fritzek 08.06.04, 18:06 jak ja dawno u was nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: GDAŃSK POZDRAWIA KRAKÓW!!! 08.06.04, 18:12 I Kraków Gdańsk również!!! :) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: GDAŃSK POZDRAWIA KRAKÓW!!! 08.06.04, 19:31 Ja zrobiłem to parę dni wcześniej!!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawigator Re: GDAŃSK POZDRAWIA KRAKÓW!!! IP: *.gdynia.mm.pl 08.06.04, 20:06 włażą na nasz kurs... torpedy sa w stanie podwyzszonej gotowosci bojowej... ahoj long.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: GDAŃSK POZDRAWIA KRAKÓW!!! 08.06.04, 21:05 Gość portalu: nawigator napisał(a): > włażą na nasz kurs... torpedy sa w stanie podwyzszonej gotowosci bojowej... > ahoj long.... he he jest taki bilboard w krakowie, na mogilskiej "Gdynia - miasto otwartych ludzi" jakto tam u was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: GDAŃSK POZDRAWIA KRAKÓW!!! IP: *.su.krakow.pl 09.06.04, 11:35 A przy "Kablu" jest bilboard "GDAŃSK - morze możliwości" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: GDAŃSK POZDRAWIA KRAKÓW!!! 09.06.04, 11:39 A w Gdańsku podobno też jest reklamujący Kraków- stoi na nim paru panów i napis...my jeszcze możemy! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś