Dodaj do ulubionych

univers-czy to dobry developer???

IP: *.autocom.pl 01.06.04, 22:24
znow pytam czy ktos wie cos wiecej o firmie Univers developer-mam tam
wplacone pieniadze na rezerwacje mieszkania,ale termin jego realizacji juz 2
razy sie przedluzyl-podobno z winy wojewody,ktory nie podpisal jeszcze zgody
na budowe.martwi mnie to i nie wiem czy sie nie wycofac, moze wiecie cos
wiecej???bede wdzieczna.pozdrawiam(dziekuje za poprzednie wiadomosci)
Obserwuj wątek
    • mts100 Re: univers-czy to dobry developer??? 18.06.04, 15:24
      chyba nie za dobry bo mieszkania do ktorych mielismy sie wprowadzac w
      pazdzierniku 2003 do tej pory nie zostaly wybudowane i od roku czasu na budowie
      nic nie drgnelo. Wiecej inf na mail.
      • Gość: vipera1 Re: univers-czy to dobry developer??? IP: *.autocom.pl 18.06.04, 20:31
        mts100 prosze podaj maila lub napisz do mnie w sprawie universu
        catsy@poczta.onet.pl
    • Gość: marr Re: univers-czy to dobry developer??? IP: *.crowley.pl 25.07.04, 01:44
      Sluchaj, daj mi prosze namiary na ta znajoma, ja tez nosze sie z zamiarem
      kupienia u nich, moj email to: mezaty@op.pl
      Serdeczne dzieki
    • Gość: Olek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Dino [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Grzesiek Re: univers-czy to dobry developer??? IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 04.01.05, 15:54
        Heh, niezłe jest to, że moja wypowiedź dokładnie opisującą działanie firmy ktoś
        usunął - za łamanie regulaminu (nie było ani jednego wulgaryzmu).

Cenzura - no nie do uwierzenia...

pzdr,
        Grzesiek
        • wojtech80 Re: univers-czy to dobry developer??? 04.01.05, 16:17
          > Heh, niezłe jest to, że moja wypowiedź dokładnie opisującą działanie firmy
          > ktoś usunął - za łamanie regulaminu (nie było ani jednego wulgaryzmu).

Panie Grzesku, jakby mogl Pan napisac jeszcze raz, ale na mojego maila.
          Zaciekawilo mnie ta sprawa..

pozdrawiam serdecznie
          WojTech
          • Gość: Grzesiek Re: univers-czy to dobry developer??? IP: *.alan.krakow.pl 04.01.05, 19:59
            > > Heh, niezłe jest to, że moja wypowiedź dokładnie opisującą działanie firm
            > > ktoś usunął - za łamanie regulaminu (nie było ani jednego wulgaryzmu).
            >
            > Panie Grzesku, jakby mogl Pan napisac jeszcze raz, ale na mojego maila.
            > Zaciekawilo mnie ta sprawa..
            >
            > pozdrawiam serdecznie
            > WojTech

Postaram się, proszę o podanie adresu mailowego, choc prosze nie spodziewać się
            rewelacji - nie były to fakty, ale moje przemyślenia i doświadczenia z nimi
            (ogólnie są sympatyczni jako ludzie, żeby nie było ;-)

pozdrawiam,
            • wojtech80 Re: univers-czy to dobry developer??? 05.01.05, 01:43
              > Postaram się, proszę o podanie adresu mailowego

Interesuja (i przerazaja) mnie wlasnie doswiadczenia z developerami,
              szczegolnie ze przy rozmowie wiekszosc jest bardzo mila, a pozniej okazuje sie
              nie do konca wszystko wyglada tak jak w folderze (lub w ogole nie wyglada..).

Adres: wojtech80@NOSPAM.gazeta.pl , oczywiscie NOSPAM. do wyciecia.

Czekam na maila i pozdrawiam serdecznie!
              WojTech
            • aburida Re: univers-czy to dobry developer??? 06.01.05, 08:37
              To ja też poproszę - aburida@gazeta.pl
              • vipera1 Re: univers-czy to dobry developer??? 25.01.05, 13:19
                witam was
                dzieki informacjom z tego forum udalo mi sie wycofac z kupna mieszkania w tej
                firmie,jednak kiedy przejezdzam kolo ul Chelmonskiego zawsze zagladam na
                miejsce mojego niedoszlego domku:) i co ??? to samo od ponad roku a termin
                realizacji niezmienny-ciekawe jak sie buduje blok w 3 miesiace:)tak czy
                innaczej najlepsza droga informacji sa znajomi i wydzial architektury miasta
                krakowa gdzie dowiedzialam sie iz pozwolenie na budowe jest nieprawomocne
                pozdrawiam
        • redakcja_krakow Do uwierzenia 05.01.05, 11:00
          Posty zawierające jasno sformułowane pomówienia zgodnie z prawem prasowym
          usuwane na żądanie zainteresowanych.

redakcja
          • Gość: Grzesiek Re: Do uwierzenia IP: *.alan.krakow.pl 17.02.05, 22:21
            Czekałem, czekałem, i się doczekałem ;-)

Univers Developer przesunął wirtualny termin oddania I-go i II-go etapu
            Chełmońskiego z II i IV 2005 na - odpowiednio - IV 2005 i II 2006.

A czekałem dlatego, że te terminy w prasie pojawiały się dość długo, ktoś chyba
            zapomiał zmienic szablon w Wyborczej (tam śledziłem ogłoszenia), i w zasadzie
            pozostał miesiąc na zbudowanie bloku od fundamentów, i kolejny na jego
            wykończenie ;-)

Droga Redakcjo, czy ten post również stanowi pomówienie zgodnie z prawem
            prasowym i zostanie usunięty?

I drugie pytanie - jeśli ktoś z Was to czyta - dlaczego tak twardo walczycie o
            nieujawnianie danych osobowych użytkowników forów, a tak łatwo kasujecie zwykłe
            listy (przecież to nie było żadne pomówienie, napisałem swoje doświadczenia, i
            nic więcej), które mogą komuś pomóc?
            Pomóc zaoszczędzić dorobek kilku lat, pomóc w wyborze (to jest FORUM!!!),
            zaoszczędzić czas i nerwy?

pozdrawiam,
            Grzesiek

• innylogin Re: univers-czy to dobry developer??? 22.02.05, 12:16
      dla mnie univers to kanał. wpłaciłem tam zaliczke, po czym zmienili calkiem
      wizje bloku i zmniejszyli moje mieszkanie o 10m2. zrezygnowalem. 2 miesiace nie
      dostawalem kasy. chodzilem, gnebilem, denerwowalem sie. w koncu posunąłem sie do
      drobnej agresji wobec jednego z szefów. kasa sie znalazła. dla mnie to kpina i
      tyle. takie firmy powinno sie zlikwidowac,. a oni sa w stowarzyszeniu
      budowniczych bleble. śmiech na sali po prostu
    • Gość: gostek Re: Olek, Dino, napiszcie na priva, co wyciela wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:27
      współczuje. ja mówię. takie firmy powinni wycinać w pień. dzwoniłem do
      stowarzyszenia budowniczych domów i jak najbardziej ich tam polecają. uiścili
      składki i cześć. porażka. i oszczednosci zycia mozna stracic przez takich
      oszolomow. trzeba stanąc na pewnej ulicy, na ktorej zamieszkuje szefo i... w
      kilka osób opowiedziec mu swoją przykrą historię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka