Dodaj do ulubionych

dobry pediatra ruczaj

31.10.11, 19:08
Czy ktoś mógłby mi polecić rozsądnego pediatrę na ruczaju?"przerobiłam" już dr Szczepulską, bardzo miłą, ale mającą problemy nawet z wypisaniem recepty, oraz dr Wójcika, który wypisuje antybiotyk za antybiotykiem i za każdym razem się dziwi ,że nie pomógł.
Jeśli ktoś może mi służyć radą, będę bardzo wdzięczna :-)
Obserwuj wątek
    • mufassa Re: dobry pediatra ruczaj 01.11.11, 16:39
      ale pytasz o pediatre z NFZ czy prywatne wizyty?
      • tingatinga Re: dobry pediatra ruczaj 01.11.11, 17:50
        pytam o pediatrę z NFZ
    • martinkubiak Re: dobry pediatra ruczaj 15.11.11, 18:33
      polecam dr.Pelc. Przyjmuje w poniedziałki i czwartki popołudniu.
      • tingatinga Re: dobry pediatra ruczaj 15.11.11, 18:47
        też u dr Pelc byłam kilka razy, szczerze mówiąc nie polecam, przepisuje mnóstwo drogich lekarstw, dla których są tańsze zamienniki, bez sensu iść z przeziębionym dzieckiem i dostać receptę na dosłownie 126 zł, i owszem wykupiłam ją, chociaż po fakcie nie czułam się komfortowo, ale nie dały one nic,żadnej poprawy...jest życzliwie nastawiona, ale efektów leczenia nie ma, a na tym mi jedynie zależy
        • wanilia39 Re: dobry pediatra ruczaj 17.11.11, 10:16
          uciekłam z Ruczaju.
          • agniech30 Re: dobry pediatra ruczaj 17.11.11, 12:52
            Ja również uciekłam, jeżdżę z dziećmi do Bieżanowa, bo znalazłam tam lekarkę (ale prywatnie niestety), która mi dzieci wyciągnęła z alergii i początków astmy. Teraz właściwie nie chorują częściej niż raz w roku.
            Kiedyś w tej samej przychodni, gdzie pracuje dr Wójcik, przyjmowała sensowna lekarka, u której wizyta trwała dłużej niż konieczność wypisania recepty, ale już tam niestety nie pracuje.
            • dorga1 Re: dobry pediatra ruczaj 29.11.11, 19:23
              A czy mogłabyś zdradzić nazwisko tej lekarki i jakieś namiary do niej? Sama mam syna alergika i do tej pory leczyłam dzieci u dr Jodłowskiej. Świetna lekarka, ale przyjmuje tylu pacjentów, że terminy przyjęć ma dramatyczne. A z synem nie mogę czekać na wizytę kilka dni, bo u niego zapalenie płuc rozwija się z dnia na dzień. Szukam teraz dobrego pediatry, najlepiej na nfz, ale jak ta z Bieżanowa jest taka dobra i nie bierze dużo, to też będzie dobrze.
              • agniech30 Re: dobry pediatra ruczaj 29.11.11, 21:52
                Tu jest strona Pani doktor: www.pediatria.com.pl/
                Zazwyczaj dzwoniąc rano udaje się umówić na ten sam dzień, chociaż nieraz nawet późnym wieczorem, aczkolwiek w "sezonie chorobowym" może być trudno.
                • dorga1 Re: dobry pediatra ruczaj 30.11.11, 09:05
                  Dziękuję bardzo. Może być nawet na drugi dzień, byle nie więcej.
                  • sertab Re: dobry pediatra ruczaj 17.12.11, 14:05
                    Polecam dr Ochodę Agnieszkę. Przyjmuje na ul. Borkowskiej, ale tylko prywatnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka