1991an 19.08.04, 15:29 Mam 34 lata, szukam przyjaciela na którego ramieniu mogłabym się wypłakać, z którym mogłabym gdzieś wyjść i porozmawiać na każdy temat. Jestem mężatką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: szukam przyjaciela 19.08.04, 15:34 Meskiego rodzaju moze byc? Uwielbiam dyskutowac o ksiezach... Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Swarogu... 19.08.04, 17:46 ... o ile pamiętam zawarliśmy umowę. Z przykrością stwierdzam, że jesteś nie tylko źle wychowany ale nie masz honoru. To jest pierwsze i ostatnie ostrzeżenie, następny będzie ban. Choćby jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: szukam przyjaciela 20.08.04, 09:06 masz wielu przyjaciol, tylko nie wszystkich jeszcze spotkalas! Powodzenia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: szukam przyjaciela 21.08.04, 12:50 mysle,ze chodzi zaczej o zastepstwo za meza:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: szukam przyjaciela 21.08.04, 13:25 Toteż grzecznie pytam Samą Zainteresowaną czy chodzi o odwet na mężu czy o kawałek rękawa do wysmarkania się płci obojętnej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 14:00 Jestem wielofunkcyjny jak proszek OMO.Drewniany do uslug:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 14:40 tylko Vizir, cytrynowy, do białego (bez podtekstów rasistowskich ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 14:45 E ,nieprawda .:).OMO powstalo w tajnych laboratoriach wojskowych jako potencjalna bron zimnowojenna do uzytku zewnetrznego.Dobrze sie pieni,koi zmysly,zwieksza potencje,zmniejsza bezrobocie i nie zawiera cholesterolu.Zawsze wyslucha,przytuli, a jak trzeba to klapsa w pupe da;). Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 15:03 Nie drążyłam nigdy sekretów producentów proszku do prania, a szkoda - jak widzę, to taki pasjonujący temat... Jednoczesnie pozostanę chyba przy sprawdzonych metodach kojenia zmysłów, zwiększania potencji, szukania pracy i obniżania poziomu cholesterolu. Zwłaszcza, że trzy na cztery kwestie (z wyjątkiem poszukiwania pracy) można załatwić w jeden prosty sposób, naturalny, sprawdzony i jakże przyjemny! (vide: inny wątek na tym forum) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 15:07 Celowo pominęłam kwestię pienienia się - świetnie sobie radzę bez proszku, wystarczy odpowiednio irytujący obiekt :) Nie próbowałam również mówić do proszku, tulić się do niego, tudzież nadstawiać pupę po klapsa. No chyba, że po spożyciu innego proszku lub innej używki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 16:24 A wracajac do tematu-Gdzie sie podziala zalozycielka watku?.Juz kogos znalazla?;).I to nie mnie?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 16:39 Nie jesteśmy najwidoczniej tak interesujący, jak mogłoby się nam wydawać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 16:40 Nam?To jest Was wiecej?.Fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 16:44 Mówię "nam" w imieniu wszystkich chętnych, obecnych na tym forum, mających swe osoby za w miarę interesujące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 16:49 No to...postaram sie byc bardziej "interesujacy":).Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 16:51 Dla mnie czy dla szczęśliwej (chyba jednak nie bardzo) posiadaczki tego wątku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 16:52 Slowa swe kieruje dla calej zenskiej czesci ludzkosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 16:56 To teraz pozostaje tylko oczekiwać na żeńską część ludzkości, tłumnie przybyłą podziwiać interesującego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 16:58 No to drogie Panie do kolejeczki,nie przepychac sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:02 Heh, siedzę, piszę i rozglądam się z lękiem, żeby zdążyć umknąć przed tabunem rozhisteryzowanej żeńskiej części świata :) Póki co - luz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:04 Spokojnie,na pewno poszly sie ladnie ubrac i umalowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:05 I przypudrować noski :) A przy dzisiejszej temperaturze powinny się raczej ładnie rozebrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:08 Tak i niech zaloza teczowe bikini:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:10 No to ja już odpadam w przedbiegach - nie mam tęczowego bikini... :) Usiądę zatem w loży szyderców i obserwować będę załe zajście z boku jako juror :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:14 No ostatecznie nie musi byc teczowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:19 Ale też rola jurora z loży szyderców jest niezmiernie kusząca... Chociaż... na wszelki wypadek, gdybym się rozmyśliła, pójdę poszukać mojego nietęczowego bikini :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:21 No to ja czekam,zajme Ci kolejke:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:27 Rozglądam się, rozglądam... Z tą kolejką to szumnie powiedziane... :) Chyba sobie zdążę kawę jeszcze zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:29 To ja sobie herbate zrobie,bo tez nikogo jeszcze nie widze:)-(Alez sie musza stroic i to specjalnie dla mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:33 Pewnie biegają w popłochu po wyprzedażach za tęczowym bikini :) I trzeba się było tak wyrywać? Mogły poczekać jeszcze ze dwa posty i siedziałyby wygodnie z kawusią tak jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:35 Wlasnie ,przeciez wystarczy dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:38 Sugerujesz, że tyle Cię jest? Wyobraźnia podsuwa mi różne obrazki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:39 Nie tak duzo-85 kilo raptem. Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:43 I to ma wystarczyć dla całej żeńskiej części ludzkości? Jak się rzucą rozszarpywać, to waga jubilerska będzie potrzebna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:45 No to bedzie problem.I jaka strata dla swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:48 Czyli jednak nie wystarczy dla wszystkich... Może jednak trzeba będzie jakąś selekcję wstępną przeprowadzić? Eliminacje ogłosić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:50 Albo...niech walcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 17:53 A jak wygrają te grube i brzydkie? Na pewno chciałbyś zobaczyć na finiszu zawodniczkę sumo w tęczowym bikini? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 17:57 Tylko nie to!!:).To moze niech lepiej w szachy graja:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 18:05 To też jest niebezpieczne - może wygrać ta, co całymi dniami nad biało-czarną siedzi i z domu nie wychodzi - blada jakaś, mizerna i rachityczna, co to z jej bidnego ciałka tęczowe bikini spadowywać będzie ;) A poza tym - co będzie jak ja zagram... i wygram? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Hej,a ja moge byc? IP: *.veranet.pl 21.08.04, 18:16 Jak to co bedzie jak wygrasz?.Bede caly Twój.:) Odpowiedz Link Zgłoś
goodfairy Re: Hej,a ja moge byc? 21.08.04, 20:52 No popatrz, jedna chętna się znalazła, ale ma jakieś wątpliwości co do Twojej atrakcyjności (a ja nawet nie czuję, jak mi się rymuje :) Chyba jesteś skazany na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: szukam przyjaciela IP: w3cache.* / *.2-0.pl 21.08.04, 18:19 to ja juz jestem gotowa ,w żółtym bikini ,odpowiada? kolejki do ciebie nie ma wiec chyba nie jesteś taki atrakcyjny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: szukam przyjaciela IP: *.veranet.pl 22.08.04, 12:42 Nie wiedza kobiety,co traca:)hehehe.A ja nadal jestem sklonny:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: szukam przyjaciela 24.08.04, 08:15 chyba nie myslisz o przyjazni? moze najwyzej o ..."przyjaciolce" ;p :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: szukam przyjaciela 02.09.04, 15:17 nie rozumiem, mężatka która płacze? ;) Joyce kiedyś napisał, że życie to samotna wędrówka w trakcie której napotykamy na różne postaci, oszustów, przyjaciół, kochanków, wrogów, szukając swego odbicia, choć wciąż je spotykając... Odpowiedz Link Zgłoś