Dodaj do ulubionych

Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub

IP: *.chello.pl 01.04.02, 18:31
Obserwuj wątek
    • Gość: LIDKA Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.polcard.com.pl 16.04.02, 17:34
      ULUBIONY PUB - KRYJÓWKA
    • Gość: :) Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.v1.pl / 192.168.2.* 06.06.02, 20:32
      DRUKARNIA na ulicy MIKOŁAJSKIEJ 13 jest najlepsza w Krakowie!!Imprezy :
      czwartek piatek i sobota..:))Jest czad!!
      • kriss.forum Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 14.06.02, 16:52
        Gość portalu: :) napisał(a):

> DRUKARNIA na ulicy MIKOŁAJSKIEJ 13 jest najlepsza w Krakowie!!Imprezy :
        > czwartek piatek i sobota..:))Jest czad!!

Drukarnia??? To wogóle nie przypomina knajpy! Wielka hala, szkolne taborety,
        niewygodne stoliki i krzesła, brud, syf... oto cała Drukarnia. Kto wogóle wpadł
        na pomysł takiego czegoś?

Pozdrawiam,
        Kriss.
        • Gość: krakusof Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 62.233.151.* 26.06.02, 16:18
          moze jestem nieco inny ale najlepsza dyskoteka to zdecydowanie cocon, ale co wy
          tam mozecie o tym wiedziec...:))
          • Gość: Witek Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.dwa-zero.krakow.pl 06.07.02, 12:19
            ostatnio dla mnie ulubionym miejscem stał sie Klub Loch Ness, duzy lokal w
            koncu nie piwniczna nora, stare drzewa w ogródku, miły chłód w środku. Jedyny
            problem to przewaga stołów do snookera a ja wole poola:).
            • swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 09.07.02, 16:04
              Gość portalu: Witek napisał(a):

> ostatnio dla mnie ulubionym miejscem stał sie Klub Loch Ness, duzy lokal w
              > koncu nie piwniczna nora, stare drzewa w ogródku, miły chłód w środku. Jedyny
              > problem to przewaga stołów do snookera a ja wole poola:).

czy adres loch'u jest ściśle strzeżoną tajemnicą?
              jeśli nie to, proszę o jego ujawnienie - też chcę się relaksować w ogródku pod
              drzewami
              obiecuję przyprowadzać znajomych wyłącznie pojedynczo!
              • Gość: Witek Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.dwa-zero.krakow.pl 13.07.02, 01:35
                swing napisał(a):
                >
                > czy adres loch'u jest ściśle strzeżoną tajemnicą?
                > jeśli nie to, proszę o jego ujawnienie - też chcę się relaksować w ogródku pod
                > drzewami
                > obiecuję przyprowadzać znajomych wyłącznie pojedynczo!

Loch Ness jest przy Warszawskiej, Nie pamietam numeru, miedzy ulicą Ogrodowa a
                Szlakiem ale po stronie Ogrodowej, w głebi biały parterowy budynek z zielonym
                neonem
                pozdrowionko WW.

• Gość: gonzo Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.intertel.com.pl 13.07.02, 07:53
                  Może i Loch Ness jest fajny, ale i tak najlepsze laski przychodzą do Black
                  Gallery :)))
                  • Gość: Giciarz Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:27
                    to prawda ostatnio walilem tam jedna szatanistke w toalecie, bylo bomba
                  • Gość: ed Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 62.233.151.* 04.09.02, 08:30
                    Gość portalu: gonzo napisał(a):

> Może i Loch Ness jest fajny, ale i tak najlepsze laski przychodzą do Black
                    > Gallery :)))

a gdzie to jest>?
                • swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 15.07.02, 15:50

dzięki, WW - Witek :) na pewno wykorzystam informację i dam znać jak było
                  • rabi19 Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 18.07.02, 09:15
                    A ja jestem taka sobie zwykła baba.
                    Uwielbiam "Cafe Migrena" na ul. Gołębiej 3
                    Spotykam tam wspaniałych przyjaciół.
                    Małe, ciepłe wnętrze, wspaniała atmosfera, baaardzo miła obsługa !
                    No i wspaniała "Piołunówka" :))
            • Gość: Anty student Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:24
              Loch Ness to straszna nora polecam wszystkim normalnym Pasje na Szewskiej tam
              nie ma chociaz tej zgrai studencikow
              • Gość: Pandi Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.gci.net 21.03.03, 06:35
                jesli lubisz Pasje, to chyba malo w zyciu widziales...
              • Gość: bonnie Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.ae.krakow.pl 11.04.03, 01:02
                hej antystudencie!!nie wiem dlaczego studenci ci nie pasuja?! Moze to po
                prostu twoje niespelnione ambicje sie odzywaja?Studenci sa sercem tego miasta
                i nic na to nie poradzisz. jestesmy wszedzie, tak bylo, jest i bedzie. A
                przyszla elita naszego kraju lubi i umie(!) sie bawic. MOZE TY NAS NIE
                TOLERUJESZ ALE MY JESTESMY TOLERANCYJNI... Show must go on!!! Pozdrawiam
                wszystkich
          • Gość: Zygfryd Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:22
            dla Ciebie pederasty to moze i tak ale dla innych, szczegolnie fanstastycznych
            mlodych dupencji i napakowanych gosci the best jest Kameleon na Zablociu
          • wrb Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 03.09.02, 19:39
            Przeciez to knajpa dla gejow.
      • Gość: Seba Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 217.96.2.* 08.02.03, 09:23
        Polecam Stan wyjątkowy na floriańskiej jest fajniutko :)))))
    • evangeline Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 18.07.02, 21:22

kiedys bylo fajnie w Rock'n'Rollu i Twoim Pubie, ale teraz jest wielka ch**nia
      za przeproszeniem... czy ktos zna jakas fajna knajpe gdzie graja rock'a, metal
      etc... i przede wszystkim gdzie siedza fajni ludzie (tj. tacy z ktorymi mozna
      pogadac o czyms konkretnym a nie o tym ktore tanie wino jest najlepsze)...
      pozdrowki...
      • evangeline Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 18.07.02, 21:31

zapomnialam o Popularnym... calkiem milo tam jest...
        • Gość: OLO I Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.chello.pl 16.04.03, 22:13
          Szczególnie jak Bartek z Danielem (oby nie zmarzł podczas patroli) mieli dobry dzień to bywało i jest zajebiście. Ostatnio oglądfałem tam Czterech pancernych - zupełnie inna pespektywa :)
      • Gość: saba Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.02, 19:23
        evangeline napisała:

>
        > kiedys bylo fajnie w Rock'n'Rollu i Twoim Pubie, ale teraz jest wielka
        ch**nia
        > za przeproszeniem... czy ktos zna jakas fajna knajpe gdzie graja rock'a,
        metal
        > etc... i przede wszystkim gdzie siedza fajni ludzie (tj. tacy z ktorymi mozna
        > pogadac o czyms konkretnym a nie o tym ktore tanie wino jest najlepsze)...
        > pozdrowki...

Kiedys tzn. kiedy ? Od kiedy sie tak obrzydliwe zrobilo? I jak myslisz
        dlaczego?
        • Gość: evangeline Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: Pico:* / 172.31.200.* 04.04.03, 08:49
          kiedys tzn. jeszcze jakies 1,5 roku temu... a zrobilo sie tak jak jest, bo
          teraz przesiaduja tam same malolaty, odpieprzone w jakies cwieki i mini, stoja
          pod sciana jak dziwki i czekaja az ktos sie za nie wezmie... koszmar...
    • Gość: Fisher1st Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 213.77.44.* 30.08.02, 14:10
      Słuchajcie - problem jest prosty bo nie ma problemu. :)) Osobiście proponuję
      wybrać jakąś knajpę i tam po prostu chodzić jako że głównym problemem są fajni
      ludzie z którymi można pogadać (ciekawiej niż o winie marki wino :))) ). Po
      prostu ogłośmy ranking i wybierzmy jedną w której się spotykać będziemy.
      Osobiście proponuję carpe diem (głównie dla genialnej kanapy skórzanej w
      lochu), a poza tym muza jest całkiem fajna :)))
      Polecam Fisher1st.
      PS. w sprawie szczegółów piszcie na fisher1st@gazeta.pl
      • Gość: tomCrac Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 16:06
        > Po prostu ogłośmy ranking i wybierzmy jedną w której się spotykać będziemy.

Ale kto ma sie spotykac? :) Carpe jest baaardzo przyjemne jezeli chcecie znac moje zdanie :)
        • Gość: alissa19 Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.02, 22:00
          a jest w Krakoie knajpa podobna do Piekarni warszawskiej?
          • Gość: tomCrac Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:08
            > a jest w Krakoie knajpa podobna do Piekarni warszawskiej?

Zalezy co sie tam u Was wypieka ;) a tak na serio, to Krakow jest miastem, na ktore przypada najwiecej kanjp na metr kw. powiezchni starego miasta, wiec problemow ze znaleznieniem wlasciwej Tobie knajpki raczej nie bedziesz miec.
          • swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 02.09.02, 14:05
            Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> a jest w Krakoie knajpa podobna do Piekarni warszawskiej?

w Krakowie nie ma chyba jeszcze knajpy z selectingiem
            i dobrze
            • Gość: tomCrac Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:20
              > w Krakowie nie ma chyba jeszcze knajpy z selectingiem i dobrze

Chyba jednak sa tylko nie znam nazw.. jedna na Siennej na taka wyglada.

• swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 03.09.02, 16:56
                Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> > w Krakowie nie ma chyba jeszcze knajpy z selectingiem i dobrze
                >
                > Chyba jednak sa tylko nie znam nazw.. jedna na Siennej na taka wyglada.
                >
                czyli po prostu tam nie trafiłam :)
                swoją drogą, ciekawe, co ludzi ciągnie do takich miejsc?
                • Gość: tomCrac Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 21:00
                  > swoją drogą, ciekawe, co ludzi ciągnie do takich miejsc?

Ja chyba wiem co ich tam ciagnie. Przez caly ostatni rok chodzilem po szkole (w trakcie tez :) do pewnej knajpki. W godzinach 9-15 bardzo trudno bylo tam znalezc kogos nie z naszego (czyli szkolnego) towarzystwa. Milo, przyjemnie i prawie rodzinnie (spotkanie przedswiateczne, kolega przyniosl ciasto mamusi, ktos tam jeszcze cos innego, zyczenia we wlasnym gronie) Jednak czasami zdarzalo sie, ze dresiarzom z Kazka zachcialo sie zobaczyc jak sie towarzystwo bawi i czar pryskal, nie bylo to juz to samo. Takie kluby sa i mi nie przeszkadzaja, a ci ktorzy pchaja sie tam na sile beda wielce rozczarowani.
                  • swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 05.09.02, 17:49
                    rozumiem, że jest sympatycznie, gdy się wszyscy znają itd., ale selecting
                    polega na nagradzaniu ludzi wejściem na imprezę nie ze względu na fakt, że są
                    znani towarzystwu, ale dlatego, że _pasują_ do wizji imprezy

nie przeszkadza mi moda na clubbing, zauważam jednak, że jej popularność opiera
                    się z jednej strony na ludzkiej potrzebie akceptacji, a z drugiej na tęsknocie
                    za należeniem do elit

umiem oczywiście docenić poczucie bezpieczeństwa, jakie daje dobrze chroniona
                    impreza, ale sądzę, że są inne metody, aby je zapewnić
            • Gość: cortez Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.bracka.pl 24.03.03, 14:33
              swing napisała:
              > w Krakowie nie ma chyba jeszcze knajpy z selectingiem
              offszem, jest, i to kilka. co praffda selekcya yest tam jeszcze w powiyakach,
              ale od czegos trzeba zaczac ;-]]
          • Gość: lover Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:35
            jest Blue Box
    • Gość: rafi Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.waw.cdp.pl 01.09.02, 21:21
      mi tam bardzo odpowiada kuriozum. fajni ludzie , fajna muzyka.
      • Gość: blekota Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:39
        kuriozum to ty sie miales nazywac wiekszej tandety i kiczu jak zyje nie
        widzialem
        pozdrawiam
    • Gość: Loża Szyderców Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.02, 17:02
      Ja mam kilka ulubionych fajnych knajpek,ale nie podaje takich informacji do
      wiadomosci wszystkich, bo później robi się tam tłok,pada klimat i wszystko
      staje się inne niż było...
    • Gość: doncjusz Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 2.4.STABLE* / 10.10.174.* 02.10.02, 17:04
      Po pierwsze żadne dyskoteki.Po drugie - pub przed wyjściem na imprezkę to
      PAUZA,a imprezki to tylko na Kazimierzu lub w Strefie 22,Stalowych
      Magnoliach,Krzysztofory i swego czasu Rentgen.Ten nowy pub na siennej Faust
      jest do bani - jego podłoga przypomina restauracje.Oczywiście nie zapominajmy o
      Uwadze,Black Gallery oraz Tajemniczym Ogródku.Kto zna lepsze miejsca to wyzywam
      na pojedynek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bo Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 00:48
        Dyskoteka KAMELEON! Nie ma lepszego miejsca jesli chodzi o imprezowa muzyke ,
        efekty djow i wogole.Jest troche chamstwa ale od pewnego czasu w Krk
        obowiazuje regula gdzie duzo chamow tam duzo fajnych dup:) gdzie malo chamow
        ZERO dup:(
        • m.in Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 17.10.02, 10:30
          Gość portalu: bo napisał(a):
          > duzo fajnych dup:)
          > ZERO dup:(

m.in. z uwagi na powyższe w niektóre miejsca sa zakazane dla chłopców w dresach
          • Gość: Pandi DO: m.in. IP: *.gci.net 21.03.03, 06:41
            to sie nazywa riposta!
            popieram
            • Gość: mijaczek knajpa IP: *.union01.nj.comcast.net 21.03.03, 21:52
              JAZZ ROCK CAFE zawsze i wszedzie!
        • spodnica Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 22.03.03, 22:55
          gdzie ten kameleon jest?
    • Gość: ania Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.localnet.emaus.krakow.pl / 192.168.0.* 02.04.03, 19:31
      NOWY KUZYN na Małym Rynku jest o.k. ania
    • Gość: didi Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.whitemouse.com.pl / 192.168.1.* 03.04.03, 00:26
      kiedys na polu straszny mróz, ja z kumplem idziemy floriańską i myslimy sobie
      ze trzeba sie ogrzac, wiec wchodzimy do "przychodni towarzyskiej" a tam jakis
      fiut w drzwiach zaczyna mi sie dziwnie przyglądać i mówi ze tu to w kapturach
      na głowie to tak nie za bardzo..... wiec niech ktos mi powie co to za pojebane
      miejsce, i kto tam przychodzi? nie wiem czy wzięto mnie za dresiarza czy co?
      ale dresiarz w dzinsach i bundeswerce??? juz tam nigdy moja noga nie stanie! a
      jezeli chodzi o jakies fajne miejsce to polecam do zabawy "jazz rock caffe" do
      pogadania przy piwku np "klub kulturalny" a na miły wieczór z laską np jakies
      miejsce na kazimierzu np "singer". lubie czasem posiedziec takze
      w "propagandzie" i poogladać pamiątki zeszłej
      epoki:)
    • siedemnastolatka Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 12.04.03, 18:21
      VA BANQUE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka