Gość: LIDKA Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.polcard.com.pl 16.04.02, 17:34 ULUBIONY PUB - KRYJÓWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.v1.pl / 192.168.2.* 06.06.02, 20:32 DRUKARNIA na ulicy MIKOŁAJSKIEJ 13 jest najlepsza w Krakowie!!Imprezy : czwartek piatek i sobota..:))Jest czad!! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 14.06.02, 16:52 Gość portalu: :) napisał(a): > DRUKARNIA na ulicy MIKOŁAJSKIEJ 13 jest najlepsza w Krakowie!!Imprezy : > czwartek piatek i sobota..:))Jest czad!! Drukarnia??? To wogóle nie przypomina knajpy! Wielka hala, szkolne taborety, niewygodne stoliki i krzesła, brud, syf... oto cała Drukarnia. Kto wogóle wpadł na pomysł takiego czegoś? Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusof Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 62.233.151.* 26.06.02, 16:18 moze jestem nieco inny ale najlepsza dyskoteka to zdecydowanie cocon, ale co wy tam mozecie o tym wiedziec...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.dwa-zero.krakow.pl 06.07.02, 12:19 ostatnio dla mnie ulubionym miejscem stał sie Klub Loch Ness, duzy lokal w koncu nie piwniczna nora, stare drzewa w ogródku, miły chłód w środku. Jedyny problem to przewaga stołów do snookera a ja wole poola:). Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 09.07.02, 16:04 Gość portalu: Witek napisał(a): > ostatnio dla mnie ulubionym miejscem stał sie Klub Loch Ness, duzy lokal w > koncu nie piwniczna nora, stare drzewa w ogródku, miły chłód w środku. Jedyny > problem to przewaga stołów do snookera a ja wole poola:). czy adres loch'u jest ściśle strzeżoną tajemnicą? jeśli nie to, proszę o jego ujawnienie - też chcę się relaksować w ogródku pod drzewami obiecuję przyprowadzać znajomych wyłącznie pojedynczo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.dwa-zero.krakow.pl 13.07.02, 01:35 swing napisał(a): > > czy adres loch'u jest ściśle strzeżoną tajemnicą? > jeśli nie to, proszę o jego ujawnienie - też chcę się relaksować w ogródku pod > drzewami > obiecuję przyprowadzać znajomych wyłącznie pojedynczo! Loch Ness jest przy Warszawskiej, Nie pamietam numeru, miedzy ulicą Ogrodowa a Szlakiem ale po stronie Ogrodowej, w głebi biały parterowy budynek z zielonym neonem pozdrowionko WW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.intertel.com.pl 13.07.02, 07:53 Może i Loch Ness jest fajny, ale i tak najlepsze laski przychodzą do Black Gallery :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giciarz Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:27 to prawda ostatnio walilem tam jedna szatanistke w toalecie, bylo bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 62.233.151.* 04.09.02, 08:30 Gość portalu: gonzo napisał(a): > Może i Loch Ness jest fajny, ale i tak najlepsze laski przychodzą do Black > Gallery :))) a gdzie to jest>? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 15.07.02, 15:50 dzięki, WW - Witek :) na pewno wykorzystam informację i dam znać jak było Odpowiedz Link Zgłoś
rabi19 Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 18.07.02, 09:15 A ja jestem taka sobie zwykła baba. Uwielbiam "Cafe Migrena" na ul. Gołębiej 3 Spotykam tam wspaniałych przyjaciół. Małe, ciepłe wnętrze, wspaniała atmosfera, baaardzo miła obsługa ! No i wspaniała "Piołunówka" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty student Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:24 Loch Ness to straszna nora polecam wszystkim normalnym Pasje na Szewskiej tam nie ma chociaz tej zgrai studencikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandi Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.gci.net 21.03.03, 06:35 jesli lubisz Pasje, to chyba malo w zyciu widziales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonnie Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.ae.krakow.pl 11.04.03, 01:02 hej antystudencie!!nie wiem dlaczego studenci ci nie pasuja?! Moze to po prostu twoje niespelnione ambicje sie odzywaja?Studenci sa sercem tego miasta i nic na to nie poradzisz. jestesmy wszedzie, tak bylo, jest i bedzie. A przyszla elita naszego kraju lubi i umie(!) sie bawic. MOZE TY NAS NIE TOLERUJESZ ALE MY JESTESMY TOLERANCYJNI... Show must go on!!! Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryd Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:22 dla Ciebie pederasty to moze i tak ale dla innych, szczegolnie fanstastycznych mlodych dupencji i napakowanych gosci the best jest Kameleon na Zablociu Odpowiedz Link Zgłoś
wrb Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 03.09.02, 19:39 Przeciez to knajpa dla gejow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 217.96.2.* 08.02.03, 09:23 Polecam Stan wyjątkowy na floriańskiej jest fajniutko :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evangeline Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 18.07.02, 21:22 kiedys bylo fajnie w Rock'n'Rollu i Twoim Pubie, ale teraz jest wielka ch**nia za przeproszeniem... czy ktos zna jakas fajna knajpe gdzie graja rock'a, metal etc... i przede wszystkim gdzie siedza fajni ludzie (tj. tacy z ktorymi mozna pogadac o czyms konkretnym a nie o tym ktore tanie wino jest najlepsze)... pozdrowki... Odpowiedz Link Zgłoś
evangeline Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 18.07.02, 21:31 zapomnialam o Popularnym... calkiem milo tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO I Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.chello.pl 16.04.03, 22:13 Szczególnie jak Bartek z Danielem (oby nie zmarzł podczas patroli) mieli dobry dzień to bywało i jest zajebiście. Ostatnio oglądfałem tam Czterech pancernych - zupełnie inna pespektywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.02, 19:23 evangeline napisała: > > kiedys bylo fajnie w Rock'n'Rollu i Twoim Pubie, ale teraz jest wielka ch**nia > za przeproszeniem... czy ktos zna jakas fajna knajpe gdzie graja rock'a, metal > etc... i przede wszystkim gdzie siedza fajni ludzie (tj. tacy z ktorymi mozna > pogadac o czyms konkretnym a nie o tym ktore tanie wino jest najlepsze)... > pozdrowki... Kiedys tzn. kiedy ? Od kiedy sie tak obrzydliwe zrobilo? I jak myslisz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evangeline Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: Pico:* / 172.31.200.* 04.04.03, 08:49 kiedys tzn. jeszcze jakies 1,5 roku temu... a zrobilo sie tak jak jest, bo teraz przesiaduja tam same malolaty, odpieprzone w jakies cwieki i mini, stoja pod sciana jak dziwki i czekaja az ktos sie za nie wezmie... koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fisher1st Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 213.77.44.* 30.08.02, 14:10 Słuchajcie - problem jest prosty bo nie ma problemu. :)) Osobiście proponuję wybrać jakąś knajpę i tam po prostu chodzić jako że głównym problemem są fajni ludzie z którymi można pogadać (ciekawiej niż o winie marki wino :))) ). Po prostu ogłośmy ranking i wybierzmy jedną w której się spotykać będziemy. Osobiście proponuję carpe diem (głównie dla genialnej kanapy skórzanej w lochu), a poza tym muza jest całkiem fajna :))) Polecam Fisher1st. PS. w sprawie szczegółów piszcie na fisher1st@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 16:06 > Po prostu ogłośmy ranking i wybierzmy jedną w której się spotykać będziemy. Ale kto ma sie spotykac? :) Carpe jest baaardzo przyjemne jezeli chcecie znac moje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.02, 22:00 a jest w Krakoie knajpa podobna do Piekarni warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:08 > a jest w Krakoie knajpa podobna do Piekarni warszawskiej? Zalezy co sie tam u Was wypieka ;) a tak na serio, to Krakow jest miastem, na ktore przypada najwiecej kanjp na metr kw. powiezchni starego miasta, wiec problemow ze znaleznieniem wlasciwej Tobie knajpki raczej nie bedziesz miec. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 02.09.02, 14:05 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > a jest w Krakoie knajpa podobna do Piekarni warszawskiej? w Krakowie nie ma chyba jeszcze knajpy z selectingiem i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:20 > w Krakowie nie ma chyba jeszcze knajpy z selectingiem i dobrze Chyba jednak sa tylko nie znam nazw.. jedna na Siennej na taka wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 03.09.02, 16:56 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > w Krakowie nie ma chyba jeszcze knajpy z selectingiem i dobrze > > Chyba jednak sa tylko nie znam nazw.. jedna na Siennej na taka wyglada. > czyli po prostu tam nie trafiłam :) swoją drogą, ciekawe, co ludzi ciągnie do takich miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 21:00 > swoją drogą, ciekawe, co ludzi ciągnie do takich miejsc? Ja chyba wiem co ich tam ciagnie. Przez caly ostatni rok chodzilem po szkole (w trakcie tez :) do pewnej knajpki. W godzinach 9-15 bardzo trudno bylo tam znalezc kogos nie z naszego (czyli szkolnego) towarzystwa. Milo, przyjemnie i prawie rodzinnie (spotkanie przedswiateczne, kolega przyniosl ciasto mamusi, ktos tam jeszcze cos innego, zyczenia we wlasnym gronie) Jednak czasami zdarzalo sie, ze dresiarzom z Kazka zachcialo sie zobaczyc jak sie towarzystwo bawi i czar pryskal, nie bylo to juz to samo. Takie kluby sa i mi nie przeszkadzaja, a ci ktorzy pchaja sie tam na sile beda wielce rozczarowani. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 05.09.02, 17:49 rozumiem, że jest sympatycznie, gdy się wszyscy znają itd., ale selecting polega na nagradzaniu ludzi wejściem na imprezę nie ze względu na fakt, że są znani towarzystwu, ale dlatego, że _pasują_ do wizji imprezy nie przeszkadza mi moda na clubbing, zauważam jednak, że jej popularność opiera się z jednej strony na ludzkiej potrzebie akceptacji, a z drugiej na tęsknocie za należeniem do elit umiem oczywiście docenić poczucie bezpieczeństwa, jakie daje dobrze chroniona impreza, ale sądzę, że są inne metody, aby je zapewnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cortez Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.bracka.pl 24.03.03, 14:33 swing napisała: > w Krakowie nie ma chyba jeszcze knajpy z selectingiem offszem, jest, i to kilka. co praffda selekcya yest tam jeszcze w powiyakach, ale od czegos trzeba zaczac ;-]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lover Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:35 jest Blue Box Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.waw.cdp.pl 01.09.02, 21:21 mi tam bardzo odpowiada kuriozum. fajni ludzie , fajna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.wa / *.nv.iinet.net.au 03.09.02, 18:39 kuriozum to ty sie miales nazywac wiekszej tandety i kiczu jak zyje nie widzialem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loża Szyderców Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.02, 17:02 Ja mam kilka ulubionych fajnych knajpek,ale nie podaje takich informacji do wiadomosci wszystkich, bo później robi się tam tłok,pada klimat i wszystko staje się inne niż było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doncjusz Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: 2.4.STABLE* / 10.10.174.* 02.10.02, 17:04 Po pierwsze żadne dyskoteki.Po drugie - pub przed wyjściem na imprezkę to PAUZA,a imprezki to tylko na Kazimierzu lub w Strefie 22,Stalowych Magnoliach,Krzysztofory i swego czasu Rentgen.Ten nowy pub na siennej Faust jest do bani - jego podłoga przypomina restauracje.Oczywiście nie zapominajmy o Uwadze,Black Gallery oraz Tajemniczym Ogródku.Kto zna lepsze miejsca to wyzywam na pojedynek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 00:48 Dyskoteka KAMELEON! Nie ma lepszego miejsca jesli chodzi o imprezowa muzyke , efekty djow i wogole.Jest troche chamstwa ale od pewnego czasu w Krk obowiazuje regula gdzie duzo chamow tam duzo fajnych dup:) gdzie malo chamow ZERO dup:( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 17.10.02, 10:30 Gość portalu: bo napisał(a): > duzo fajnych dup:) > ZERO dup:( m.in. z uwagi na powyższe w niektóre miejsca sa zakazane dla chłopców w dresach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandi DO: m.in. IP: *.gci.net 21.03.03, 06:41 to sie nazywa riposta! popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijaczek knajpa IP: *.union01.nj.comcast.net 21.03.03, 21:52 JAZZ ROCK CAFE zawsze i wszedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
spodnica Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 22.03.03, 22:55 gdzie ten kameleon jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.localnet.emaus.krakow.pl / 192.168.0.* 02.04.03, 19:31 NOWY KUZYN na Małym Rynku jest o.k. ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub IP: *.whitemouse.com.pl / 192.168.1.* 03.04.03, 00:26 kiedys na polu straszny mróz, ja z kumplem idziemy floriańską i myslimy sobie ze trzeba sie ogrzac, wiec wchodzimy do "przychodni towarzyskiej" a tam jakis fiut w drzwiach zaczyna mi sie dziwnie przyglądać i mówi ze tu to w kapturach na głowie to tak nie za bardzo..... wiec niech ktos mi powie co to za pojebane miejsce, i kto tam przychodzi? nie wiem czy wzięto mnie za dresiarza czy co? ale dresiarz w dzinsach i bundeswerce??? juz tam nigdy moja noga nie stanie! a jezeli chodzi o jakies fajne miejsce to polecam do zabawy "jazz rock caffe" do pogadania przy piwku np "klub kulturalny" a na miły wieczór z laską np jakies miejsce na kazimierzu np "singer". lubie czasem posiedziec takze w "propagandzie" i poogladać pamiątki zeszłej epoki:) Odpowiedz Link Zgłoś
siedemnastolatka Re: Twoja ulubiona dyskoteka, ulubiony pub 12.04.03, 18:21 VA BANQUE Odpowiedz Link Zgłoś