Gość: kowalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 08:13 I won ze szkoły - ja jej dam wypuszczać dzieci w czasie lekcji ze szkoły... ubiłbym ten głupi łep! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość brawo dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 08:56 Generalnie trzeba nagrywać wszystkich urzędników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ms A Re: brawo dzieci IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.12, 10:04 W ogóle najlepiej nagrywać wszystkich i wszędzie... Ech... Ta historia to jest dramat. Lub jedno z oblicz dramatu polskiego szkolnictwa. Nie rozumiem, jak można w ogóle rozważać naganę. Zakaz wykonywania zawodu to minimalna kara. Mam nadzieję, że rodzice pójdą po rozum do głowy i "pani nauczycielka" parę spraw z powództwa cywilnego ma jak w banku. Zwykle bronię nauczycieli przez bezpodstawnymi oskarżeniami, ale trudno mi znaleźć jakieś usprawiedliwienie dla takiego babszytyla. Polskie dzieci i tak nienawidzą szkoły, a po czymś takim mają traumę na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodek Re: brawo dzieci IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.12, 10:43 wywalić dyscyplinarnie a nie zabawa w komisje, Karta Nauczyciela doprowadziła do patologii w środowisku nauczycielskim, teraz to są przechowalnie niedouków i psychicznych którzy w żadnej innej pracy nie mają szans i oni się zajmują naszymi dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: brawo dzieci IP: *.gemini.net.pl 12.07.12, 16:54 Gość portalu: kodek napisał(a): > wywalić dyscyplinarnie a nie zabawa w komisje A komisja dyscyplinarna niby po co, jeśli nie po to, żeby - gdy okaże się to zasadne - wywalić? Czego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko PRL-u Takie postepowanie to zadna nowina IP: *.sbr801.nsw.optusnet.com.au 12.07.12, 09:48 Ja syn zolnierza wykletego mialem to samo w 53 roku. Chodzilem do szkoly podstawowej i ciagle przychodzilem do domu pobity i poszarpany. Rodzice nie wiedzieli co sie dzieje ale slyszac ze bije sie z innymi chlopcami spuszczali mi lanie abym sie nie bil z innymi tak dla mojego dobra to sie nazywalo. Trwalo to dotad az jednego razu matka przyprowadzila do domu kolege z sasiedniej ulicy i sie skarzyla ze rozbilem nos temu chlopcu. Pytaja sie mnie dlaczego to biles Zbyszka ? A bo Zbyszek mnie kopal jak szlem do domu. A dlaczego to Zbysiu kopales Andrzejka ? A BO PANI WOLCZOWA KAZE BIC ANDRZEJA !! To jest wrog klasowy !! No i sprawa sie rypla. Ja jako syn ZOLNIERZA WYKLETEGO (poniewaz moj ojciec byl podoficerem zawodowym przedwojennego Wojska Polskiego) bylem wrogiem klasowym dla tej szmaty. Co takie dziecko z 1 klasy szkoly podstawowej z tego rozumialo ? Pani mowila ze to jest Wrog klasowy i ze trzeba mnie bic to dzieci robily co im nauczycielka kazala. Dla dziecka 7-mio letniego Wrog klasowy to wrog calej klasy i z tad moje walki z tymi dziecmi ktore naganiala na mnie moja nauczycielka Wolcz. Od tego czasu matki juz wiedzialy dokladnie z jaka komunistyczna szmata maja do czynienia i pilnowaly dzieci idace do i ze szkoly. Skonczyly sie bijatyki dzieci i byl spokoj na ulicach i w szkole. O tak czasami wygladale minione lata. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Czego ja się teraz o tym PRL-u nie dowiaduję 12.07.12, 16:27 Popatrz a przecież mogli do Ciebie strzelać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le.O.N. Re: Matematyczka stanie przed komisją dyscyplinar IP: *.nie.fiberway.pl 12.07.12, 09:50 KARTA NAUCZYCIELA RULEZ!!! - na pewno jej pomoze. Gdzie sa zwiazki zawodowe - ratujcie Paniom Uczycielke - krzywde jej chca robic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Matematyczka stanie przed komisją dyscyplinarną 12.07.12, 09:56 Kiedy zacznie się karać lekarzy za lewe zwolnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfs kiedy się zacznie IP: *.krdc.pl 12.07.12, 10:41 robić nauczycielom okresowe badania psychiatryczne? Przynajmniej tym, którzy pracują w państwowych szkołach i nie da się ich zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Kuratorium nie wie jak ją doprowadzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 10:29 przed komisję? Normalnie - złapać za fraki, a jak nie pójdzie dobrowolnie, dać parę razy pałą po łydkach to sama szybciutko przybiegnie franca jedna. Cackają się z tą torbą jak z jajkiem. Wilkowisko koło Limanowej to ostoja pisu, ta wredna baba jest zapewne bogobojną i miłosierną katoliczką. Odpowiedz Link Zgłoś
