longwehicle 03.07.04, 23:03 Czyżbyśmy byli namagnesowani,i tak przyciągamy latarnie,że cholera nie możemy potem prosto ustać -tak nami kołyszą!!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drewniany Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? IP: *.veranet.pl 03.07.04, 23:05 A chodnik jak mnie kocha.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? 03.07.04, 23:07 Wiesz kiedyś tuliłem się do chodnika i jakiś sukinsyn mi ręce podeptał!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:14 - Otwórz no, podawaj, zamieszaj, doprawiaj ! - Dawaj no bez wody, o, tak , mój przyjacielu - Nalej mi ten pucharek jak się patrzy. - Sam tu z tym gąsiorkiem, lej, ale z czubkiem. Na pohybel pragnieniu ! Nie wiem co było pierwej, pragnienie czy pijaństwo ? Za czym odpowiesz przepiję na przyszłe pragnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:15 Maczam usta, piję, łykam: a wszystko ze strachu przed śmiercią. - Pij ciągle, nie umrzesz nigdy. - Jeśli nie piję, wysycham, a to smierć. Dusza nigdy nie mieszka w suchym. Uczyńcie mnie z niepijącego pijącym. Na diaska pije, kto nie czuje , ze pije. Ha, to winko całe wchodzi do żył, żyły żyją, tętnia , pulsują i sie plątają jak sieć, wołają jeszcze i zasypiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:17 Pij albo cię ....Nie, nie, pij, prosze cię, zrób to dla mnie. - Wróble nie jedzą aż wtedy, gdy je kto głaszcze po ogonie. Ja piję jeno wtedy, gdy mnie ktoś grzecznie prosi. Pijcież, kumie! Nie ma zakątku w moim ciele, gdzie by to winko nie wytropilo pragnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? 03.07.04, 23:17 Matko jezusowa,tak Ritko pięknie Piszesz,że wyciągnę następną flaszkę!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Rito,czytac Cie to sama przyjemnosc:) IP: *.veranet.pl 03.07.04, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rito,czytac Cie to sama przyjemnosc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:25 dziękuje, miło mi bedzie zasypiać ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:17 Apetyt przychodzi w miarę jedzenia, ale pragnienie ulatnia się wraz z piciem. - Jakie jest lekarstwo na pragnienie ? Przeciwnie co od ukąszenia psa: leć zawsze za psem, nigdy cie nie ukąsi, pij zawsze przed pragnieniem, a nigdy ci nie dokuczy. - Hej, hop ! - dolej, prosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:19 Hej, zwilżmy gardło, milej będzie je suszyć. Trąćmy się panie, to mi winko, sam smak O jakie gładkie winko, szczery aksamit Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? 03.07.04, 23:21 A kysz,Kusicielko!!!!..................Matko i znowu kac!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kurcze,wiesz,ze do mnie tez??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:21 Dalejże zaczeły krązyc butelki, posladki obiegać wkolo, kubki fruwać, pucharki dzwonić .... już sie opiłam dobranoc miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany No to na zdrowie!!! IP: *.veranet.pl 03.07.04, 23:21 No to cyk,na zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: No to na zdrowie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:22 świetny był ten wątek bawcie się dalej ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Ja już mam ozór jak kołek drewniany-Tequilka!! 03.07.04, 23:28 Flaszka tak zmrożona,że aż prawie biała,limonka i sól,ale jazda!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:Ja już mam ozór jak kołek drewniany-Tequilka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:30 ciiiiiicho, nie rozrabiajcie tak głośno Pij, pij, pij bracie, pij, Pij, luby, póki jest czas. Pij, żyj i z życia drwij, Trza z życia brać rozkosz raz. Smutki i troski to furda, to bluff, Pij, póki w żyłach drga krew. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Ja już mam ozór jak kołek drewniany-Tequilka!! 03.07.04, 23:33 Ritko,Ty mi tą krew rozpaliłaś do tego stopnia ,że gorę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Longwehicle-polecam picie w samotnosci.... IP: *.veranet.pl 03.07.04, 23:31 ...tak jak praktykuje od jakiegos czasu-koi nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Longwehicle-polecam picie w samotnosci.... 03.07.04, 23:33 Ale od jakiegoś czasu nas jest już dwóch!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Longwehicle-polecam picie w samotnosci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:35 teraz będze Was więcej i poważnie się żegnam :) trzymajcie się, miło bylo :) Pije Kuba do Jakuba, Jakub do Michała, wiwat ty , wiwat ja , kompanija cała. A kto nie wypije, tego we dwa kije, łupu cupu, cupu łupu, póki nie wypije. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Longwehicle-polecam picie w samotnosci.... 03.07.04, 23:36 ZZZZegnaj Ritko!! o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Longwehicle-polecam picie w samotnosci.... IP: *.veranet.pl 03.07.04, 23:38 Pa Rito kolorowych snów!:).Wiem,ze bylas 924-ta:)Long wehicle ,no to na zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Longwehicle-polecam picie w samotnosci.... 03.07.04, 23:50 Cholera...to ilu nas pije w tej chwili....???. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: NIE polecam picia w samotnosci.... 03.07.04, 23:54 My w zielonkach wogóle nie pijemy nawet w odpust Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: NIE polecam picia w samotnosci.... 03.07.04, 23:57 zielonki napisał: > My w zielonkach wogóle nie pijemy > nawet w odpust Tzn nawet w odpust nie pijecie sami? :)) To towarzyskie z was bestyjki..:DD Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Zielonki...rezerwat pod Krakowem!!!! 03.07.04, 23:59 Cholera trzeba o Was napisać ,rozgłosić na całym świecie,że jest rezerwat niepijących pod Krakowem.Wycieczki ze wszystkich zakątków świata będą przyjeżdżac ,żeby Was oglądac!! ;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re:Zielonki...rezerwat pod Krakowem!!!! 04.07.04, 00:09 W centrum city są trzy sklepy obok siebie z gorzała i zero klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re:Zielonki...rezerwat pod Krakowem!!!! 04.07.04, 00:10 Chyba sami pędzą jak szwedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Zielonki...rezerwat pod Krakowem!!!! 04.07.04, 12:50 Może obok chryzantem, jeszcze marychę uprawiają w szklarniach,to wódy nie potrzebują!!!.Albo z bazy gwizdków w Toniach,jakiś gorzałociąg podpięli??? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re:Zielonki...rezerwat pod Krakowem!!!! 04.07.04, 14:56 Tonie są w Krakowie. To jest azymut na południe od Zielonek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod przynajmniej sie te latarnie do czegos przydaja IP: *.nsw.bigpond.net.au 04.07.04, 00:34 mozna sie pod nimi rowniez bezpiecznie schowac, bo jak wiadomo pod latarnia najciemniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Syndrom dnia poprzedniego IP: *.veranet.pl 04.07.04, 16:54 Kurcze,a w nocy bylo tak super....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Syndrom dnia poprzedniego IP: *.veranet.pl 04.07.04, 16:55 Kurcze,a w nocy bylo tak fajnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinika ? Re: Czemu po wódce wszystkie latarnie tak do mnie IP: *.gdynia.mm.pl 04.07.04, 13:33 ..co u licha taka dluga pauza ...gdzie jest Borys !!? ..Borys polewoj !!... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czemu po wódce wszystkie latarnie tak do mnie 04.07.04, 13:40 Teraz zrobiłem sobie schabik z grilla,do tego dobry browarek,kozacka musztardka,ale jazda!!.Potem ,ponieważ dzisiaj niedziela,to od święta Jack Daniels -podwójny ma się rozumieć!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dna moczanowa Re: Czemu po wódce wszystkie latarnie tak do mnie IP: *.gdynia.mm.pl 04.07.04, 13:59 ...nie rozmarzaj mnie...moja lodówka jest na zamek, a klucz wzieła hausgestappo i pospiesznie udała sie solo na spacer..wyjsc nie mogę, bo mnie ta qrwa podagra rypie i odnóża nie fungują...a propos - chcesz uwolnić się od podagry ? - nie chlaj ! .... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czemu po wódce wszystkie latarnie tak do mnie 04.07.04, 14:09 A prpppos chlania,to Poczytaj co Ritka napisała Wóda sama się pchała do ryjka,a jeśli do tego to była dobra tequilka to szybko zobaczyłem dwa dna w jednej flaszce!!!.Serdecznie ci wsółczuje i podagry i hausgestapo ,która o starego nie dba!!.Weż ją na wycieczkę do Malborka,jest tam na zamku zajebiście głeboka i szeroka studnia.......co dalej nie będę pisał, każdy uciskany chłop zrobiłby to samo!!!;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytrych do dunphys Re: Czemu po wódce wszystkie latarnie tak do mnie IP: *.gdynia.mm.pl 04.07.04, 14:53 ..ale una to teterniczka i zna sie na wspinaczce wyczynowo...wylezie i nawet klucza do chlodzarki nie zgubi... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czemu po wódce wszystkie latarnie tak do mnie 04.07.04, 19:13 Nie pozostaje Ci nic innego jak wsypać jej do kąpieli worek wapna!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Heh... 04.07.04, 19:33 najgorsze są wściekłe krwężniki; nie dość że się rzucają pod nogi to jeszcze potrafię kostkę ukąsić.... Choć, czasami, zastanawiam się czy nie gorsze są dziurki od klucza. Te to dopiero potrafią człowieka tymi unikami wk....ć, a nawet wściec :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Heh... IP: *.veranet.pl 04.07.04, 19:37 O ,dziurka od klucza to osobny problem.Kiedys wracajac w nocy,(oczywiscie zdrowo zapruty)pomylilem sobie klucze.Chyba z pól godziny majstrowalem przy zamku,az pobudzilem sasiadów... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Heh... 04.07.04, 19:57 To to jest pikuś!!Otworzysz wreszcie zamek ,Otwierasz drzwi i tu nagle problem ,futryna przesuwa się raz w lewo raz w prawo i co Chcesz wejśc to bum w ścianę!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Ciche siusianie,też problem!!!! 04.07.04, 20:17 Czemu tak cicho sikasz??? spytał mnie koleś!!!.Dopiero w tym momencie zorientowałem się ,że siusiam po jego nogawce!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re:Ciche siusianie,też problem!!!! 04.07.04, 20:31 O fuj...to juz i celownik zwichrowany?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re:Ciche siusianie,też problem!!!! IP: *.veranet.pl 04.07.04, 21:30 Lepiej po cudzej nogawce,niz we wlasne galoty..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:Ciche siusianie,też problem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:25 proponuję wytrzeżwieć - jutro poniedziałek, wprawdzie szewski , ale pracowity :) przepraszam za te fanaberie, jezykową koketerię - przymajniej nie grozi nam śmierć z nudów może na drugą nogę teraz ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re:Ciche siusianie,też problem!!!! IP: *.veranet.pl 04.07.04, 22:26 No to na zdróweczko Rita:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:Ciche siusianie,też problem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:53 pod ten szewski poniedziałek :) lepiej jednak na cyku otwierać drzwi niż z rozmachem i w nerwach otwierać tak , ze drzwi z zwiasów wyskakują :) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Ciche siusianie,też problem!!!! 05.07.04, 00:56 Można też ,jak piesek wyspać się na wycieraczce pod drzwiami!! ;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czemu po wódce wszystkie latarnie tak do mnie 05.07.04, 06:41 NA Kazimierzu w dniach Festiwalu słupy też dopadły wiele ofiar.Ich absencja jest aż nadto widoczna!!!. Odpowiedz Link Zgłoś