Dodaj do ulubionych

Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego

IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.04, 02:19
Dawna Wielka Wiselka ?
Obserwuj wątek
    • Gość: JAN JALOCHA BIALA GWIZDA JAZDA JAZDA JAZDA!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 22.05.04, 02:46
      • Gość: mundi GWIAZDA BIAŁA- ZNAK PEDAŁA !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.05.04, 03:06
        • Gość: . Re: GWIAZDA BIAŁA- ZNAK PEDAŁA !!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 22.05.04, 03:10
          Kosa i Kuzba sa slabi w tej chwili i nie ma gwarancji ze odbuduja forme
      • arczi81 GWIZDA GWIZDA GWIZDA-BIAŁA P.I.Z.D.A!!!!!!!! 22.05.04, 15:39
    • Gość: Jodlo Nowi w Wiśle. IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 22.05.04, 03:43
      Już kiedyś prponowałem Wiśle, aby zainteresowali się Radzewiczem. Zabłysnął w gliwickim "Piaście", sprawdził się w Odrze Wodzisław. Moim zdaniem, ma większy talent i potenciał niż wypalony Kosowski. Kuźba i Kosowski są piłkarzami wypalonymii, już rentierami. Nic nowego nie pokażą.
    • Gość: tibar Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 05:44
      Kamil jest alkoholikiem.Jeśli nie podejmie leczenia juz nigdy nie będzie dawnym
      Kosowskim a Wisła wyrzuca pieniądze w błoto.
    • Gość: cegla28 Nic dwa razy się nie zdarza. IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 22.05.04, 08:15
      Ja nie wiem czy to jest dobry pomysł? Lepiej jest szukać nowych piłkarzy niż
      ściągać starych znudzonych gwiazdorów. Pamiętam jak Kowalczyk wrócił na chwilę
      do Legii, piprzył takie bzdury i tak się zachowywał, że musieli się go pozbyć.
      • Gość: mopik NIE MA MIEJSCA DLA ... IP: *.czajen.pl 22.05.04, 15:48
        KOSOWSKIEGO w wisle. to samo tyczy sie kalu uche i marcina kuzby. gdy klub Was
        potrzebaowal, byla szansa na lige mistrzow wy nas opusciliscie. anderlecht byl
        bez watpienia do przejscia. wam byla kasa w glowie i saksy za granica. tam wam
        pokazano wasze miejsce w szeregu. teraz byscie chciali wrocic do wiselki!! NIE
        MA DLA WAS MIEJSCA W KRAKOWIE.
    • Gość: cyg@nek Czas pokaże. IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 22.05.04, 09:35
      Kiedyś Legia wzmocniła się "powracającymi z zagranicy" i awansowała do LM a
      nawet wyszła z grupy. Zobaczymy. Nie sądzę, że Kosowski i Kuźba są wypaleni.
    • Gość: mlody Kamilek IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 22.05.04, 10:27
      Kamilek K. to najbardziej zalosna postac polskiej pilki, lepiej niech posiadzi
      jeszcze w niemieckich szatniach pare sezonow. wisla obejdzie sie bez tego
      gwiazdora!!
    • Gość: mroźny Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 10:42
      po prostu gula wam skacze malutcy!
      • Gość: Mailman Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.04, 11:41
        A niby z jakiego powodu??? Wisła jest długa, szeroka i głęboka... wypływa z
        Tatr i płynie do Bałtyku... a wielka to napewno nie jest i jeszcze długo nie
        będzie... Pomyśl, czy siedzący na ławie Kosowski w marnym klubie może być
        atrakcyjny dla kogokolwiek? Za cienki na przeciętną niemiecką drużynę ale dla
        niby "wielkiej" Wisełki??? Żenada, panowie, żenada....
    • Gość: Polak Gdzieś ty widział wielką wisłę ??? IP: *.crowley.pl 22.05.04, 11:02
      • Gość: gość Re: Gdzieś ty widział wielką wisłę ??? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 24.05.04, 15:26
        Wielka Wisła jest na tamie koło Włocławka:)))) A krakowska skisła z ch... z
        hukiem wytrysła:)))
    • Gość: Hoe Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:42
      wreszcie ktos sie poznal na dawidowskim
    • Gość: miś-pyś Zieńczuk-tak, Dawidowski-nie IP: *.crowley.pl 22.05.04, 12:54
      Nigdy nie podobał mi się Dawidowski i dobrze, że go nie będzie. Natomiast
      Zieńczuk to good idea. Mam wątpliwości czy warto się aż tak starać o Kuźbę,
      chociaż z drugiej strony - czy taki Jeleń na przykład jest już od niego
      lepszy??? Cały czas mam obawy o obronę: Głowacki gra gorzej po kontuzji, a Kłos
      czasem mocno rozczarowuje. Brakuje też zmiennika dla Baszczyńskiego. Może by
      tak pomyśleć nie tylko o galacticos??

Swoją drogą - ciekawe czy wróci ktoś z Polkowic, no i jak tam Paszulewicz z
      Sundayem w lidze chińskiej sobie radzą??
    • Gość: SEVEN Re: Wisla chce Kuzbe, Zienczuka i Kosowskiego IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.05.04, 13:20
      z polkowic jesli ma ktos wrocic to tylko nawotczynski, pozostali to drewniaki i nie beda grac...
      bardzo dobrze, ze nie bedzie dawidowskiego, bo to sierota i w ogole nie wiem czemu kreauje sie
      go na wielkiego pilkarza. w ataku powinno ogrywac sie pawla brozka, bo wg mnie moze byc
      kiedys b. dobrym napastnikiem...
    • Gość: mag_magik1 Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: 80.55.50.* 22.05.04, 16:15
      3 qurwy znam 3 qurwy znam
      Slask Wiselke i Lechie Gdansk
      Wisla to stara qurqa!
      Wisla Je-ba-na jest
      Wisle trzeba pier-dolic!!!!
      • Gość: wariat Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: *.empik.pl / *.empik.pl 22.05.04, 17:12
        ciąg się frajerze
    • Gość: Leszek Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:11
      Słyszałem że jak Kosowski wróci do Wisły to Zieńczuk przyjdzie do Lecha.To w
      takim razie niech ten Kosa sobie wraca do Krakowa i to szybko.
    • Gość: dondiegooo A craxa dostaje dzis od Pogoni 0:1Moskalewicz IP: *.hrz.uni-kassel.de 22.05.04, 18:21
      Jednak srakovia 2 liga no i dobrze jedna krakowska duzyna nam wystarczy.
    • Gość: knur WISŁA MISTRZ POLSKI!!!! IP: *.pl 22.05.04, 22:03
      powodzenia w Lidze Mistrzów!!!
    • Gość: tylko LECHIA Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: 195.205.225.* 24.05.04, 11:24
      RZĄDCY WISEŁKI!!!! TAKICH JAK JA DORADCÓW I MARZYCIELI O LIDZE MISTRZÓW TO
      WIECIE,ŻE JEST WIELU ALE CZY MOŻLIWY JEST UKŁAD Z p.Z.DRZYMAŁĄ,ŻE W PRZYPADKU
      NIE AWANSU GROCLINU DO UEFA WYPOŻYCZYĆ MILĘ I SOBOLA DO GRY OWEJŚCIE DO
      CHAMPIONS A GDYBY SIĘ POWIODŁO TO WTEDY Z PIENIĄŻKÓW Z LIGI MISTRZÓW ICH
      ODKUPIĆ NIECH W POLSKIM KLUBIE ZAGRAJĄ NA EUROPEJSKICH SALONACH I JESZCZE
      BARDZIEJ SIĘ PROMUJĄ!!! A POZOSTAŁE WZMOCNIENIA TO:
      A.KWIEK,P.KRYSZAŁOWICZ,B.RASIĆ,S.BATATA DO TEGO JESZCZE M.ZIEŃCZUK I POWINNO
      SIĘ W KOŃCU UDAĆ!!! I STADION ŚLĄSKI PĘKA W SZWACH OGLĄDAJĄC
      LEVERKUSEN,PANATHINAIKOS I LIVERPOOL!POZDRÓWKA OD LECHIJKI DLA WIŚLAKÓW
    • Gość: szymek a ja chce wakacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 14:37
      plecy mnie bolą
    • Gość: loko Re: Wisła chce Kuźbę, Zieńczuka i Kosowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:41
      Frajerstwo, wypierdalać! Kuźba ty śmieciu "pod względem sportowym wolę Wisłę".
      Syfie zasrany, rok temu miałeś szansę na LM, ale wolałeś saksy w Grecji. Tam na
      ciebie nasrali i teraz wracasz z podwiniętym ogonem, emerycie jeden. Kwestię
      Kosowskiego zostawię bez komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka