Gość: meme IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 13:43 Rzygam już tą katastrofą... Wszędzie tylko Smoleńsk i Smoleńsk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doprawdy Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 13:54 Nie zrozumiałem intencji tekstu: po co fotograf ze zdjęciem i reszta flagowiczów zabiegali drogę Majchrowskiemu? Majchrowski też jest posądzany o zdalne rozpylanie mgły lub helu w Smoleńsku? A to zdjęcie śp pary prezydenckiej to miał być amulet przeciw złym czarom prezydenta miasta? No ale taki amulet miałby chyba sens dopiero po kanonizacji czcigodnych nieboszczyków. Co na takie pogańskie zabiegi powie J.E. Stanisław? Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Stoi tam gdzie ZOMO 11.11.11, 14:04 Gość portalu: doprawdy napisał(a): > Majchrowski też jest posądzany o zdalne rozpy lanie mgły lub helu w Smoleńsku? Majchrowski zrobił doktorat z prawa za czasów komuny. Poza tym należał do SLD i Odpowiedz Link Zgłoś
anteas Być może z prawa... 11.11.11, 17:16 ...ale na uniwersytecie marksizmu-leninizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Stoi tam gdzie ZOMO IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 19:42 "Lech Kaczyński [...]Był absolwentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego (studiował w latach 1967–1971). Na tym samym roku studiowali z nim m.in. jego brat Jarosław [...] W 1980 pracą pt. Zakres swobody stron w zakresie kształtowania treści stosunku pracy pod kierunkiem Romana Korolca (a po jego śmierci pod kierunkiem Czesława Jackowiaka) uzyskał stopień doktora na Uniwersytecie Gdańskim." Ten za to zrobił studia i doktorat w czasach galopującego kapitalizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smole... 11.11.11, 13:56 No i jak zwykle wiocha zamiast święta... Szkoda że sztachet albo wideł ze sobą nie wzięli. Patryjoty, k... mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczna Re: Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smo IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 18:42 prawda, wiocha, paranoja i niedobrze sie robi już od tych świrówsmoleńskich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 13:43 Skandaliczna interwencja nogami? www.fakt.pl/Kto-tak-katuje-czlowieka-na-ulicy-FILM,artykuly,136513,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smole... IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 14:04 Można się wściec znów grupka szaleńców zawłaszczyła Świeto wszystkich Polaków. Zachowanie skandaliczne, zero szacunku dla kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smo IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 14:50 nie tylko ty, nie tylko ty...ale pomyśl o czym by ci politycy mówili gdyby nie Smoleńsk? Przecież oni nie mają absolutnie nic do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
big_gadu fotograf lata z obrazkiem ! 11.11.11, 15:04 ludziom z PIS wali równo pod kopułka ! kiedyś znany fotograf lata z obrazkiem pod krzyżem nawiedzony, a reszta mu klaszcze ! psychiatra i psycholog jest im potrzebny ! A nie obchody ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv a z czym ma latać fotograf? IP: *.ists.pl 11.11.11, 16:45 jak nie z obrazkiem? No, może jeszcze gonić z aparatem. Ale może chciał się pochwalić swoją pracą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko A tu komu wali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 13:50 Skandaliczna interwencja nogami! www.fakt.pl/Kto-tak-katuje-czlowieka-na-ulicy-FILM,artykuly,136513,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
batza32 Każda okazja jest 11.11.11, 15:06 dobra aby wyznawcy kartofla zrobili z siebie idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszebe Re: Każda okazja jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.11, 19:23 lepiej POpierać kszubskich zdrajców niz polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Każda okazja jest IP: *.ists.pl 11.11.11, 20:00 POsłowie pisu cierpią katusze z powodu bycia POsłami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok 93 lata temu nic się na Wawelu nie zdarzyło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 15:09 A Piłsudski był antyklerykałem. Parodia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: 93 lata temu nic się na Wawelu nie zdarzyło. IP: 77.236.16.