Dodaj do ulubionych

Incekum Beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:31
Chciałem dziś wykupić wycieczkę do tego hotelu w Scanie. Jednak zanim się
zdecydowałem cena została skorygowana o ponad 2tys. dla 2dorosłych i 2dzieci
(?? w ciągu godziny- przedstawiciel biura też był zaskoczony, dowiedział się
o tym z centrali). Czy ktoś kto już wykupił wycieczkę w tym hotelu coś wie na
ten temat ? Podobno należy dopłacić różnicę lub zrezygnować ?!
Obserwuj wątek
    • eluniaa1 Re: Incekum Beach 28.12.06, 09:53
      Witaj!!! Ja 23 grudnia wykupiłam wycieczke do tego hotelu , na 30 maja ( dwoje
      dorosłych i 2 dzieci) i zapłaciłam z zabezpieczeniem 5900zł
      ..... , ale nie dzwonili do mnie z biura, wiec chyba nic się nie zmieniło ...
      a Tobie ile wyliczyli????
      pozdrawiam
      • piotr-plate Re: Incekum Beach 28.12.06, 10:00
        14 dni od 4 lipca , 2+2 , 7500PLN
        Nie podałeś ile Tobie początkowo wyliczyli .....
        • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach IP: 213.17.170.* 28.12.06, 10:06
          kurde jaka duża różnica , między 30 maja a 4 lipca

a jakie pokoje macie w tej cenie , bo ja pokój z rodzinny z sypialnią??

• piotr-plate Re: Incekum Beach 28.12.06, 10:19
            No niestety , w sezonie ... a sierpień jeszcze droższy chyba o 800PLN.
            Tak dokładnie to nie wiem jakie te pokoje , oznaczenie CFH.
            Mam nadzieje że po twoim przyjeździe podeślesz jakąś informację.

• Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach IP: 213.17.170.* 28.12.06, 10:23
              ja już byłam tam , w zeszłym roku i było cudownie :)))
              • piotr-plate Re: Incekum Beach 28.12.06, 11:04
                Napisz coś więcej, z jakich fakultetów korzystałaś, Jak daleko jest Alanya ?
                Czy poza hotelem jest coś jeszcze? Moze jakieś fotki posiadasz.
                • Gość: Rysiek Re: Incekum Beach - korekta ceny IP: 212.160.236.* 28.12.06, 11:13
                  termin od 18 lipca 2 tyg. 2 + 2 wyliczono ok. 8.300
                  gdy się zdecydowałem cena miała być gdzieś ok. 10.000 czy nawet więcej!
                  Nie wiem czy ta korekta dotyczyła również wcześniejszych terminów
                  bo już nie było i tak wolnych miejsc ???
                  • piotr-plate Re: Incekum Beach - korekta ceny 28.12.06, 11:45
                    Niestety liczba ofert pokoii rodzinnych jest bardzo ograniczona.
                • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach IP: *.chello.pl 31.12.06, 09:03
                  Czesc! na wycieczkach fakultatywnych nie byłam , ponieważ było z 40 stopni z\
                  na słońcu przez całe dwa tygodnie ,no i dziecko za małe:)
                  do alanii bardzo dobry dojazd dolmuszem , jedzie się około 30 minut
              • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:41
                eluniaa, możesz mi napisać, czy sejf w pokoju jest płatny? Jak wygląda sprawa
                ręczników na leżaki? Brać swoje czy są dostępne darmowe? Woda w basenie jest
                słodka czy słona? Potrzebne są przejściówki do urządzeń elektr.? Dzięki za
                odpowiedzi:-*
                • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:20
                  Mogę ci odpowiedzieć na te pytania bo gościłam 2tyg w tym hotelu we
                  wrześniu.Sejf jest w każdym pokoju gratis ale nawet jak zostawisz coś nie w nim
                  to i tak nie zginie.Woda w basenie jest "słodka",czysta i cieplutka./Basen
                  codziennie czyszczony.Ręczniki dostajesz przy basenie,nie ma potrzeby brać
                  swoich.Codziennie po kilka godzin koleś stoi przy basenie i wydaje te ręczniki
                  i albo zabierasz je do pokoju albo wymieniasz sobie na czyste.Hotel jest na
                  prawdę bajeczny.Upłynęło już tyle czasu od naszych wakacji a nie ma dnia w
                  którym byśmy ich nie wspominali.
                  • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:21
                    iwona, bardzo dziękuję!!! Cieszę się zatem ,że tam pojedziemy, bo mieliśmy
                    jechac do innego hotelu, ale zabrakło już miejsc i ten jest w zastępstwie.Mam
                    nadzieje, ze załować nie będziemy:-) A jak jest z lodami? Bo mam dziecię zżarte
                    wyjątkowo;-)
                    Wyjazd dopiero za pół roku a ja już tylko Turcją żyję:-D
                    • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:27
                      Witam, my też się zdecydowaliśmy na incekum napisz kiedy lecicie - my 18-07 i w
                      jakim wieku wasze dziateczki moja córcela skończy 7l a synunio 1,4
                      • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:47
                        Oj, przykro mi, bo my od 4-18.07. :-( Miniemy się:-( Szkooooda.
                        • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:33
                          z lodami to akurat rewelacji nie było .Tylko raz w tygodni algida-różne smaki i
                          do bólu.Na przeciwko hotelu jest sklep i można ewentualnie kupić ale myślę że
                          nie będziecie tego robić bo jest mnóstwo róznych soków ice tea
                          itd.Ciasta,desery są przy każdym posiłku i w takich ilaściach i smakach że moje
                          córki stały ogłupiałe i nie wiedziały na co się zdecydować.Profilaktycznie
                          zabrałam stoperan itmpodob. ale na szczęście nie były potrzebne,choć mamy
                          bardzo wrażliwe żołądki.Ja chciałam jechać w te wakacje tam ponownie ale z
                          Gdańska nie ma już miejsc w promocji dla dzieci.Będziecie zachwyceni-gwarantuję!
                          • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:45
                            Jeśli masz jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem,moi znajomi się już ze mnie
                            nabijają że bowinnam o tym wyjeździe książkę napisać bo tak często do niego
                            wracam,niestety tylko w spomnieniach.Ale hotel powstał z ogromnym rozmachem i
                            fantazją.Jedyny minus-zależy też dla kogo-to jego wygwizdowskie położenie,ale
                            nam to odpowiadało,zresztą lokalne autobusy zatrzymują się na wyciągnieęcie
                            ręki a kierowcy są bardZo mili i uczciwi,nie zdzierają z turyst.-im najlepiej
                            płacić w dolar.Nie chętnie wyjeżdżaliśmy poza hotel bo szkoda nam było
                            czasu.Naliczyłam chyba 14 animatorów,którzy zabawiali wszystkich gości-
                            dorosł+dzieci.Byli super i miało się wrażenie że im bardzo zależy byś był
                            zadowolony!
                          • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:41
                            iwona, jeszcze raz dzięki! Mysmy byli na Krecie w zeszłym roku i tam lodow bylo
                            pod dostatkiem caly dzien! Mały potrafił zjesc kilkanascie(byly kulki)w ciagu
                            dnia, stad pytanie. On ciast nie jada, no ale jakos wytrzyma;-)A frytki przy
                            basenie sa? Nad morze warto chodzic? Wziąć jakies materace do pływania? Aha, i
                            jeszcze raz zapytam o ten prad. Brac przejsciówki czy kontakty sa takie jak u nas?
                            Byliscie na jakiejs wycieczce? Jest tam wypozyczalnia samochodow? Pogubisz sie w
                            odpowiedziach:-D
                            • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:08
                              gniazdka do prądu taki jak u nas.Przy basenie codziennie frytki,pizza itd.Bądź
                              spokojny żadne dziecko,nawet najbardziej wybredne znalazło coś dla siebie.Jeśli
                              chodzi o morze to jest kamieniste polecam jakieś obuwie do pływania,moje dzieci
                              wolały basen bo morska woda bardzo słona,ale mi i męzowi się podobała.Acha- my
                              zabraliśmy materace do pływania z Polski i to był trafiony pomysł.Basen jest
                              wielki i spoko można pływać z zimnym piwkiem nie wadząc nikomu-super.Ładna
                              plaża jest jakieś 2 km od hotelu w stronę Alani-piaszczysta ze spokojnym
                              zejściem do morza tylko nam nie chciało się chodzić.
                            • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:15
                              Jeśli chodzi o wycieczki tobyliśmy z pacho tours z Alani.Dłuo się wachałam i
                              pół roku zastanawiałam czy oni czy jolcia i adams.Pacho jest tańsze i bardzo
                              uczciwi-bardzo.Na wycieczkach przewodnik dbał o nas jak o pisklaki.Na prawdę
                              gorąco polecam.My byliśmy w Aspendos,Side i jkiś wodospad.Wycieczki były fajne
                              ale jeśli jedziesz z dziećmi to radzę się zastanowić nad nimi bo śa bardzo
                              męczące.Do tych wycieczek każde biuro dorzuca od siebie fabrykę skór i
                              pracownię jubil.Fajnie ale przy 40 stop.marzysz by wrócić do klimy lub basenu a
                              impreza trwa cały dzień.
                              • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:29
                                Serdecznie dziękuję! Rozjaśniłaś mi obraz:-) Mamy jedno dziecko,ale coś
                                zobaczyć(oprócz basenów;-) ) by się przydało:-) Te wycieczki załatwiałaś jeszcze
                                tu w Polsce czy juz tam? Masz jakiś namiar?
                                Skoro nie udało Wam się do Incekum ( w sumie extra szybko w tym roku rozeszły
                                się miejsca), to dokąd się wybieracie? Udało Wam się coś innego zarezerwowac?
                                • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:30
                                  Poszukam Ci numer do Pacho bo chyba mam gdzieś ich wizytówkę.Nie zdecydowaliśmy
                                  jeszcze gdzie chcemy jechać.Po tak wypasionym hotelu w rozsądnej cenie ciężko
                                  mi coś wybrać-może masz jakiś pomysł?Myślałam że może:Alba resort albo Botanik
                                  jeśli Turcja,albo Megic life Africa w Tunezji tylko tam koleś ze Scana nie może
                                  mi jeszcze podać ceny na sierpień powiedział tylko że jest drogo a ja nie chcę
                                  wydawać kosmicznych kwot,chciałabym do 10tyś się zmieścić,2+2.Wspominałeś o
                                  Krecie,może nam coś podpowiesz.A w Incekum można wykupić sobie masaże i rózne
                                  zabiegi.Dobra rada jeśli się zdecydujecie to lepiej skrzyknąć się większą grupą
                                  bo cena leci wtedy MOCNO w dół.Mnie oskubali...A same masaże ja nie byłam
                                  zadowolona czułam się jak na łozu tortur bo nastawia ci wszystko a kłopoty z
                                  kręgosłupem i migreny mam nadal.Supre natomiast jest
                                  aroma+łaźnia+piling+czekolada-toki zabieg jest bajeczny.Człowiek się super
                                  odpręża a skóra po czekoladzie nabiera fajnego koloru i pachnie się jak
                                  bombonierka przez 2 dni,pomimo tego że siedzisz cały czas w basenie.
                                  • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:56
                                    Cześć Iwonka:-)
                                    Byłabym wdzięczna za namiary.Lepiej to już załatwić tu na miejscu?
                                    Aleś mnie zachęciła do tych masaży:-)A napisz mi prosze jaka jest orientacyjna
                                    cena? Zeby i mnie nie naciągnęli;-)Taki masaż (nawet jak tortura) przydałby mi
                                    się bardzo!:-)
                                    Myśmy byli na Krecie w Herssonisos (masz w ofercie Scanu), w Royal Belvedere.
                                    Było fantastycznie! Co prawda nie brałam tam żadnych masaży, ale ilość basenów i
                                    warunki były extra!No i cena jest podobna do tej w Turcji. Zdaje się,że teraz to
                                    nawet wszedzie byly równe.Nie wiem jak to jest zamawiając w styczniu, ale w
                                    zeszłym roku myśmy zamawiali w styczniu i płaciliśmy za 2+1 ok. 8500 zł.Jeśli
                                    chcesz coś konkretnego, to pytaj:-)
                                    • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:41
                                      Witam!muszę sprawdzić ten wasz hotel na Krecie może się zdecydujemy-
                                      dzięki.Masaże 10 zabiegów 100 eur ale ta cena jest ruchoma ja powiem Ci
                                      szczerze że 2 raz bym nie poszła,dla mnie to był koszmar nie tylko dlatego że
                                      bolało.. ale ten zabieg z czekoladą bajka,musisz skożystać tym bardziej że
                                      wykonuje go neutralny koleś.koszt to 20 euro ale wiesz mi naprawdę warto.Ja
                                      miałam go tylko raz ale jeśli jedziecie na 2tyg to warto go wziąśc na początku
                                      i końcu.Gwarantuje zachwyt.Po południ ok 15 napisze jeszcze wiele ważnych
                                      sprawnp lekarz itd,teraz nie mogę bo siedzę w papierach..
                                      • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:49
                                        Dzieki za ceny:-)i wskazówki.
                                        Poczekam cierpliwie do 15, spoko.Mozesz nawet napisać książke, chętnie poczytam:-)
                                        A ten nasz hotel tez moge polecic.Jest 7 basenow, wiec o miejsce przy nim nie
                                        jest trudno. Nie ma takich zjezdzalni jak w Incekum, ale i tak było fajnie.
                                        Tu masz linka: www.lux-hotels.com/belvedere/ Może Cię zachęci:-)
                                      • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:43
                                        Iwona jesteś super dzięki za informacje wprawdzie piszesz do Obaś ale ja
                                        podsłuchuję :) Mogę Ci polecić dzjerba sun na Dzerbie byliśmy lato 2005 dzieci
                                        zadowolone jak diabli jedzenia pod dostatkiem ciasta!!!!!! szok kelnerzy super
                                        a za dinara na stole czysty obrus zabawiają dzieciaki w ogóle dzieci są dla
                                        nich swiętością a chłopcy szczególnie!!, do plaży bliziutko piaszczysta na
                                        plaży konie, wielbłądy, skutery banan, latanie balonem czy spadochronem
                                        (osobiście polecam)na prawdę polecam animatotrzy świetni pokazy do późna w nocy
                                        moąna się obśmiać do rozpuku polecam wszystkim oferta scanu ceny mogły się
                                        zmienić od 2005
                                        • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:55
                                          Aska, w tej Djerbie animatorzy sa polscy? Tak zachęcająco opisalas, ze moze w
                                          kolejne lato się zdecydujemy;-)Dzięki!
                                          • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:37
                                            byli w 2005 tunezyjczycy ale teraz ten hotel jest juz w Scanbo to dla dzieci na
                                            pewno polacy ale dla dorosłych nie wiem ale polecam nawet jak sami
                                            tunezyjczycy - szybko się uczą:)
                                          • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:48
                                            ten wasz hotel belwedere imponujący! drogo było???
                                            • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:04
                                              Nie wiem co dla kogo drogo;-) Myśmy zamawiali w styczniu i za 2+1 płaciliśmy ok.
                                              8500 zł. A ta Djerba ile?
                                              • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:40
                                                w djerba sun płaciliśmy też tyle w all, w cenie były wycieczki fakult. my
                                                wykupiliśmy safari 3 dni ale na miejscu okazało sie że nie ma polskiego
                                                przewodnika bo coś tam(tylko my bylismy chętni 6 dorosłych i 3 dzieci) w zamian
                                                dostaliśmy dwudniową safari polecam!!!!(pustynia+oazy+Słone jezioro i co tam
                                                jeszcze .....aa amamata czyt. widoki z gwiezdnych wojen tam nagrywanych - to
                                                dla fanów, jedyny minus wczesne wstawanie 4 rano!! żeby zdążyć na wschód
                                                słońca) oprócz tego dostaliśmy jednodniową objazd po wyspie( obiad był w cenie
                                                zwiedzanie) i rejs statkiem na wyspę flamingfów(których nie ma tylko są zimą)
                                                statek piracki z piratami i pokazami z obiadem animacja niemiecka włoska
                                                francuska i jeszcze parę euro zwrotu - chyba sie opłacaała ta zmiana, 25 min od
                                                hotelu taxi można na własna r ękę odwiedzić farmę krokodyli karmienie 2 razy w
                                                tygodniu - polecam całkiem efektowne jak kto lubi
                              • Gość: grzesiek Re: Incekum Beach IP: *.icpnet.pl 04.01.07, 11:41
                                witam serdecznie. Iwona jesteś wielka!!! Miałem wątpliwości co do wakacji w
                                Turcji, ale Twoje zadowolenie mnie przekonało. Właśnie zarezerwowałem wakacje w
                                Incekum i lecę leniuchować z rodzinką. No , za pół roku lecę, ale już się
                                cieszę. Moje chłopaki też! Pozdrawiam. Aha a jak tam korty, i sporty wodne? Jak
                                korzystałaś, to coś naklikaj. Dzięki
                                • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:50
                                  Grzesiek, a kiedy lecisz i skąd?
                                  • Gość: grzesiek Re: Incekum Beach IP: *.icpnet.pl 04.01.07, 12:07
                                    13 czerwca z Poznania
                                • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:38
                                  kiedy lecisz? my 18-07 a Iwona fakt WIELKA aż się nie mogę doczekać
                                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:14
                                    Kochni jesteś bardzo mili,dziękuję.Dzięki też za namiary na hotele,jestem Wam
                                    wdzięczna.Jeśli chodzi o atrakcje wodne nad morzem to są one w pobliskim hotelu
                                    2 km w stronę Alani.Banan skutery parolotnie.Parolotnia 15 mni 25 euro za 30
                                    można lecież w 2 osoby.Wycieczki wykupywałam w Turcji,podam wam pózniej namiary
                                    na Pacho i oni przyjeżdżają pod hotel.Na przeciwko jest też lokalne biuro i
                                    mają podobne ceny,ludzie byli z nimi w aqwaparku w Antaly i bardzo sobie
                                    chwalili.My chcieliśmy pozwiedzać więcej ale jak pisałam szkoda nam było
                                    zostawiać hotel,wiem że to brzmi głupio ale zobaczycie sami.Poza tym temp 40
                                    stop nas dobijała bez basenu i klimy.Na przeciwko hotelu można kupić kartę do
                                    telefonu i tam też stoi butka telef.Za2 minuty z komórki do Polski zapł 10 zł a
                                    z automatu nawijałam chyba 10 min albo i wiecej.Alkohole lokalne bardzo
                                    ok.Piliśmu głównie piwo,nie rózni się od naszego i dżin z tonikiem-też ok.A jak
                                    dasz nalewającemu 1 dolca to będzie cię pamiętał i też się odwdzięczy.A!
                                    uważjcie na zjeżdżalnię w paski,Nie zjeżdżajcie na niej na leżąco bo was nieźle
                                    poobija.Ja zdarłam sobie kość ogonową i kompiąc się w morzu piekł mnie
                                    t....Jeśli chcecie to mogę przesłać zdjęcia bo mój mąż pstrykał ich całą
                                    masę,Każdy cm hotelu jest uwieczniony.
                                    • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:25
                                      Iwonka, dzięki!!! Matko, ile razy ja już Ci dziękowałam, he,he?:-)
                                      Poproszę fotki na maila kuba.krzys@wp.pl :-)
                                      Napisz nam jeszcze proszę jak się znosi tę nieklimatyzowaną restaurację;-)
                                      Czy wszystkie zjeżdżalnie nadają się dla dzieci? Nie niszczą kąpielówek? Myśmy
                                      byli na Krecie w parku wodnym i mąż spalił nowe kąpielówki;-) Normalnie wypalił
                                      dziury:-(
                                      Jakie alkohole dają wliczone w all? Whisky też?
                                      • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:36
                                        Zdjęcia wyślę wieczorem,ok?
                                        • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:17
                                          Jasne. Mogą być wieczorem:-) Do lipca dojdą:-))) Normalnie od grudnia Turcja
                                          mnie ogarnęła;-)
                                    • Gość: aska Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:46
                                      jakie duże Twoje dziatwy - chyba jedno nie, ja się wybieram z 7-dmiolatka i 1,3
                                      mies, jak to widzisz??/ten malec czy wytrwamy?
                                      • Gość: iwona Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:58
                                        Moje dziewczynki miały 7 i 10 lat gdy tam byliśmy.Twoja starsza córcia poradzi
                                        sobie spoko sam.Wszystko tam jest pomyślane głównie o rodzinach z
                                        dziećmi.Automaty z sokami wodą są nisko postawione tak by maluchy mogły się
                                        same obsługiwać.Jeśli chodzi o tego maluszka to ludzie byli z takimi i też
                                        sobie radzili,mamy obkładały takie maluchy morymi pieluszkami gdy spały.Z
                                        własnego doświadzczenia mogę ci doradzić byś oprócz otinum wzieła jeszcze
                                        zawiesinę nifuroksazyd-ona jest na sensację brzuszne małych dzieci.Ja miałam
                                        taki lek i przydał się ludziom z Poznania których maleństwo miało temperaturę i
                                        biegunkę.Zyczę ci aby te wakacje były spokojne ale ja zawsze myślę o wszystkim
                                        i na tym skorzystało pare osób w Incekum,choć jak wyjeżdżaliśmy to mąz nabijał
                                        się ze mnie że mnie na lotnisku zatrzymają bo mam taką apteczkę że wezmą mnie
                                        za terrorystkę.
                                        • Gość: aska Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:26
                                          dzięki ja też woże dużo leków a przy takim maluchu to pewnie waliza będzie
                                          wypełniona edziemy z przyjaciółmi mają starszych synów 11 i 12 lat ale
                                          przyjaciółka też obładowana, a jedzonko dla maluchów takich? trzeba mieć swoje
                                          czy wykarmi sie z all?/
                                          • Gość: iwona Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:33
                                            jak uważasz,możesz zabrać coś ze sobą a jak nie to spoko wykarmisz maluszka w
                                            all.Jedzenie jest pyszne i bardzo zdrowe.Rano Są naleśniki,coś jak
                                            racuszki,bardzo dobre,10 albo i więcej rodzaji pieczywa,kila rodzai
                                            dzemów,wędli itd.Jest smaczna jajecznica robiona na parze,jajka sadzone.Moje
                                            dzieci zajadały się musli i płatlami też do wyboru i koloru z
                                            miodem,czekoladą.Tam jest na prawdę jedzenie dla każdego,nawet największego
                                            niejadka
                                            • Gość: aska Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:37
                                              dzieki w djerba sun tez tak byłoale co kraj to obyczaj dzieki jeszcze raz
                                              • Gość: iwona Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:39
                                                Sprawdzałam ten hotel i wyskakuje mi że brak pokoju 2+2.
                                                • Gość: Obaś Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:59
                                                  Iwonka, w jakim hotelu brak miejsc? Na Krecie?
                                                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:08
                                                    Nie, na Djerbie.Jutro chcę zadzwonić do Scana o Kretę bo jutro już wszystko
                                                    będą wiedzieli,dziś coś mi kręcili.
                                                  • Gość: Obaś Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:11
                                                    Bo jutro oficjalnie wychodzi katalog. Dzwoń od rana. Powinnaś się załapać.
                                                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:17
                                                    ok.Tak zrobię.Jeśli chodzi o basen to wciągu dnia nic nie zginie ale jeśli
                                                    zostawicie coś fajnego przez przypadek przez noc,to rano tego nie odzyskacie,ja
                                                    straciłam skórzanr sandały.
                                                  • Gość: aska Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:07
                                                    czy to potwierdzasz że ręczniki przy basenie można brać czy warto w ogóle swoje
                                                    brać z domu? bo strasznie dużo miejsca zajmuja a bagaż ograniczony......
                                                  • Gość: Obaś Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:17
                                                    No właśnie...Bagaż ograniczony. Ciekawe ile kg można na tureckie linie, bo na
                                                    Centralwings można było tylko 15kg.
                                                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:20
                                                    20 kg+5 podręczny ale podręcznego nikt nie ważył.
                                                  • Gość: grzesiek Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.icpnet.pl 05.01.07, 16:32
                                                    Wielkie dzięki za zdjęcia. Sa super. Jeszcze raz gorąco pozdrawiam
                                                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:19
                                                    Nie zabieraj ręczników to bez sensu.Oni wymienią ci ręczniki nawet 2 razy
                                                    dziennie jeśli będziesz chciała ale nie ma takiej potrzeby.Ręczniki są nowe,tak
                                                    wyglądają> i aż miło się w nie zawinąc.Zresztą ręcznik przy basenie będzie ci
                                                    potrzebny tylko do zajęcia miejsca.
                                              • Gość: chulio Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:53
                                                Witam,

wybiera się 27.04.07 z trójka dzieci do Djerba Sun.Czy możesz opisać mi jak tam
                                                jest( czystość,pokoje i ogólne wrażenie )Mój meil biuro@sizer.pl.Z góry wielkie
                                                dzięki.

Pozdrawiam
                                          • Gość: Ewa Re: Incekum Beach- jeszcze jedno pytanko do Iwon: IP: *.bph.pl 21.02.07, 11:45
                                            A kiedy jedziesz z tym maleństwem bo jadę z mężem i małym synkiem 16.05.07
                                            który bedzie miał prawie 2 latka
                                    • Gość: grzesiek Re: Incekum Beach IP: *.icpnet.pl 04.01.07, 15:03
                                      Normalnie jesteś wspaniała, i też prosiłbym o fotki na adres giorgio74@vp.pl. Z
                                      góry dziękuję.
                                      • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:08
                                        Ok,prześlę również wieczorem,Acha nie wiem kto Wam powiedział że restauracja
                                        jest bez klimy.Ona jest wielka i ma klimę.Dobra rada jak chcecie do późna
                                        korzystać z alkoholi to do 22 zadbajcie o zapas bo później się płaci a ludziska
                                        rozkręcają się po animacjach a wtedy trzeba bólić
                                        • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:16
                                          O restauracji bez klimy można poczytać tutaj:
                                          www.scanholiday.com.pl/html/386.php3
                                          Cieszę się jednak,że jest inaczej:-)
                                        • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:16
                                          co do alko.to pisza w ofercie ze all do 24 godz.!!
                                          • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:22
                                            24h all to akurat bzdura jak nie zadbasz o wszystko do 22 to będziesz
                                            cierpiał.Z piciem sobie radziliśmy kożej z jedzeniem,przez 1 tydzień wieczorem
                                            głodowałam bo mam żołądek kaczki jem mało ale często.Pózniej zawsze zadbałam o
                                            jkieś jabłko.
                                            • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:28
                                              nie 24 h tylko że do 24 w nocy napoje i przekaski o 24 godz.?????
                                              • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:36
                                                Pomyliłam się chodziło mi że do godziny 24 all to bzdura.Restaur.po kolacji
                                                czyli 21.30 zamykają i nie masz już dostępu do all.A napoje do 24
                                        • Gość: maja Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:35
                                          Czy mogłabyś mi również wysłać jakieś zdjęcia? Byłałym ci bardzo wzięczna na:
                                          majka80@neostrada.pl
                                          Z góry dziękuję!!!!
                                        • Gość: Obaś Re: Incekum Beach-restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:20
                                          Iwonka, a napisz nam jeszcze proszę czy jest obowiązkowe noszenie długich spodni
                                          przez mężczyzn w restauracji, ok? Jest wymagany jakiś strój?
                                          • Gość: iwona Re: Incekum Beach-restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 11:11
                                            strój może być dowolny byle to nie był kąpielowy.A nawet na kąpielowy babeczki
                                            narzucały tylko jakieś chusty i było ok.Mogą być szorty i mini.Są bardzo
                                            liberalni.Jadę do bp,odezwę się po południu
                                            • Gość: Obaś Re: Incekum Beach-restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:11
                                              Czyli facet nie musi ciągać długich spodni? Super! A czy w ogóle jakieś długie
                                              rękawy brać?
                                              • Gość: iwona Re: Incekum Beach-restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:11
                                                Uważam że nie ma sensu brać ciepłych ciuchów,Ja miałam 4 walizy a wykożystałam
                                                tylko 1.Chciałam gwiazdować ale przy tamtej temp. to sadyzm.Nosiliśmy tylko
                                                przewiewne ciuszki,bardzo przewiewne i stroje komp
                                                • Gość: Obaś Re: Incekum Beach-restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:14
                                                  Dzięki Iwonka!
                                                  Też wzięłam na Kretę za dużo ciuchów;-)Tym razem zamierzam być mądrzejsza:-)Tam
                                                  jednak wieczorkiem wieje chłodny wiatr i niektórzy zakładali długie rękawy. My
                                                  nie.Co załatwiłaś w Scanie?
                                                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach-restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:25
                                                    W Scanie horror,Promacji na dzieci już nie ma.Ceny od 10tyś w górę.Ten wasz
                                                    hotel na Krecie 17 tyś.Myślę nad Egiptem,mam nawet rezerwację ale do jutra
                                                    muszę przemyśleć czycoral beach rotana czy Sol y mar Mirable Park.
                                                  • Gość: Obaś Re: Incekum Beach-restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:35
                                                    O mamo! Ale ceny! Hotelu nie pomoge dobrać, bo tam nie byłam. No i tego drugiego
                                                    nie ma w ofercie z zeszłego roku.Ale ten pierwszy nie ma all, prawda? A ten
                                                    drugi? A jakie są ceny?
                                                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach-restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:50
                                                    oba mają w tym roku all,Pierwszy 11tyś z chaczkiem a drugi ponad 10.Mam teraz
                                                    dylemat,poszperam na forum może coś wyszperam.Generalnie w tym roku szał!!!!W
                                                    ubiegłym roku Incekum wykupiliśmy w kwietniu i jeszcze przebieraliśmy w innych
                                                    ofertach.W tym roku Scan iał tak mało miejsc w promocji co kot napłakał.Odezwę
                                                    się później.Pa
                                    • Gość: darek-piła Re: Incekum Beach IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 05.01.07, 22:50
                                      jeżeli można to bym bardzo prosił o jakies fotki tego hotelu,gdyż jadę też tam
                                      z rodzinką 27.06 na daro11@op.pl
                                      • Gość: wiki Re: Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 05.01.07, 23:17
                                        Iwonko jak mozesz przeslac mi pare fotek bylabym bardzo wdzieczna!!!moj e mail-
                                        gracwiki@o2.pl!!!wielkie dzieki!!pozdrawiam!!
                                    • Gość: Marek Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:20
                                      Witam
                                      Wybieramy (2+1 córka 8 lat)się do Incekum 27,06 na dwa tygodnie z Poznania.
                                      Mam wielką prośbę o zdjęcia z hotelu na marek@pomar.pl .
                                      Czytam wszystkie posty i myślę że to będą wspaniałe Wakacje !!!
                                      Pozdrawiam wszystkich!!!
                                      • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:47
                                        Marku, zaraz Ci zdecia wysle. My tez z Poznania:-) Spotkamy sie na miescu po
                                        tygodniu Waszego pobytu.
                                        • Gość: Marek Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:18
                                          Wielkie dzięki za foty wieczorkiem w domu odbiore poczte .
                      • Gość: marcin Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:59
                        WITAM

My też lecimy 18 lipca z Poznania.Syn 8 lat córka 2.Jak macie zdjęcia hotelu
                        lub info o wycieczkach proszę wysłać na maila:

marcin-wlodarczyk57@wp.pl
                  • Gość: Ewa Incekum Beach - małe dziecko IP: *.bph.pl 21.02.07, 11:53
                    Iwona,
                    Ja jadę z małym dzieckiem prawie dwu latkiem 16.05.07 z Poznania.jak wygląda
                    sprawa z łóźeczkami i np wózkami spacerówkami dla dzieci w hotelu.czy można je
                    na miejscu wynająć?
                    czy moge prosić o jakieś zdjęcia na e-maila etomaszewska@wp.pl?
                    Gdzie warto się wybrac na wycieczkę z takim małym gzubem?
                    czy wykupic wycieczkę w hotelu czy z miejscowego biura?
                    Pozdrawiam
        • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:06
          Ja też lecę od 4-18 lipca i za 2+1 płaciłam 7500 zł.Skąd lecisz?
          Wiecie może czy bardziej opłaca się wykupic wycieczki fakultatywne czy
          wypożyczyć samochód?
      • agakz Re: Incekum Beach 29.12.06, 10:04
        Eluniaa, a skąd lecisz? Bo ja też 30 maja ale z 1 sztuką dzieci.
        • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach IP: *.chello.pl 31.12.06, 08:59
          Witaj lece z Warszawy , a Ty?

• Gość: dado Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:05
            Lecę z Warszawy 4 lipca,też na 2 tygodnie.Jeszcze nic nie wiem na temat
            wycieczek ,jakie można wykupić na miejscu.Koniecznie też wypożyczymy samochód,
            nie znam jednak miejscowych cen.Lecicie z dziećmi?W jakim wieku ?Pozdrawiam!
          • agakz Re: Incekum Beach do Eluni 31.12.06, 13:15
            My z Poznania, to zobaczymy się dopiero na miejscu. Byłaś już w tym hotelu?
            • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach do Eluni IP: *.chello.pl 01.01.07, 12:15
              Witaj w Nowym Rok już za 5 miesięcy będziemy na wakacjach.Byłam już w tym
              hotelu i naprawdę to były moje nalepsze wakacje i powiem Ci że napewno cena
              jest atrakcyjna do oferowanych usług w tym hotelu... w jakim wieku jest Twoje
              dziecko,,,, bo nasze 7 lat i 2,5 rorku?????
              • Gość: agakz Re: Incekum Beach do Eluni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 13:34
                Maja będzie miała w wtedy 6 lat. Jeżeli tam byłas to, jesli pozwolisz, wypytam
                Cię o szczegóły, ale na priv.
                Wszystkiego naj w Nowym Roku!
                • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach do Eluni IP: *.chello.pl 02.01.07, 19:52
                  Z przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania,, mój email epawlowski@wp.pl..
                  pozdrawiam

• Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 16:17
      Kochani!doznałam dziś szoku bo jako jedna z pierwszych chciałam zrobić
      rezerwację z Gdańska na sierpień i okazało się że wszystkie miejsca na całe
      wakacje dla dzieci są już wykupione.Mam na myśli miejsca za stałą cene500zł.Są
      wolne za 2800 dziecko i ponad 4200 dorośli.
    • Gość: grazka Re: Incekum Beach IP: *.crowley.pl 29.12.06, 17:47
      jak w tym hotelu miejsca wykupione to pytajcie o hotel HOLIDAY PARK bylam w tym
      roku w maju z mezem i wnusia i bylo super goraco polecam
      • Gość: dado Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:57
        A po sąsiedzku przy "holiday park" jest "hotel club sidera"5*, tez super.są
        jeszcze miejsca z Itaki :za 2+2 zapłaciłam 7866 pln ,"holiday park"
        kosztuje...9600 pln.Lecę w lipcu.
        • Gość: iwona Re: Incekum Beach-gdy dopadnie was choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:25
          Bardzo ważna sprawa,Zabierzcie ze sobą krople do uszu otinum.Poza tym
          radziłabym przewidzieć różne ewentualności z waszym pediatrą i zabrać leki z
          kraju a ich lekarza omijać bo jest nieuczciwy.To znaczy jego klinika jest super
          ale za wizytę kasuje 100 euro i z każdą pierdołką chce zatrzymać w szpitalu.Nie
          wierzcie rezydence że musicie płacić za wizytę,wszyscy tak robili,wiedząc że
          dostaną zwrot w kraju aż jeden gość się zbuntował i kazał ściągać kasę z
          polisy.Tyle że musicie ją zabrać ze sobą-ona jest automatycznie wykupowana przy
          opłacie za wczasy,nie potrzeba dodatkowych.Bardziej ufajcie polskim animatorom
          niż rezydence.ona to jedynie przykre doświadczenie z Turcji,chyba nie lubi
          turystów.Jeśli macie jakieś pytania to bardzo proszę ,chętnie odpowiem.Pamiętam
          jak sama rok temu siedziałam na forum i też jedna przyjazna osoba opisała nam
          wszystko.Pozdrawiam
          • Gość: maja Re: Incekum Beach-gdy dopadnie was choroba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:42
            Napisz proszę jakie warto wziąć jeszcze lekarstwa oprócz stoperanu i otinum?
            • Gość: aska Re: Incekum Beach-gdy dopadnie was choroba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:04
              warto mieć dużo leków nie zabierają miejsca a mogą się przydać na pewno cos na
              gorączkę przy dzieciach wiadomo ale trzeba z rodzinnym pogadać w Tunezji jest
              tzw Djerba Galop- że niby takim tempem do wc - prawda w Egipcie nazywają to
              zemsta faraona w turcji nie wiem jak się to nazywają ale coś na mocne
              rozwolnienie chyba się przyda, ja brałam plastry bandaże witaminy i wapno,
              magnez i tego typu rzeczy i teraz też zabiorę
    • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:27
      Zapomniałam o korcie,Był w cenie ale płaciło się chyba za oświetlenie,nie wiem
      na pewno bo niestety nie gram.Mini golf był gratis a kije są w recepcji bez
      kaucji.
      • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:35
        Zjeżdżalnie-troche mi obciachowo o niej pisać bo ja zjeżdżałam tylko na
        kręconej niebieskiej-dla dzieci.O tej w paski już pisałam choć mój mąż i córki
        zjeżdżali i sobie chwalili,szczera rada pierwsze dni zaobserwuj jak ludzie na
        niej zjeżdżają i jak "na tym lądują" do niej trzeba obrać technikę,ha
        ha.Wszyscy suoer bawili się na pomarańczowej.Ja jestem cykor a ona
        jest "szybka" ale wszystkie są bezpieczne.Na górze stoi animator i pilnuje aby
        wszystko było ok.Hotel wogóle jest bardzo bezpieczny a dzieciaki szaleją za
        animatorami,którzy mieli archanielską cierpliwość do nich i masę pomysłow jak
        je zabawić
        • Gość: maja Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:05
          Dzięki za informację, ja wybieram się z rodzinką do tego hotelu i dużo
          dowiedziałam się z Twoich opowiadań. Mam tylko pytanie czy w pokojach jest
          minibar? i czy można z niego korzystać do woli w cenie all? oraz jakie wybrać
          ubezpieczenie podstawowe czy rozszeżone? Ja wybieram się w maju (w drugiej
          połowie) i może mi ktoś powiedzieć jaka w tym czasie jest pogoda i termp.wody?
          Oraz czy w tym okresie są polscy animatorzy i czy zjeżdżalnie czynne są tylko w
          danych godzinach czy przez cały dzień?
          • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:13
            W pokojach jest lodówka ale w all nic w niej nie ma.Przydział 1 butelka wody
            dziennie do pokoju.Jeśli chodzi o temp.to nie pomogę my byliśmy
            póżniej.Zjeżdżalnie włanczają 2 razy dziennie od 10-12 i 14-16 albo 17 nie
            pamiętam.
            • Gość: maja Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:22
              Dzięki za informację !! Napisz proszę coś więcej o pokojach, wiem że mamy mieć
              2 pokoje połączone ze sobą (kod CFH).Być może przebywałaś w takich? oraz czy w
              łazience jest prysznic czt wanna?
              • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:24
                Gratuluje pokoju,jest ich mało.My mieliśmy standart.W łazience jest
                wanna+kabina nad wanną.Jest suszarka i właściwie nie ma do czego się
                przyczepić.Duże lustro,mydła jakiś żel itd.
                • Gość: maja Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:38
                  Mogłabys mi jeszcze napisać o animacjach co to jest ? (wiem tylko że to opieka
                  nad dziećmi...?)Szczerze mówiąc jedziemy z rodzinką pierwszy raz za granicę
                  stąd te może banalne pytania. Aha i wiesz coś może o delfiarium? gdzie jest
                  itd.
                  • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:40
                    właśnie delfinarium czy jest tam faktycznie?
                    • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:52
                      Sama o to pytałam rok temu,Poszukajcie w wyszukiwarce bo jest ale my nie
                      byliśmy.Tę wycieczkę proponuje rezydentka i zdziera skórę a na własną rękę to
                      chyka ponad 100km.Wypożyczalni samoch. nie widziałam.My jeźdżiliśmy ich
                      lokalnymi autobusami-super zabawa choć mój mąż pierwszy raz był nerwowy i
                      przerażony,Oni tam nie zważają na zasady ruchu drogowego.Nie zatrzymują się na
                      czerwonym świetle,nie ma przystanków,zatrzymują się na wyciągnięcie ręki.ówkom
                      zdarza się jechać pod prąd z tąd odradzam wypożyczanie samochodu.Ale kierowcy
                      są bardzo uczciwi.Acha nie sprzedają biletów tylko w czsie jazdy ktoś podchodzi
                      i cię kasuje ale cena jest stała.Przejazd takim autobusem to też przygoda
                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:44
                    Animacje to opieka nad dziećmi w wyznaczonych godzinach a Ty masz czas wolny
                    dla siebie.W Incekum były 2 grupy wiekowe i odbywały się zajęcia od 10-12 i 2
                    godziny po południ ale nie pamiętam godzin.Fajne zabawynp. animatorzy polscy
                    zakopali gdzieś "skarb" i maluchy go szukały to był dzień pirata.To bardzo
                    fajne zabawy,sama pare razy przyglądałam im się z boku.
                    • Gość: maja Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:50
                      A czy wieczorami odbywają się jakieś dyskoteki albo inne imprezki?
                      • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:57
                        o 21 jest mini disco dla dzieci,animatorzy je zabawiają przyznam Wam się że ja
                        też się na nich supre bawiłam a muza która zawsze tam leciał do dziś jest u nas
                        w samochodzie i domu,najczęsciej słuchana.od 24 zaczynała się dyscoteka dla
                        dorosłych ale my choć byliśmy 2 tyg.nigdy na nią nie doszliśmy,choć bardzo tego
                        teraz żałuję.
                    • Gość: paolo Re: Incekum Beach IP: 62.29.133.* 09.01.07, 23:51
                      Lece do incekun z Gdańska 27.06 na 2 tyg.2+2( 6,15 )
                      Jak tam jest ?
                      jakie wyposażenie pokoi ?
                      Jakie jedzonko ?
                      gdzie warto pojechać?
                      jaka jest tam waluta,lepiej mieć euro czy dolary ?
                      Jak długo jedzie sie z lotniska ?
                      gdzie warto być , przykładowe ceny ?
                      Dzieki z góry za odpowiedzi.
                      • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:50
                        Paolo, a przedarleś się przez ten wątek? Na większość pytań padła już odpowiedź;-)
                        Z lotniska jedzie się ok.1 h 40 min. Z jakiego biura jedziesz?
                  • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:58
                    Na Krecie animacje polegały na tym, że dwa razy dziennie po 2 h dzieci szły do
                    mini klubu, a my mielismy czas dla siebie. Polscy animatorzy zabawiają
                    dzieciaki, dają nagrody. Super sprawa.Do tego codziennie wieczorem było mini
                    disco. Ale to sie dzieciom podoba! A animacje dla dorosłych to już insza
                    inszość;-) To np. dart, aerobic na trawie, w wodzie,piłka wodna itp. Warto!!
                    • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach IP: 213.17.170.* 04.01.07, 16:11
                      Witajcie!!!
                      chciałam przeprosić wszystkich którym jeszcze nie odpisałam na maile no i tu
                      na forum , ale to nie zalezne odemnie , w domu zepsuł się komp , a w pracy
                      dopiero teraz mogłam tu zajżeć ,, szybko przeczytałam o czym piszecie i
                      przedewszystkim chciałam potwierdzić wszystko to co napisała Iwona , a zrobiła
                      to bardzo dobrze , ja bym tak nie potrafiła .....
                      jeszcze tylko chciałam dodać do tego wszystkiego , że jak ktoś chce zająć sobie
                      miejsce przy basenie w cieniu , to niestety musi wcześnie rano zająć leżak ,
                      najlepiej przed śniadaniem ,,,,,
                      • Gość: pogoda w maju Re: Incekum Beach IP: 213.17.170.* 04.01.07, 16:14
                        i jeszcze coś ,,,,,
                        ktoś wyżej pytał o pogode w maju , ja w zeszłym roku byłam od 24 maja i nonstop
                        było ponad 30 stopni w cieniu:))))
                        • Gość: maja Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:39
                          Dzięki za odpowiedź!!!Napisz mi jeszcze jaka była woda w basenie ?
                          • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:59
                            Woda w basenie cieplutka aż miło się do niej wchodziło,podobnie do morza.Woda w
                            morzu jest tak słona że wyporność jest bardzo duża.Nie trzeba dużo machać by
                            utrzymać ciało na powierzchni,fajna zabawa.Jeżeli chodzi o leki nie powinnam
                            udzielać Ci rad,musisz pogadać z pediatrą.Ja miałam jeszcze no-spe na ból
                            brzucha,zinat[antybiotyk] o szerokim szerokim zastosowaniu+trilak
                            osłonowo.Nifuoksazyd na problemy z brzuszkiem,smektę.Nie będę opisywać
                            wszystkiego bo wyjdę na neurotyczkę.Ja lubię być na wszystko przygotowana,wtedy
                            jestem spokojna.Wszystko zależy od odporności dzieci,u moich jest z nią cieńko
                            z tąd moje zapasy leków.Pomimo że moje dziewczynki miały zapalenie ucha,dałam
                            im wtedy właśnie zinat(może być inny antyb.}i otinum,bawiły się cudownie i
                            ciągle wspominają Turcję.Gdy w Scanie babeczka nam zaproponowała właśnie Turcję
                            byłam bardzo sceptycznie do tego nastawiona,teraz wiem że to był trafiony wybór.
                            • Gość: marta Re: Incekum Beach IP: 82.160.17.* 09.01.07, 23:12
                              Czy zapalenie ucha było po wodzie z basenu?
                          • Gość: wiki Re: Incekum Beach pytanko do Iwonki i nie tylko IP: *.promax.media.pl 05.01.07, 20:32
                            Hej! lece do Incekum 13 czerwca z Poznania wlasnie dzis zarezerwowalam !!!Mma
                            pytanie do Iwonki -czy w poblizu sa jakies sklepiki ,bazarki by mozna bylo
                            sepolazic i sie potargowac?Uwielbiam kupowanie lokalnych pamiatek!!!Rok temu
                            bylismy na Djerbie ,wczesniej Rodos i Egipt !jak ktos chcialby jakis informacji
                            o tych miejscach chetnie udziele!!!pozdrawiam!
                            • iwter Re: Incekum Beach pytanko do Iwonki i nie tylko 06.01.07, 09:18
                              Zdjęcia prześlę wieczorem.Sklepiki w Awsalam to jakieś 5km od Incekum,dojechać
                              można lokalnym autobusem,jeżdżą bardzo często,A jeszcze więcej jest w Alanii i
                              warto tam pojechać,choć ja zakupy zrobiłam w Awsalam.Jeśli jednak bawi Cię
                              targowanie, chodzenie po bazarże ,to musisz jechać do Alani będziesz
                              zacgwycona.Dla mnie robienie zakupów to była męczarnia,ale może tobie się
                              spodoba
                            • Gość: grzesiek Re: Incekum Beach pytanko do Iwonki i nie tylko IP: *.icpnet.pl 06.01.07, 10:19
                              Witaj Wiki. To lecimy razem. 13 czerwca, Lawica, a potem już tylko lenistwo.
                              Pozdrawiam i do zobaczenia
                              • Gość: Obaś Re: Incekum Beach pytanko do Iwonki i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:16
                                No to Grzesiek jak już wrócicie, to poprosimy o wspomnienia i sugestie:-)
                                Też lecę z Poznania, ale dopiero 4.07.
                                • Gość: GRZESIEK Re: Incekum Beach pytanko do Iwonki i nie tylko IP: *.icpnet.pl 06.01.07, 13:28
                                  Jasne, obiecuję wrażenia na gorąco. Pozdrawiam
                              • Gość: WIKI Re: Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 06.01.07, 13:27
                                HEJ!DZIEKI ZA INFORMACJE O TYCH SKLEPIKACH!PEWNIE POJADE I TU I TU!!!W TURCJI
                                BEDE PIERWSZY RAZ!NARAZIE JESTEM ZACHWYCONA NAJBARDZIEJ EGIPTEM I DJERBA!!RODOS
                                BYLO TEZ SUPER ALE TO JUZ NIE TO !!UWIELBIAM BUSZOWAC PO SKLEPIKACH ,NAJLEPSZE
                                BUSZOWANIE BYLO W EGIPCIE NO I TARGOWANIE A MOJ MAZ MA DO TEGO NIEZLA ZYLKE!!!!
                                CZEKAM NA FOTKI I SERDECZNIE OD RAZU ZA NIE DZIEKUJE!!!POZDRAWIAM!!
                                • Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:50
                                  Mam problem z wysłaniem fote,może ktoś wyśle kto już je od emnie dostał.Dziś
                                  wykupiłam rezerwację do Coral Beach Ratana w Egipcie również ze Scana.Mam
                                  nadzieję że będzie fajnie,wam mogę gwarantować dobrą zabawę w Incekum
                                  • Gość: WIKI Re: Incekum Beach DO IWONKI IP: *.promax.media.pl 06.01.07, 15:57
                                    HEJ!!OK.Z TYMI FOTKAMI!!JEDNAK GDYBY UDALO CI SIE WYSLAC BYLABYM WDZIECZNA!!MAM
                                    NADZIEJE ZE BEDZIE TAK SUPER JAK PISZESZ!!NIE WIEM CZY BYLAS JUZ W EGIPCIE ,JA
                                    TAK I JEST SUPER!!GRATULUJE WYBORU!!EGIPT TO BAJKA POD KAZDYM WZGLEDEM!!JAK BYS
                                    CHCIALA JAKIS INFO.SLUZE POMOCA!!BYLAM TAM 2 LATA TEMU!!POZDRAWIAM
                                    • Gość: Obaś Re: Incekum Beach DO IWONKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:09
                                      Wiki jak chcesz, to podesle Ci zdjecia od Iwonki. Podaj tylko adres.
                                      • Gość: Wiki Re: Incekum Beach do Obas IP: *.promax.media.pl 06.01.07, 16:19
                                        Hej!!to super !!moj adres to gracwiki@o2.pl !wielkie dzieki!!milego dnia!!
                                        pozdrawiam!!
                                        • Gość: Obaś Re: Incekum Beach do Obas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:24
                                          Wiki, zdjecia wysłane! 3 paczki!:-)
                                          • Gość: Wiki Re: Incekum Beach do Obas IP: *.promax.media.pl 07.01.07, 13:31
                                            Hej!!wielkie dzieki!!juz obejrzalam !!!pozdrawiam!
                                    • Gość: Wiki Re: Incekum Beach DO IWONKI IP: *.promax.media.pl 07.01.07, 13:36
                                      Hej!!Iwono mam pytanie dotyczace wycieczek fakultatywnych ,a mianowicie czy
                                      wykupywaliscie je w hotelu od rezydenta czy z jakiegos lokalnego biura?a czy to
                                      biuro co jest na przeciw hotelu posiada polskojezycznego przewodnika?aha i jak
                                      daleko jest do Side?bo podobno to bardzo ladne miasteczko.pozdrawiam!!
                                      • Gość: iwona Re: Incekum Beach DO IWONKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:08
                                        Bp na przeciwko nie ma polskojęzycznego przewodnika,z lokalnych biur tylko
                                        wycieczka do Kapadocji i chyba Pumakle jest po polsku,reszta wycieczek jest po
                                        rosyjsku,niemiecku i angielsju.Podzczepiasz się do jakiegoś z tych tłumaczy i
                                        tyle.Z tego co wiem rezydenci też tak mają więc nie dajcie się naciągnąć że jak
                                        u Polaka to po polsku.Nie pamiętam ile km jest do Side ale jedzie się chyba 1,5
                                        godziny ale warto.Uwaga po drodze WSZYSTKIE autokary zatrzymują się przy jakimś
                                        skleie-zajeżdzie.Jeśli musicie coś tak kupić to ostrożnie bo nie ma na niczym
                                        cen i tak mój mąz kupił córce puszkę coli za 6 euro i paluszki chyba za
                                        7.Myślałam że mnie krew zaleje że tak zdzierają ale za niewiedzę i głupotę się
                                        płaci dlatego was ostrzegam!Jak już pisałam z lokalnych bp polecam Pacho
                                        Tours,bo sA solidni i uczciwi.Podobnie jak ja ostrzegają ,na ogół czego
                                        powinniście się po Turkach spodziewać.Mi przewodnik [bralam ang.}załatwił
                                        wejscie dla dziecka gratis a kasjerka policzyła mi jak za dorosłego-Turcy na
                                        każdym kroku prubują nas oskubać,mnie to denerwowało a masz wrażenie że jesteś
                                        bezradny.Dlatego ja bardzo chwalę To biuro,bo żadko który Turek,dba o turystę a
                                        nie o rodaka.
                                    • Gość: iwona Re: Incekum Beach DO IWONKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:25
                                      Mam do Ciebie prośbę,i do innych też.Chodzi mi o Egipy pytam na forum ale
                                      ludziom chyba nie chce się odpisywać a szkoda bo przecież można sobie
                                      pomóc.Jutro jadę wplacić zaliczkę za Coral Beach Ratana w Hurghadzie.Mam jednak
                                      coraz większe wątpliwości czy nie lepiej wybrać Sharm el Sheikh i hotelSol y
                                      mar Mirabel Park,Dodam że w sierpni z dziećmi nie będę raczej zwiedzać bo jest
                                      za gorąco i nie umiemy nurkować>Proszę doradźcie mi czy Hurghana czy Sharm.
                                      • Gość: Wiki Re: Incekum Beach DO IWONKI IP: *.promax.media.pl 07.01.07, 16:18
                                        Hej!!dzieki za info co do wycieczek!!Jezeli chodzi Ci o Egipt to moge cos Ci
                                        opisac!!Bylam tam w 2005 roku w hurghadzie !!bylam tez ze Scanem mialam byc w
                                        hotelu Palm Beach ale niestety na mijscu okazalo sie ze z jakis tam przyczyn
                                        zmieniono nam hotel na z TUIna 5 gwiazdkowy Arabia-ten hotel to bajka wszystko
                                        tam bylo nawet 2 laguny ,rafa zaraz przy brzegu ,molo na koncu z rybna
                                        restauracja no i nawet cos w stylu naszych ncentrow handlowych "galerii
                                        'i ceny nic wyzsze niz na miescie!!jezeli chodzi hurghada czy sharm jsa
                                        wybralabym Hurghade bo jest bezpiecvzniej tzn.Sharm bardziej narazone jest na
                                        zamachy itp.no i tymbardziej ze nie bedziecie nurkowac !!chociaz kupcie sobie
                                        maski i rurki do nurkowania dzieciaki na kolanach przy brzegu jak mielismy rafe
                                        sierdzialy i podgladaly wodny swiat.ja osobiscie na nurkowaniu nie bylam ale z
                                        maska i rurka plywalam po powierzchni przy plazy i przezywalam piekno tych
                                        zyjatek!!rybki roznokolorowe plywaja wszedzie na 1,5 metra glebokosci bawilam
                                        sie jak dziecko ,juz wyobrazam se co jest jak plywasz z butla.z wycieczek na
                                        100%polecam Luksor ,nie az tak daleko jak do Kairu i z Scanem zobaczycie
                                        mnostwo rzeczy min.grobowce,swiatynie Htszepsut jest nieziemska.kolosy memnona
                                        karnak ktory do dzis mnie szokuje na sama mysl.jest tez przeprawa przez nil no
                                        wycieczka godna polecenia !!!zobaczycie tez tam troszke tej biedy po drugiej
                                        stronie Nilu ,dzieci na boso pokazujace ze sa glodne ja sie rozplakalam no ale
                                        tak jest i my tego nie zmienimy!!dalismy im pamietam wszystko co mielismy do
                                        jedzenia !!nastepna wycieczka to wyprawa lodzia ze szklanym dnem widzi sie
                                        wszystko cale podwodne krolestwo,znajomi dzien wczesnie plyneli w towarzystwie
                                        delfinow a jest ich tam duzo majac szczescie mozna spotkac.lowilismy kolorowe
                                        rybki doslownie wszystkie kolory teczy,idealna wyprawa dla dzieci no jeep
                                        safari przejazdzki na wielbladach itp.dodam ze takiego morza nie ma nigdzie
                                        razacy w oczy blekit i widocznosc jak przez szklo!!no i wegipcie mimo
                                        bajecznych basenow wszyscy wola morze!!a haurghada to szok zamet wszystko jedno
                                        na drugim odglosy dochodzace z meczetow ich modlitw.egipcjaniesa niemozliwi
                                        zaczepiaja ,jezdza pod prad,targownie z nimi to przyjemnosc trzeba sie
                                        przyzwyczaic pierwszy wypad do miasta to moze byc lekki szok!!kobity nie sa tak
                                        wyzwolone jak w tunezji chodza w chustach niektore calkowicie cale na
                                        czarno.egipcjanie maja po pare zon .co do ruchu drogowego jezdza bez swiatel
                                        nawet w nocy nie przejmuja sie niczym!!mozna spotkac np.araba na osiolku
                                        itp.ktory jedzie se miastem ulica!!tam sa dwa swiaty ten bajkowy z hotewli bo
                                        one sa wyjatkowe ,takich hoteli nie ma nigdzie!!i ten swiat prawdziwy ich
                                        egipcjan !!!ale ogolnie sa bardzo mili.ja egiptem jestem zachwycona i napewno
                                        wroce tam nie raz!!rok temu bylam na Djerbie ,i narazie Egipt i Djerba sa u
                                        mnie na pierwszym miejscu!!!Coral Bech i Palm Beach to sa dwa hotele w ktorych
                                        byli moi znajomi jedni i drudzy bardzo zadowoleni!!!Wiec jak chcesz Egipt To
                                        wybirz Hurghade!!napewno bedziecie chcieli wrocic do Egiptu drugi raz ,bo nie
                                        znam osoby ktora by nie chciala to wtedy pojedziecie sobie do Sharm!!jak chcesz
                                        cos wiedziec to pytaj!!!!pozdrawiam!!
                                        • Gość: iwona Re: Incekum Beach DO IWONKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:09
                                          Bardzo Ci dziękuję,uspokoiłaś mnie bo już wariowałam z braku pewności co do
                                          wyboru miejsca i hotelu a rezerwację mam od piątku-jutro kasa.Turcją też
                                          będziesz zachwycona i nie będzie to dla Ciebie szok tak jak był dla mnie.Jesteś
                                          zachartowana po Egipcie.Ja zaniemówilam jak zobaczylam w Alani czy Side
                                          wszędzie walające się śmieci.Oni w ogółe nie dbają o swe zabytki,to cud że
                                          jeszcze istnieją.A w Alanii podbiegły do nas dzieci i wręczyly nam bukiecik
                                          kwiatkow,mowię do męza"zobacz jacy oni mili,jak lubią turystow"-o naiwności!!!
                                          Nim zdązyłąm to powiedzieć dziecko pokazuje że chce kasę a ponieważ nie
                                          mieliśmy przy sobie drobnych więc powiedzialam że nie mam,Wyrwało mi te kwiaty
                                          z taką wściekloscią że mnie na maxa przytkało.Pierwszy raz spotkałam się z taką
                                          formą zarobkowania przez dzieci i nie byłam na to przygotowana.
                                          • Gość: Wiki Re: Incekum Beach DO IWONKI IP: *.promax.media.pl 07.01.07, 18:31
                                            No tak juz na tym swiecie jest!!w Egipcie w samej Hurghadzie tych dzieci az
                                            tyle nie ma a jak sa to w sklepikach u boku swoich ojcow ,bo tam wszedzie
                                            przewaznie sa mezczyzni wciskaja jakies pamiatki!!ja uwielbiam kupowac pamiatki
                                            i z kazdego kraju staram sie pare duperelkow przywiezc,W egipcie bardzo tanie
                                            jest zloto i srebro no i maja przepiekne papirusy,figurki z alabastru
                                            itp.Tunezja i Djerba na ktorej bylismy rok temu sa juz bardziej wyzwolone i
                                            jest tam juz inaczej niz w egipcie ,przedewszystkim kobiety maja tam juz swoje
                                            prawa ,chodza normalnie ubrane.jest inaczej ,nawt ruch uliczny jest bardziej
                                            normalny,bo egipt to byly jaja jak berety!!No i na Djerbie wzielismy se ta
                                            wycieczke 2 dniowa sahare .tych przezyc zycze kazdemu ,sa niezapomniane!!dlugo
                                            by pisac!!ale 2 dniowa sahara to byla przygoda naszego zycia!!kiedys opisze!!
                                            dzieci super ja zniosly a mialy 5 i 9 lat!!ale Egipt to dobry wybor!!polecam !!
                                            dla mnie Egipt to bylo spelnienie marzen zawsze chcialam tam poleciec!!!i
                                            jescze tam wroce!!pozdrawiam !!
                            • magdalenaq Re: Incekum Beach do wiki 10.01.07, 11:25
                              Hej Wiki, poczytałam właśnie opinie o hotelu i bardzo mnie cieszy, że zapowiada
                              się swietny urlop. Zauważyła, że Ty i chyba Grzesiek jedziecie w tym samym
                              terminie co nasza rodzinka (13 czerwca). Mam dwie dziewczyny 4 i 6 lat. Mam
                              nadzieje, że wesoło spędzimy urlopik. Pozdrawiam i do zobaczenia w czerwcu!
                              Aha, wylatujemy z Wrocławia.
                              • Gość: grzesiek Re: Incekum Beach do wiki IP: *.icpnet.pl 10.01.07, 12:24
                                Witaj magdalenaq. Forum to super sprawa. Myślę, że do czerwca poznamy cały
                                skład wycieczki. Pozdrawiam i do zobaczyska:)
                                • magdalenaq Re: Incekum Beach do wiki 10.01.07, 12:48
                                  Pozdrawaim Grzeska! Do zobaczenia w Turcji.
                                  • Gość: Wiki Re: Incekum Beach do magdalenaq IP: *.promax.media.pl 10.01.07, 19:36
                                    hej!!!to super ,ze tez jedziecie!!widze ze kroloje skladzik 2+2!!extra!!!dzieci
                                    stworza niezla bande mam nadzieje ze my dorosli nie bedziemy gorsi!!!jak juz
                                    pewnie wyczytalas ma core 9 lat i synka 6 lat!!!im nas wiecej tym
                                    razniej,tymbardziej ze my w Turcji bedziemy pierwszsy raz!!!lepiej pogubic sie
                                    na miescie ekipa niz samemu!!!na poprzednich wyjazdach min.w Egipcie na Djerbie
                                    poznalismy super wiare i te przyjaznie prztrwaly do dzis ,odwiedzamy sie
                                    jezdzimy razem na wakacje i nawet tego sylwestra spedzalismy na razem na balu!!
                                    z roku na rok grono znajomych powieksza sie ,mam nadzieje ze w tym roku tez tak
                                    bedzie!!!aha ja mam na imie Dominika a Wiki to imie mojej cory,tak jakos
                                    podszylam sie pod nia hahaha!!pozdrawiam!!!do uslyszenia
                                    • magdalenaq Re: Incekum Beach do wiki 10.01.07, 21:45
                                      cieszę się, że tak fajnie się nakręcamy na tych forach. Nie da się nie myśleć
                                      już o lecie i wakacjach. Widzę, że naprawdę ekipka bedzie wesoła. Z nami mieli
                                      jechać znajomi 2+1 ale nie wyszło im w tym terminie z urlopem. Mam nadzieje że
                                      poszalejemy. Daj znać skąd wyjeżdżacie (skąd jesteście, my z LUBINA) i mam
                                      nadzieje że jedziecie na 2 tygodnie. Pozdrawiam , Magda
                                    • Gość: WIKI Re: Incekum Beach do magdalenaq IP: *.promax.media.pl 10.01.07, 21:58
                                      Hej!!my jestesmy z Ostrowa wlkp.lecimy z Poznania!!lecimy na 1 tydzien a to
                                      dlatego ,ze wolimy we wrzesniu leciec sobie gdzes jescze ,tzn. w inno miejsce!!!
                                      pozdrawiam!!
                              • Gość: Alinka Re: Incekum Beach do wiki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.07, 23:18
                                No to my się też zgłaszmy do ekipy. Lecimy 13.07 z Wa-wy 2+1 (8 lat Weronika).
                                Już się cieszę na urlopik. Też będziemy pierwszy raz w Turcji. W grupie raźniej
                                i weselej. Ala i Tomek
                                • Gość: Wiki Re: Incekum Beach do Alinki IP: *.promax.media.pl 17.01.07, 11:37
                                  Hej!!!to super ze jest nas coraz wiecej!!!pewnie jak juz czytalas ja lece z
                                  synkiem Gracjanem 6 lat i corka Wiktoria 9 lat,a ta sie cieszy ze tez macie
                                  core prawie w jej wieku!!!spotkamy sie na miejscu!!!my lecimy z poznania!!
                                  pozdrawiam!!Dominika
                      • Gość: aska Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:16
                        eluniaa była z dziećmi? ja sie trochę obawiam o te moje małe 15 mies. będzie
                        miał napisz coś na pocieszenmie albo odstraszenie, bo Iwonka pocieszyła :))
                        • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach IP: 213.17.170.* 04.01.07, 16:22
                          i dobrze zrobiła że pocieszyła , mój bartuś miał w maju dokładnie rok i 8
                          miesięcy , a adas 6 lat , NIE MA CZEGO SIĘ BAĆ :)
                          dla pocieszenia powiem Ci że bartuś był jeszcze w tunezji dokładnie w hotelu
                          fourati ( też polecam) jak miał 9 miesięcy :))))))))))

ps. a pojechaliśmy do władysławowa w sierpniu na weekend i bartus miał juz po
                          dwóch dniach katarek:)))))) , tak wiało :((( , ale kater przeszedł a Bartuś
                          zdrów

• Gość: iwona Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:13
                      W Incekum niektóre animacje dla dorosłych były tak śmieszne że płakaliśmy jak
                      dzieci,Nie będę Wam ich oisywać bo cała zabawa przed Wami.Powiem tylko że
                      tureccy animatorzy,zatrudnieni przez hotel szybko zakumali że Polacy to
                      najwdzięczniejsza widownia i że chcemy i potrafimy się bawić.
                      • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach IP: 213.17.170.* 04.01.07, 16:16
                        oj tak:))))) mam nagrane dwie takie dyskoteki dzieci , to zakażdym razem jak to
                        oglądam to płakać mi się chce z tego jak moje dzieci były szczęśliwe,
                        rewelacja, naprawde POLECAM WSZYSTKIM RODZINOM Z DZIEĆMI I BEZ
                        • piotr-plate Re: Incekum Beach 04.01.07, 17:01
                          Witam, jesli mozna to też chciałbym dołaczyc do listy dystrybucyjnej e-maila ze
                          zdjeciami hotelu.
                          Z góry dzieki
                          Piotr
                          Dla przypomnienia wybieram się tam 4 lipca z dwójka dzieci 8 i 4lata.