Dodaj do ulubionych

informatyka na uj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:06
mam takie pytanie do was co myslicie informie na jagiellońskim bo się tam
dostałem i zastanawiam sie dlaczego tam było tak mało ludzi na miesjce w
porównaniu np.: z politechniką krakowską albo uw
Obserwuj wątek
    • Gość: reba Re: informatyka na uj IP: *.eu.org 02.07.04, 08:58
      Bo na UJ jest cholernie trudno. Matma, matma i jeszcze raz matma. Wiele osób
      sobie nie radzi, a pozimom śrubują olimpijczycy np. z V LO w Krakowie z klas
      uniwersyteckich. Odsiewają mądrych ludzi, którzy bez problemu radzili by sobie
      na PK, AE. Trudno też jest na infie na Wydz. Elektrycznym AGH, ale na innych
      wydziałach AGH, które też prowadzą infę jest spoko.
      Jeśli miałeś matmę na poziomie bardzo wysokim w szkole średniej, znasz rachunek
      pochodnych, całkujesz, umiesz dowodzić, to daszsobie rade na UJ.
    • hihiboy Re: informatyka na uj 02.07.04, 16:09
      bo to złe studia są
      czy ty wiesz ilu porządnych chłopaków zmarnowało się przez informatyke na uj ?
    • Gość: agunia Re: informatyka na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:15
      zazdroszcze Ci...ja sie nie dostalam.Skladam gratulacje i uznanie dla Twojej
      wiedzy!Powodzenia
      • Gość: paweł Re: informatyka na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:49
        dzięki za gratulacje ale mi to wcale dzisiaj nie jest do smiechu bo nie wiem co
        mam wybrac dostałem się jescze na umk do torunia byłem pewny krakowa ale teraz
        to się boje po tym co przeczytałem, bo jak bedę musiał całymi dniami się uczyc
        to ja dziękuje za takie studia wiem że na pierwszym roku jest wszędze ciężko,
        ale jak na tym jagiellońskim jest tyle mózgów to ja nie wiem czy to jest dobre
        miejsce dla mnie...
        a tu mam jeszcze takie zapytanie do hihiboya co rozumiesz pod pojęciem
        zmarnowania się ??? bo ja to nie chce sobie całych pięciu (lat jezli wogóle
        byłbym w stanie się tam przez tyle utrzymać) zmarnować jedynie nauką. Owszem
        ide na studia żeby się uczyc ale chce tez wesoło spędzic czas tak jak do tej
        pory chociaż sielski czasy liceum gdzy można było się cały czas obijac
        bezpowrotnie mineły ...
        Jakby ktoś mógł cos jescze napisac o studiowaniu na uj albo jak jest w
        porównaniu z innymi uczelniami to byłbym dozgonnie wdzięczny.
        • Gość: agunia Re: informatyka na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:09
          Moj tata mi mowil(informatyk) ze tam sa b dobre podstawy, ale z drugiej strony
          od studentow slyszalam ze na pierwszym roku zakuwali do 4 rano a i tak po 1 sem
          sie przenosili na wieczorowe...ech...
          • Gość: paweł Re: informatyka na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:16
            no własnie tego się obawiam ale z drugiej strony ciekawe czy np w toruniu
            będzie duzo lżej
          • Gość: Aretsheq Re: informatyka na uj IP: *.piast.ds.uj.edu.pl / 195.150.224.* 05.07.04, 00:23
            Spokojnie, az tak zle nie jest...
            Wprawdzie jest duzo matmy ale i tak jest fajnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka