mtq 26.05.04, 23:19 Proszę wykasować wszystkie posty mikołaja7 w których zamieścił ofertę sprzedaży rolek!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: Do Das_bota!! Pilne!! 26.05.04, 23:21 Można być upierdliwym! ale aż tak?:))) mtQ uspokuj się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Do Das_bota!! Pilne!! 26.05.04, 23:22 pisz na das_bot@gazeta.pl , podobno szybciej odbiera ps. w sygnaturce kazdy moze pisac co chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Do Das_bota!! Pilne!! 26.05.04, 23:39 seven napisał: > pisz na das_bot@gazeta.pl , podobno szybciej odbiera Też napisałem! A forum to przecież nie miejsce na reklamy! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Do Das_bota!! Pilne!! 27.05.04, 00:09 ależ z was nietolerancyjne mendy ! co wam szkodzi, że ktoś, coś tam - wmiare dyskretnie - chce opchnąć ! macie przeregulowaną umysłowość ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Re: Do Das_bota!! Pilne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 17:50 a sabbin jak głupi był, tak jest :))) nie kuma nic a nic i się wtrąca :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Do Das_bota!! Pilne!! 27.05.04, 17:56 JESTEŚ POJEBANY ! MNIE ZASTANAWIA CZY 1. TYLKO PO MAMIE 2. TYLKO PO TACIE 3. MOŻE BYŁO WIĘCEJ TATUSIÓW NARAZ I PLEMNIKI SIĘ ZMIESZAŁY ? 4. ALBO PO MAMIE I TACIE/TATACH WYBACZAM CI, TO NIE TWOJA WINA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Do Das_bota!! Pilne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 08:43 Sabbina to męski dureń w sodnicy, w dodatku nerwy mu/jej puszczają i jest chamski/-a ! Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Do Das_bota!! Pilne!! 28.05.04, 10:11 bo mu sie wydaje, że ma te trudne dni, co to o nich w reklamie mówili Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Do Das_bota!! Pilne!! 28.05.04, 10:14 on ma od urodzenia trudne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Do Das_bota!! Pilne!! 29.05.04, 12:26 Gość portalu: men napisał(a): > Sabbina to męski dureń w sodnicy, w dodatku nerwy mu/jej puszczają i jest > chamski/-a ! ot skurwy...synek, boi się zalogować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do Das_bota!! Pilne!! 28.05.04, 11:33 Sabbina!! Wiesz po co wkotłach jest zawór bezpieczeństwa,po to żeby spuścić parę celem rozsadzenia kotła,Rób to sam nie bluzgaj na innych to i inni dazą Ci spokój.Ja osobiście na swojej skórze to przeszedłem,skks i herman nauczyli mnie jednej rzeczy a mianowicie POKORY!!!.Zapomniałem o jednej a jakże istotniej zasadzie Ty też się jej naucz :"pokorne ciele dwie krowy ssie!!":))).Więc powodzenia spuść parę,i do roboty "wiedżmo stara"-to pieszczotliwie!;c{) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Do Das_bota!! Pilne!! 28.05.04, 11:42 nie spuść parę, tylko spuść pory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Re: Do Das_bota!! Pilne!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:21 hehe sabbinowi puściły nerwy :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Do Das_bota!! Pilne!! 29.05.04, 12:25 czemu się ci...pko boisz zalogować ? Odpowiedz Link Zgłoś