Dodaj do ulubionych

Groźny wypadek na zakopiance. Nie ma rannych

IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 12:45
Policja powinna była mu zatrzymać prawo jazdy i skierować sprawę do sądu, który mógłby pozbawić go czasowo prawa do kierowania pojazdami.
500zł i 6pkt to kpina z uczciwych użytkowników dróg i zachęta dla bandyto-cwaniaków.
I nie mówcie, że tyle przewiduje taryfikator. Policjant zawsze może zatrzymać prawo jazdy, gdy kierowca wykazuje wyjątkowo niebezpieczną postawą. Tak było w tym przypadku.
Obserwuj wątek
    • Gość: LM Groźny wypadek na zakopiance. Nie ma rannych IP: *.blich.krakow.pl 04.06.13, 13:38
      Kilka dni temu dostałem 6 pkt. karnych za to , że na prostej drodze przy idealnej widoczności zmniejszyłem predkość ze 105 do 70 jakies 50 metrow za znakiem ograniczajacym do 70, więc w momencie przejeżdzania obok znaku rzeczywiście miałem 105 na liczniku. Czyli według policji kierowca wyprzedzający na trzeciego , powodujący wypadek w którym mogli zginąć ludzie, popełnia takie samo wykroczenie jak ktoś kto nie powodując żadnego zagrożenia grzecznie zwalnia tylko 50 metrów za znakiem. BRAWO!!! To naprawdę buduje zaufanie do policji.
    • Gość: kierowca Na Zakopiance. Tak. Ale gdzie? IP: *.free.aero2.net.pl 04.06.13, 13:45
      Niby między Głogoczowem a Mogilanami. Niby na wysokości stacji benzynowej. Niby samochód jadący w kierunku Krakowa zjechał na pas do zawracania.
      Tylko że:
      - miedzy Głogoczowem a Mogilanami jest JEDNA stacja benzynowa
      - na jej wysokości jest "przesmyk" do zawracania ale tylko dla kierunku Kraków->Myślenice (czyli w drugą stronę)!
      - zdjęcia nijak nie pasują do tego miejsca (np. samochody stoją na jakimś moście/przepuście którego w rejonie tej stacji nie ma).

Przesmyk w drugą stronę jest jakieś 600 metrów dalej, po drugiej stronie (nie można więc pisać "na wysokości stacji benzynowej"). I tam wszystko pasuje do zdjęć - z reklamami włącznie.
    • Gość: wodnikSzuwarek Kolizja IP: *.tktelekom.pl 04.06.13, 14:35
      Tak w ogóle to była kolizja nie wypadek.

Ale ja się może nie znam w odróżnieniu od autora "pil"

Czy to może gwiazda krakowskiej mutacj GW Bartosz Piłat ?
    • Gość: alga Groźny wypadek na zakopiance. Nie ma rannych IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.13, 15:52
      Tak, to na pewno jeszcze nie koniec, ten przejazd tam jest koszmarny, nie ma jak się włączyć kaskaderka! Wszyscy jadą szybko dwoma pasami a jak się chce przejechać to się stoi w nieskończoność albo ryzykuje, co za dureń to wymyślił.
    • Gość: mala Groźny wypadek na zakopiance. Nie ma rannych IP: *.radionet.info.pl 04.06.13, 16:12
      szybka jazda, brak wyobraźni, to nie był odpowiedzialny człowiek...uważajcie na innych! Ja tam byłam i widziałam, dobrze, że nie było rannych...
    • Gość: lajkonik Groźny wypadek na zakopiance. Nie ma rannych IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 18:29
      tym capom z pod krakowa to powinni zakazać wjazdu do miasta, k...w wozy z koniami a nie auta i na każdych rogatkach policja z alkomatem, co najmniej połowa by nie wjechała
      KRAKÓW DLA KRAKOWIAN PRECZ ZE SŁOIKAMI ;))
      • Gość: Kiedyś też Krakus Re: Groźny wypadek na zakopiance. Nie ma rannych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 12:42
        Mój Ty kolego z Krakowskiego Osiedla,
        "Słoik" to określenie studenta, który przyjeżdżając do KRK, często wynajmuje mieszkanie i przywozi ze sobą jedzonko właśnie w słoiku, zawsze trochę taniej niż zakupić w KRK, dlatego też nazywanie słoikami ludzi którzy mieszkają w okolicach KRK jest trochę nie trafione, sam przeprowadziłem się z Krakowa do GŁOGOCZOWA, wspaniała miejscowość, idealny dojazd, mili ludzie i ten spokój.
        Pozdrawia,
    • Gość: ffffff istny karambol.. IP: *.142.citypartner.pl 04.06.13, 19:25
      dwóch aut. tak to jest jak sie nic nie dzieje, trzeba pisac o byle stluczce:)
    • Gość: l Re: Groźny wypadek na zakopiance. Nie ma rannych IP: *.gemini.net.pl 08.06.13, 08:50
      Wypadek? Czemu nie od razu katastrofa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka