Dodaj do ulubionych

DO 7 I JEGO ADWOKATA

12.08.04, 09:41
powtarzam wątek żebyście go nie zagubili w tym natłoku informacji

--Spartakusie, bo pozwól że tak Ci będę mówił. Jeszcze nie wiesz czy jesteś
homo czy hetero, zorientowany na chłopców czy może na dziewczynki. Maniery
też masz średnie. Zatem SPARTAKUSIE, TY i Twój szanowny adwokat, nie umiecie
pogodzić się z faktem że ktoś ma inne, niż Wy dwaj najwięksi, zdanie. Co was
może zdziwi jeszcze argumentacja jest podporą innych też i twierdzeń.
Niestety ale nie jesteście nieomylni, o wielcy. Wielcy idioci oczywiście.
Spartakusem was nazywać to obraza dla tych którzy mogą sebie tak nazywać. Dla
mnie jesteście małymi wszami, które kąsają. A żeby was zabić nie wystarczy
was uderzyć, was trzeba zgnieść, przydeptać i zakręcić nogą jeszcze. Idioci,
pseudointelektualiści, Najwięksi ale w czym i kiedy i jak tego jeszcze nie
wiem. Będę śledził wasze poczynania. Jeśli wasz poziom intelektualny ulegnie
jakimś radykalnym wachaniom dam wam znać.
Mistrzu sługą Twym pokornym jestem !!!!!
Obserwuj wątek
    • peteen morfinka, a może... 12.08.04, 10:03
      ty go, najnormalniej w świecie, podrywasz ?
      • morfinka_12 Re: morfinka, a może... 12.08.04, 10:50
        Co podrywam. Proszę Cie i Ty ich poplecznikiem jestes???????
        • peteen nie co, a kogo... 12.08.04, 10:57
          nie jestem poplecznikiem, jeno kolegą...
      • Gość: mikolaj7 swarka zabanowali IP: *.provider.pl / *.provider.pl 20.08.04, 10:54
        swarozyca zabanowali
    • luckystrike Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 12.08.04, 11:43
      no cóż, ja rozumiem, że są wakacje, ale troszke na swieże powietrze trzeba
      wyjść. a nie siedzieć ciągle przed komputerkiem i bredzić jakieś bzdury. wyłącz
      grzecznie komputer i poproś mamusie, zeby Cię do parku zabrała.
      • morfinka_12 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 12.08.04, 12:12
        cieszymy się że dzielisz się z nami swoimi przemyśleniami. O której wrócisz????
    • Gość: 7 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:12
      widze, ze paranoja postepuje:) ja zaraz wychodze na bike`a i tobie tez radze przewietrzyc
      lepetyne. spartakus, hehe, to dobre, widac ze jestes niepelnosprytny, a myslenie nie jest twoja
      mocna strona,hahaha
      • morfinka_12 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 12.08.04, 12:15
        dobrze
        dzięki tobie pozaję coraz więcej nowych słów a takrze odkrywam nowe znaczenie
        tych które już znałem

NIEPEŁNOSPRYTNY SPARTAKUSIE

swoją drogą to ciekawe że ty spartakusie źle wypowiadasz się o bywalcach lokalu
        o tej nazwie, wcozraj był specjalny pokaz dla Ciebie i Tobie podobnych, bo coś
        wspominałeś że się tam wybierasz?? ze świderkiem czy bez??
        • Gość: 7 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:20
          nie nadazam, sorry!
          ps. cos tam pisales o manierach - to ty pierwszy wyskoczyles z obrazaniem mnie, no, ale ja juz
          nie takich malych ludzikow przezylem na tym forum,hehe, na ciebie tez leje prostym sikiem
          • morfinka_12 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 12.08.04, 12:24
            powinieneś powiedzieć "kiedy jadę do spartakusa na moim bajku, myślę sobie o
            tym sikaniu które sie tam odbędzie, może dziś na mnie będą sikać
        • Gość: 7 >>takrze<< IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:23
          hahaha, no dopiero teraz zauwazylem :D mam do czynienia z dzieckiem dyslektykiem :D

nie wiedzialem, ze dzieci wpuszczaja do spartakusa! ja tam nie wiem co sie tam odbywa, ale ty
          jestes chyba zorientowany. w koncu ja sie nie spodziewalem, ze odbywaja sie tam jakies pokazy,
          w koncu to SAUNA (jesli wiesz co to znaczy), dzieki za poszerzenie horyzontow!
          • morfinka_12 Re: >>takrze<< terz, rysz, i inne 12.08.04, 12:26
            poszerzają to chyba tobie coś może jak na bajku bez siodełka jedziesz??,
            literówka zdarza się wszystkim nawet tobie spartakusie, jeśli masz życzenie
            znajdę takową
            • luckystrike Re: >>takrze<< terz, rysz, i inne 12.08.04, 12:40
              morfinka_12 napisał:

> poszerzają to chyba tobie coś może jak na bajku bez siodełka jedziesz??,
              > literówka zdarza się wszystkim nawet tobie spartakusie, jeśli masz życzenie
              > znajdę takową

"takrze" to nie jest literówka!!! literówką jest np.: " tażke"
              • Gość: 7 Re: >>takrze<< terz, rysz, i inne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:48
                zastanawiam sie, czy morfinka to nie jakies przydupas michala. wprowadza tu jakies pedalskie
                klimaty, ja chyba zastosuje manewr taktyczny, czyli wycofam sie z dyskusji, bo pedaly mnie nie
                interesuja (a ten nawet wie o jakis "wystepach" w spartakusie, no jaja po prostu:)
                • morfinka_12 >>mondra<< 12.08.04, 12:48
                  Kraków

Re: McDonald's?
                  Autor: seven
                  Data: 09.08.2004 15:00 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                  to jak jestes kurwa taka mondra, to sobie zerknij na podforum knajpy-> na samym
                  szczycie jest
                  watek o tym gdzie mozna obejrzec mecz, ze nie wspomne o tym, ze sie przewija
                  ten temat przy
                  okazji kazdego wazniejszego meczu wisly!

• Gość: MICHAL MORFINKA chodz na sianko na bzykanko IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:51
                    lubie takich goracych chlopcow, pisz MICHALGERSON@HOTMAIL.COM
                    • Gość: 7 Re: MORFINKA chodz na sianko na bzykanko IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:52
                      kurna ktos sie podszywa:)) rotfl
                • morfinka_12 Re: >>takrze<< terz, rysz, i inne 12.08.04, 12:57
                  taktycznie to ty się możesz w dupę pocałować. O pedałach i spartakusie to ty
                  zacząłeś, więc chyba tam biegasz często i znasz te klimaty
          • morfinka_12 Re: >>takrze<< 12.08.04, 12:32
            widzisz to TY pierwszy zacząłeś głupie zaczepki i wyzwiska, więc nie miej
            pretensji,
    • Gość: leas Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.08.04, 19:37
      Ludziska, straciłam wątek!
      Gdzie bierze początek ten spór "morfinki" z "7" ? W słowach nie przebierają.
      Zacietrzewienie intrygujące.
      • Gość: 7 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 22:11
        ja tez juz stracilem watek, poza tym, ze ten pyskacz wali jakies glupie teksty nie majace
        wiekszego odniesienia do moich postow i rzeczywistosci.. ale jak to mowia- psy szczekaja, a
        karawana jedzie dalej. juz dawno nikt za mna nie gonil po forum, az sie dziwilem, ze tak dlugo
        mam spokoj :))
        • morfinka_12 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 13.08.04, 09:12
          spór nasz rozpoczął się w momencie kiedy dołączyłem sie do czyjegoś postu z
          pytaniem odnośnie knajpy do oglądania meczu. W odpowiedzi usłyszałem że
          McDonalds jest takową. No i dalej już poszło, on zaczą wyzywanie, ja nie
          pozostałem mu dłużny.

Pyskaczem jest
        • morfinka_12 O 7 I JEGO ADWOKACIE - DO INNYCH 13.08.04, 09:16
          Pyskaczem jest tu ewentualnie 7, bo to jego wypowiedzi niewiele maja wspólnego
          z rzeczywistością (no chyba że on oglądał ten mecz w McD) wtedy wszelkie honory
          oddaję tobie. Ale wszyscy wiedzą że to nie jest prawda. Czyli że 7 jest rasowym
          przedstawicielem debilizmu!!! myśli że każdemy może dokopać a ten powinien
          skulić ogon i powiedzieć przepraszam.

tO ŻE KTOŚ cIĘ GANIA NA FORUM TO TWOJA SPRAWA. Widocznie jesteś aż tak głupi że
          każdemu się narażasz
        • Gość: nicki Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:01
          PO co ty się do niego przyczepiłeś. Daj sobie spokój, innym przeszkadzasz też
          • Gość: 7 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 13:18
            widze ze jest was wiecej :)) zalozcie moze jakis komitet samoobrony przede mna ? lol
            • morfinka_12 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 16.08.04, 09:57
              Samoobrona jest może dla Ciebie dobra
    • mtq Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 12.08.04, 20:14
      Masz rację!!
      • terenia.nasweter Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 12.08.04, 20:41
        mtq napisał:

> Masz rację!!
        Prawda zwycięży!
        "Nie dajcie sobą manipulować, nie wierzcie w wymyślone i bzdurne historie! Nie
        dajcie się zwariować, a prawda zwycięży, jak zwyciężała zawsze przez 69 lat
        mego życia i 40 lat kapłaństwa!" - zaapelował do wiernych w odpowiedzi na
        medialną kampanię oszczerstw ksiądz prałat Henryk J. .
    • morfinka_12 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 19.08.04, 17:26
      a gdzież nasi bogowie
      • Gość: podpowiedz Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 00:03
        moze ci podpowiem

> a gdzież nasi bogowie
        >

maja cie w dupie
        :)))
        szczekaj dalej studenciku z wroclawia
        • morfinka_12 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 20.08.04, 09:06
          uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, aż mi dech zaparło. Szczekać, - pies szczeka
          najdroższy. Studncikiem z Wrocka jesteś TY jak zrozumiałem ale nie wiem jaki to
          ma wpływ na to co tu jest napisane.
    • morfinka_12 Re: DO 7 I JEGO ADWOKATA 21.08.04, 09:10
      TYch popierdółek naprawdę chyba nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka