Dodaj do ulubionych

Do studentow informatyki na UJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:00
Hej!Powiedzcie jak jest na Uj?Tzn:kompy, programowanie i sieci. Czy bardzo
trudno sie dostac?Czy bez kursow sobie poradze.Jak z mieszkaniem(jakie
ceny).I ogolnie jak Wam sie podoba.Szczegolnie interesuje mnie opinia ludzi z
cz-wy ktorzy studiuja na Uj:)Pozdrowienia wielkie od jeszcze nie-studentki
Uj:)
Obserwuj wątek
    • wolfgang87 Re: Do studentow informatyki na UJ 10.06.04, 00:02
      co za mlodziez
      tylko o kursach mysli
      a samemu pouczyc sie nie łaska ?????
      daj w łapę dziekanowi to się dostaniesz

ogolnie to ciasno tam mają :) i slaby klimat, ale moze odezwie sie ktos z informy
      • Gość: agniesia441 Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 13:09
        wlasnie sie ucze sama ale patrzac po poziomie jednej z lepszych szkol w Cz-wie
        to sie zaczynam bac...Pozdrowienia...
    • Gość: łobuz Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:04
      osobiscie slyszalem ze to straszne przydupasy
      ale tez mam zamiar tam zdawac
      czy trudno jest sie dostac ? tez nie wiem, ale ze statystyk na stronie wynika, ze nie za bardzo. w tamtym roku bylo cos kolo 4 osob na miejsce, a to nie za duzo.
      ale tak sie zastanawiam, to chyba jednak podstawa mojego twierdzenia jest strasznie slaba, bo moglo byc 4 na miejsce, ale naprawde dobrych.
      wlasnie !! a moze ktos by powiedzial ile trzeba bylo miec punktow na ile ???
      a mnie w sumie rybka czy sie trudno dostac. i tak sie trzeba ryc i tak.
      • Gość: ed Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.waxpol.net / 195.150.2.* 10.06.04, 20:53
        informatyka tylko na AGH -> tu jest wszystko co potrzebne i mało pierdół
        teoretycznych (choć są na pierwszych dwóch latach ale całe szczęście
        ogólnikowo).
        sa bazy, sieci, telefony komorkowe, obliczenia wielkiej skali,
        • Gość: łobuz Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 23:12
          ale informatyka na AGH ma pewnie duży związek z fizyką, a to jest coś czego naprawdę nie lubię, w przeciwieństwie do matmy.
          osobiście wolę teoretyczną z programowaniem.
          • Gość: agniesia441 Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:59
            W sekretariacie mi powiedzieli ze polowe punktow...Ale to i tak kit bo za
            niepoprawna odp jest -1...ja jeszcze bede zdawala na wsp i polibude w cz-wie
            ale tu poziom odbiega od moich ambicji...Jedyny + cz-wy dla mnei ze moj ojciec
            jest informatykiem i jak co mnie ukierunkuje...Ae Krakow to jednak piekne
            miasto.Jeszcze jedno pytanko:jakie klimaty sa wsrod studentow?
            • Gość: łobuz Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:20
              a ja jestem na ...polibudzie radomskiej (ekonomia)
              i powiem ci nie wybieraj półśrodków (wsp, pcz) bo sie mozesz rozczarowac (jak ja)
              w tamtym roku zdawalem na informe, ale nie na UJ i sie ubezpieczylem Radomiem
              nie poszlo jak czeba i ... zaluje ze sie nie ubezpieczylem czyms lepszym
              ale nauczony poprzednim egzaminem teraz ryje ostro juz od 5 miechów i dobrze idzie.
              A co do Krakowa to też uważam że to piękne miasto.
              Połowa punktów wystarcza ??? to chyba nie jest tak trudno ;) zwłaszcza biorąc pod uwagę to że zawsze tylko jedna odpowiedz jest prawdziwa
              życze Ci powodzenia
              • Gość: agniesia441 Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:53
                Nie dziekuje zeby nie zapeszyc:))No testy mi ida w miare.z tym ubezpieczaniem
                to jest tak ze zauwazylam ze wystarcza dobre checi...Mojego taty kolezanka
                studiowala mate na naszym wsp i co...zrobila informe...zaczela wkuwac jezyki,
                pracowac z moim ojcem wlasnie, pozniej granty, UE i inne i dziewczyna 28 lat
                (wychowana na wsi-3 domy) ma doktorat z informy robiony W PAN-ie i teraz jest
                na 2 lata w Londynie i pracuje na uniwerku...A zaczynala na 3-letniej macie;)
                Ja rowniez Tobie zycze powodzenia!!!I ide zakuwac tesciki...
                • Gość: agniesia441 Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:47
                  A czy ktos ma testy na infe na UJ z poprdnichlat bo na stronie UJ juz nie ma
                  Jak co to prosze: agniesia441@wp.pl
                  • Gość: Andrzej Re: Do studentow informatyki na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 15:16
                    Ja też poproszę o teścik z UJ na informatykę, chociaż jeden przykładowy
                    Andrzej@seymour.one.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka