groszek69 Re: tesknota za krakowe 16.08.04, 14:21 z powodow zawodwych przenioslam sie do wroclawia, jestem tu juz 1,5 roku i dalej nie widze widokow na powrot do ukochanego miasta...nie ma takiego drugiego miasta jak krakow... ale nie trace nadziei...moze w koncu znajde fajna prace i znow pojawie sie w krakowie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Ciekawe 16.08.04, 14:24 Słyszę wiele głosów, że we Wrocławiu kwitnie życie wieczorne , a klimat tworzy się podobny do krakowskiego, lecz z większą "światowościa". Sam dawno noe byłem we Wrocławiu i ciekawi mnie jak ty byś porównała nocne życie tych miast? Odpowiedz Link Zgłoś
groszek69 Re: Ciekawe 16.08.04, 15:00 owszem kwitnie...pod wzgledem nocnego zycia..na rynku to nie da sie ukryc ze rynek tetni zyciem...zwlaszcza teraz w lecie...owszem wrocalaw jest podobny do krakowa pod wieloma w zgledami takze pod tym...ale jednak to nie krakow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Ciekawe 16.08.04, 15:04 groszek69 napisała: >owszem wrocalaw jest podobny do krakowa pod wieloma w zgledami takze pod >tym...ale jednak to nie krakow W czym różnica Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ciekawe 16.08.04, 15:07 zielonki napisał: > groszek69 napisała: > > >owszem wrocalaw jest podobny do krakowa pod wieloma w zgledami takze pod > >tym...ale jednak to nie krakow > > W czym różnica > Mostek Pokutnic to chyba tylko we Wrocławiu jest :) A może i taki w Krakowie jest tylko ja nie wiem? Bądź co bądź napływowa ludność ze mnie - mogę nie wiedzieć:D Odpowiedz Link Zgłoś