IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 00:58
Napiszcie za ile mozna wyzyc w Kraku;)??
Obserwuj wątek
    • aphoper1 Re: KRAKOW 01.09.04, 06:32
      hej!

w Kraku mozna wyzyc za dowolne pieniadze, zalezy czego oczekujesz;) Troszke
      zartuje, ale mam znajomych, ktorzy wydaja miesiecznie ok. 200zl(jedzenie +
      komunikacja miejska) + za wynajem mieszkania/pokoju/stancji (roznie od 150zl za
      miejsce w 3-osobosym pokoju).
      Ale Krakow jest drogi. Jesli chcesz jesc na miescie, nawet w barach mlecznych,
      to w 200 zl mozesz sie nie zmiescic.
      Ja - kupujac ksiazki, sporo kserujac, jezdzac autobusem, jedzac w miare dobrze i
      placac za mieskzanie ok. 250zl, miescilam sie w 800-900. To sporo. Jak bym
      jeszcze chciala chodzic na piwo...?;)
      Pozdrawiam i powodzenia!
      • Gość: kasicaaaaaaaaaaa Re: KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:27
        no coz, trzeba bedzie walowke z domu przywozic, zeby jednak na to piwo
        starczylo;)))
        • Gość: kati_p Re: KRAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:16
          grunt to optymizm, kasica :D
      • Gość: AniaS Re: KRAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:16
        Jest dobrze. Ja czasem chodze na piwo, i mieszcze sie w ok. 500-600 miesiecznie
        (w tym 250 akademik z internetem).
        • Gość: kasicaaaaaaaa Re: KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:07
          a znacie jakies tanie sklepy??;);):) np spozywcze;D
          • Gość: opryszek Re: KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:33
            no własnie tanie sklepy najlepiej takie gdzi jest najtańszy alkohol heh :)
            • Gość: pawełek Re: KRAKOW IP: *.acn.waw.pl 04.09.04, 01:04
              sklep samoobsłógowy "plus" na miasteczku studenckim. są tam tanie rzeczy, o
              których wspomniał opryszek :)
              • Gość: kasicaaaaaaa Re: KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:25
                Wy tam tylko myslicie o alkoholu;);))) a mnie chodzi o jakies tanie serki,
                bulki, ogolnie gdzie zarcie tanie, alkohol jak sie chce to zawsze jest tani,
                hehe...
    • Gość: Lelek Re: KRAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:14
      500-600 minimum aby normalnie żyć

1000 - to już wygoda dla studenta :)

jak ktoś nie ma to i za 400 pewnie się da ale to już smutno :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka