Dodaj do ulubionych

Listy. Zbójecka blokada auta. Gdzie ja żyję?

• Gość: ester Prawo własności -Święte! IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 09:11
      ...to sobie wykupcie abonamenty na parkowanie ,na terenach prywatnych ,a nie uprawiajcie samowolki-BEZKARNIE i ZA ZGODĄ WŁADZY! Wszystkie sprawy o naruszenie mojej prywatności wygrałam i wygram kolejne w cywilizowanych i nieskorumpowanych sądach.Mój teren ,moje zasady!
    • Gość: waldek Re: Listy. Zbójecka blokada auta. Gdzie ja żyję? IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 09:15
      ...mój pies też by nie wypuścił...:)Jak wlazłeś to twój problem!!!
    • Gość: roler O tempora, o mores IP: *.180.45.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.11, 16:48
      ZBÓJECTWO jest dzisiaj zjawiskiem powszechnym, uprawia się je zgodnie z prawem i niezgodnie z prawem. Ci prywatni zakładacze blokad uprawiają zbójectwo wbrew prawu. A z pośród służb mundurowych, blokad używa tylko straż miejska (SM), bo policja blokad nie ma. I właśnie SM uprawia zbójectwo, ale zgodnie z prawem, choć zbójectwo zawsze będzie zbójectwem, tak, jak kurestwo zawsze będzie kurestwem, a nie uprawianiem nierządu.
      SM uprawia zbójectwo przy pomocy wielu gadżecików, z których ulubionymi są blokady. Strażnicy krążą po mieście, jak stado wygłodniałych hien i jak tylko namierzą źle zaparkowany samochód - łups! Blokada! Czasem są to działania konieczne, bo wśród kierowców, tych bezmózgowych jest całkiem sporo, ale blokady są zakładane na pojazdy, które nikomu nie przeszkadzają, tylko SM i niestety tych przypadków zakładania blokad jest zdecydowanie więcej. Dlatego to jest właśnie zbójectwo, gdyż zbóje w czarnych mundurach, są zbójami i działają jak zbóje. Przy okazji należy wzywać: ZLIKWIDOWAĆ STRAŻ MIEJSKĄ i przegnać w cholerę WIATERKA !!!
      • Gość: zenobiusz Re: O tempora, o mores IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 17:51
        Powiem ci tak, od przyszłego roku będą zakładać jeszcze więcej i możesz im naskoczyć, to tyle w tym temacie.
    • Gość: wolizna zgłosić sprawę do urzędu skarbowego IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.01.12, 09:18
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka