Gość: turtlezzz Microsoft Smolensk 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.12, 18:28 Wykapany Windows. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Microsoft Smolensk 2010 IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 18:32 Zgadnij co bylo pierwsze, wykapany windows czy Polska szachownica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Re: Microsoft Smolensk 2010 22.04.12, 19:16 oczywiście, że windows. No gates, no windows, apachee outside. A po prerii ganiały żubry z szachownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: Microsoft Smolensk 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.12, 20:22 Cóż, kiedy przy takiej rozbitej formie nie przypomina mi to polskiej (nie "Polskiej"!) szachownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Microsoft Smolensk 2010 IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 20:27 To jest juz niestety brak rozeznania i chyba wyobrazni. Nie martw sie jednak, nie takie tegie glowy jak Ty maja problemy z rzeczami oczywistymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: Microsoft Smolensk 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.12, 13:21 Dziękuję za słowa otuchy. Czy brak rozeznania? Nie wiem, nie jestem analfabetą jeśli chodzi o historię lotnictwa wojskowego. Ale co się komu jak kojarzy (Co się komu w duszy gra, co kto w swoich widzi snach... ), to już wynik nadto dla nas złożonych podświadomych procesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Microsoft Smolensk 2010 IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.04.12, 13:41 Jezeli raz dziennie otworzysz komputer i zobaczysz logo windows to jest wieksza szansa aby skojarzenie bieglo w kierunku nie szachownicy a wlasnie windows. Mozna to bylo zaobserwowac po wielu wpisach. Jezeli rozgladasz sie po niebie w poblizu lotniska to skojarzenie moze byc inne. Jak mieszkasz w malym domku to na mysl moze przyjsc zwykle okno. Nikt nie ma obowiazku odczytania zamierzenia artysty prawidlowo i natychmiastowo. Kazdy ma prawo odbierac sztuke w taki sposob jaki mu odpowiada. Gorzej jest jednak gdy karcimy ludzi za to, ze chca w najlepszy ich zdaniem sposob, czyli za pomoca pomniku uczcic bylego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakopianczyk W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... IP: *.centertel.pl 22.04.12, 18:30 a tak lubiłem Olczę... zepsuli mi krajobraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 18:33 Zawsze mozesz patrzec na krajobraz plecami do pomnika. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Nazwiska odczytywano według list patyjnych ? IP: 91.210.242.* 22.04.12, 18:59 Z pisuarem na czele ;(( Ale smród - już na samym początku ! Może nadejdzie halny i wywieje ten smród, tak by także inni mogli poczuć się w odpowiednim górskim klimacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Jak pęknięty pisuar, to i ... IP: 91.210.242.* 22.04.12, 19:07 pęknięty krzyż ! Czy wkrótce i w tym otoczeniu zacznie być smród, tak jak wokół pisuarów panuje smród uryny ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Pull ap ! Pull ap ! IP: 91.210.242.* 22.04.12, 19:14 Bo je*bniesz szachownico. A tu tyle nieznajomych ci drzew ! Jesteś na ścieżce. Na Kasprowy - w tył zwrot ! Odpowiedz Link Zgłoś
miroo A wszystko przez Lecha K... 22.04.12, 19:07 załoga dostała komunikat o pogodzie na lotnisku - zameldowała brak możliwości dyr kazanie - kazana przekazał kaczyńskiemu aby ten podjął decyzję - kaczyński nie zgodził się na lot na inne lotnisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 19:16 pomnik polskiej głupoty nieuleczalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Polskie lotnictwo ma więcej pomników niż ... IP: 91.210.242.* 22.04.12, 19:23 niż sprawnych technicznie samolotów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Polskie lotnictwo ma więcej pomników niż ... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 19:31 Ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Re: Polskie lotnictwo ma więcej pomników niż ... IP: 91.210.242.* 22.04.12, 19:46 Ostatnio niestety pochowaliśmy kolejnego pilota, więc jeden samolocik poszedł się pier...ć ! Najlepiej odwiedź wszystkie pomniki, to uzyskasz przybliżoną ilość. Prawidłowa ilość to ścisła tajemnica wojskowa ;)) Wyczytaj ją w rosyjskim Internecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Polskie lotnictwo ma więcej pomników niż ... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 19:52 Potrafisz odpowiedziec na powaznie? Czy tylko potrafisz blefowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Re: Polskie lotnictwo ma więcej pomników niż ... IP: 91.210.242.* 22.04.12, 19:56 Ja jak widzisz nie należę do śmierdzącego pisuaru, więc nie blefuję i nie rzucam słów na wiatr. Chcesz posłuchać bzdur to zapisz się do PiS, albo słuchaj ojczulka tadzia, tylko trzymaj zadek na zawietrznej, bo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Polskie lotnictwo ma więcej pomników niż ... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 20:13 Czekam zatem na konkretna odpowiedz a nie na banialuki. Jak nie wiesz do napisz jak prawdziwy mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drMuras Re: Odsłonili pomnik ofiar katastrofy smoleńskiej IP: *.icpnet.pl 22.04.12, 19:21 Eeee to jeszcze nic . Ja myślę że zwolennicy PO już wkrótce podniosą sobie podatek vat do 50 %, zniosą emerytury i podniosą sobie składki ubezpieczenia od rządów Kaczyńskiego na 1500 zł miesięcznie. Ci którzy przekroczą 75 lat życia dobrowolnie odejdą do niebytu nie korzystając z opieki lekarskiej i nie wykupując lekarstw. Wszystkie nowo narodzone dzieci płci męskiej będą nosić na drugie imię Donald, a w szkołach zamiast historii będą lekcje na których w grze komputerowej będzie wrogiem będzie Kaczyński i Macierewicz. I wtedy kraj będzie kwitnący i bogaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsmaku borze, widzisz i nie grzmisz... IP: *.internetia.net.pl 22.04.12, 19:36 ...co za maszkaron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: borze, widzisz i nie grzmisz... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 19:38 grzmiace bory...acha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem ... IP: 91.210.242.* 22.04.12, 19:37 młodzi Polacy zapamiętają ostatnie słowa pilotów wypowiedziane na trzech metrach nad ziemią. Młodzi muszą tu przyjść i wsłuchać się w te odgłosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 19:39 Jak bedziesz mial smierc w oczach to nawet glosu nie wydasz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Re: Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem IP: 91.210.242.* 22.04.12, 20:00 Przesłuchaj sobie adaśku jeszcze raz ostatnie minuty odtworzone z czarnej skrzynki tuptusia. Jak nie masz 18 lat, to lepiej nie uruchamiaj odtwarzania, bo przekleństwa takie szybko wejdą Ci do krwi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 20:17 Ludzie w obliczu smierci nie takie sprosnosci wypowiadaja, jak masz troche lat na karku to dobrze o tym wiesz. jezeli jestes niepelnoletni to dlatego jest to dla ciebie wazny "punkt twojego programu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Co było słychać na trzech metrach ? IP: 91.210.242.* 22.04.12, 19:42 Inni już nie chcą pamiętać i wolą to wykasować, by młodzież się nie uczyła przekleństw ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano forumowiczu nirelle pisz ogródkiem IP: 91.210.242.* 22.04.12, 19:52 a my i tak zrozumiemy Twoją wypowiedź, bo ,,świstaki" działają i kasują nasze wpisy zawijając je w sreberka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugen55 W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.12, 19:58 a wiec kolejny powod by Zakopane omijac z daleka Pozdrowienia ER z Essen Odpowiedz Link Zgłoś
jakub-11111 W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... 22.04.12, 20:03 Pierwsze skojarzenie - logo Mikrosoftu. Po zastanowieniu to jak chodnik połamany na mojej ulicy. Czy miejscowi złomiarze już o tym surowcu wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 20:19 > Pierwsze skojarzenie - logo Mikrosoftu. Po zastanowieniu to jak chodnik połaman > y na mojej ulicy. Jakie wychowanie taka wiedza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 22.04.12, 20:25 Gość portalu: adasiek napisał(a): > Jeszcze raz to samo pytanie. Dlaczego jak wypowiada sie A Michnik nawet nie mo > zna dodac komentarzu, podczas gdy jak pojawia sie informacja o kosciele lub pi > s nawet nie trzeba sie logowac? > > Zbyt trudne? Przeciez wiekszosc z Was ma odpowiedz na wszystko. :) Nie za trudne a za durne. To jest dyskusja na forum regionalnym, a na takim nie trzeba sie logowac, niezaleznie od tematu. Na czesci forow trzeba, rowniez niezaleznie od tematu. Wiekszosc dyskusji o pomniku, katastrofie smolenskiej i PiS wymaga logowania, bo toczy sie na forach Wiadomosci, Kraj itd. Co wiecej, pod niektorymi artykulami komantarze takze sa wylaczone, zas wielokrotnie widzalam i bralam udzial w dyskusjach pod artykulami Michnika. Myslenie spiskowe to u Ciebie prawie godne samego Pana Prezesa, z ta roznica ze sie jeszcze mniej niz u niego kupy trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 20:30 Wielokrotnie? Czy mozna prosic o linki? Nie musza byc wielokrotne, wystarcza 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 20:36 Jestes dobrze zorientowana. :) Dlaczego zatem na niektorych forach trzeba sie logowac a na niektorych nie? Jak myslisz dlaczego regionalne forum zezwala na komentarz bez logowania podczas gdy Wiadomosci, Kraj wymaga logowania? Inny kraj inny obyczaj? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 22.04.12, 21:20 > Dlaczego zatem na niektorych forach trzeba sie l > ogowac a na niektorych nie? Jak myslisz dlaczego regionalne forum zezwala na ko > mentarz bez logowania podczas gdy Wiadomosci, Kraj wymaga logowania? Z roznych powodow. Sa fora, na ktorych nie da sie inaczej utzrymac kontroli jak poprzez zbanowanie co bardziej agresywnych uczestnikow. Tak, tak, zaraz uslysze o cenzurze i Bialorusi - mantra pisowskich pacholkow. Zapraszam na fora Rzeczypospilitej czy Gazety Polskiej - tam to dopiero jest wolnosc slowa! Niedobrze mi sie robi na mysl, ze tolerowanie odmiennych pogladow wymagane jest tylko od jednej strony. A ze jest na portalu moderacja, kontrola czy nawet cenzura? Wyobrazasz sobie co by sie dzialo gdyby ich nie bylo? I tak niektore dyskusje przypominaja szambo, pisowscy na dyzurach przechodza samych siebie. I wolno im krytykowac kazdego, nawet Michnika: ttp://wyborcza.pl/1,76842,11456767,Polska_to_nie_postaw_sukna.html wyborcza.pl/1,76842,11535143,Osmieszanie_Polski.html wyborcza.pl/1,76842,11410963,Z_Litwa_jest_zle.html Masz jeszcze jakies pytania? Bo ja mam - skoro taki masz wielki problem z tym, ze sie tu nie trezba logowac, to dlaczego sam tego nie zrobisz? I tak, wiem, masz na te koniecznosc logowania na Wiadomosciach czy Kraju milion teorii spiskowych, ale odpowiadam Ci na nie z gory - logowanie wymagane jest takze na forach o robotkach recznych, karmieniu piersia oraz chodzeniu po gorach. Z pewnosia takze w zwiazku z szalejacymi tu cenzura i inwigilacja przecietnego obywatela przez totalitarne panstwo Tuska. Boze, patrzysz i nie grzmisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 21:36 Wilma, dziekuje za wyszukanie az cala jedna pare dyskusji gdzie trzeba sie bylo zalogowac aby miec moznosc dyskutowania o Panu Michniku, czy jak to on tam sie naprawde nzaywa. Nie nie mam nic przeciwko temu, ze trzeba sie logowac. Mam natomiast wiele przeciwko temu, ze na te tematy, ktore dotycza kosciola i pisu czesto nie trzeba sie logowac aby nasza mlodziez miala okazje troche poobrzucac blotem zmarlego prezydenta i kosciol jak im sie zywnie podoba. To tylko takie moje spostrzezenie, ktoro dzieki Tobie udalo mnie sie poprzec. Dziekuje i do uslyszenia/przeczytania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 22.04.12, 21:49 Gość portalu: adasiek napisał(a): > Wilma, dziekuje za wyszukanie az cala jedna pare dyskusji gdzie trzeba sie bylo > zalogowac aby miec moznosc dyskutowania o Panu Michniku Nie wykrecaj kota ogonem - przedtem twierdziles, ze pod felietonami Michnika WCALE sie nie mozna wypowiadac. A ze sie trzeba logowac? Wybacz, ale to jest naczelny Gazety. Jesli to Ci dostetecznie nie uswiadamia dlaczego sie trzeba pod jego wypowiedzia zalogowac, to faktycznie, oddaj kompa mamie i do spania! Ale ja lubie dzievi, wiec Ci podpowiem: SAM sobie w pewnym sensie na swoje watpliwosci odpowiadasz piszac, o moznosci dyskutowania "o panu Michniku". Sugeruje to chec dyskusji ad personam, a nie ad rem, co zreszta jest normalne wsrod fanow Jaroslawa. > ciwko temu, ze na te tematy, ktore dotycza kosciola i pisu czesto nie trzeba si > e logowac aby nasza mlodziez miala okazje troche poobrzucac blotem zmarlego pre > zydenta i kosciol jak im sie zywnie podoba. Gros tych dyskusji toczy sie na Wiadomosciach i Kraju, a tam TRZEBA sie logowac. Cos marudzisz. Zeby nie powiedziec bredzisz. Tak jakby mlodziez sie nie mogla zalogowac i poobrzucac blotem na forach bardziej kontrolowanych. Skad te pomysly? Jests cenzorem na portalu Frondy i piszesz o tamtejszych metodach? > To tylko takie moje spostrzezenie, ktoro dzieki Tobie udalo mnie sie poprzec. Znow wykrecasz kota ogonem, ale zupelnie mnie to nie dziwi, pisiatko Ty moje. Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 22:06 > Wybacz, ale to jest naczelny Gazety. Jesli to Ci dostetecznie nie uswiadamia dlaczego sie trzeba > pod jego wypowiedzia zalogowac, to faktycznie, oddaj kompa mamie i do spania! Naczelny gazety uwaza, ze trzeba sie logowac gdy mowa jest o nim lub jego ideach a nie trzeba gdy mowa jest o innych i ich ideach? Cos tutaj nie gra droga Wilmo, pachnie skamienialosciami typu Wilma Flinstone. > Znow wykrecasz kota ogonem, ale zupelnie mnie to nie dziwi, pisiatko Ty moje. D > obrej nocy! Dobrze, ze juz idziesz spac bo obrzucanie inwektywami idzie ci lepiej niz rozsadne rozumowanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 22.04.12, 22:23 Gość portalu: adasiek napisał(a): > > Naczelny gazety uwaza, ze trzeba sie logowac gdy mowa jest o nim lub jego ideac > h a nie trzeba gdy mowa jest o innych i ich ideach? Jego teskty zamieszczane sa na gorach powazniejszych niz te o Pcimiu Dolnym, a na tych sie trzeba logowac. Dalej nie rozumiesz dlaczego? Przykro mi. > Cos tutaj nie gra droga Wilmo, pachnie ska mienialosciami typu Wilma Flinstone. Nie, to co najwyzej pachnie Fronda czy Gazeta Polska, czyli smrodem milym Twojemu nosowi. > Dobrze, ze juz idziesz spac bo obrzucanie inwektywami idzie ci lepiej niz rozsa > dne rozumowanie. Wow, coz za intelektualny nokaut! Nie wiem jak sie z tego podniose! Ide lizac rany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 22:38 > Jego teskty zamieszczane sa na gorach powazniejszych niz te o Pcimiu Dolnym, a > na tych sie trzeba logowac. Dalej nie rozumiesz dlaczego? Przykro mi. Tak rozumie, on woli aby obrazano ludzi o innych pogladach. To jest zrozumiale. :) W stylu Wilma Flinstone. > Nie, to co najwyzej pachnie Fronda czy Gazeta Polska, czyli smrodem milym Twoje > mu nosowi. Nie znam, nie bywam tam. Skad wiesz co dobrze pachnie mojemu nosowi? >> Wow, coz za intelektualny nokaut! Nie wiem jak sie z tego podniose! Ide lizac r > any! Wystarczy, ze sie umyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 22.04.12, 22:55 Gość portalu: adasiek napisał(a): > W stylu Wilma Flinstone. Ja tam jestem FlinTstone, bo tak sie to po angielsku nazywa, ale nie wymagam od ciebie zbyt duzo, wiec wybaczam :) > Wystarczy, ze sie umyjesz. Sluszna uwaga. Tako nalezy czynic po przypadkowym zetknieciu sie z gow...m. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 23:21 > Ja tam jestem FlinTstone, bo tak sie to po angielsku nazywa, ale nie wymagam od > ciebie zbyt duzo, wiec wybaczam :) Przepraszam za niepoprawna nazwe bohaterki animowanki, nie wiedzialem iz jest to dla Ciebie takie wazne.:) Mozesz wymagac wiecej niz od siebie, wolisz przejsc na j. angielski azebym prawidlowo pisal twoj nick? > Sluszna uwaga. Tako nalezy czynic po przypadkowym zetknieciu sie z gow...m. Bez > odbioru. Przemawia przez ciebie doswiadczenie, to sie ceni.;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkal Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 22.04.12, 23:02 Gość portalu: adasiek napisał(a): > Tak rozumie Kto rozumie? Bo ja nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 23:23 Czego Sabinko nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkal Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 22.04.12, 23:59 Gość portalu: adasiek napisał(a): > Czego Sabinko nie rozumiesz? Tego, ze o samym sobie piszesz w trzeciej osobie, czyli nie umiesz poprawnie czasownika odmienic. To bardzo czesty ostatnio blad. Dziwne tylko, ze pare postow nizej poprawiasz czyjas ortografie. Przyganial kociol garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.04.12, 00:07 > Tego, ze o samym sobie piszesz w trzeciej osobie, czyli nie umiesz poprawnie cz > asownika odmienic. To bardzo czesty ostatnio blad. Dziwne tylko, ze pare postow > nizej poprawiasz czyjas ortografie. Przyganial kociol garnkowi. Jezeli to wszystko czego nie rozumiesz to duze brawa dla Ciebie od mojej osoby. :) Odpowiedz Link Zgłoś
abmiros Z homilii biskupa Muskusa: 23.04.12, 00:21 - Niech ten pomnik będzie wołaniem o prawdę, która wyzwala, prawdę, która może nieść ukojenie w bólu i duchowym cierpieniu. Niech ten pomnik będzie też pewnym wyrzutem sumienia dla tych, którzy wobec ogromu tragedii nie sprostali do końca zadaniom, do których zostali przez naród powołani - mówił bp Muskus i dodał: - Niech ten pomnik będzie też szkołą kultury politycznej, w której wbrew pozorom i naszym trudnym doświadczeniom jest miejsce na szacunek dla przeciwników politycznych, niezależnie od tego, o jak ważne i wielkie sprawy walczymy. Ja najbardziej ubolewam, ze zgnoili Katedre na Wawelu chowajac tam polityka, do ktorego poczynan trudno, bardzo trudno odniesc sie z kultura o jakiej mowi biskup Muskus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Z homilii biskupa Muskusa: IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.04.12, 00:24 > Ja najbardziej ubolewam, ze zgnoili Katedre na Wawelu chowajac tam polityka, d > o ktorego poczynan trudno, bardzo trudno odniesc sie z kultura o jakiej mowi bi > skup Muskus. Wyobraz sobie to zgnojenie gdyby tam pochowali kogos kogo dobrze znasz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyż we mgle to jest pomnik Windows ???/ IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.12, 20:29 ci gorale to mają nosa , oni coś wiedzą musze akcje Microsoftu sprzedawać):):): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.12, 20:37 Durnie - na dziurawe drogi czy na wspomożenie służby zdrowia nie dadzą ale na durne pomniki dadzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
j-44 W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... 22.04.12, 20:49 Jeśli ten pomnik jest ciekawą propozycją,to dlaczego cokół jest tak SZPETNY!!!! Surowy beton formalnie związany z rzeźbą byłby lepszy niż ten fragment "podmurówki". Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 23.04.12, 17:33 j-44 napisał: > Jeśli ten pomnik jest ciekawą propozycją,to dlaczego cokół jest tak SZPETNY!!!! > Surowy beton formalnie związany z rzeźbą byłby lepszy niż ten fragment "podmuró > wki". > Wstyd! To prawda, sądzę, że twój pomysł jest znacznie lepszy od tych kostek. Czy rzeżbiarz nie projektował całości. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... 22.04.12, 20:56 Poczytać "Kamikadze oski Wiatr" "Otto kabaret Polaków" Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy 22.04.12, 20:56 iskram napisała: > Poczytać "Kamikadze Boski Wiatr" "Otto kabaret Polaków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 21:05 Wilma, czekamy! Bardzo nas ciekawi czy twoja teoria niespiskowa sie kupy trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkal To sie nie liczy! 22.04.12, 23:09 Pomnik musi byc w Warszawie! A nawet trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: To sie nie liczy! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.04.12, 23:24 Co Sabinko dzisiaj pijesz? Dobrze wali po czapie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkal Re: To sie nie liczy! 23.04.12, 00:05 Gość portalu: adasiek napisał(a): > Co Sabinko dzisiaj pijesz? Dobrze wali po czapie. A tobie za komentowanie co drugiego postu w tym watku to placa jakas wierszowke, czy moze cos przypalasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: To sie nie liczy! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.04.12, 00:09 > A tobie za komentowanie co drugiego postu w tym watku to placa jakas wierszowke > , czy moze cos przypalasz? Co to znaczy "placa jakas wierszowke"? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkal Re: To sie nie liczy! 23.04.12, 00:26 To znaczy czy dostajesz jakies pieniadze zalezne od ilosci twoich wypowiedzi w tym watku. Bo albo to, albo zwyczajnie trollujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: To sie nie liczy! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.04.12, 00:36 > To znaczy czy dostajesz jakies pieniadze zalezne od ilosci twoich wypowiedzi w > tym watku. Bo albo to, albo zwyczajnie trollujesz. Lubie pogadac z inteligentnymi osobami takimi jak Ty. Pieniadze sobie wyplacam sam sobie za kazdy wpis gdy osmieszam ludzka glupote. Wlasnie znowu mi wpadlo 5 groszy. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkal Re: To sie nie liczy! 23.04.12, 07:27 Gość portalu: adasiek napisał(a): > Lubie pogadac z inteligentnymi osobami takimi jak Ty. Ale ty tu z KAZDYM sobie pogadales. >Pieniadze sobie wyplacam sam sobie za kazdy wpis gdy osmieszam ludzka glupote. A w jaki sposob ty tu niby osmieszyles moja glupote? Mozesz rozwinac ten myslowy wytwor swojej megalomanii? >Wlasnie znowu mi wpadlo 5 groszy. Dzieki! Przykro mi, kolego, ale to jest strasznie cienka riposta, jak zreszta wielkszosc twoich w tym watku. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: To sie nie liczy! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.04.12, 10:06 > Ale ty tu z KAZDYM sobie pogadales. Nie wiedzialem, ze jest limit na z kim mozna pogadac. Dobrze, ze mi o tym powiedzialas. > A w jaki sposob ty tu niby osmieszyles moja glupote? Mozesz rozwinac ten myslow > y wytwor swojej megalomanii? Widze, ze oprocz diety zywieniowej przeszlas na diete umyslowa. Milego dnia rowniez. :) Odpowiedz Link Zgłoś
welda W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... 23.04.12, 00:02 Wielkie brawa dla Zakopanego. Teraz trzeba postawić pomnik dla ofiar Świętej Inkwizycji. A było ich trochę więcej niż 96...A może dla Inkwizytorów, którzy tak skutecznie potrafili przekonywać do przyznania się delikwentów do popełnionych zbrodni....Trzeba przegłosować. Bo jeśli w Zakopanem jest tyle wolnego miejsca, to czemu go nie wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.04.12, 00:18 Zacznijmy tak skromnie od postawienia Tobie swieczki za dobre pomysly. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
miszczjaszczomb W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... 23.04.12, 07:03 Znowu "ofiar katastrofy smoleńskiej". Czemu nie nazwą go po prostu "ofiar prezydencji Lecha K."??? Odpowiedz Link Zgłoś
jimir W Zakopanem na Olczy zakaz zabaw,tylko umartwienie 23.04.12, 08:20 TO ONI ZGINĘLI TEŻ POD ZAKOPANEM ? A mówią bezbożnicy że Bóg cudów nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latko W Zakopanem odsłonili pomnik ofiar katastrofy s... IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.12, 09:22 Dziesięć tysięcy figur JP2, kilkadziesiąt (a może kilkaset) tysięcy tablic JP2, do tego wkrótce popiersia i tablice Lecha i innych, którzy zginęli w wypadku komunikacyjnym w każdym powiecie, do tego teraz nowy nurt - pomniki katastrofy wkrótce w co dziesiątym powiecie, każda mieścina pewnie też tęskni za Orłem Białym na wybrukowanym kostką Bauma pozbawionym drzew (wskutek "rewitalizacji") rozpalonym upałem i oślepiającym od białości słońca rynku. Niech mi ktoś teraz powie, że Polacy potrafią racjonalnie gospodarować, umiejętnie wydawać pieniądze w celu uprzyjaźnienia swojego otoczenia - stworzenia doczesnego raju dla ludzi żyjąych, dla swoich dzieci i wnuków Tu i Teraz. Jesteśmy jacyś nawiedzeni. Jakby nam ktoś jakiegoś tajemnego zioła zadał i zaczadził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blacha jako taka Akurat niezły. IP: 83.238.101.* 23.04.12, 15:21 Jako pomnik. A czego to pomnik, w jakim kontekście - zupełnie inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Akurat niezły. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.04.12, 16:42 > Akurat niezły.Jako pomnik. > A czego to pomnik, w jakim kontekście - zupełnie inna para kaloszy Jak sie dobrze zastanowisz to zorientujesz sie, ze jest to pomnik nie czego a dla kogo. Odroznianie jednak : kogo, czego to juz "inna para kaloszy", uzywajac twojego kolokwializmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Zakopane-miasto pomników i katolackiej ciemnoty IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 06:55 mają już pomnik JP2, bandyty Ognia, teraz Ofiar Katastrofy Smoleńskiej. Czekam kiedy władze Katynia, Smoleńska, Oświecima, zaprotestują przeciwko utrwalaniu złego wizerunku ich miast, poprzez używanie nazewnictwa zdarzeń które mają się negatywnie kojarzyć z mieszkańcami , którzy nie mieli jakiegokolwiek wpływu na zaistniałe zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś