zdziera i doskonały fachowiec. Pan Krzysztog kaczor
      tel. (12)658 46 56 kom 601 82 10 04
      • Gość: H56 Re: dentysta, brrrr ! IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.05, 17:23
        miałem dziury w ośmiu zębach, wstydziłem się rozmawiać z inną osobą bo mnie
        waniało z ust, jednak stwierdziłem, że szlag z zębami. Dobiero jak zaczeło boleć
        to nie dałem rady, sąsiadka poleciła mi dentystkę obok w bloku. Zęby mam
        wyleczone, teraz była umnie rodzina na feriach i też sobie ząbki wyrychtowała.
        LARDENT ul.Batalionu Skała AK 2A/14 tel.415 47 23
        • Gość: iza pytanie IP: *.ghnet.pl 24.03.05, 19:18
          czy kogos konkretnie możesz polecić, a jakie są ceny, będę wdzięczna za
          odpowiedź
    • Gość: Jolka Polecam dr.Iżeńskiego-przyjmuje-Wielicka 76 jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:12
      co prawda krętaczem i kłamcą,oszukuje namiętnie Urząd Skarbowy,ale lekarzem jest
      dobrym.Złośliwi mówią,że donosi na kolegów do ABW/wcześniej do UOP/,ale to
      plotki.Gorąco polecam.
      • Gość: pysia Re: Polecam dr.Iżeńskiego-przyjmuje-Wielicka 76 IP: *.ghnet.pl 24.03.05, 19:19
        czy on przyjmuje w szpitalu MSW??
    • quille Re: dentysta 24.03.05, 19:21
      otóż to - też odradzam Kowdent - plomba która mi tam założono się szybko
      obkruszyła a jak poszłam z reklamacją to usłyszałam, że pewnie jadłam twarde
      rzeczy i to dla tego...

czy rzeczywiście musze tłumaczyć dentyście, że zęby służą do gryzienia? :/
      • vibaa Re: dentysta 18.04.18, 22:03
        ja jestem bardzo zadowolona ze Stomatologii Cichonia - bardzo dobrze leczą, dokładnie i delikatnie. Można tam iść bez obaw.
    • Gość: Ulecka Re: dentysta IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.18, 13:45
      No to Scandinavian Clinic na pewno, to jest to skandynawskie centrum dentystyczne koło rynku, maja tam znieczulenie komputerowe. To jest to takie nowoczesne znieczulenie którego nawet nie czujesz jak ci podaja <wow> potem po zabiegu tez nie masz zdretwialej twarzy bo to na jakiś innych zasadach działa chyba niż to zwykle. Lekarze tez sa mega mili, w ogole polecam to miejsce bo w porównaniu z innymi dentystami gdzie chodziłam to dla mnie naprawdę niebo a ziemia
    • Gość: igierka Re: dentysta IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.06.18, 22:26
      To radzę Ci wykupic pakiet stomatologiczny w Lux medzie, oni gwarantują bezbolesne leczenie w dobrej cenie :) Mają fajna promocje i na pewno warto z niej skorzystać. Poza tym lecza nowoczesnymi metodami . Na jakość usług nie ma co narzekać.
    • Gość: Justyna85 Re: dentysta IP: *.play-internet.pl 27.08.21, 09:26
      Jak chodze do dr Adama Balczyńskiego i gwarantuje, że każdy bedzie zadowolony. Juz wiele osób namówiłam i wszyscy bardzo zadowoleni. Przyjmuje m.in. w sandinavian clinic, przynajmniej ja tam chodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka