Dodaj do ulubionych

STUDIA WIECZOROWE !!!!!!!! AE KRAKÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:12
Jestem przed wyborem studiów wieczorowych na AE w Krakowie.Czy ktoś mógłbym
mi przybliżyć na jakich zasadach to działa i kiedy dowiedzieliście się że
zostaliście przyjęci.Aha...jeszcze czy wszyscy chętni zostali przyjęci czy
zrobili przesiew.Wiecie może jakie trzeba było spełnić wymogi ??? Bardzo
prosze o opinie !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Patti Re: STUDIA WIECZOROWE !!!!!!!! AE KRAKÓW IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 17:26
      Rowniez wybieram sie na wieczorowe na AE. W dziekanacie powiedzieli mi,ze z przyjeciami nie ma zadnego problemu i ze Ci co zdali egzamin i uzyskali 50% ogolnej punktacji maja pierszenstwo,ale to mozesz sobie przeczytac na stronie AE :)
      • Gość: anulka Re: STUDIA WIECZOROWE !!!!!!!! AE KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:38
        Czyli nie powinno być problemu aby dostac sie na wieczorowe ?
        • Gość: Patti Re: STUDIA WIECZOROWE !!!!!!!! AE KRAKÓW IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 17:42
          chyba nie...tak mi powiedzieli w dziekanacie...jesli zdalas egzamin to masz pierszenstwo,a jesli nie to chyba jest konkurs swiadectw :)
          A na jaki kierunek sie wybierasz jesli mozna wiedziec ?
          • Gość: anulka Re: STUDIA WIECZOROWE !!!!!!!! AE KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:50
            Fib, ekonomia lub informatyka i ekonometria.Zalezy na co się zakwalifikuję:) W
            informatorze w sumie pisze że otworzą dany kierunek jeśli będzie odpowiednia
            liczba osób więc nie powinno być problemu.Przecież liczy się kasa a na pewno
            nie będą chcieli odrzucać ludzi którzy chcą płacić :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka