sir_fred 21.09.11, 20:02 Pogadali jak ... z ... Palikot zrobi z wami porządek ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PO matołek Re: PiS się na pewno rozleci:-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.11, 07:39 Zostaw mamusie w spokoju,zajmij się dziadkiem z wehrmachtu Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: PiS się na pewno rozleci:-)) 22.09.11, 07:58 Kraków zaczyna być wylęgarnią katolickiej ćwierć inteligencji a przynależność partyjna to wtórnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL PO rozpadnie się, jeśli przegra? Debata w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 20:06 "Duda: - 21 proc. dzieci w Polsce żyje poniżej progu ubóstwa. A więc "nie". Nie mówmy o refundacji środków antykoncepcyjnych." qrna i jak ten gość na swoich studiach prawniczych zdał logikę?? 21% (swoją drogą ciekawe czy to prawda, czy sobie tak wymyślił?) dzieci żyje poniżej progu ubóstwa, więc nie refundujmy środków antykoncepcyjnych -> prosty wniosek, wtedy przecież tych dzieci będzie przybywać!! to już nie jest oszołomstwo, ale zwykła głupota, duda sam sobie zaprzecza! no chyba, że on chce więcej biednych dzieci, cholera go wie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 Debata Raś - Duda. PO rozpadnie się, jeśli prze... 21.09.11, 21:48 A ja mam nadzieję że zamierzenia PO na następną kadencję są jednak bliższe temu co mówi Donald Tusk a nie poseł Raś. Jeśli po wyborach nie wezmą się za przeprowadzanie zmian w tym kraju, w tym koniecznych zmian światopoglądowych, to następne wybory przegrają na pewno. Bo to co pokazują dotychczas to jest głównie mizdrzenie się do środowisk które koniec końców i tak dadzą się otumanić Kaczyńskiemu wespół z lokalnym proboszczem i zagłosują na Potwory i Spółkę. W ogóle krakowska PO coraz bardziej i bardziej przypomina PIS-bis. To ju z jest w zasadzie "piąta kolumna" państwa Watykan w polskim środowisku liberalnym (?). Raś, Gowin, Rokita i inni... Pomijam rodzinne koligacje z czarną mafią, niezrealizowane plany życiowe założenia czarnej sukienki, itp. - ale oni są wręcz jak pacynki, poprzez tylną dziurę sterowane przez grubych starców w czarnych kieckach! PO w ten sposób sama toruje drogę anarchizmowi politycznemu - bo sekta PIS nigdy nie odpuści ani nie upadnie i zawsze znajdzie sobie wyznawców - a zmęczona tym wszystkim reszta społeczeństwa poprze w końcu radykała z lewej strony który powie "rozpie...lmy ten bajzel w ch.j"! I oby to był Palikot a nie ktoś znacznie bardziej od niego nieprzewidywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Debata Raś - Duda. PO rozpadnie się, jeśli prze... 21.09.11, 21:50 Pan Duda jest taki jaki byc powinien dzialacz Pisu. No moze za duzo mysli samodzielnie, ale to to mu prezes wyprostuje, bo prezes jest w tym dobry. Poziom inteligencji pana Dudy sprawia, ze gdyby pisiaczki mialy "wielowymiarowosc polityczna i ideologiczna" to mozg pana Dudy by tego nie wytrzymal i by sie rozpadl, a do tego nie wolno doprowadzic, bo pan Duda to w sumie porzadny czlowiek, tyle ze nie najbystrzejszy, ale tak musi byc bo on w pisie nie jest przypadkiem, tylko dlatego ze tam pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO hybel Re: Debata Raś - Duda. PO rozpadnie się, jeśli pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.11, 07:33 W PO myślenie jest zakazane.Liczy się tylko polecenie otrzymywane sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Debata Raś - Duda. PO rozpadnie się, jeśli prze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 22:22 Z Dudy taki polityk, jak z koziej dupy trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudy w miech Debata Raś - Duda. PO rozpadnie się, jeśli prze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 23:21 czy to ten sam Duda, który odmówił mi prawa bycia Polakiem, bo stwierdziłem, że na pochówek pewnych osób na Wawelu jest co najmniej kilka lat za wcześnie? Mojego głosu panie Duda mieć nie będziesz . Nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Debata Raś - Duda. PO rozpadnie się, jeśli pr IP: *.t-mont.net.pl 21.09.11, 23:38 czy to ten sam Duda, który odmówił mi prawa bycia Polakiem, bo stwierdziłem, że > na pochówek pewnych osób na Wawelu jest co najmniej kilka lat za wcześnie? > > Mojego głosu panie Duda mieć nie będziesz . [b]Nigdy[b] ojtam, ojtam I po co bym się stresował tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: PO rozpadnie się, jeśli przegra? Debata w Kra IP: *.187.237.4.ip.abpl.pl 21.09.11, 23:57 Dlaczego wiele rodzin wielodzietnych to rodziny biedne i patologiczne? Bo to takich rodzin nie stać na antykoncepcję. Prawica wzbrania się przed edukacją seksualną i pomocą w dostępie do antykoncepcji, a do pomagania biednym dzieciom się nie garnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browar Re: PO rozpadnie się, jeśli przegra? Debata w Kra IP: *.opera-mini.net 22.09.11, 00:30 NFZ niema kasy na leczenie nowotworów i innych chorób, a przyjemności bedzie refundował... jak wsadzasz to zastanów sie gdzie i ponos ewentualne konsekwencje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Debata Raś - Duda. PO rozpadnie się, jeśli prze... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.09.11, 04:11 Jezeli PIS wygra, bedzie wojna domowa, Polska rozpadnie sie...ale nie damy tej ciemnocie wladzy tak latwo...oni ten kraj tak czy siak zdewastuja...Polski narod jest wyjatkowo ciemny, porzadku i dobrobytu chca ale 33% glosuje na wariatow w PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś podobne wizje do Dudy, ma Gowin Jarosław z PO IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.11, 07:05 POPIS wiecznie żywy, tak samo jak kardynał Stasio i jego sekretarz ks. Raś Odpowiedz Link Zgłoś