bocian1 21.07.04, 22:09 niewiem jak sie pisze ,ale chodzi oten zespół z francji 4-1-ciężko będzie z ligą mistrzów to był sparing ale i tak marnoty straszne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bocian1 Re: wisła przegrała z bordo 21.07.04, 22:10 jestem Warszawiak a kibicuje wiśle i co łyso wam?! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: wisła przegrała z bordo 21.07.04, 22:29 bardzo interesujące a moze grzeczniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: wis?a przegra?a z bordo IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 22:34 debil jakis zalozyl ten watek chyba?? strasznie mi lyso, hahaha, normalnie zalosc co do tematu to nawet nie wiem co tu pisac, kogo jaraja mecze sparingowe, a i jeszcze tekst "marnoty straszne", ciekawe gdzie koles widzial to spotkanie:) granie na pol gwizdka zaczyna sie za tydzien, a na serio za 3 tygodnie, wiec narazie nie ma sie co martwic Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: wisła przegrała z bordo 21.07.04, 22:37 nie wiem i bordeaux to gwoli poprawienia, bo sam nie wie, jak sie pisze a takie watki sa bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakauer Re: wisła przegrała z bordo IP: *.g.pppool.de 22.07.04, 08:55 klymenystra napisała: > nie wiem > i > bordeaux > > to gwoli poprawienia, bo sam nie wie, jak sie pisze > > a takie watki sa bez sensu Jesli cos jest bez sensu to po co bierzesz w tym udzial?Bez sensu to sa cale wasze jalowe wypowiedzi.Puste slowa i malo tresci.Boze kto teraz w moim rodzinnym miescie mieszka! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: wisła przegrała z bordo 22.07.04, 09:53 no coz. jest to tez MOJE rodzinne miasto. wyjasnilam- udzial wzielam, aby uswiadomic, jak sie pisze pewne rzeczy. nie wiedzialam, ze to sprawia czlowieka niegodnym mieszkania w krakowie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: wisla przegrala z bordo IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 11:59 strach pomyslec, co by bylo gdybys jeszcze ty tutaj mieszkal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakauer Re: wisla przegrala z bordo IP: *.g.pppool.de 22.07.04, 17:58 Gość portalu: mieszkaniec napisał(a): > strach pomyslec, co by bylo gdybys jeszcze ty tutaj mieszkal Nie macie sie czego bac ja nie jestem ANTYSEMITA ...... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: wisla przegrala z bordo 22.07.04, 18:06 wyzej bylo cos o jalowych wypowiedziach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakauer Re: wisla przegrala z bordo IP: *.g.pppool.de 22.07.04, 22:28 klymenystra napisała: > wyzej bylo cos o jalowych wypowiedziach.... Lepiej pozno niz wcale...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: wisla przegrala z bordo IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 23:44 facet ty cos walisz sobie, jakis denaturat na przyklad, przed pisaniem na forum? bo co widze twoja wypowiedz to za cholere nie nawiazuje do poprzednich, ot takie pisanie nie wiadomo do kogo, o czym i po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakauer Re: wisla przegrala z bordo IP: *.g.pppool.de 23.07.04, 08:33 Gość portalu: mieszkaniec napisał(a): > facet ty cos walisz sobie, jakis denaturat na przyklad, przed pisaniem na forum > ? bo co widze > twoja wypowiedz to za cholere nie nawiazuje do poprzednich, ot takie pisanie ni > e wiadomo do > kogo, o czym i po co Ja wiem ze myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona ale to moze jestes w stanie pojac:nie wszyscy pija to co ty..... P.S.Ja naprawde nie jestem ANTYSEMITA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osioł z krakowa Re: wisla przegrala z bordo IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.07.04, 20:15 on smoli sądeckie wino marki "mózgojeb" ,albo mieszanine osła z mułem czyli jabol porter i wóda razem wymieszana Odpowiedz Link Zgłoś