Dodaj do ulubionych

juz za chwileczke, juz za momencik ...

03.09.04, 10:50
łikend ))))))))))))
Obserwuj wątek
    • to.ya Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 10:53
      podejdź do GG :D
      • kremoofka to.yus 03.09.04, 11:03
        jestem no ;)))
    • qlrafik Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 10:57
      czyżbyś miała jutro wolne??? SZCZĘŚCIARA!!!
      • kremoofka Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:02
        nie :DDDDD
        ale juz pozwolilam sobie sie cieszyc tym nadchodzacym faktem ;p
        • qlrafik Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:03
          przyłączam się do owej radości i dzielę ja z Tobą :)))
          • kremoofka Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:04
            i bardzo slusznie )))
            • qlrafik Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:11
              kremooweczko małe pytanko, czy kojarzysz może rysunki styryczne Larsona? czy
              wiesz gdzie ich szukać ( w necie oczywiście, ale chodzi mi o jakiś adres), nie
              zaprzątaj sobie tym głowy, ale gdybyś [przypadkiem natrafiła to BAAAArdzo
              proszę o jakieś info. z góry serdecznie pozdrawiam i przesyłam kremoowkowe
              chrup!
              • kremoofka Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:23
                kojarze, ale niestety nie znam adresu strony
                poszukaj na googlach
                powodzenia
                ))
    • swing tak, ale pytanie mam: 03.09.04, 11:12
      dlaczego karą za "już za chwileczkę..." jest kolejny przechlapany piątek?!
      te cholerne piątki trzeba potem odchorowywać do niedzieli - i gdzie tu sens...?
      • Gość: AniaS Re: tak, ale pytanie mam: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:25
        Słuchajcie jest pięknie, bo oprócz tego, że jest weekend, to jeszcze świeci
        słońce! Polecam to uczcić i wieczorem iść do kina.
        • qlrafik Re: tak, ale pytanie mam: 03.09.04, 11:27
          masz jakiś pomysł co do filmu??? pozdr.
          • Gość: AniaS Re: tak, ale pytanie mam: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:37
            Jak dla mnie to dziś Osada.
            • qlrafik Re: tak, ale pytanie mam: 03.09.04, 11:44
              może być, godzina? - żartuję, ale jeżeli będzie obok Ciebie wolne miejsce daj
              mi znać. serdecznie pozdr. QLrafik
            • swing w takim razie... 03.09.04, 11:49
              miłego wieczoru!

mnie kusi "lepiej późno..."
              • qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 11:51
                lepiej poźno niż poźniej - jak mniemam, baaardzo dobry film, gorąco polecam
                wszystkim którzy lubią komedie romantyczne na wysokim pozimie! pozdro.
                • to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 11:54
                  A gdyby tak "Terminal"?
                  Pomijam swoje skrzywienie zawodowe ale... podobno też ciekawy:D
                  • qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 11:57
                    nie wiem czy gtdzieś to jeszcze grają ale jeżeli nie widziałeś, a lubisz mocne
                    wrażenia, i kino inteligentne, to gorąco polecam TOŻSAMOŚĆ - ( identity -
                    woryginale)
                    • to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:03
                      A coś więcej o tym filmie, proszę? ZApowiada się ciekawie:D
                      • qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 12:18
                        klasyka kilka osób w motelu. nie wiedzą jednak że wśród nich wkrótce pojawi się
                        policjant wiozący więźnia na egzekucję...cdn
                        • to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:21
                          się ciekawie zapowiada... idziesz?
                          BTW: wklikałam Ci poniżej kilka linków :)
                          • qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 12:36
                            to nie wszystko, bardzo dobry film który po obejrzeniu od razu stał się jednym
                            z moich ulubionych to "LOST IN TRANSLATIONS" - czyli "MIĘDZY SŁOWAMI" bardzo
                            gorąco polecam, jest to obowiązek dla każdego kinomana, zwłaszcza jeżeli lubi
                            klimat zagubionego siebie szukającego przyjaźni, oparcia, przeżycia czegoś,
                            spontanicznego...
                            • to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:42
                              Grają gdzieś w Krakowie? Poszłabym:D
                              • qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 12:46
                                hmm... wiem że napewno w kinie Tęcza. można pomyśleć...
                                • to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:49
                                  qlrafik napisał:

> hmm... wiem że napewno w kinie Tęcza.
                                  Tak daleko, buuuuu ;'-(
                                  • qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 12:52
                                    dlatego DOPISAŁEM ŻE MOŻNA POMYŚLEĆ o bliższym kinie... ups, tego już nie
                                    dopisałem... chylę czoło i włosy w pięknoskłonnym akcie skruchy...:)))
                                    • to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:59
                                      Kto z forum jeszcze się wybierze?
                                      Fryzura a'la Kopernik, że zapytam? ;))))
                                      • qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 13:01
                                        kopernik pędzący pod silny wiatr na rowerze... LUDZIE idziemy całą paką do
                                        kina!!! - przy okazji po ile są wogóle dziś bilety, bo jak byłem ostatni raz to
                                        chyba po 10? :0
                                        • to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 13:04
                                          qlrafik napisał:

> kopernik pędzący pod silny wiatr na rowerze...
                                          Azaliż cudny to musiałby być widok... :))))))))))))))))))))))))))))

LUDZIE idziemy całą paką do
                                          > kina!!! - przy okazji po ile są wogóle dziś bilety, bo jak byłem ostatni raz
                                          to
                                          >
                                          > chyba po 10? :0

To zależy gdzie. Jak próbowałam wyciągnąć ostatnio forumów do kina na Shreka2
                                          to w (przepraszam za wyrażenie) Multikinie po 20zł:'(((
                                          • qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 13:23
                                            eee, to spoko, ja myślałem że drożej. sorki za chwilę milczenia, ale w mojej
                                            kamienicy pracują nad nowymi oknami i jakiś idiota stwirdził, że jak jakiś
                                            kabel wisi to można sobie nim opohuśtać, a w tym czasie mój net zrobił
                                            error... :(((
    • to.ya Gary Larson 03.09.04, 12:03
      np.:
      www.salon.com/people/bc/1999/12/21/larson/
      www.punoftheday.com/funny021.html
      www.komiks.gildia.pl/tworcy/gary_larson/
      www.askart.com/artist/L/gary_larson.asp?ID=112586
      i sporo sporo jeszcze:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka