gph 19.07.04, 09:41 na wakacje pojechał, czy jak? buractwo się pleni a ten nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: co jest z tym adminem? 19.07.04, 09:43 A może zastępstwo jakieś trzeba na ten tychmist wołać? Skoro das_b na wakacjach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugodystansowiec Re: co jest z tym adminem? IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.04, 10:00 admin w 3miescie to inkwizytor, w krakowie birbant... zglupiec mozna.... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 ano nic 19.07.04, 14:02 pewnie wraz z likwidacją lokalnych oślich ławek zlikwidowali admina i własnymi rencyma trzeba słać wątki do skasowania na abuse, nie licząc, że ktoś przejrzy całe forum. zgłoszony wycieli, resztę bliźniaczych tematycznie zostawili:( Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Możemy napisać do GW o zastępcę ale 19.07.04, 14:48 czy to pomoże? Chyba niechętnie inni biorą się za lokalne fora :( Mam napisać? Kto za? kto przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Możemy napisać do GW o zastępcę ale 19.07.04, 14:53 Ja to już proponowałem, ale chyba odzewu nie było. Niemniej jednak za, za, za :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya treść listu do GW 19.07.04, 15:37 A treść listu? Może być tak: Szanowni Państwo, W związku z urlopem Admina na forum Kraków pojawiają się na tym forum wątki/posty , które delikatnie rzecz ujmując są nieładne. Zgłaszanie ich do wykasowywania ich nic nie daje. Proszę zatem o przydzielenie Admina- zastępcy. Z poważaniem, Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co jest z tym adminem? 19.07.04, 15:11 Przecież nic się już nie dzieje!!. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zgoda 19.07.04, 16:18 A nie mówiłem. Tylko ja myślałem, że zajmie to 2(dwa) pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: co jest z tym adminem? 19.07.04, 15:11 Róbcie dalej taki ruch wokół sprawy,Dodajecie im tylko powera!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul No i dobrze.. 19.07.04, 16:12 Teraz się okaże, na ile listy od użytkowników sa czytane ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Odpowiedział jak dotąd automat 19.07.04, 16:26 Do: to.ya@gazeta.pl Temat: Zgloszenie: serwisy.gazeta.pl/onas/0,0.html (0719160506) Dziękujemy za list. Na list odpiszemy najszybciej jak to będzie możliwe. Jesli Twoja informacja nie dotyczy portalu, przekazemy ja wlasciwym pracownikom AGORY SA. Pozdrawiamy, Portal Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 dzisas 19.07.04, 18:24 że tak powiem:( bierze sie wątek do skasowania, wkleja jako linke w list i wysyła na adres abuse@gazeta.pl . juz po parunastu godzinach watek wycinają, jak widac po braku głównego watku z o lizaniu. wkleiłam tylko ten, więc tylko jeden wątek wycięli. ta metoda działa wolno, ale jednak działa w przeciwieństwie do klikania w 'skasujcie ten wątek' Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: co jest z tym adminem? 20.07.04, 13:54 Witam, Bardzo mi przykro z powodu nieporządku który tu zapanował, niestety jak już ktoś wspomniał wyżej birbant i utracjusz ze mnie niepoprawny i bez umiaru pozwalam sobie na dwutygodniowe urlopy w okresie ogólnie uznanym za wakacyjny. :) Zastępca był - niestety wysoce nieskuteczny. Po powrocie forum przejrzałem dokładnie, jeśli coś przeoczyłem to proszę o wiadomość. P.S. Prawdą nie jest jakoby ktoś w ciągu minionych zawiadamiał mnie o szalejących oszołomach. W każdym razie żaden mail w tej sprawie na adres das_bot@gazeta.pl nie dotarł. Narzekanie - tak, pomoc - Boże broń. Szkoda. pozdrawiam das_bot wypoczęty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: co jest z tym adminem? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 14:17 mam pytanie, gdzie wessalo osla lawke? Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Lokalne ośle ławki zlikwidowano... 20.07.04, 14:50 ... zastępując jedną, zbiorczą oślą ławką. Można ją zwiedzać tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 Błogosławię to rozwiązanie, bo wyrzucanie tam wątków stało o wiele jest o wiele mniej skomplikowane. A i więcej do zwiedzania. :) Odpowiedz Link Zgłoś