Dodaj do ulubionych

ORTODONTA, polećcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:14
Obserwuj wątek
    • dorota_snooker Re: ORTODONTA, polećcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.04, 15:31
      Bardzo dobra ortodontka przyjmuje w Eurodencie ( na placu Biskupim )nazywa się
      chyba Kral ( czy jakoś tak wyleciało mi z pamięci ).
      Rewelacja polecam, ale niestety trzeba płacić
      • Gość: ewelina Re: ORTODONTA, polećcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:34
        możesz podać jakie mają ceny?
        • orchidea22 Re: ORTODONTA, polećcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.04, 15:45
          też mnie to interesuje. Ja byłam u Konty-Gibińskiej, Beliny Prażmowskiego
          ulica, dobra choć droga. Jeden łuk (oczywiście mowa o aparacie) 2500, wizyta
          150 zł. Pani jest polecana przez wszystkich. Wiem też o panu Kaperze z
          Bieżanowskiej, ale aparat ostatecznie zakładam w Wieliczce na ul. Szpunara
          (cholera nie wiem czy dobrze pamiętam ul. :)) )bo mam blisko a ceny niższe,
          pani też budzi zaufanie i ktoś ją już na którymś forum polecał(porcelanowy łuk
          1800 góra, dół trochę taniej, wizyty 60 do 100 zł)
        • dorota_snooker Re: ORTODONTA, polećcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.04, 15:54
          634 58 93 to numer telefonu, więcej nie pomogę bo mam krótką pamięć
      • Gość: ewelina Re: ORTODONTA, polećcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:44
        dzieki za pomoc.
        • Gość: Łysy Re: ORTODONTA, polećcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 09:34
          starowislna 88. babka nazywa sie wites. polecam. niestety nie znam cen bo to
          bylo jakis czas temu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka