kriss.forum 09.06.04, 08:35 O jak boli głowa o jak pić sie chce!!! %) Chyba się musze jeszcze zdrzemnąć. -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: gryl maturalny ? 09.06.04, 09:55 peteen napisał: > wszyscy zdali, czy im się zdawało ? > :c) Tak tak, maturalny :) Jedna osoba dostała laskę z polskiego :/ zaraz se zrobie koktajl truskawkowy, powinien pomóc :) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen najlepszy koktajl truskawkowy... 09.06.04, 10:03 nazywa się zimny żywiec... :c) ps. u ciebie tez mogło byc lepiej, cos tak skiepścił ustny polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: gryl maturalny ? 09.06.04, 10:07 polecam sok pomidorowy z cytryną,oliwą z oliwek i pieprzem...zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: I po grYlu... 09.06.04, 10:08 Czym się Strułeś tym się lecz!!!.;c()). Longwehicle -Jezeli........... .................. .................. to ............... ............;c{) !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: I po grYlu... 09.06.04, 10:14 Nie, Panowie...ja nie wierzę w takie radykalne metody oparte na zasadach homeopatii :)) przynajmniej w moim przypadku to się nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen się zgłoś na konsultację... 09.06.04, 10:15 pomożemy ci się z tym oswoić... no i wiara jest ważna, wiara ! Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: się zgłoś na konsultację... 09.06.04, 10:18 oj, za malutka jestem na konsultacje u takich fachowców!!!Ja tam wolę zostać przy soku pomidorowym. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen małe fikuśne - najlepsze pacjentki... 09.06.04, 10:21 ty lepiej sie przyznaj, ze nie pijesz z obcymi... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: się zgłoś na konsultację... 09.06.04, 10:20 Możemy komisyjnie sprawdzić moją metodę,nic prostszego grill,kiełbasa,napoje i leczymy przyjaciela.Ponieważ miałobysię to odbyćw komisyjnej formie,będziemy zmuszeni sprawdzić/metodą prób i wypaczeń/czy to faktycznie mogło zaszkodzić.Następnego dnia gdyby komukolwiek z Szanownej Komisyji było ta samo jak naszemu przyjacielowi...powołamy kolejną komisyję....celem ustalenia szkodliwego składnika itd.itd. .To się nazywa "dzień Świstaka" ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: I po grYlu... 09.06.04, 10:54 k.f.: Stojąc nad kibelkiem Powiedz parę razy powoli:.. grYl,grYl,grYl,Zobaczysz nie trzeba palucha!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: I po grYlu... 09.06.04, 13:46 longwehicle napisał: > k.f.: Stojąc nad kibelkiem Powiedz parę razy powoli:.. grYl,grYl,grYl,Zobaczysz > > nie trzeba palucha!! ;c{)). E tak źle to nie jest! :) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: I po grYlu... 09.06.04, 11:57 Kriss,ja Ci nie mówiłem Zebyś tak długo testował słowo..grYl!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś