Dodaj do ulubionych

Kraków: pierwszy zatrzymany po napaści na Azorach

IP: *.play-internet.pl 15.06.11, 11:55
JUŻ ZA DWA TYGODNIE UMORZENIE...
jeszcze przed wakacjami.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Łapanka IP: *.ds.uj.edu.pl 15.06.11, 12:12
      Jasne,że będzie umorzenie...to pewnie jakiś przypadkowy człowiek (nomen omen); policja musi sprawiać wrażenie,że coś robi.
      Ten news jest jednym z ważniejszych na gazeta.pl w tym momencie; o umorzeniu już pewnie nie przeczytamy tutaj :]
    • Gość: zibi Kraków: pierwszy zatrzymany po napaści na Azorach IP: *.multi-play.net.pl 15.06.11, 12:37
      Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają ci co g..no wiedzą.
    • jude_gang Chłopak powie na komendzie: 15.06.11, 12:59
      "Nic nie wiem, nie widziałem, z boku stałem" i jutro najpóźniej wyskoczy.
    • anteas Kraków: pierwszy zatrzymany po napaści na Azorach 15.06.11, 14:14
      Ja się nie boje, ja mam alibi.
    • Gość: Staszek Kraków: pierwszy zatrzymany po napaści na Azorach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 15:11
      Może ktoś mi wytłumaczy dlaczego tak dużo tego typu zdarzeń ma miejsce na Azorach? w ciągu ostatnich dwóch lat to już któraś tam osoba pocięta nożami, nawet komuś obcięto dłoń bo nie zapłacił w pewnej instytucji.
      Prawdopodobnie wiemy tylko o nielicznych zgłoszonych przypadkach, bo spraw tego typu załatwionych miedzy sobą było prawdopodobnie znacznie więcej.
      Nic się nie zmienia w Krk, po rozbiciu przez policję Sharksów wydawało się, że będzie spokój, bo czołowi bojówkarze siedzą. Teraz jednak widać, że następców nie brakuje i "zabawa" się kręci w najlepsze.
    • Gość: STOP AFERZYSTOM Kraków: pierwszy zatrzymany po napaści na Azorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 16:26
      jakim rozbiciu Sharksów;). Bez sprzesady. Sharks mają się dobrze i wciąż działają
      • Gość: Staszek Re: Kraków: pierwszy zatrzymany po napaści na Azo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 16:40
        Przecież aresztowano 8 czy 9 bojówkarzy którzy brali w śmiertelnym pobiciu na Kurdwanowie,
        • Gość: ... Re: Kraków: pierwszy zatrzymany po napaści na Azo IP: *.nsystem.pl 15.06.11, 20:13
          Już ci wytłumaczę pokrętnie: Azory w latach 90-tych były w 100% Wiślackie. Od mniej więcej 2002-3r pojawiły się tzw. "przerzuty", na początku było ich raptem kilkanaście osób, teraz ciężko oszacować, ale już hordy małolatów przechodzi na Cracovię. Stąd te wojny. Dopóki na osiedlu jest jeden klub jest względny spokój, gdy jest 50 na 50 jest wojna. Azory obecnie to wojna o wpływy, interesy itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka