GoĹÄ: gosik IP: 195.116.22.* 18.02.05, 14:32 gdzie w krakowie znajde dobrego (z rozsadnymi cenami) dentyste, dla osoby szczegolnie wrazliwej na bol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gosik Re: dentysta IP: 195.116.22.* 18.02.05, 14:50 czy nikogo nie ma na tym forum? a moze nikt nie chodzi do dentysty? Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re. odradzam Kowdent 18.02.05, 15:05 Na pewno odradzam Kowdent (na ul.Dietla niedaleko skrzyżowania ze Starowiślną) maja całkiem niezłą renomę, świetny sprzęt i bardzo dużo klientów co w praktyce oznacza, ze zaczęli podchodzić do nich jak do przedmiotów zostawiających kasę (do tego są dość drodzy). Robili mi aparat korekcyjny. Ładnych parę tysięcy zostawiłem tam za zabiegi i kontrole z czego część była zbyteczna (np. dr Kownacki namówił mnie na założenie aparatu na oba łuki a wystarczyło tylko na górny). Przy zdejmowaniu aparatu dr porysował mi szkliwo przez co przez długi czas jeszcze miałem problem ze wszystkim co albo zimne, gorące czy słodkie, plus dodatkowe spore koszty lakierowanie i powlekania zębów – a część pęknięć szkliwa, powstałych podczas niedelikatnego zdejmowania aparatu (dr się spieszył!!) jest dalej widoczna. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosik Re: Re. odradzam Kowdent IP: 195.116.22.* 18.02.05, 15:49 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:47 ja polecam na ul. Ditla 19 bodajze p. Tenerowicz, jestem bardzo zadowolona :) jesli chcesz podam Ci nr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: efk@ Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:21 a co z Centrum Dentystycznym w okloicy mostu między Koroną a Krakowską?? Ktoś coś słyszał? Ja szukam dentysty w Podgórzu, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: t Re: dobry dentysta IP: *.crowley.pl 20.02.05, 00:46 Polecam „DENTA – MED”, ulica Na Zjeździe 13. te. 259 -80 - 00 Dr. Szlosek ma niesamowite podejście do przerażonego pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zadowolona Re: dobry dentysta IP: 62.233.214.* 20.02.05, 19:05 Zdecydowanie polecam wizytę u dr Długosza (Długosz & Długosz) przy ul. Limanowskiego 24 tel. 258 81 80. Jest zdecydowanie najlepszy. Wiem, bo chodziłam do dentysty w Kanadzie i w USA. Ma sprzęta najnowszej generacji, jest młody, supermiły (niestety żonaty)i jest fachowcem w tym co robi! Polecam z czystym sumieniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mia Re: dobry dentysta IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 22.02.05, 22:00 Jak dla mnie trochę bufonowaty i ceny chyba jedne z wyzszych w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarnapanda Re: dobry dentysta IP: 83.16.129.* 22.03.05, 16:04 haha..A jego zona jest moja klientka w fitnessie,bardzo miła babeczka! Odpowiedz Link Zgłoś
mirellla Re: dentysta 23.02.05, 08:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=18632492&wv.x=2&a=20399449 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrek Re: dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:46 Ja polecam "dentist" na Placu Inwalidow. Zeby robia swietnie!!! Maja najnowszy i najlepszy sprzet, potrafia zdzialac cuda. Wiem bo paru osoba z mojej rodziny naprawili zeby ktore inni dentysci chcieli usunac. Najlepiej idz do Macieja Żarowa tylko zapisz sie odpowiednio wczesniej bo do niego jest kolejka na dwa lub trzy miesiace. Cena za jednego zeba zaczyna sie od 75zl (chyba) za "mikro wypelnienie" plus znieczulenie ok 20zl. Jest to jedyny dentysta do ktorego nie boje sie chodzic!!! Polecam bo naprawde warto!!! Plaby u nich zrobione trzymja kilka lat i chyba daja na nie nawet gwarancje. www.dentist.com.pl/menu.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bzbz Re: dentysta IP: 62.121.129.* 23.02.05, 10:11 kochani a znacie jakiegoś specjalistę od chorób przyzębia? paradontolog lub zwykły dentysta który leczy kompleksowo, zna sie na tym ima wyposazony gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrek Re: dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:23 dentist- patrz wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamila Re: dentysta IP: *.net.autocom.pl 23.02.05, 22:55 również dr Olszewska (patrz niżej) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamila Re: dentysta IP: *.net.autocom.pl 23.02.05, 22:51 Polecam dr Olszewska (Artdent, Opolska 37, tel. 415 86 69)Mają nowoczesny sprzęt. Pani dr bardzo miła, delikatna i kompetentna. Wszytko dokładnie bada i wyjaśnia. Pracuje tez na Klinice Uniwersyteckiej. Jestem bardzo zadowolona i już nie boję się dentysty :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: egi Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:25 Naprawdę ci polecam jako osoba histeryczna i całe życie chodząca do dentysty wspaniały facet z AM nie zdziera i doskonały fachowiec. Pan Krzysztog kaczor tel. (12)658 46 56 kom 601 82 10 04 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: H56 Re: dentysta, brrrr ! IP: *.comnet.krakow.pl 22.03.05, 17:23 miałem dziury w ośmiu zębach, wstydziłem się rozmawiać z inną osobą bo mnie waniało z ust, jednak stwierdziłem, że szlag z zębami. Dobiero jak zaczeło boleć to nie dałem rady, sąsiadka poleciła mi dentystkę obok w bloku. Zęby mam wyleczone, teraz była umnie rodzina na feriach i też sobie ząbki wyrychtowała. LARDENT ul.Batalionu Skała AK 2A/14 tel.415 47 23 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza pytanie IP: *.ghnet.pl 24.03.05, 19:18 czy kogos konkretnie możesz polecić, a jakie są ceny, będę wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jolka Polecam dr.Iżeńskiego-przyjmuje-Wielicka 76 jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:12 co prawda krętaczem i kłamcą,oszukuje namiętnie Urząd Skarbowy,ale lekarzem jest dobrym.Złośliwi mówią,że donosi na kolegów do ABW/wcześniej do UOP/,ale to plotki.Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pysia Re: Polecam dr.Iżeńskiego-przyjmuje-Wielicka 76 IP: *.ghnet.pl 24.03.05, 19:19 czy on przyjmuje w szpitalu MSW?? Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: dentysta 24.03.05, 19:21 otóż to - też odradzam Kowdent - plomba która mi tam założono się szybko obkruszyła a jak poszłam z reklamacją to usłyszałam, że pewnie jadłam twarde rzeczy i to dla tego... czy rzeczywiście musze tłumaczyć dentyście, że zęby służą do gryzienia? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vibaa Re: dentysta 18.04.18, 22:03 ja jestem bardzo zadowolona ze Stomatologii Cichonia - bardzo dobrze leczą, dokładnie i delikatnie. Można tam iść bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ulecka Re: dentysta IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.18, 13:45 No to Scandinavian Clinic na pewno, to jest to skandynawskie centrum dentystyczne koło rynku, maja tam znieczulenie komputerowe. To jest to takie nowoczesne znieczulenie którego nawet nie czujesz jak ci podaja <wow> potem po zabiegu tez nie masz zdretwialej twarzy bo to na jakiś innych zasadach działa chyba niż to zwykle. Lekarze tez sa mega mili, w ogole polecam to miejsce bo w porównaniu z innymi dentystami gdzie chodziłam to dla mnie naprawdę niebo a ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: igierka Re: dentysta IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.06.18, 22:26 To radzę Ci wykupic pakiet stomatologiczny w Lux medzie, oni gwarantują bezbolesne leczenie w dobrej cenie :) Mają fajna promocje i na pewno warto z niej skorzystać. Poza tym lecza nowoczesnymi metodami . Na jakość usług nie ma co narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justyna85 Re: dentysta IP: *.play-internet.pl 27.08.21, 09:26 Jak chodze do dr Adama Balczyńskiego i gwarantuje, że każdy bedzie zadowolony. Juz wiele osób namówiłam i wszyscy bardzo zadowoleni. Przyjmuje m.in. w sandinavian clinic, przynajmniej ja tam chodze. Odpowiedz Link Zgłoś