Dodaj do ulubionych

jaja jak berety!!!

15.07.04, 23:22

Obserwuj wątek
    • mtq Re: jaja jak berety!!! 15.07.04, 23:24
      Co się stało? :-)
      • Gość: m.in ale jaja oooo, jaja jak balony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:27
        ale jaja oooo,
        tylko nie z tej strony!
        • skks Re: ale jaja oooo, jaja jak balony 15.07.04, 23:29
          jak mówię, że berety to berety!!
          balony dopiero bedą.
          • mtq Re: ale jaja oooo, jaja jak balony 15.07.04, 23:31
            maila przeczytałeś? :-)
            • Gość: MICHAL HAHAHA jak heteryk IP: *.skane.se 15.07.04, 23:34
            • skks Re: ale jaja oooo, jaja jak balony 15.07.04, 23:34
              przeczytałem:))) i nawet myślałem jak sobie do Stalinogradu jechałem!
              • m.in malujecie coś?? 15.07.04, 23:35
                to ja chce zatwierdzic kolor, w końcu codziennie sie na to paskudztwo patrzę!
                • skks Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:37
                  ja też ale masz aż takie paskudne?
                  Bez jaj:))
                  • mtq Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:38
                    Uuuu, bez jaj? Fatalnie :-)

skks: O 11 masz czas?
                    • skks Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:39
                      później koło 12!!
                      Bo do 12 będę se jaja robił:)
                      • mtq Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:41
                        to o 12? :-)
                        • skks Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:42
                          bez jaj?
                          • Gość: MICHAL HO HO HO IP: *.skane.se 15.07.04, 23:44
                            • skks Re: HO HO HO 15.07.04, 23:44
                              jaj żeś nie widział?
                          • mtq Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:45
                            ...no dobra...
                            • skks Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:45
                              no ale kto bez jaj?
                              Ja mam zawsze przy sobie.
                              • mtq Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:47
                                Ja też, to może jednak z jajami, ale rozejm? ;-)
                                • skks Re: malujecie coś?? 15.07.04, 23:52
                                  jadłem strusie jajo!
                                  Jajecznicę ze jednego strusiego jajca!!
                                  Kurna we czterech nie zdoliliśmy:)
                                  Ale taka jakaś inna:)) białko nie ścina się na biało tylko na przeżroczysto!!
                                  • Gość: Michal mikolaj 7 to co nie jajo? IP: *.skane.se 15.07.04, 23:53
                                    • skks Re: mikolaj 7 to co nie jajo? 15.07.04, 23:54
                                      Eeee nie wygląda:) co by był jajem.
                                      • mtq Re: mikolaj 7 to co nie jajo? 15.07.04, 23:58
                                        Ja tam np. nie lubię jajecznic za bardzo :-)
                                        • skks Re: mikolaj 7 to co nie jajo? 15.07.04, 23:59
                                          a na mnientko?
                                          • mtq Re: mikolaj 7 to co nie jajo? 16.07.04, 00:01
                                            Prendzej!! Na twardo wielkanocno też!
                                      • m.in ale jak pomalujecie 15.07.04, 23:59
                                        jak pisanki....

nu pogodi!
                                        • skks Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:00
                                          i tak dobrze, że nie piszesz: WYCINANKI, ufff
                                          • mtq Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:01
                                            Kolorowanki :-)
                                            • m.in Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:03
                                              Kraszanki
                                              • mtq Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:05
                                                Już mi nic nie rymi :-(
                                              • kriss.forum Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 02:17
                                                skksanki!!! :)

--
                                                www.kazimierz.com
                                                Pozdrawiam,
                                                Kriss.
                                            • skks Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:04
                                              a maluje się te jaja uprzednio ugotowawszy?
                                              Kużwa jak to zrobić? Jak można ugotować jaja?
                                              Próbował ktoś?
                                              A może stwardnieje?
                                              • mtq Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:06
                                                No chyba się wtedy na twardo robi? 2 minuty gotowania? Czy ja coś mylę? :-)

A może w ogóle jajami pomalujemy? :-)
                                              • mtq Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:06
                                                Znaczy jajami jako farbą :-))))))
                                                • skks Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:09
                                                  bierzesz farbkę na jaja i malujesz?
                                                  trudno tak:))
                                                  skorupka się może porysować:((
                                                • m.in Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:09
                                                  po pierwsze primo wy filia.. filia...
                                                  filiatelisci! prosicie sie o kłopoty
                                                  ale do niedzieli wam daruję, bo mam robote
                                                  a po drugie - czyje jajka chcecie gotować
                                                  Na Peruna!
                                                  • skks Re: ale jak pomalujecie 16.07.04, 00:12
                                                    a ten Pierun to jakiś świety, aby?
                                                    A może wiking jaki?
    • Gość: jajo Re: jaja jak berety!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.07.04, 09:18
      nie rób jaj
    • dreamlover Re: jaja jak berety!!! 16.07.04, 09:31
      milusi wąteczek :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka