Dodaj do ulubionych

WISLA-Real

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 13:32
podobno real juz wyladowal w balicach... hmm a ja odczuwam coraz wiekszy niepokoj przed
tym meczem.. nie moge sie doczekac pierwszego gwizdka!! bedzie 4-1 dla Wisly, inaczej byc
nie moze, bo odpadniemy:)))
Obserwuj wątek
    • to.ya Re: WISLA-Real 10.08.04, 13:34
      Jak nigdy ostatnio, tak obejrzałabym na żywca. Ale...

3:4

Pozdrav!
      • Gość: 7 Re: WISLA-Real IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 13:39
        chyba kazdy kibic wisly (i nie tylko..) by chcial obejrzec na zywca, gdyby grali w chorzowie tez
        bym pojechal. nawet na wakacjach odkladalem kase, zeby miec na bilet, ale sms od peteena, ze
        graja w krakowie rozwial moje nadzieje i poszedlem sie upic z zalu,heh..
        • to.ya Re: WISLA-Real 10.08.04, 13:47
          Gość portalu: 7 napisał(a):

> chyba kazdy kibic wisly (i nie tylko..) by chcial obejrzec na zywca,

Tyle, że ja jestem kibicem.... Widzewa :D:D:D:P
          Ale dawno _d_o_b_r_e_g_o_ meczu na żywca nie widziałam:)
          Tylko, ze teraz czas na osczędzanie, więc jeżeli akredytacji dziennikarskiej
          nie uda mi się zdobyć, to meczu "live" nici, buuuuuuuuuuu :'-(((((((((
      • Gość: greta Re: WISLA-Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:04
        jak nie lubie oglądać meczy ,tak na ten nie mogę się doczekać...co to będzie,
        co to będzie...
    • luckystrike Re: WISLA-Real 10.08.04, 13:44
      3:1
      Frankowski, Żurawski, Kłos
      • Gość: 7 Re: WISLA-Real IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 13:47
        boje sie, zeby sedzia nie byl 12 zawodnikiem realu. bo wisla jutro zagra najlepszy mecz od gier
        z lazio, tego jestem pewien, ale szwajcar moze wszystko zniszczyc
        • to.ya Re: WISLA-Real 10.08.04, 13:49

> boje sie, zeby sedzia nie byl 12 zawodnikiem realu. bo wisla jutro zagra
          najlep
          > szy mecz od gier
          > z lazio, tego jestem pewien, ale szwajcar moze wszystko zniszczyc

Ty się ciesz, że sędzią nie jest ta "ślepa i głucha" łysa komenda, który
          sędziował mecz Polska-Szwecja, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!
          • Gość: 7 Re: WISLA-Real IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 13:53
            nawet nie wiem kto sedziowal wtedy, z zasady nie ogladam meczow polski ze szwecja, bo
            zawsze przegrywamy w kiepskim stylu..
            • to.ya Re: WISLA-Real 10.08.04, 13:55

> nawet nie wiem kto sedziowal wtedy,
              Jakaś łajza: ślepa, głucha i stronnicza,
              grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[
              • zielonki Re: jak w zegarku ? 10.08.04, 15:07
                Szwajcar Massimo Busacca będzie sędzią głównym meczu Wisła Kraków - Real Madryt
                w 3. rundzie eliminacji Ligi Mistrzów.

Asystentami będą jego rodacy - Francesco Buragina i Matthias Arnet.

Obserwatorem z ramienia UEFA będzie Słowak Jozef Marko, a delegatem UEFA -
                Fernand Meese (Belgia).

Massimo Busacca w poprzedniej edycji Ligi Mistrzów sędziował dwa mecze, w tym
                Realu Madryt z Partizanem Belgrad (1:0) oraz spotkanie Besiktasu Stambuł ze
                Spartą Praga.
                W meczu Real - Partizan arbiter pokazał dwie żółte kartki graczom "Królewskich"
                (Guti i Beckham) oraz jedną piłkarzowi z Belgradu (Djordjevic).
                Ten sam arbiter sędziował również 12 października 2002 roku, eliminacyjny mecz
                do ME Polska - Łotwa, przegrany przez biało-czerwonych 0:1.
                W tym roku Busacca sędziował dwa mecze w lidze szwajcarskiej (FC St. Gallen -
                Young Boys Berno i FC Aarau - Servette Geneva) i pokazał w tych spotkaniach
                dwie czerwone i osiem żółtych kartek.
                (INTERIA.PL)
    • peteen Re: WISLA-Real 10.08.04, 13:48
      2:0
      franek, łowca bramek !!!
      • Gość: 7 Re: WISLA-Real IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 14:01
        heh, nie wierze, zeby wygrali do zera!!:)) ale jak juz wpadna 2 gole dla nas to real sie odsloni i
        sie skonczy jakims hokejowym wynikiem- oby
    • zielonki Re: Jest już pierwsza ofiara meczu 10.08.04, 14:27
      Zygmunt Lenkiewicz, szef sportu w Programie 2, został w poniedziałek zawieszony
      w czynnościach.
      Zawieszenie Lenkiewicza ma związek z negocjacjami w sprawie telewizyjnych praw
      do meczów pucharowych polskich drużyn i umową ze SportFive, która dawała TVP
      prawa do transmisji.
      O dalszych losach Lenkiewicza zadecyduje specjalna komisja TVP. Jest on szefem
      sportu na Woronicza od 12 lat.
      (RP)
      TVN ma plusa
      • Gość: m.in 1:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:21
        no chyba ze sędzia wyrzuci z boiska jakiegoś REALniaka
        wtedy 1:1
    • klymenystra Re: WISLA-Real 10.08.04, 15:38
      a ja mysle ze bedzie 3-1 dla realu. i do tego wisla strzeli pierwsza bramke w
      pierwszej polowie i bedzie radocha w przerwie a te 3 realu to dopiero pod
      koniec :)
    • jean-baptiste Re: WISLA-Real 10.08.04, 16:15
      Byle nie było dwucyfrówki...
      • peteen Re: WISLA-Real 10.08.04, 16:18
        myślisz, że aż tyle wygramy ?
        • Gość: 7 Re: WISLA-Real IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 16:29
          noo, ale 8-2 to w sumie tez dwucyfrowka ;D
          • Gość: Ronaldo LNdL Re: WISLA-Realna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:32
            - Wiemy o rywalach niewiele, jednak powinniśmy tam wygrać. Nasze umiejętności
            są spore i jeśli chcemy zwyciężać w takich rozgrywkach, musimy wygrywać z każdą
            drużyną na świecie - wyznał na łamach dziennika "Marca" przed meczem z Wisłą
            Kraków Ronaldo Luiz Nazario de Lima.
            • Gość: bookmacheros Re: WISLA-Realna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:54
              4 : 2
              stawiam
    • Gość: 7 Re: WISLA-Real IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 17:01
      he,he,he
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35079,2221738.html?x=29
      • to.ya Re: WISLA-Real / Marzyciele- REALiści... 10.08.04, 20:09
        Piłkarze Wisły Kraków są optymistami

PAP, j 10-08-2004 , ostatnia aktualizacja 10-08-2004 12:00

Piłkarze Wisły Kraków oraz trener Henryk Kasperczak z optymizmem oczekują na
        środowy, pierwszy mecz trzeciej rundy eliminacyjnej piłkarskiej Ligi Mistrzów z
        Realem Madryt. Wszyscy liczą na sprawienie dużej niespodzianki. Doceniają klasę
        rywala, ale się go nie boją.

"Na pewno mamy spore szansę na wygranie z Realem w Krakowie - powiedział trener
        Henryk Kasperczak. - Nie chciałbym jej jednak określać w procentach. Wszyscy
        dają nam raczej niewielkie szanse, ale dopiero na boisku okaże się, kto miał
        racje. Optymizmem napawają mnie ostatnie występy mojej drużyny w lidze.
        Wygraliśmy pewnie dwa mecze z twardo grającymi zespołami i pokazaliśmy dobrą
        skuteczność. Teraz sprawdzimy nasze możliwości z rywalem najwyższej klasy".

Piłkarze Wisły w poniedziałek w godzinach przedpołudniowych przeprowadzili
        trening. Ćwiczył także Marek Zieńczuk, który ostatnio leczył kontuzję. Poza
        Tomaszem Dawidowskim, wszyscy zawodnicy są zdrowi i gotowi do gry.

"Zagramy w podobnym składzie jak w ostatnich meczach ligowych - dodał Henryk
        Kasperczak. - Mam tylko jeden problem, jak najlepiej ustawić drugą linię
        drużyny. Po wyleczeniu kontuzji powrócił Zieńczuk. Ponadto do drugiej linii
        kandydują: Szymkowiak, Cantoro, Kukiełka, Uche i Gorawski. Ale dobrze, że
        wszyscy są zdrowi. Dam wskazówki piłkarzom przed meczem, ale jakiejś specjalnej
        taktyki nie przewiduję. Trzeba będzie grać z ogromnym zaangażowaniem. Naszym
        celem jest zwycięstwo. Musimy wykorzystać każdą szansę. Jesteśmy pozytywnie
        nastawieni do tego meczu".

Ostatni trening przed meczem z Realem Wisła przeprowadzi we wtorek o godzinie
        16,30. Potem wyjedzie tradycyjnie na krótkie zgrupowanie poza Kraków. Szum
        medialny, jaki trwa wokół tego meczu, jednym piłkarzom odpowiada, innym nie.

"Czekałem jedenaście lat na mecz z tak wielkim rywalem i o tak wielką stawkę -
        zapewnił pomocnik Wisły Mirosław Szymkowiak. - Nie przeszkadza mi
        zainteresowanie mediów wokół tego spotkania. Powiem więcej - lubię jak się dużo
        mówi o tym wydarzeniu. Z Realem musimy zagrać tak jak Polonia Warszawa w
        ostatnim meczu ligowym z nami, czyli twardo, a nawet ostro, krótko kryjąc
        rywala i nie pozwalając mu na rozwinięcie skrzydeł. Gwiazdy nie lubią twardej
        gry. Stać nas na znacznie lepszą grę niż z Polonią. I jeśli tak zagramy, to
        nasze szanse na zwycięstwo będą duże".

"Przed tak ważnymi meczami wolę spokój, relaks, biorę książkę i staram się nie
        myśleć o czekającym nas spotkaniu - stwierdził obrońca Wisły Arkadiusz
        Głowacki. - Real jest bardzo dobrze znaną drużyną i wiemy, czego się możemy
        spodziewać. We wtorek po treningu trener na odprawie przekaże nam swoje uwagi o
        madryckim zespole, zobaczymy też na wideo fragmenty ostatniego meczu
        sparingowego Realu. Nie tylko od postawy obrońców zależeć będzie dalszy,
        pucharowy los Wisły. Wszyscy musimy zagrać na najwyższym poziomie. Jestem
        przekonany, że środowa konfrontacja będzie dla nas pomyślna".

Wisła imponuje na początku sezonu skuteczną grę. Dla napastników drużyny
        mistrza Polski środowy mecz będzie nadzwyczajną okazją do sprawdzenia formy.

"Myślę, że coś strzelimy Realowi, ale ważne jest także to, aby nie stracić
        bramki - powiedział napastnik Wisły Maciej Żurawski. - Zdobycie przez
        +królewskich+ gola w Krakowie ułatwiłoby im zadanie w rewanżu. Drużyna ta ma
        wielkich piłkarzy, ale nie padniemy przed nimi na kolana. Chciałbym, aby obydwa
        spotkania z zespołem madryckim były meczami mego życia. I zakończyły się
        zwycięsko".

za:
        sport.gazeta.pl/pilka/1,39886,2221548.html
        • Gość: jano czerwona dla Mijailovica IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:37
          a ja przewiduje czerwona kartke dla Mijailovica (jesli zagra)a o
          wyniku "zadecyduje" sedzia oczywiscie na korzysc Realu-w lidze hiszpanskiej
          stalo sie to przeciez prawie norma
      • Gość: m.in Re: WISLA-Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:02
        ererka myśli chyba, ze jest zabawna

mi sie jakoś słabo zrobiło

miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2222786.html
        • Gość: 7 Re: WISLA-Real IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 23:23
          w sumie faktycznie marne, w dziale sportowym jest podobobna relacja, nie wiem smiac sie czy
          plakac
    • cedrowa_gorka Re: WISLA-Real 10.08.04, 20:12
      oj, jutro niestety ten optymizm opadnie...:(
      chciałabym aby było inaczej, ale raczej przegrają:(
    • Gość: 7 upadlem na duchu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 23:28
      jak przeczytalem artykul w gazecie- sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2222672.html -
      fragment o treningu realu. moze to pieprzenie dziennikarza, ale jednak jakos tak sprowadza na
      ziemie i doluje?! coraz bardziej sie boje, ale dalej wierze w zwyciestwo....
      • Gość: m.in taka karma kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:51
        zeby wierzyć
        za 23 godziny będzie wiadomo

tylko nie pij potem ;)
        • klymenystra Re: taka karma kibica 10.08.04, 23:55
          ja na nic nie licze. najwyzej sie milo zawiode. amen
          • Gość: m.in jesli was to pocieszy :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:18
            Dziennik Polski pisze inaczej :)
            (...)
            Supergwiazdy futbolu nie zachwyciły. Ronaldo wręcz się obijał. Zidane miał
            mnóstwo nieudanych dryblingów, a Figo z Beckhamem ani razu nie posłali
            łukowatego dośrodkowania. Zdaniem dziennikarza "Marki" oni zawsze tak zachowują
            się na 24 godziny przed meczem.
            Camacho przypominał sierżanta. Instruował zawodników, zachęcając ich głównie do
            podjęcia wspólnego wysiłku przy przesuwaniu i próbie odbioru futbolówki. Co
            ciekawe, stał w miejscu. To piłkarze mieli się martwić, by nie doszło do
            zderzenia.
            Po godzinie, gdy Beckham wygrał konkurs rzutów wolnych z Roberto Carlosem, w
            obu madrytczykach odezwała się skłonność do błazeństwa. Zaczęli bawić się
            futbolówką - podbijali ją różnymi częściami stopy, ramionami, przytrzymywali
            karkiem i w zgięciu podkolanowym. Do kuglarzy dołączyli wkrótce Ronaldo z
            Solarim. Publika dostała swoje.(...)

• Gość: 7 Re: jesli was to pocieszy :P IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 12:35
              na jakas godzine przed meczem uwierze znowu, ze wisla wygra, narazie czarno to widze!
    • Gość: szy Re: WISLA-Real IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 11.08.04, 13:17
      taaaaa... dzisiaj z realem, a jutro z tesco...
      • Gość: jano mam zle przeczucia IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 11.08.04, 14:33
        snil mi sie dzisiaj mecz wisly z realem -6:2 dla realu
        • peteen to w hokeja ? 11.08.04, 14:40
          ;c)
          nie dygaj, choćbyś deko ważył !!!
    • Gość: 111 Re: WISLA-Real IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 11.08.04, 15:37
      Kraków ocipiał dosłownie na punkcie kolesi z Realu.Czytam dzisiejszą Wyborczą i
      śmiać mi się chce,kiedy widzę ten niepoprawny optymizm Polaczka,który marzy o
      wielkich sukcesach piłkarskich,których tak naprawdę nigdy nie będzie,a w swych
      fantazjach i duchu bojowym uważa,że Wisła skopie tyłek Realowi.Doprawdy,chyba
      co niektórych komentatorów zaćmił blask sławy,który błyszczy pod Wawelem skoro
      wypisują jakieś durne peany na cześć polskich chłopców. Ikony popkultury i
      plastikowi chłopcy ze spuchniętymi kontami potrafią nieźle w piłę ciąć i dziś
      Wisełka dostanie porządnie w dupę.Ciekawe co jutro wypisywać będą gazety...Że
      Majdan był nie w formie, bo się źle przespał z Dodą-Elektrodą? Że wiatr źle
      zawiał i dmuchnął piłkę nie tam gdzie trzeba? Że Figo podciął Żurawskiego,a
      sędzia tego nie zauważył?? Ludzie,toż my piłkarskim dnem jesteśmy i chyba
      najwyższa pora to sobie uświadomić,a nie udawać,że piłkarze którzy dali łomot
      Gruzji (!!) uznawani są za extra drużynę.
      • Gość: b. właśnie przez Gdów... IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:05
        ..przeleciało na sygnale 16 radiowozów, małych i duzych ;) -czyzby juz sie cos
        działo w Krakowie i scisgaja posilki z wojewodztwa?
        bo zastanawiam sie czy za godz. nie bede miala problemow z przejechaniem przez
        wielicką ;)
    • Gość: HUTA Re: WISLA-Real IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 11.08.04, 16:36
      I obudziłeś się z ręką w nocniku...................koniec snów.
    • Gość: 7 Re: WISLA-Real IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 16:46
      niech wygraja, a wszyscy pieprzeni sceptycy wreszcie sie zamkna..
      • carrramba Re: WISLA-Real 11.08.04, 16:57

> niech wygraja, a wszyscy pieprzeni sceptycy wreszcie sie zamkna..
        Wygrajcie !!!!!!!
        • Gość: rzeszowiak Re: WISLA-Real IP: *.prz.rzeszow.pl 11.08.04, 19:33
          Wiele osob w Rzeszowie, chyba jak w calej Polsce, trzyma mocno kciuki za Wisla.
          Zycze zwyciestwa!
    • Gość: 7 3 H do meczu....... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 17:41
      zaczynam sie strasznie denerwowac:)
    • Gość: 7 1.5 H.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 19:26
      • terenia.nasweter Re: 1.5 H.... 11.08.04, 19:35
        Gdy Polacy zaczynają się budzić i otrząsać z niemocy, natychmiast wrogie Polsce
        i Kościołowi katolickiemu polskojęzyczne media przystępują do szkalowania osób
        stojących na straży interesów Rzeczypospolitej. W czasie ataków na najlepszych
        synów naszej Ojczyzny trwa zakrojona na szeroką skalę akcja deprawacji polskiej
        młodzieży !
        • Gość: 7 Re: 1.5 H.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 19:39
          a najlepiej deprawowanie wychodzi jankowskiemu i rydzykowi, bujaj sie z tego watku!
    • seven godzina... 11.08.04, 19:42
      ja juz nie moge wysiedziec w hausie, ide! jazda jazda biala gwiazda !!! dwie franek, 2 zuraw i
      jedziemy z koksem
    • Gość: greta Re: WISLA-Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:50
      jest mecz i nikogo nie ma na forum...mnie też zaraz nie bedzie..bede siedziala
      z piwkiem i paluszkami przed telewizorkiem..hehehe ...:))
    • to.ya Real gola,Real gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.04, 20:23
      uops! A obiecałam dzisiaj Prado, że będę za Wisłą...

;)))
      • Gość: verte Re: Real gola,Real gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:36
        Włączyłem Tv i co widzę?Gębę Sołtysika.No nie ten TVN to potrafi...
        • Gość: m.in Re: Real gola,Real gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:40
          co za nuda.....

dobrze, ze jest internet :)
          • Gość: verte Re: Real gola,Real gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:43
            Rzeczywiście nuda,a miałem już od konia kupić ale lenistwo zwyciężyło i
            całe szczęście.
            • m.in Morientes to gość: 11.08.04, 22:20
              pyk i już....
              • Gość: Oda_Nobunaga Re: Morientes to gość: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:34
                i jest juz 2:0 :((((
      • Gość: 7 Re: Real gola,Real gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 23:48
        ale smieszne, normalnie zrywam boki z uciechy
        ps. a widzew jeszcze funkcjonuje, czy juz w 4 lidze zbankrutowal? oups, zapomnialem, ze
        kiedys ich lubilem, sorki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka