bach.elor 02.08.12, 00:48 Czy ktoś tu kupił mieszkanie bądź miał do czynienia z tym deweloperem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jano Re: Osiedle Skowronia 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 18:34 kupił kto tam? jezdze tamtedy codziennie i mi pasi ta lokalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria.w Re: Osiedle Skowronia 3 IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 10:48 ja kupiłam, chetnie nawiążę kontakt z sąsiadami, robicie jakies zmiany w lokalach? Ja zastanawiam się czy brać zamkniętą czy otwartą kuchnię (jest taka opcja ze względu na to dzielone duże okno w salonie), mam jeszcze tylko jakiś miesiąc do namysłu, bo moje pięterko się jeszcze nie zaczęlo budować. Wiadomo są plusy i minusy, ale jak wy robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Osiedle Skowronia 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 17:56 Bardzo proszę o kontakt , bo zastanawiam się nad zakupem tam mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Osiedle Skowronia 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 17:54 Oglądałam tam mieszkanie , ale mam wątpliwości, ta spółka jeszcze niczego nie wybudowała, jej wiarygodność jest trudna do zweryfikowania. Poza tym martwi mnie to, że bloki nie będą podłączone do miejskiego cieplika. Mogą być bardzo wysokie koszty ogrzewania kotłownia gazowa. Odpowiedz Link Zgłoś