Gość: Yogy IP: 192.168.2.* 17.03.02, 22:44 Nowy Bieżanów GÓRĄ (czy dołem:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: NB 18.03.02, 08:31 Jasne, że GÓRĄ!!! Masz jakieś wątpliwości co do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: NB IP: 192.168.2.* 18.03.02, 13:04 kuba203 napisał(a): > Jasne, że GÓRĄ!!! Masz jakieś wątpliwości co do tego? A co, mieszkasz w Bieżanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: NB IP: 192.168.2.* 18.03.02, 18:20 Historia lubi się powtarzać. Już drugi raz spotykam osobę z Bieżanowa. Pierwszą spotkałem na chacie, okazało się, że mieszka nade mną. Teraz kolejna. Ja też mieszkam w NB! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: NB 18.03.02, 21:08 Heh;) No proszę. Nawiasem mówiąc, widziałem ostatnio Twoją stronkę. Fajna, tylko za nic w świecie nie mogę skapować, o co chodzi w dziale "MPK widziane moimi oczami", czy jak to się nazywa. Nic mi się nie ładuje, obrazki zmieniają się za szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: NB IP: 192.168.2.* 18.03.02, 21:14 Sorry, ale mam kłopoty z tym bannerem (JavaScript :-(() Na stronie jest jeszcze duuuużo do zrobienia, a ja wziąłem sobie za ambit napisać ją własnoręcznie w HTML. A poza tym, głupstwo zrobiłem, że założyłem w interii, bo strony u nich wczytują się strasznie długo :-(, no ale stało się. I już się nie odstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: NB IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:04 JavaScript? Moge Ci pomoc, jesli chcesz. A jaki jest adres Twojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: NB IP: *.law.uj.edu.pl 19.03.02, 17:09 kuba203 napisał(a): > Wyręczę "gospodarza": > <a href="http://funofmpk.w.interia.pl"target="_blank">funofmpk.w.interia.pl</a> Mam małą prośbę - nie rozpowiadajcie tego adresu, gdyż nie chcę, by ludzie odwiedzali moją stronę, przed jej officjalnym skończeniem (mogą się zniechęcić (i nie tylko o to chodzi)). Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: NB 23.03.02, 23:11 Yogy napisał: "Mam małą prośbę - nie rozpowiadajcie tego adresu, gdyż nie chcę, by ludzie odwiedzali moją stronę, przed jej officjalnym skończeniem (mogą się zniechęcić (i nie tylko o to chodzi))." "A poza tym, głupstwo zrobiłem, że założyłem w interii, bo strony u nich wczytują się strasznie długo :-(, no ale stało się. I już się nie odstanie" A nie możesz jej po prostu usunąć z serwera, zrobić normalnie w domu a potem umieścić np. na republice czy prv.pl??? Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: NB IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 10:05 kriss.forum napisał(a): > Yogy napisał: > > "Mam małą prośbę - nie rozpowiadajcie tego adresu, gdyż nie chcę, by ludzie > odwiedzali moją stronę, przed jej officjalnym skończeniem (mogą się zniechęcić > (i nie tylko o to chodzi))." > "A poza tym, głupstwo zrobiłem, że założyłem w interii, bo strony u nich > wczytują się strasznie długo :-(, no ale stało się. I już się nie odstanie" Nie wygląda na jakąś specjalnie rozbudowaną, więc na razie możesz ją stamtąd spokojnie usunąć i umieścić gdzie indziej - operacja długo nie potrwa (co wazne jesli uzywasz modemu), chyba że masz stale lacze to problemu w ogole nie ma :-) > A nie możesz jej po prostu usunąć z serwera, zrobić normalnie w domu a potem > umieścić np. na republice czy prv.pl??? Mozliwe, że strona korzysta z jakiejs technologii wymagającej połączenia z serwerem (PHP, CGI), dlatego na lokalnym kompuerze moga byc klopoty z tworzeniem. Poza tym, prv.pl to tylko aliasy, tzn. nie udostępniją serwerów, jedynie swoje adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: NB 24.03.02, 13:10 Mam sztywne łącze, a poza tym, jak strona jest już na serwerze, to można oglądać wyniki bezpośrednio, a jakbym robił ją w domu, a później chciał umieścić na serwerze, to musiałbym zmieniać kody wszystki obrazków i linków:( Nikt by się o tej stronie nie dowiedział, gdyby nie to, że gdzieś podałem swojego maila i ktoś analogicznie do niego wstukał adres strony. Więc proszę: ZAPOMNIJCIE O TYM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: NB IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 21:46 yogy napisał(a): > Mam sztywne łącze, a poza tym, jak strona jest już na serwerze, to można > oglądać wyniki bezpośrednio, a jakbym robił ją w domu, a później chciał > umieścić na serwerze, to musiałbym zmieniać kody wszystki obrazków i linków:( wystarczy je inaczej skonstruowac, polecam sie :-) > Nikt by się o tej stronie nie dowiedział, gdyby nie to, że gdzieś podałem > swojego maila i ktoś analogicznie do niego wstukał adres strony. > Więc proszę: > > ZAPOMNIJCIE O TYM!!! o czym, żesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: NB 26.03.02, 09:14 O tych niepotrzebnych rozmowach o mojej stronie, o której ja sam narazie nie chcę rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: NB IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:18 TWOJEJ stronie? ????? ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: NB IP: *.chello.pl 31.03.02, 17:07 Gość portalu: Yogy napisał(a): > Nowy Bieżanów GÓRĄ (czy dołem:)) oj panowie od takich rozmów to sa chaty Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: NB 01.04.02, 13:53 Gość portalu: Marcus napisał(a): > oj panowie od takich rozmów to sa chaty Chaty to są na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś