cat8cat 03.11.07, 09:59 Reorganizacja Rady Ministrów, bedą tylko 3 ministerstwa: - Ministerstwo Szczęścia, - Ministerstwo Zdrowia, - Ministerstwo Pomyślności... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj latanie 2 razy w tygodniu samolotem na Hel 03.11.07, 10:00 Darmowa Wiagra dla prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Darmowe loty na drzwiach od stodoły pod okiem 03.11.07, 10:03 marszałka Bronisława Lotnika vel Jamajczyka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj 600tys zł miesiecznie na przeloty pRezydenta PiS 03.11.07, 10:08 na Hel 2 razy w tygodniu na wypoczynek w godzinach pracy. W ramach taniego państwa oczywiście. Podgrzewane chodniki wokół pałacy, zeby dreugi pokrak sie nie przewrócvił i nie złamał ręki. 8 ochroniarzy i pistolecik z darmowymi nabojami za pazucha. Kilku wicepremierów za duzo! Ślecenie koalicjntów przez ABW Wszystko w ramach taniego państwa oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: 600tys zł miesiecznie na przelot Premiera 03.11.07, 17:42 zapijaczony_ryj napisał: > do Sopotu 2 razy w tygodniu na wypoczynek w godzinach pracy. > W ramach taniego państwa oczywiście. > 8 ochroniarzy i pistolecik z darmowymi nabojami za pazucha. > Kilku wicepremierów za duzo! > Ślecenie koalicjntów przez ABW > > Wszystko w ramach taniego państwa oczywiście ----------------------------------------------------- idzie naprawdę tanie państwo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz To mi sie podoba:) 03.11.07, 10:07 cat8cat napisał: Tanie państwo według PO > Reorganizacja Rady Ministrów, bedą tylko 3 ministerstwa: > - Ministerstwo Szczęścia, > - Ministerstwo Zdrowia, > - Ministerstwo Pomyślności... A rząd na posiedzeniach codziennie od 6 do 22 będzie sie modlił o cud gospodarczy. pozdrawiam fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/gra Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: To mi sie podoba:) 03.11.07, 14:04 Ponoć na szybie okna mieszkania Tuska w Sopocie jest widoczny patron Irlandii św.Patryk...ludzie z PO klęczą i modlą sie o drugą Irlandię ... Odpowiedz Link Zgłoś
citisus 4 miliony na sylwestra w Warszawie. 03.11.07, 11:56 To ta Bufetowa co po hospicjach chodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: 4 miliony na sylwestra w Warszawie. 03.11.07, 14:07 w kampanii wyborczej Bufetowa obiecała, że wybuduje w Warszawie 6 mostów.... Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Instytut Standardów dla NFZ, urząd 03.11.07, 22:49 ds praw pacjentów, urząd ds nadzoru nad ubezpieczeniami zdrowotnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna PiS juz nas oszukal, wiec przegral 04.11.07, 03:59 teraz pluje i ty robisz to za marny grosz. zal mi przegrancow, ale ciesze sie , ze przegraliscie. Lubie wolnosc. Wasi sponsorzy nie lubia antysemitow . To zaszkodzilo waszemu zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: PiS juz nas oszukal, wiec przegral 04.11.07, 09:55 wolnailiberalna napisał: > teraz pluje i ty robisz to za marny grosz. zal mi przegrancow, > ale ciesze sie , ze przegraliscie. Lubie wolnosc. Wasi sponsorzy nie > lubia antysemitow . To zaszkodzilo waszemu zdrowiu. ------------------------------------------------------------ każdy sam PO sobie sądzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jesteś z PiSu to możesz za 2% ceny rynkowej 04.11.07, 10:00 Kupić w ramach taniego państwa dla swoich serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3038513.html Tez bym kupił 20 tysięcy i sporzedał za 800tys. Ale nie jestem z pisu, to nie moge tak tanio, uczciwie bez przetargu.Zgodnie z prawem i sprawiedliwością Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zapijaczony serwujesz jak zwykle stare kotlet 04.11.07, 10:19 I Wice Wersa. Tylko moje kotlety sa realne, a twoje urojone w twojej zapiz daczonej z nienawisci głowie. Też bym kupił za 20 tys. nadal aktualne. Trzeba by powołać komisję do wyjaśnienia tego uczciwego bez przetargu zakupu za bezcen Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Zapijaczony serwujesz jak zwykle stare kotlet 04.11.07, 15:40 sprawa była wałkowana już przez opozycje z PO i SLA, TVN 24 i GW - nie naruszył prawa, mało tego wtopił Jacek Kurski sporo kasy w remont ... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zapijaczony serwujesz jak zwykle stare kotlet 04.11.07, 16:05 cat8cat napisał: > sprawa była wałkowana już przez opozycje z PO i SLA, TVN 24 i GW - nie naruszył > prawa, mało tego wtopił Jacek Kurski sporo kasy w remont ... Aleś się rozPiSał.... Frustracja twoja, nieba sięgać musi.... ... a tu rzyć! - Skończyło się koryto dla tumanów, gamoni i przygłupków czyli: Miernych, Biernych, ale Wiernych... Ciekawe ilu z nich wiernymi pozostanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: Zapijaczony serwujesz jak zwykle stare kotlet 04.11.07, 16:18 A jakis przyklad jak to tanio za rzadow malych kaczuszek bylo ?? Na czym oszczezilismy ?? jak zmniejszylismy wydatki na wydatki prezydenta , premiera ? Rozumiem ze jedyna oszczednosc to na karmie dla psow bo premier kota ma a on mniej zre niz wilczury kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zapijaczony serwujesz jak zwykle stare kotlet 04.11.07, 16:54 sqz napisał: > A jakis przyklad jak to tanio za rzadow malych kaczuszek bylo ?? Na > czym oszczezilismy ?? jak zmniejszylismy wydatki na wydatki > prezydenta , premiera ? Rozumiem ze jedyna oszczednosc to na karmie > dla psow bo premier kota ma a on mniej zre niz wilczury kwacha. Gdzieś ty do szkół chadzał???, że tak słabo u ciebie ze zrozumieniem czytanych tekstów.... Z takimi pytaniami to do cata8 - toć on znany i zapoznany PiSowczyk... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sqz zrozumienie tekstu . 04.11.07, 18:30 chyba do lepszych niz Twoje bo mnie uczono ze czlowiek ma prawo do omylki i ze tylko glupcy sie nie myla. Uczono mnie tez ze kultura czlowieka polega na tym by nie obrazac drugiego . Dlatego tez bylem przeciwny kaczuszkom bo obrazali mnie na kazdym kroku . Jak widze zwolennicy opcji POprawnej politycznie tez to lubia . Nastepnym razem pomysl zanim zaczniesz obrazac . Uwierz mi to nie boli (myslenie - podpowiadam bo sam moglbys na to nie wpasc ) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Dla przykładu i porównania... 04.11.07, 16:01 ... napisz cóś o tanim państwie kaczym.... Takiego ślinotoku jeszcze to forum nie widziało - utopić się można... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Siedmiu ochroniarzy dla takiego..... 04.11.07, 16:59 A kto by go na padł. Na sam widok by uciekł taki napastnik, albo pier.... nał na zawał ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś