Gość: okruszek Re: Okrutna prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:33 Przeczytalam calosc i jestem w szoku............ mar.gajko wielka buzka za to co robisz dla tych bieduli !!! longwehicle - podziwiam za wytrwalosc !!! Sama mam psa uratowanego przed utopieniem oraz dwa zaadoptowane kotuchy.I wielki zal do losu, ze nie moge uratowac wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.w.p Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.06.05, 06:49 a.w.p napisała: > mój nr 555 oczywiście ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 29.06.05, 18:11 ups...w św.Piotra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bopisko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:49 Jak to bylo ? ...jesli w niebie nie ma psow...... ? bopisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bopisko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:47 up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:58 ups... ""Szumigłówka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:42 Wszystkim, dla których Papież Benedykt XVI jest autorytetem czy to z racji swego stanowiska, czy osobistej sympatii , pragnę powiedzieć że zawsze żywo interesował się losem bezdomnych kotów i osobiście dokarmiał je... Odpowiedz Link Zgłoś