* 11.11.11, 16:08 droga cenzuro 3/4 wpisów łamie netykietę itd, nie zauważyłaś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozik Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smole... IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 16:28 Jakieś smutne to święto - radiowóz, wyleniali przebierańcy na koniach, pomarańczowa brygada do zbierania resztek po koniach, orkiestra, policjanci, groteskowo maszerujący strażnicy miejscy, strażacy a na koniec tłum spod znaku gazety polskiej (ciekawy jestem czy pozostałe światopoglądowe środowiska nie chcą, nie mogą sobie też maszerować).... Lepiej to u mnie w wiosce na podkarpaciu wyglądało... przynajmniej się człowiek nie spodziewał nie wiadomo czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysm Re: Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.11, 16:41 Tak sie sklada ze straznicy miejscy maszerowali wzorcowo. Gdyby tak jeszcze wzorcowo mandatowali tych co w piecach pala smieci, to byloby wspaniale. Wiec tym razem brawa dla straznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv To jak to na wiosce wyglądało? IP: *.ists.pl 11.11.11, 16:50 dużo wypiliście, więcej niż ci w Niepołomicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozik Re: To jak to na wiosce wyglądało? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 19:29 No właśnie tak jak dzisiaj na rynku. Wypowiedź zrozumiałem jako 'było za mało hutników i pracowników MZK' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadian Chcą prwdy o smolensku ja im powiem IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 16:44 rozmazali sie po suficie samolotu ,niestety taka jest rzeczywisatosc katastrof lotniczych , były osobno nogi ciała głowy rece . to jest prawda o smolensku . a nie stare matrony z flaga krzyczace hańba , hanba to w tym wieku buyc tak głupi Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Porównanie doktoratów 11.11.11, 17:37 anteas: ...ale na uniwersytecie marksizmu-leninizmu. Na Uniwersytecie Jagiellońskim. Dysertacja była na temat chrześcijańskich demokratów i dlaczego zostali wyparci z polityki przez faszyzujących zwolenników Piaseckiego z pomocą władz komunistycznych. Władze zakazały publikacji i praca ukazała się na emigracji oraz w drugim obiegu. Doktorat Kaczyńskiego przedstawił zarządzanie uczelniami. Odwoływał się do wypowiedzi Gomułki, Bieruta, Cyrankiewicza, Kliszki, Sokorskiego, Werblana, Kąkola oraz do referatów na partyjne zjazdy i plena KC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mci Re: Porównanie doktoratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 18:56 Sokorski miał fajne brwi - jak Breżniew. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubdiduch Święto Niepodległości w cieniu katastrofy smole... 11.11.11, 18:03 I fajnie. Na meczach też czasem nudyści na płytę boiska wbiegają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka Wywiesiłem flagę jednak ..... IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 18:26 Wywiesiłem flagę jednak .....świętowanie w towarzystwie zaczadzonych nienawistników i xiańskich okupantow nie wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
jakubdiduch Re: Wywiesiłem flagę jednak ..... 11.11.11, 18:32 Ja też. Się aż wzruszyłem. Bez fotografii i plucia oraz nadętych przemów. Samą biało-czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Na Wawel nie chodzę 11.11.11, 18:43 od kiedy posadzili tam kartofle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Znów GW dalo g*** zdjecia praktykanta bez talentu IP: *.devs.futuro.pl 11.11.11, 19:16 w tym przypadku beatki z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ►◄ lewaccy IP: *.nsystem.pl 12.11.11, 09:07 "Wśród zatrzymanych w trakcie manifestacji z okazji Święta Niepodległości są lewacy spoza naszego kraju - 92 obywateli Niemiec, 1 obywatel Hiszpanii, 1 obywatel Węgier i 1 obywatel Danii. "Osoby te zostały zatrzymane i doprowadzone na komendy policji w związku z naruszeniem nietykalności cielesnej funkcjonariuszy i uszkodzeniem mienia" - wyjaśnił rzecznik KSP" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: lewaccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 13:57 Skandaliczna interwencja ! www.fakt.pl/Kto-tak-katuje-czlowieka-na-ulicy-FILM,artykuly,136513,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 14:00 Interwencja jak z minionej epoki? www.fakt.pl/Kto-tak-katuje-czlowieka-na-ulicy-FILM,artykuly,136513,1.html Odpowiedz Link Zgłoś