peteen 20.05.04, 08:55 deep purple, cream, queen, budgie... no, zostało jeszcze jakieś 500 bardzo dobrych kapel, nuże, kto pierwszy z czymś kolejnym... ps. btw, a może cos o zespole sigur ros... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MICHAL moze cos o george'u micheal'u........... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 09:23 niech pisze MICHALGERSON@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka_jedna Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 20.05.04, 10:11 proponuje Trebunie - Tutki (jakkolwiek się to pisze) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Tylko nie wszystkie naraz... Po kolei: 20.05.04, 10:44 Ja dodaję Wishbone Ash Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Tylko nie wszystkie naraz... Po kolei: 20.05.04, 11:49 The Doors Cleedence Clearwater Revival The Mamas and the Papas Siouxie and the Bansches Lou Reed ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL ja dodaje PIASKA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 11:54 slyszalem ze ma klub gejowski w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Sigur Ros... 20.05.04, 12:00 peteen napisał: > ps. btw, a może cos o zespole sigur ros... www.sigur-ros.com/ www.lifestylesmarketing.com/sr2.htm c.d.n. -- "Chroń mnie,Panie,od pogardy.Od nienawiści mnie zachowaj!" Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Sigur Ros.../ c.d. nastąpił 20.05.04, 13:39 Może też się przyda: www.mtv.com/bands/az/sigur_ros/artist.jhtml popmatters.com/music/reviews/s/sigorros-2.shtml www.detnews.com/2002/hometech/0211/22/e09-16935.htm www.adequacy.net/reviews/s/sigurros.shtml Będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen sądziłem... 20.05.04, 13:51 że znajdę tu kogoś, kto zna i słucha , a nie wyszukuje strony na ich temat... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: sądziłem... 20.05.04, 13:56 peteen napisał: > że znajdę tu kogoś, kto zna i słucha , a nie wyszukuje strony na ich temat... Nie znam. Myślałam, że strony Ci się przydadzą. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: sądziłem... 20.05.04, 14:03 ja ZNAM te strony, nietrudno poza tym je znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac POGODNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 13:47 Wczoraj bylem na koncercie. Najlepszy w tym roku, jeden z najlepszych w zyciu moim :) znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: POGODNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.04, 13:48 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Wczoraj bylem na koncercie. Najlepszy w tym roku, jeden z najlepszych w zyciu m > oim :) > znacie? NIE:) pisz, co to za kapela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: POGODNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 14:01 www.pogodno.pl/ strona dosc nieaktualna, ale i tak sie czegos dowiesz, a najlepiej kupic ich plyte, badz isc na koncert. graja punk funky hard core rock ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: POGODNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 14:02 www.pogodno.pl/ strona dosc nieaktualna, ale i tak sie czegos dowiesz, a najlepiej kupic ich plyte, badz isc na koncert. graja punk funky hard core rock ;)a Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: POGODNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.04, 14:05 Dzięki, poczytam w wolnej chwili,a posłucham w miarę możliwości i dostępu :) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
meifu Re: POGODNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.04, 20:58 to ja tak skromnie polecę trochę aktualniejszą stronę www.pogodno.prv.pl ;) Pozdrawiam, a koncert był zaiste bardzo dobry;) niedługo mam nadzieję pojawią się zdjęcia z tego własnie koncertu na tej stronie powyżej mam nadzieję, że wyszły..;0 pozdrawiam:] Odpowiedz Link Zgłoś
meifu Re: POGODNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.04, 21:02 mój błąd.. myślałem o koncercie w Tychach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: POGODNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.04, 20:59 pare piosenek w Trojce czesto puszczali jak jeszcze jej sluchalam czesciej, nawet na liscie dosc wysoko bywaly z tego co pamietam (Pani w obuwniczym:P)... calkiem sympatyczne graja Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: A pamiętacie Central Heating??? :-) n/t 20.05.04, 20:57 z tego jednego mp3 ktore mam na kompie:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ale żyja w naszym sercu... 21.05.04, 14:23 i w naszych empetrójkach... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg ramoty Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.05.04, 14:25 ile mozna słuchać tycch dinozaurów, Tatuś lata 70 skończyły się 20 lat temu, pora się obudzić w XXI wieku i nie katować otoczenia tym chłamem Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 21.05.04, 14:26 gdyby nie ta ramota, synku, dalej byś słuchał fogga i santorki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg ramoty Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.05.04, 14:32 hehe błaźnie, dla mnie klasyka to Jimmy H. a twoje sparzone zespoły nie dorastają mu do pięt Jest taka prawidłowość że jak ktoś raz się odda chłamowi to potem już się go nie da odratowac i chooćby nie wiem jak ważne i zajebiste były wychodzące nowości to i tak będzie propagował truposzy błe Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 21.05.04, 14:35 widzisz, do tego momentu, to jeszcze mogłem sądzić, żeś tylko niedouczony, a teraz mam już jasność, żeś cham i grubianin, nie mający pojęcia nie tylko o muzyce, ale i o rozmowie... eot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg ramoty Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.05.04, 14:38 Moja ś.p. Babcia słuchała lepszej muzyki niż ty "znawco", a co do klutury to przyganiał kocioł garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:peteenku prześlizgałeś się na yabadabadoo!! 21.05.04, 21:46 Czy straciłeś już na świeżości i zabrakło pomysłów na nowe posty!!!.To nazywa się kserokopiarstwem!!!:((. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:peteenku prześlizgałeś się na yabadabadoo!! 21.05.04, 21:56 Uzupełniając sprawę ,tam się pisze o kapelach które zaistniały nawet pod strzechami,wtedy nie było googla i wyszukiwarki dziwolągów jednego kawałka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cavy Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 28.06.04, 21:54 SLADE - pamięta ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 29.06.04, 10:44 łysych ? do dziś ich kocham ! :) ps. pierwsza kronika filmowa w kolorze poświęcona była temu zespołowi... Odpowiedz Link Zgłoś
cavy Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 29.06.04, 22:26 zapomniany dziś zespół Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 30.06.04, 09:08 i tak, i nie... zapomniany, bo młódź o nim nie mówi i go nie słucha, nie, bo my choćby gadamy... a dziś sobie puszcze z radochą wielką "come, feel the noise" i parę innych starszych hiciorków ! Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 01.07.04, 00:03 dodam jeszcze whitesnake... a propos Szanowny Peteenie - gdzie bywasz na kazimierzu i co polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: bylo juz o fleetwood mac, led zeppelin... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 02:07 o rany, to wszystko o czym tu wspomniales ja slysze codziennie przez sciane.. tragedia, wychodza mi bokiem, no i nie umywaja sie do avril ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: bylo juz o fleetwood mac, led zeppelin... 01.07.04, 08:36 czapki z głów - to klasyka!!! a wiesz, ja Ci zazdroszczę... Jakbyś wiedział co ja mam za ścianą to byś zrozumiał... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: bylo juz o fleetwood mac, led zeppelin... 01.07.04, 08:37 Co wakacje masz i nie możesz spać? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: bylo juz o fleetwood mac, led zeppelin... 01.07.04, 08:50 no, akurat "popłuczyn" po purplach nie lubię... choć - nie powiem - koncert blackmore's night w kopalni soli w wieliczce był cudny... a jest tu kto, kto tak jak ja kocha się w glam rocku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: bylo juz o fleetwood mac, led zeppelin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:47 Robbie Wiliams co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: bylo juz o fleetwood mac, led zeppelin... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 01:23 znosnie wyszedl w duecie z nicole ...:P Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: bylo juz o fleetwood mac, led zeppelin... 02.07.04, 09:44 nie znam człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david byron Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:43 uriah heep allman brothers band the who grand funk railroad gov,t mule omega rare earth... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... 02.07.04, 09:46 co prawda piszesz, david, z zaświatów, ale na pewno z nieba, na które zaśługujesz choćby za july morning... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david byron Re: było już o fleetwood mac, led zeppelin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 11:39 utworek całkiem na czasie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś