Gość: Fanka IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 15:09 Podobno 30% policjantow t o pedaly!!!a 50% to mafia!!Co wy myslicie na ten temat ??Moze macie jakies przezycia z tym zwiazane?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefania. Re: POLICJANCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:51 Słyszałaś,że gdzieś dzwonią , ale nie dosłyszałaś gdzie, otóż dzwonią w kościele. Ta statystyka jest prawie zgodna z rzeczywistością, ale dotyczy ona kleru katolickiego nie policji. Uściślam, nie 30% tylko 42% to pedały i pedofile a 53% to mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a obie jesteście w której grupie ? 14.08.04, 15:57 pedałów, pedofili, czy mafiosów ? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: a obie jesteście w której grupie ? 14.08.04, 15:58 chyba w grupie inwalidow umyslowych pierwszej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
izabell21 Do SEVEN 15.08.04, 18:05 czesc Darek co tam u Ciebie slychac?mam nadzieje ze pobyt we Wloszech byl udany;)Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Do SEVEN IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 18:11 a czesc czesc, faktycznie dobrze sie bawilem, ahh te wloszki, a co u ciebie? pozdrawiam tez Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Do SEVEN 16.08.04, 11:18 cześć Darku!!! a ja słyszałem że przejeżdzałeś przez Czechy. jak czeszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabell21 Re: Do SEVEN IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 11:32 U mnie jakos leci, teraz jestem w domu ale na weekend jade do Kraka:))zmieniamy mieszkanie i jedziemy czegos szukac.Pozdrowionka dla Ciebie i Szlachty:)) Ps.Mowiles ze Wloszki sa brzydkie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawonm Re: Do SEVEN 16.08.04, 23:24 Moje znajome uważają ze policjanci to maja fajniutkie dupeczki.Wiem coś o tym bo sam jestem gliną ;)))A co do tej Mafii?.... no wiecie... z czegoś trzeba żyć...Polską rządzi MAFIA no i ten obsrany KLER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjantka Re: Do SEVEN IP: *.streamcn.pl 16.08.04, 23:51 Policjanci to maja fajne twarde pałki a dupeczki tez nie powiem niczego sobie zwlaszcza jeden facet tylko ze on jest ze sluzb specjalnyc(CBS)ten to ma dupeczke nic tylko by sie ja myziac chcialo Odpowiedz Link Zgłoś
grrr mafia 17.08.04, 14:37 Relax my love The love I have for you is like the Mafia For you I'd testify I'd lie for you of course Since my love is like the Mafia And for you I will fight What would you doubt for? I'd never lie to you Of course I'd die for you I'd be your eye for you My love won't stop short I'll raise our sons for you I'll save our ones for you Load up your guns for you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: POLICJANCI IP: *.streamcn.pl 28.08.04, 13:30 Podobno najwieksza Polska mafia to wlasnie Policja,o tym ze pedaly to tez slyszalam ale nie mialam przyjemnosci:):):) A jeszcze słyszałam że duzo mafiozow pracuje raczej w Centralnym Biurze Śledczym w tajnych służbach żeby sie nie wychylać za bardzo.Jak ktos ma info to wpisujcie się bo to naprawde ciekawy temat:) Odpowiedz Link Zgłoś