Dodaj do ulubionych

2:0 Nasi ładnie grali

IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.08.04, 22:37
Naprawdę jak równy z równym - w sumie te dwa gole takie przypadkowe jakieś
Obserwuj wątek
    • zielonki Re: 2:0 Nasi ładnie grali 11.08.04, 23:10
      No
      --
      I nawet noże nie latały.
      • trudny2002 Ale spluwają na murawę pod każdą szerokością... 11.08.04, 23:18
        Nie? I popatrz, nawet galaktyczni.
        Zielonki, czy Tobie sie przypadkiem nie pomięszały tematy?
        Ten od rzucania nożami to zwyczajny chuligan i nie bardzo widzę powód dla
        czynienia go wizytówką. Chyba, ze kto lubi sensację. Tanią.
        I Ty też?
        trudny
        • zielonki pewnie że chuligan 11.08.04, 23:32
          przypominam, choć każdy pamięta. To jest taki sposób na eliminację takiej
          hołoty.
      • Gość: Marko Re: 2:0 Nasi ładnie grali IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 23:22
        Pozdrowienia od kibica z Łodzi. Wisła to swietna drużyna, szkoda tej porażki,
        ale trudno. Gratuluję mieszkancom Krakowa tak wspaniałej drużyny, kiedyś Widzew
        grywał taki mecze, az miło było patrzeć. Nie martwcie się kibice, Wisła jeszcze
        kiedyś daleko zajdzie. Życzę tej drużynie jak najlepiej. Gratuluję trenerowi
        Kasperczakowi jak i wszystkim zawodnikom. Byliście świetni, lecz nie zawsze się
        wygrywa. Na pocieszenie, pomyślcie, ze następnym razem będzie lepiej. Trzymam
        kciuki!!!
    • klymenystra Re: 2:0 Nasi ładnie grali 11.08.04, 23:16
      ech no na nic sie nie nastawialam ale jedna honorowa bramka bylaby czyms
      milym... no nic- czekamy na madryt..
      • trudny2002 Kobiety, ładnie sie nastawiają z tym 11.08.04, 23:24
        nienastawianiem się. Honor faktycznie byłby ocalonym, gdyby odrobina
        szczęścia ... Tyle, że mawiaja iż szczęście sprzyja lepszym. Real lepszym jest.
        Z tego co widziałem, nieznacznie, a brawo "WIŚLAKOM" i Kasperczakowi, za te
        dziewięćdziesiąt z czyms minut. I zyczenia równie zaangażowanych minut w
        Madrycie.
        Real to piłkarze za najwyższej półki....najkosztowniejsi i wirtuozerscy. Czy
        naprawdę Wisła czyimkolwiek zdaniem wypada na ich tle tak blado????
        trudny
        • Gość: m.in stawiałem 1:2 - nie trafiłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:29
          a nasi faktycznie fajnie grali, a najładniej Morientes
          • andrzej_samson Luisa Figo przedstawiciel Szczakowianki obserwował 11.08.04, 23:32
            może go kupia ?
          • trudny2002 Re: stawiałem 1:2 - nie trafiłem 11.08.04, 23:32
            To piękno nazywamy skutecznością. O to Ci idzie?
            Pozdrawiam...ale serio to grali wcale nie tak źle.
            trudny
            • hols11 Fernando - DZIĘKUJEMY!! 11.08.04, 23:43
              że utarłeś nosa tym pewnym siebie kibicom Wisły. Juz się cieszyli że są w LM a
              tu nie ma...........
          • Gość: 7 Re: stawiałem 1:2 - nie trafiłem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 23:54
            w realu najlepsi byli chyba srodkowi obroncy, w sumie to oni lepiej grali w obronie niz w ataku
            (sic)
            • Gość: greta Re: stawiałem 1:2 - nie trafiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:50
              ale mogli grac bardziej agresywnie, bo mieli duzo okazji na strzala- ale grali
              ladnie...moze rewanz bedzie wygrana dla nas..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka