angelina119 01.07.14, 20:35 Co najważniejszego wiedzieć muszę wiedzieć o Apeironie ?? Czy negatywne opnie krążące w internecie to prawda czy tylko złośliwość ludzi ... ? Wybieram się na studia i mam wielki dylemat co do Apeironu :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek P. Re: Apeiron - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.14, 17:57 Droga A. Większość negatywnych opinii o tej nauce jest uzasadniona! Nie ryzykuj. Zrób użytek z szarych komórek i poszukaj czegoś lepszego. www.omzochroniarz.strefa.pl/apeiron.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemniczy wielbic Re: Apeiron - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.14, 18:16 Jacek P może byś się podpisał pełnym imieniem i nazwiskiem, bez tego jesteś niewiarygodny. Tajemniczy wielbiciel Apeirona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narolek Re: Apeiron - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.16, 21:19 Dobra szkoła dla każdego, kto chce się uczyć, bo dla tych co nie chcą, to żadne studia nie pomogą. Każdy ma to na co sobie zapracuje. Ogólnie szkoła dobra, przygotowuje do podjęcia pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Apeiron - opinie IP: *.riz.pl 15.04.16, 11:38 Dla wszystkich, którzy się jeszcze wahają i pytają, co kto sądzi o Apeironie w Krakowie. Uważam, że to dobra uczelnia, nie miałem raczej problemów z niczym, ani z nauką, ani z ćwiczeniami. Było ok. Jak to mówią - wszystko jest do przejścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigacon Re: Apeiron - opinie IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.04.16, 14:49 Zła opinia tej szkoły to nie przypadek. Czesne to nie jedyna opłata jaką się ponosi na tej uczelni. Masa opłat dodatkowych do których się zobowiązujesz podpisując bardzo niekorzystna umowę. Nie polecam tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
saramiskiewicz Re: Apeiron - opinie 12.07.16, 09:54 Apeiron jest ok. Byłam tam na studiach i naprawdę warto, jeśli chcesz później iść do mundurówki. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izolda Re: Apeiron - opinie IP: 192.162.146.* 14.09.16, 09:23 Jak najbardziej polecam :) Tak zorganizowanych zajęć praktycznych nie znajdziesz w innej uczelni. Każdy z nauczających woli przekazywać wiedzę praktyczną, niż podawać bezsensowne definicje. Luźna atmosfera ( czasami jest śmiesznie na zajęciach) przeplata się z wymaganiami co do dyscypliny. Super ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Apeiron - opinie IP: *.ists.pl 26.04.17, 11:03 Jak dla mnie studia w Apeironie były dla mnie najlepszym wyborem w życiu! Świetna atmosfera i mnóstwo przekazanej wiedzy na wykładach jak i zarówno na ćwiczeniach :) Polecam każdemu, szczególnie tym osobom, które chcą pracować w wymarzonym zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś