Dodaj do ulubionych

Przystanek Dawida Beckhama zamiast pl. Wszystki...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 15:52
Świetny pomysł, szczególnie biorąc pod uwagę, że miasto nie ma pieniędzy na oświetlanie ulic...
A może pomysłodawca zechce pokryć wdrożenie tej idei z własnej kieszeni? Jeszcze jakby mecze Euro 2012 rozgrywane były w Krakowie, to można by było pomyśleć nad taką zmianą.
Obserwuj wątek
    • gnom_opluwacz Przystanek Dawida Beckhama zamiast pl. Wszystki... 05.04.12, 15:52
      Durnota, durnota, po trzykroć durnota. Rozumiem, że dla p. Fedorowicza jacyś kopacze są tak ważnymi postaciami, że muszą mieć dokładnie wyliza... znaczy się, dokładnie połechtane ego?
      • Gość: ccc do roboty ku rwa pasożycie Fedorowicz sie wez IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 22:15
        pilnuj zeby było na łatanie dziur w jezdni a jak brakuje to za łopate i zapie...j sam sku...synu je zasypywac
    • Gość: krakus Przystanek Dawida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 15:53
      no chyba powaliło kogoś? A co mnie jakiś Bekham obchodzi? Kto to jest?

Nie znoszę coraz bardziej piłki nożnej! sio mi stąd z tym całym zamieszaniem, czy jakimś tam czymś.
    • Gość: euro to głupota Przystanek Dawida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: 213.134.163.* 05.04.12, 15:53

bez sensu euro mnie kompletnie nie interesuje i mysle ze wiele ludzi zwlaszcza starszych mialo by problemy
    • Gość: Jozek Przystanek Dawida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.bph.pl 05.04.12, 15:54
      Panie Radny Fedorowicz, w Krakowie nie będzie Euro. To raz. A dwa: nie każdy mieszkaniec Krakowa, jest fanem piłki kopanej i życzy sobie, aby publiczne pienądze były wydawane na takie bzdety. Wreszcie trzy: za dużo kasy w budżecie miasta??? To może podatek od nieruchomości dla właścicieli garaży/miejsc garażowych obniżycie, bo jest teraz 10-krotnie wyższy niż dla lokali mieszkalnych.
      • Gość: krakus Aha, to Bek-coś tam daje te pieniądze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 16:04
        tak? Jak daje to super - nawet drzewa można wynająć.
      • Gość: hmm Re: Przystanek Dawida Beckhama zamiast pl. Wszyst IP: *.net.autocom.pl 05.04.12, 16:53
        w kwestii ogarniania - nie każdy mieszkaniec jest katolikiem albo w ogóle jest wierzący w jakąkolwiek religię dlatego po co nam te wszystkie kościoły imienia, pamiątki po JP2 etc?
    • harrison_bergeron Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... 05.04.12, 16:06
      Przesraliście ponad pół miliarda złotych na dwa nikomu niepotrzebne stadiony.
      Dość!
      • Gość: krakus oj, to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 16:12
        nawet stadiony nie są potrzebne Cracovii i Wisły - Wisły, bidusi, nie stać, a Cracovia na wylocie -

I tam jest wasze miejsce -
        • Gość: krakus A może by zlicytować by je an allegro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 16:14
          o!
    • Gość: AW Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.202.voltronik.pl 05.04.12, 16:30
      Fedorowicz ulicę Reymonta sobie przemianuj lepiej na ulicę ZOMO lub ORMO. Będzie pasować przynajmniej idealnie i historycznie jak najbardziej zasadne.
      • Gość: hmm Re: Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszyst IP: *.net.autocom.pl 05.04.12, 16:55
        słońca było mało a jednak przygrzało, co?
    • pod.sufitka Re: Przystanek Dawida Beckhama zamiast pl. Wszyst 05.04.12, 16:36
      taa najlepiej na zmienic na im. federowicza
    • Gość: nowy głupi pomysł wręcz chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 16:37
      .
    • Gość: Aim Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.compower.pl 05.04.12, 17:20
      Ej! Ale pierwszy kwietnia był kilka dni temu!
    • Gość: gosc Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.12, 17:29
      Idiotyzm. Londyn na rok przed olimpiadą miał wszystkie obiekty gotowe, może w tym naśladujmy to miasto?!
    • Gość: poh Niech pan Fedorowicz najpierw wezmie miotle i poza IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 17:48
      miata ulice to bedzie z tego jakis pozytek.
    • Gość: kraqs Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 18:02
      Prima Aprilis przecież już minął?...
    • Gość: miro A może Donalda Tuska? IP: *.multi-play.net.pl 05.04.12, 18:08
      A może Donalda Tuska? Tylko ze wtedy byłby cały zapluty.
    • kurzyrozumek Miech Fedorowicz za tą zmianę zapłaci 05.04.12, 18:11
      Radnym na mózg sie rzuciło już dawno temu, teraz tylko eskalacja głupoty wystepuje.
    • big_gadu ja chcę bohaterów rewolucji !!!! 05.04.12, 18:33
      Ja chce przystanki pełne nazw bohaterów rewolucji:
      dzierżyskiego na mogilskiej,
      wszystkich świetych na marksa,
      itd !!!
      Oprocz tego śpiewy i pochody z flagami,
      tudzież odczyty o prawdziwej historii WKPB !!!
    • Gość: dziad Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 19:07
      A ja chcę by wybiegi osłów w krakowskim ZOO były nazwane imieniem tego radnego.
    • Gość: a10 Rzecznik MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 19:41
      już mi się podoba, mimo, że nie znam gościa.
    • Gość: Assakari Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 19:45
      No panie Fedorowicz nawet ironia ma swoje granice. Może zamiast zawracać głowę pier.... pomyśli Pan nad kasą na oświetlenie ulic, bo można kogoś albo siebie zabić, dzięki cudownym pomysłom. A mówiąc wprost - idź Pan w buraki z takimi pomysłami. Mojego głosu już nie dostaniesz.
    • Gość: PUNKracy Fedorowicz... IP: *.ghnet.pl 05.04.12, 19:48
      ja poproszę przystanek "Ryśka z Klanu"!!!.i jeszcze "Jacka Majchrowskiego"-za wybitny wkład w rozwój miasta.ewentualnie na koniec,jako trzeci "Radnych miasta Krakowa"...
    • Gość: asdfg Ludzie, w Londynie nie zamieniają nazw, tylko doda IP: *.multi-play.net.pl 05.04.12, 21:19
      Wszystkim się na głowy rzuciło, dziennikarzom i ZIKiT-owcom.
      Nikt nikomu nie karze zmieniać rozkładów i mapek komunikacyjnych.
      W Londynie będą to po prostu dodatkowe nazwy, stara nazwa nadal pozostaje.
      • fear Re: Ludzie, w Londynie nie zamieniają nazw, tylko 05.04.12, 21:33
        ale po co?
    • Gość: Krakus Swoją drogą, to co ci radni biorą??? IP: 77.236.5.* 05.04.12, 22:38
      Bo nieźle daje w dekiel, skoro takie idiotyzmy wymyślają....
    • Gość: josef Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.aster.pl 05.04.12, 22:46
      Czy p. Fedorowicz jest całkowicie oderwany od rzeczywistości, że proponuje takie bzdury w momencie, gdy miasto nie ma pieniędzy na najbardziej podstawowe potrzeby? Za co ten człowiek bierze pieniądze, za takie pomysły i ich wdrażanie?
      Czy poziom ludzi rządzących tym miastem systematycznie się obniża, czy mi się tylko wydaje?
      • Gość: Malezja Re: Przystanek Beckhama - gimnazjum dwujęzyczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 00:02
        Bawcie się -
        krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11491840,Krakow_w_trybie_awaryjnym__najpierw_splaca_dlugi.html
        Czy da się zawiesić tę radę?
    • Gość: maleństwo Przystanek Davida Beckhama zamiast pl. Wszystki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 23:01
      Coś mi się wydaje że pomysł zgapiony z Londynu gdzie w czasie olimpiady przystanki metra maja sie nazywać jak wielcy sportowcy
    • Gość: joka Fajne ale zbyt kosztowne IP: *.fdk.abpl.pl 05.04.12, 23:05
      zbyt kosztowne dosłownie i też w tym sensie że wprowadzające za duże zamieszanie dla mieszkańców, którzy bez starych nazw mogą być całkowicie zdezorientowani w poruszaniu się komunikacją po mieście...
      przypominam też że Londyn będzie gospodarzem Olimpiady, więc takie pójście na całość można zrozumieć, w Krakowie natomiast nie będzie nawet jednego meczu Euro...
      brutalne, ale prawdziwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka