Dodaj do ulubionych

Na Podhalu chcą parkingów buforowych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.12, 19:25
Wstrzymać ruch samochodowy na południe od Krakowa. Niech górale po ceprów przyjeżdżają furkami do Krakowa, albo przynajmniej do Chabówki. Będzie jak za mateczki Austrii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jogi Na Podhalu chcą parkingów buforowych IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.12, 19:33
      Lepiej by się postarali o dotację na reaktywację przedwojennej LUXTORPEDY.
    • astrum-on-line Na Podhalu chcą parkingów buforowych 30.09.12, 19:38
      Jak znam realia Zakopanego to ten bus z Nowego Targu będzie wypchany że szpilki nie wciśniesz (wcześniej busiarz nie ruszy) a koszt do Zakopanego wyjdzie 20 zł od osoby. Dziękuję serdecznie
      • Gość: KR Re: Na Podhalu chcą dużych dutków anie turystów IP: 62.233.182.* 30.09.12, 23:12
        A niech se budują ale MY nie damy dutków ani kawałka ziemii pod parking ,ani dróg nie damy poprawić ani zbudować nowych.NIE BO NIE i na koniec zagłosujemy na Kaczyńskiego i u siebie tu i w Chicago.
    • jan.bar Na Podhalu chcą parkingów buforowych 30.09.12, 23:44
      taa, z tobołami i dzieckiem przesiądę się do busa zamiast podjechać pod hotel samochodem- oni chyba powariowali
      • Gość: mmq Re: Na Podhalu chcą parkingów buforowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 08:40
        Oho, hrabia wygodnicki się znalazł!
        • Gość: tatatata musieliby zapłacić mi za parkowanie IP: *.bph.pl 01.10.12, 09:05
          i jeszcze podwieźć taksówką, z tym parkingiem to zwariowali...
    • Gość: balusz Na Podhalu chcą parkingów buforowych IP: *.ists.pl 01.10.12, 00:23
      Bardzo dobry pomysł. Jak sie pozbyć turystów i ich pieniędzy.
      I doprawdy unikatowe rozwiązanie w skali globu
    • Gość: Krzysztof K. Na Podhalu chcą parkingów buforowych IP: *.fema.krakow.pl 01.10.12, 00:42
      Ogłośmy bojkot Podhala. Tatry Słowackie są o wiele piękniejsze. Ja osobiście od jakiegoś czasu jeżdżę w Bieszczady. Ludzie tam o wiele bardziej kulturalni niż górale.
      • Gość: baca Re: Na Podhalu chcą parkingów buforowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 08:41
        Tam też mieszkają górale, tylko bieszczadcy. Podobnie jak są też górale sądeccy.
      • Gość: wtf Re: Na Podhalu chcą parkingów buforowych IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.12, 10:06
        Tatry od strony polskiej są duzo ladniejsze niz Słowackie. Duzo więcej łątwo dostępnych rejonów jest w Tatrach od strony północnej. Natomiast na Słowacji jest duzo więcej do bardziej zaawansowanego chodzenia.

Na polskim podhalu dzieje się super biznes którego cięzko jest ruszyć. Ostanią rzeczą którą można zrobić to są jakieś zmiany. Nic tylko obsy ludzie z pieniedzmi przyjdą i coś zrobią na siłe. Jakies pieprzenie odchodzi na potęgę zamiast ruszyć jakies konkrety.

Na podhalu zbiorkom nie istnieje. Ludzi wozi się busikami i bryczkami traktujac ich jak jakies bydło z banknotem do wydarcia z ręki.

W miejsca gdzie nie mozna dotrzec samochodem i zaparkować jedyną opcją dotrzeć i nie wkur%^& się na potegę to wziąść taksówkę.

Kasprowy Wierch po remoncie, jedyna góra dostępna dla wszystkich w naszym kraju i zamiast postawić taras widokomy z kilkoma knajpami, przegonic ludzi wokól dwa razy i zwiesc na dół to kolejka na 100m. 90% z tamtych ludzi nie ma zamiatu ruszyć sie dalej niz 100 m od wyjscia z kolejki. Tam zadnych kozic, niedzwiedzi, natury i kosówki nie będą deptać/straszyć dlaczego im tego nie dac?
    • Gość: ceper z dutkami Na Podhalu chcą parkingów buforowych IP: *.multi-play.net.pl 01.10.12, 00:52
      hahaha, a na kwaterę to mnie bryckom zawiozom:)
      po drodze góral opowie mi historie podhala i oczywiście poczestuje truneczkiem jakimś i na pewno nie zedrze ze mnie za wiele. Najpierw droge zróbcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka