Dodaj do ulubionych

Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usunię...

IP: *.ksi-system.net 13.09.12, 14:31
Ciekawe czy w tej sprawie "politycznie drażliwej" też zadzwonią z warszawy by ustalić ewentualny wyrok?
Obserwuj wątek
    • idiomka.blog.pl Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usunię... 13.09.12, 14:45
      Gratuluję obojgu państwu, że przy przypadowym, incydentalnym kontakcie seksualnym nie zadbali o swoje bezpieczeństwo (ciąża nie jest najgorszym, co może się "przypałętać" w takiej zabawie).
      • hankrearden Dzięki Światowidowi nie mieszkam w PL i jeśli się 13.09.12, 19:06
        Dzięki Światowidowi nie mieszkam w PL i jeśli nam się jakiś pasożyt zalęgnie, możemy go wysłać do diabła bez żadnych problemów (no może poza grupką fanatyków stojących wokół kliniki modlących się do jakieś bajkowej dziewicy, która została kiedyś zapłodniona przez jakiegoś ducha, który jest równocześnie jej synem)
    • Gość: ... Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usunię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 15:07
      Kolejny dramat życiowy dzięki "wspaniałej" ustawie.
      Ten kraj jest chory jeśli sądy i prokura zajmują się takimi dyrdymałami a poważne sprawy ciągną się dekady.
      Właściwie to do podobnych wniosków dochodzę po przeczytaniu prawie każdego artykułu... Chyba najlepiej byśmy wyszli występując do RFN o przyłączenie naszego kraju do ich jako kolejnego landu. Jakoś oni potrafią a u nas wszędzie bagno po szyję i wciąż się pogłębia :(
      • puzonik48 Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun 13.09.12, 15:42
        W tym przypadku to chyba nie ustawa zawiniła ?tylko urażona kobieca duma :):)Po prostu zemściła się na facecie .Gdyby nie to ,bez problemu poradziłaby sobie z kłopotem .Chociaż dziwne ,że taka dojrzali ludzie o skutkach ,przed wejściem do łózka nie pomyśleli .
      • Gość: Hela Re: Są gorsze grzechy i nikt ich nie ściga IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 18:38
        Wypchaj się z takimi chorymi pomysłami. lepiej reformować niż zadawać sie ze szwabami!
    • kap_jeden no tu bedzie telefon z kurii 13.09.12, 15:13

i nikt go nie nagra.

a swoja droga to niezly pomysl na szantaz. albo dasz mi 100tys albo doniose ze naklaniales mnie do aborcji.

polskie prawo tam gdzie jest durne i ideologiczne to akurat dziala
    • ko_mentator Ale numer..... 13.09.12, 15:29
      Jeżeli już europejski kraj, w XXI wieku, chce się naprawdę ośmieszać to powinni również ukarać sprzedawcę długopisu, którym ta pani (?) zapisała ów "przestępczy" numer. Może również sprzedawcę majtek, które się zbyt łatwo dają ściągnąć.
    • black-emissary Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun 13.09.12, 16:34
      Nie rozumiem za co pan ma niby odpowiadać. Na Słowacji aborcja jest legalna, więc nie pomagał on w złamaniu żadnego prawa ani do tego nie nakłaniał.
      Czy jeżeli znajomemu wyjeżdżającego do Amsterdamu dam adres miłego coffee shopu to też będę za to ścigana?
      • Gość: marci Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 17:57
        dura lex sed lex - nakłaniał w Polsce, a w Polsce jest to zabronione. Koniec . Kropka.
        • black-emissary Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun 13.09.12, 19:29
          Ale nie nakłaniał do zrobienia tego w Polsce. Koniec. Kropka.
          • Gość: smok Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun IP: *.187.239.53.ip.abpl.pl 13.09.12, 20:04
            Paranoja polskiego Talibanu.
            • gruszkasia Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun 14.09.12, 08:11
              Gość portalu: smok napisał(a):

> Paranoja polskiego Talibanu.

Widzę jednak, że taliby zmieniły tytuł, już nie ma "kliniki aborcyjnej", wczoraj była. Chciałam się gimnazistów z GW spytać co to takiego, bo na religię nie chodziłam i nie wiem, ale widocznie dużo internautów spytało i wycofali:))
        • Gość: stary wiarus Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun IP: 62.148.70.* 13.09.12, 20:16
          Nakłaniał, ale do popełnienia czynu poza Polską.
          Chyba panowie prokuratorzy się zbłażnią.
        • Gość: rydzyk-fizyk Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun IP: 192.195.106.* 14.09.12, 07:48
          duralex to by się przydał ale wcześniej ;)
        • Gość: cm Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.12, 09:19
          Gość portalu: marci napisał(a):
          > dura lex sed lex - nakłaniał w Polsce, a w Polsce jest to zabronione. Koniec .
          > Kropka.

Twoje myślenie jest typowe dla niewolnika (albo policjanta)...i jeszcze to: "(...)Koniec. Kropka", żałosne... ;P
          • Gość: Berkano Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun IP: *.as13285.net 14.09.12, 12:29
            bo w Polsce jest to wbrew "ich" prawu, które obowiązuje również niekatolików.
            Druga sprawa, to można powiedzieć, że tylko idiota przyznaje się do jakiejkolwiek pomocy w usunięciu ciąży. Jak ona niby ma mu udowodnić, że namawiał ją do skrobanki? Co ma świadka, nagrania, video? A może małżeństwa oczekiwała, kto wie?
            Równie dobrze każdy facet wpuszczony w kanał może oskarżyć -taką panią- o szantaż ciążą i próbę wyłudzenia dużych pieniędzy z powodu -ciąży-. Kasy nie wpłacił, więc nagle okazuje się, że -pani- ciąży nie usuneła, a więc i tak bedzie musiał płacić choćby na dzieciaka.
            Za zdradę małżeńską, czy seks bez ślubu jak na razie nie idzie się siedzieć, więc G... można mu zrobić.

Ciekawa jestem jak ten facet się wybroni w tej sprawie i muszę się przyznać, że trzymam za Niego kciuki.
    • Gość: ed Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usunię... IP: *.net.autocom.pl 13.09.12, 17:48
      Taliban Polski AD 2012
    • Gość: pozdrawiam . IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 18:14
      Trzydziestoletnia kobieta nie wie, że kontakty seksualne mogą zaowocować ciążą ???
      To gratuluję.
      Ale z drugiej strony - czytając treść jej ogłoszenia - czegóż można się było spodziewać....
    • leziox Re: Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usun 13.09.12, 21:02
      To tak samo,drodzy Panstwo jak z tym baca,którego sadzili za pedzenie bimbru,bo znalezli u niego aparature,ale nie dorwali go na goracym uczynku.A baca poprosil sad,aby sadzili go przy tym równiez za gwalt-no bo przeciez aparature tez posiada.
      Chory kraj,chore przepisy.
    • Gość: gość Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usunię... IP: *.matcom.com.pl 13.09.12, 22:30
      Samczyki sieją oburzenie? I dobrze, może pójdą wreszcie po rozum do głowy że, nie robi się tych rzeczy w pojedynkę, bo jak dotąd tylko kobiety są winne.
      Dają, nie zabezpieczają się, prowokują, wyrzekają się a jeszcze gorzej - mordują. A samczyki nadal w białych rękawiczkach, żyją jak chcą.
    • miroo Wcześniej pewnie go szantażowała... 13.09.12, 22:36
      ...że ma płacić...
      tak go próbowała na seks i dziecko "porobić".
    • Gość: gość Czy ktoś może mi podać namiary na takie kliniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 22:48
      Czy ktoś może mi podać namiary na takie kliniki.
      Może mi się kiedyś przydadzą jak będę w potrzebie.
      • leziox Re: Czy ktoś może mi podać namiary na takie klini 14.09.12, 00:32
        W internecie roi sie od ofert ginekologów mówiacych po polsku i oferujacych swoje uslugi np.w Berlinie.Ale ze nie chce byc postawiony pod murem i rozstrzelany przez bojówke koscielna,lepiej nie bede mowil juz nic.
      • gruszkasia Re: Czy ktoś może mi podać namiary na takie klini 14.09.12, 08:13
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Czy ktoś może mi podać namiary na takie kliniki.
        > Może mi się kiedyś przydadzą jak będę w potrzebie.

"Takie" kliniki to zwykłe szpitale w cywilizowanych krajach - wszystkich w Europie poza Wolską i Maltą.
    • Gość: zecik Dał numer do kliniki, odpowie za pomoc w usunię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 07:06
      w domach sa progi... a powaznie po takim czyms , polecil bym biedakowi - "Psy 2"
    • Gość: Berkano alimenty??? IP: *.as13285.net 14.09.12, 08:46
      "Będę twoim szoferem, sekretarką, a potem zobaczymy" - dobre sobie, czyżby niespodzianka?
      Ciekawe jak ona chce sobie poradzić skoro jest w tragicznej sytucji finansowej, jak chce utrzymać siebie i dziecko bez pracy, bo to że straciła robotę to oczywiste, a prywatni pracodawcy będą jej unikać jak ognia.

No cóż facet przez najbliższe 25 lat będzie bulił alimenty za swoją głupotę. Wyrazy współczucia, ciekawe czy ma żonę i dzieci, bo im też współczuję.

Przypominam, antykoncepcja jest do zapobiegania ciąży, czyżby ta pani o tym nie wiedziała?
    • Gość: lemur A to wredna franca! IP: *.ghnet.pl 14.09.12, 09:51
      Wyraźnie widać, że nie chodziło jej o żadną pracę, tylko o pieniądze.
    • ande77 wredny gość 14.09.12, 10:25
      Co za szuja, najpierw seks a potem jak jest dziecko to chce je spuścić do zlewu.
      Tacy faceci to wstyd dla mężczyzn!
      • radon13 Re: wredny gość 15.09.12, 16:04
        Oboje godni siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka