to.ya Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 10:53 podejdź do GG :D Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 10:57 czyżbyś miała jutro wolne??? SZCZĘŚCIARA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:02 nie :DDDDD ale juz pozwolilam sobie sie cieszyc tym nadchodzacym faktem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:03 przyłączam się do owej radości i dzielę ja z Tobą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:04 i bardzo slusznie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:11 kremooweczko małe pytanko, czy kojarzysz może rysunki styryczne Larsona? czy wiesz gdzie ich szukać ( w necie oczywiście, ale chodzi mi o jakiś adres), nie zaprzątaj sobie tym głowy, ale gdybyś [przypadkiem natrafiła to BAAAArdzo proszę o jakieś info. z góry serdecznie pozdrawiam i przesyłam kremoowkowe chrup! Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: juz za chwileczke, juz za momencik ... 03.09.04, 11:23 kojarze, ale niestety nie znam adresu strony poszukaj na googlach powodzenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
swing tak, ale pytanie mam: 03.09.04, 11:12 dlaczego karą za "już za chwileczkę..." jest kolejny przechlapany piątek?! te cholerne piątki trzeba potem odchorowywać do niedzieli - i gdzie tu sens...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaS Re: tak, ale pytanie mam: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:25 Słuchajcie jest pięknie, bo oprócz tego, że jest weekend, to jeszcze świeci słońce! Polecam to uczcić i wieczorem iść do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: tak, ale pytanie mam: 03.09.04, 11:27 masz jakiś pomysł co do filmu??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaS Re: tak, ale pytanie mam: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:37 Jak dla mnie to dziś Osada. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: tak, ale pytanie mam: 03.09.04, 11:44 może być, godzina? - żartuję, ale jeżeli będzie obok Ciebie wolne miejsce daj mi znać. serdecznie pozdr. QLrafik Odpowiedz Link Zgłoś
swing w takim razie... 03.09.04, 11:49 miłego wieczoru! mnie kusi "lepiej późno..." Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 11:51 lepiej poźno niż poźniej - jak mniemam, baaardzo dobry film, gorąco polecam wszystkim którzy lubią komedie romantyczne na wysokim pozimie! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 11:54 A gdyby tak "Terminal"? Pomijam swoje skrzywienie zawodowe ale... podobno też ciekawy:D Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 11:57 nie wiem czy gtdzieś to jeszcze grają ale jeżeli nie widziałeś, a lubisz mocne wrażenia, i kino inteligentne, to gorąco polecam TOŻSAMOŚĆ - ( identity - woryginale) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:03 A coś więcej o tym filmie, proszę? ZApowiada się ciekawie:D Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 12:18 klasyka kilka osób w motelu. nie wiedzą jednak że wśród nich wkrótce pojawi się policjant wiozący więźnia na egzekucję...cdn Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:21 się ciekawie zapowiada... idziesz? BTW: wklikałam Ci poniżej kilka linków :) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 12:36 to nie wszystko, bardzo dobry film który po obejrzeniu od razu stał się jednym z moich ulubionych to "LOST IN TRANSLATIONS" - czyli "MIĘDZY SŁOWAMI" bardzo gorąco polecam, jest to obowiązek dla każdego kinomana, zwłaszcza jeżeli lubi klimat zagubionego siebie szukającego przyjaźni, oparcia, przeżycia czegoś, spontanicznego... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 12:46 hmm... wiem że napewno w kinie Tęcza. można pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:49 qlrafik napisał: > hmm... wiem że napewno w kinie Tęcza. Tak daleko, buuuuu ;'-( Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 12:52 dlatego DOPISAŁEM ŻE MOŻNA POMYŚLEĆ o bliższym kinie... ups, tego już nie dopisałem... chylę czoło i włosy w pięknoskłonnym akcie skruchy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 12:59 Kto z forum jeszcze się wybierze? Fryzura a'la Kopernik, że zapytam? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 13:01 kopernik pędzący pod silny wiatr na rowerze... LUDZIE idziemy całą paką do kina!!! - przy okazji po ile są wogóle dziś bilety, bo jak byłem ostatni raz to chyba po 10? :0 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: w takim razie... 03.09.04, 13:04 qlrafik napisał: > kopernik pędzący pod silny wiatr na rowerze... Azaliż cudny to musiałby być widok... :)))))))))))))))))))))))))))) LUDZIE idziemy całą paką do > kina!!! - przy okazji po ile są wogóle dziś bilety, bo jak byłem ostatni raz to > > chyba po 10? :0 To zależy gdzie. Jak próbowałam wyciągnąć ostatnio forumów do kina na Shreka2 to w (przepraszam za wyrażenie) Multikinie po 20zł:'((( Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: w takim razie... 03.09.04, 13:23 eee, to spoko, ja myślałem że drożej. sorki za chwilę milczenia, ale w mojej kamienicy pracują nad nowymi oknami i jakiś idiota stwirdził, że jak jakiś kabel wisi to można sobie nim opohuśtać, a w tym czasie mój net zrobił error... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Gary Larson 03.09.04, 12:03 np.: www.salon.com/people/bc/1999/12/21/larson/ www.punoftheday.com/funny021.html www.komiks.gildia.pl/tworcy/gary_larson/ www.askart.com/artist/L/gary_larson.asp?ID=112586 i sporo sporo jeszcze:D Odpowiedz Link Zgłoś