tyberium11 Matematyczka sadystka 12.07.12, 10:48 moja matematyczka też była sadystką, biła dzieci wielkim drewnianym cyrklem, biła otwartą dłonią w twarz, ciągnęła za włosy. mój matematyk w szkole średniej też był sadystą, krzyczał, zastraszał, upokarzał, miotał uczniami przed tablicą, szarpał. Do dzisiaj śni mi się matematyka, znowu nie zdałem do następnej klasy, znowu dostałem dwóję z matmy. matematyka to trudny do przeżycia przedmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Matematyczka stanie przed komisją dyscyplinarną IP: *.ists.pl 12.07.12, 11:49 A czy nie może zająć się sprawą po prostu prokurator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Matematyczka stanie przed komisją dyscyplinar IP: *.gemini.net.pl 12.07.12, 16:56 Prokurator ma załatwić sprawę dyscyplinarną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Czas najwyższy sie wziąc za lekarza...! IP: *.multi-play.net.pl 12.07.12, 15:06 ... który wystawia te lewe zwolnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Matematyczka stanie przed komisją dyscyplinarną 12.07.12, 15:52 Czy baba w czasie, kiedy jest zawieszona, inkasuje kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski Re: Matematyczka stanie przed komisją dyscyplinar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 20:25 nie Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Za moich czasów też bili 12.07.12, 16:25 Za moich czasów też bili ale wyglądało to tak ,że jeśli ktoś odpowiadał jak wyjątkowy idiota to pewien wykładowca przerywał to i rzucał krótką komendę . " Sąsiad zderz durnia" na co ten drugi wstawał i ładował w plery pechowego "teoretyka nowych trendów w elektrotechnice". Ale Pani nauczyciulka bez kozery powiem zapewne pochodzi w prostej linii od jakiegoś esessmana a jej dziadek zginął w Oświęcimiu spadając po pijanemu z wieżyczki strażniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Za moich czasów też bili 12.07.12, 21:44 Za moich czasów były kary cielesne tzw łapy . Dostawali je zwykli chuligani albo inni uczniowie np ja ( a byłe bardzo dobrym uczniem w szkole podstawowej ) ale za złe zachowanie . kiedyś pół klasy ( piątej ) dostało łapy za palenie papierosów w szkole . I nikt tego nie traktował jako patologię . Ale porządek i dyscyplina na lekcji była znacznie większa niż teraz . Na Euro 2012 policja też nie patyczkowała się z chuliganami stadionowymi , a przecież ci chuligani tez chodzą do szkoły i stosują te same metody ,co podczas burd stadionowych . Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Stawiam flaszkę przedniego łiskacza 12.07.12, 16:25 że pani od matmy jest żarliwą katoliczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Stawiam flaszkę przedniego łiskacza IP: *.gemini.net.pl 12.07.12, 16:55 Jako taka się - w każdym razie - deklaruje - były przecież w prasie reportaże o sprawie, łatwo chyba można do nich dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
baca124 Matematyczka stanie przed komisją dyscyplinarną 12.07.12, 21:47 Małopolska? PiS-owskie metody wychowawcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrodyta dyrektorka do zwolnienia !!! IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.12, 09:26 skoro nie panuje nad swoimi pracownikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: dyrektorka do zwolnienia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 20:38 ohoho! Nauczycielka się odezwała? Odpowiedz Link Zgłoś