Dodaj do ulubionych

Poszukiwania kibica, który spadł z mostu do Wisły

IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 23:49
Jak spożywanie alkoholu w miejscu pobulicznym polegało na wyłapywaniu tych którzy stali 2 metra za bramą knajpy wiślacki świat z piwem bo po prostu nie mieścili się w środku to gratuluje komendatowi wojewódzkiej policji bo chyba on jest odpowiedzialny za tą farse.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Poszukiwania kibica, który spadł z mostu do W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 00:37
      Ja widziałem dziesiątki, jeśli nie setki pijących i żadnej interwencji Policji.
      Raczej bez powodu się nie czepiali.
      A że jednostki były agresywne i szkło się sypało to może parę osób przeprosili.
    • Gość: Groblin Policja przyglądałą się pijaństwu IP: *.2.20.195.pp.com.pl 30.05.11, 07:51
      Niestety albo wszyscy są równi wobec prawa albo jedni mogą na wulgaryzmach i j...u Żydów maszerować całymi grupa wyjąc i charcząc na rynku. Każdy inny kibić z innej bajki dostałby za swoje po kieszeni ale Małecki Ruleta i i żenująca na oczach zaszokowanych turystów feta.
    • Gość: czomn żelność IP: *.aster.com.pl 30.05.11, 09:01
      żelność GW

"jeden z fanów miał spaść z mostu do Wisły"

Redaktorzy, temat kiboli już zakończony. Już nie trzeba pisać laurek rządowi który walczy z kibolami. Teraz piszemy o sukcesie wizyty baraka.
      • Gość: Ryba Utonął?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 09:52

To nie należy bezmyślnie szukać i narażać na koszty podatnika, tylko poczekać aż sam wypłynie a wypłynie jak spuchnie po kilku dniach. Szukanie ma sens tylko wtedy jak jest jeszcze szansa na uratowanie życia.
    • Gość: ZeSrak Selekcja naturalna IP: 78.133.192.* 30.05.11, 09:56
      Selekcja naturalna, tak było, jest i będzie.
      • anteas Re: Selekcja naturalna 30.05.11, 13:20
        Jak tam selekcja, chciał się lepiej zintegrować ze swoim klubem.
    • Gość: wonik szuwarek Poszukiwania kibica, który spadł z mostu do Wisły IP: *.ver.abpl.pl 30.05.11, 10:05
      Badacz dna rzeki,to jest.Przecież trwaja prace nad przygotowaniem planu uregulowania dna Wisły.Czego sie czepiać water-kibolka.
    • Gość: posesjant Poszukiwania kibica, który spadł z mostu do Wisły IP: 149.156.55.* 30.05.11, 10:14
      on dał przykład, ale niestety reszta nie poszła w jego ślady
      • Gość: doradca Re: Poszukiwania kibica, który spadł z mostu do W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 14:11
        Gość portalu: posesjant napisał(a):

> on dał przykład, ale niestety reszta nie poszła w jego ślady

Miał za małą charyzmę. Następny powinien z tego wyciągnąć wnioski i wcześniej poćwiczyć zanim porwie masy.
    • Gość: Łobziak A gdyby to był Marcin Daniec? IP: *.noc.fibertech.net.pl 30.05.11, 10:35
      Też kibic Wisły, też się mógł nieodpowiedzialnie wygłupiać, może ktoś go popchnął? Mam nadzieję, że Pan Marcin mi wybaczy za wmieszanie go, ale generalizowanie i wrzucanie wszystkich kibiców piłkarskich do jednego worka "kibole" jest cokolwiek niesprawiedliwe.
      • Gość: fucktheduck To byłby wyjątkowo szczęsliwy zbieg okoliczności ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 11:10
        Gdyby jeszcze trzymał mocno za ręce inne gwiazdy estrady, byłaby pełnia szczęścia.
      • Gość: ert Re: A gdyby to był Marcin Daniec? IP: *.ghnet.pl 30.05.11, 15:16
        Akurat Daniec jest kibicem Cracovii. Wiele razu to podkreślał w czasie swoich występów.
        • Gość: fucktheduck Tak, a JP II kibicował pewnie Gwardii W-wa ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 23:18
          .
    • Gość: grota Poszukiwania kibica, który spadł z mostu do Wisły IP: 151.193.120.* 30.05.11, 11:38
      a ja bym chciała wiedzieć, kto zezwolił na wpuszczenie tej swołoczy na płytę rynku- żebym musiała się bać przebywać wtedy w mieście i patrzeć na agresje i wulgaryzm w najczystszej formie.
      • Gość: jaskinia Re: Poszukiwania kibica, który spadł z mostu do W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 14:14
        Gość portalu: grota napisał(a):

> a ja bym chciała wiedzieć, kto zezwolił na wpuszczenie tej swołoczy na płytę ry
        > nku- żebym musiała się bać przebywać wtedy w mieście i patrzeć na agresje i wul
        > garyzm w najczystszej formie.

Ci sami, którzy teraz budują pomniki bandytom i krzyczą "precz z komuną", o której już wszyscy zapomnieli.
    • guru133 To pewnie któryś z kiboli Wisły, który najpierw 30.05.11, 14:29
      się uchlał a potem utopił z żalu że Cracovia nie spadła do I ligi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka