IP: 192.168.2.* 17.03.02, 22:44
Nowy Bieżanów GÓRĄ (czy dołem:))
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: NB 18.03.02, 08:31
      Jasne, że GÓRĄ!!! Masz jakieś wątpliwości co do tego?
      • Gość: Yogy Re: NB IP: 192.168.2.* 18.03.02, 13:04
        kuba203 napisał(a):

> Jasne, że GÓRĄ!!! Masz jakieś wątpliwości co do tego?

A co, mieszkasz w Bieżanowie?
        • kuba203 Re: NB 18.03.02, 16:16
          Jak najbardziej.
          • Gość: Yogy Re: NB IP: 192.168.2.* 18.03.02, 18:20
            Historia lubi się powtarzać. Już drugi raz spotykam osobę z Bieżanowa. Pierwszą
            spotkałem na chacie, okazało się, że mieszka nade mną. Teraz kolejna. Ja też
            mieszkam w NB!
            • kuba203 Re: NB 18.03.02, 20:54
              A na jakiej ulicy mieszkasz? Ja na Dużej Górze.
              • Gość: Yogy Re: NB IP: 192.168.2.* 18.03.02, 20:56
                Ja na HELENY
                • kuba203 Re: NB 18.03.02, 21:08
                  Heh;) No proszę. Nawiasem mówiąc, widziałem ostatnio Twoją stronkę. Fajna,
                  tylko za nic w świecie nie mogę skapować, o co chodzi w dziale "MPK widziane
                  moimi oczami", czy jak to się nazywa. Nic mi się nie ładuje, obrazki zmieniają
                  się za szybko!
                  • Gość: Yogy Re: NB IP: 192.168.2.* 18.03.02, 21:14
                    Sorry, ale mam kłopoty z tym bannerem (JavaScript :-(() Na stronie jest jeszcze
                    duuuużo do zrobienia, a ja wziąłem sobie za ambit napisać ją własnoręcznie w
                    HTML. A poza tym, głupstwo zrobiłem, że założyłem w interii, bo strony u nich
                    wczytują się strasznie długo :-(, no ale stało się. I już się nie odstanie.
                    • Gość: mtq Re: NB IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:04
                      JavaScript? Moge Ci pomoc, jesli chcesz.
                      A jaki jest adres Twojej strony?
                      • kuba203 Re: NB 19.03.02, 13:35
                        Wyręczę "gospodarza":
                        funofmpk.w.interia.pl
                        • Gość: Yogy Re: NB IP: *.law.uj.edu.pl 19.03.02, 17:09
                          kuba203 napisał(a):

> Wyręczę "gospodarza":
                          > <a href="http://funofmpk.w.interia.pl"target="_blank">funofmpk.w.interia.pl</a>

Mam małą prośbę - nie rozpowiadajcie tego adresu, gdyż nie chcę, by ludzie
                          odwiedzali moją stronę, przed jej officjalnym skończeniem (mogą się zniechęcić (i
                          nie tylko o to chodzi)).
                          • kuba203 Re: NB 19.03.02, 19:14
                            Przepraszam, nie wiedziałem. Nie ma sprawy.
                            • Gość: Yogy Re: NB IP: 192.168.2.* 22.03.02, 20:04
                              Czy ktoś jeszcze jest z NB?
                              • kuba203 Re: NB 22.03.02, 23:00
                                Hektor jest z B, ale niestety nie wiem, czy N.
                                • kriss.forum Re: NB 23.03.02, 23:11
                                  Yogy napisał:

"Mam małą prośbę - nie rozpowiadajcie tego adresu, gdyż nie chcę, by ludzie
                                  odwiedzali moją stronę, przed jej officjalnym skończeniem (mogą się zniechęcić
                                  (i nie tylko o to chodzi))."
                                  "A poza tym, głupstwo zrobiłem, że założyłem w interii, bo strony u nich
                                  wczytują się strasznie długo :-(, no ale stało się. I już się nie odstanie"

A nie możesz jej po prostu usunąć z serwera, zrobić normalnie w domu a potem
                                  umieścić np. na republice czy prv.pl???

Pozdrawiam,
                                  Kriss.
                                  • Gość: mtq Re: NB IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 10:05
                                    kriss.forum napisał(a):

> Yogy napisał:
                                    >
                                    > "Mam małą prośbę - nie rozpowiadajcie tego adresu, gdyż nie chcę, by ludzie
                                    > odwiedzali moją stronę, przed jej officjalnym skończeniem (mogą się zniechęcić
                                    > (i nie tylko o to chodzi))."
                                    > "A poza tym, głupstwo zrobiłem, że założyłem w interii, bo strony u nich
                                    > wczytują się strasznie długo :-(, no ale stało się. I już się nie odstanie"

Nie wygląda na jakąś specjalnie rozbudowaną, więc na razie możesz ją stamtąd spokojnie usunąć i umieścić
                                    gdzie indziej - operacja długo nie potrwa (co wazne jesli uzywasz modemu), chyba że masz stale lacze to
                                    problemu w ogole nie ma :-)

> A nie możesz jej po prostu usunąć z serwera, zrobić normalnie w domu a potem
                                    > umieścić np. na republice czy prv.pl???

Mozliwe, że strona korzysta z jakiejs technologii wymagającej połączenia z serwerem (PHP, CGI), dlatego
                                    na lokalnym kompuerze moga byc klopoty z tworzeniem. Poza tym, prv.pl to tylko aliasy, tzn. nie
                                    udostępniją serwerów, jedynie swoje adresy.
                                    • yogy Re: NB 24.03.02, 13:10
                                      Mam sztywne łącze, a poza tym, jak strona jest już na serwerze, to można
                                      oglądać wyniki bezpośrednio, a jakbym robił ją w domu, a później chciał
                                      umieścić na serwerze, to musiałbym zmieniać kody wszystki obrazków i linków:(

Nikt by się o tej stronie nie dowiedział, gdyby nie to, że gdzieś podałem
                                      swojego maila i ktoś analogicznie do niego wstukał adres strony.
                                      Więc proszę:

ZAPOMNIJCIE O TYM!!!
                                      • Gość: mtq Re: NB IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 21:46
                                        yogy napisał(a):

> Mam sztywne łącze, a poza tym, jak strona jest już na serwerze, to można
                                        > oglądać wyniki bezpośrednio, a jakbym robił ją w domu, a później chciał
                                        > umieścić na serwerze, to musiałbym zmieniać kody wszystki obrazków i linków:(

wystarczy je inaczej skonstruowac, polecam sie :-)

> Nikt by się o tej stronie nie dowiedział, gdyby nie to, że gdzieś podałem
                                        > swojego maila i ktoś analogicznie do niego wstukał adres strony.
                                        > Więc proszę:
                                        >
                                        > ZAPOMNIJCIE O TYM!!!

o czym, żesz?

• yogy Re: NB 26.03.02, 09:14
                                          O tych niepotrzebnych rozmowach o mojej stronie, o której ja sam narazie nie
                                          chcę rozmawiać.
                                          • Gość: mtq Re: NB IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:18
                                            TWOJEJ stronie?
                                            ?????
                                            ???????????
                                            • yogy Re: NB 26.03.02, 13:41
                                              he he he, ale masz dowcip:)
    • Gość: Marcus Re: NB IP: *.chello.pl 31.03.02, 17:07
      Gość portalu: Yogy napisał(a):

> Nowy Bieżanów GÓRĄ (czy dołem:))

oj panowie od takich rozmów to sa chaty
      • yogy Re: NB 31.03.02, 20:31
        To tylko taka podpucha była...
      • kuba203 Re: NB 01.04.02, 13:53