Gość: Patryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:08 Gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaksio Re: Syrena na medal. Anna Brabańska wyróżniona w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:10 znam ta syrenke (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Brabanska Re: Syrena na medal. Anna Brabańska wyróżniona w IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 21:28 :-) Wiesz jak bardzo cie ta syrenka lubi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Brabanska Re: Syrena na medal. Anna Brabańska wyróżniona w IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 21:27 Dziekuje Patryczku :-) proponuje takze abys wzial udzial w tym konkursie :-) Twoje fotki sa naprawde swietne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstrykacz Re: Syrena na medal. Anna Brabańska wyróżniona w IP: *.76.classcom.pl 31.07.04, 00:04 ja również gratuluję! W. Gdowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Brabanska Re: Syrena na medal. Anna Brabańska wyróżniona w IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 23:59 dziekuje :-) ale mysle ze mozemy sobie pogratulowac w tej zabawie wzajemnie :- )....zdiecie z Zakopanego bardzo mi sie podoba jak rownoez ciekawa jest fotka Pani Ządło.......zycze dalszych sukcesow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc4s RMF FM IP: *.stowplaneta.org / 82.160.17.* 05.09.04, 22:14 Pani Aniu wygrała Pani również aparat w RMFIE, ja również tam wygrałem. Czy otrzymała Pani już nagrodę bo ja jeszcze nie. Proszę się odezwać na gg4273806, chyba, że przeczyta Pani to dopiero za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś