Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!! EGZAMIN --- IGNATIANUM ??????????????

21.05.04, 09:05
HEY! CHCE OD NOWEGO ROKU ROZPOCZĄĆ STUDIA NA TEJ UCZELNI. JAK MOŻECIE TO
NAPISZCIE MI JAKIE BYŁY TEMATY W ZESZŁYM ROKU NA WYDZIAŁ PEDAGOGICZNY (PED.
SPOŁECZNO-OPIEKUŃCZA). DZIĘKI Z GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • m4dziork4 Re: !!!!!!!!!!! EGZAMIN --- IGNATIANUM ?????????? 23.05.04, 16:01
      czy mogę liczyć na jakiś odzew w tej sprawie ??
    • m4dziork4 Re: !!!!!!!!!!! EGZAMIN --- IGNATIANUM ?????????? 25.05.04, 19:43
      chyba nikt nie zdawal egzaminu na ta uczelnie....a tylu z Was sie tam uczy....
    • Gość: Ania Re: !!!!!!!!!!! EGZAMIN --- IGNATIANUM ?????????? IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 18:50
      Interesuje mnie jakie jest czesne na tej uczelni i ewentualnie jakie opłaty za
      niezdany egzaminy :) Odpowiedzcie bo nigdzie to nie pisze !!!!!!!!!
      • m4dziork4 Re: !!!!!!!!!!! EGZAMIN --- IGNATIANUM ?????????? 28.05.04, 22:07
        nie wiem jaki wydzial Cie interesuje, ja mam informacje dotyczące wydziału
        pedagogicznego:
        Przy składaniu dokumentów należy uiścić opłatę wstępną w wysokości 100 zł
        Studia są płatne za każdy semestr. Osoby przyjęte na pierwszy rok studiów
        stacjonarnych i studiów zaocznych zobowiązane są do uiszczenia opłaty za
        pierwszy semestr studiów do dnia 3 lipca 2004 r. Brak takiej wpłaty oznaczać
        będzie rezygnację z kształcenia w Wydziale Pedagogicznym „Ignatianum”. W tej
        sprawie nie będzie odwołań. W roku akademickim 2003/2004 obowiązują następujące
        stawki opłat semestralnych: studia dzienne - 800 zł; studia zaoczne - 1200 zł.
    • m4dziork4 Re: !!!!!!!!!!! EGZAMIN --- IGNATIANUM ?????????? 05.06.04, 20:39
      czy nikt nie zdawal egzaminu na ta uczelnie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka